-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και πάλι ευχαριστούμε!!! Ο κύριος τζίγγερ ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του!!! Αφού μάλιστα ανανέωσε για 3 χρόνια τον 2 φορές ριβάλντο του βάζελου..!! Κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος..!Τον Mr '2 Ριβαλντο' τον παραδεχομαι πάντως. Πουλησε μια χαρα την μετριως μετρια αφεντιά του (σοβαροι να 'μαστε, που θα επαιρνε 800 χιλιαρικαΧ3; ) αφου πρωτα εστησε κι ενα παραμυθι περι προτασης Ολυμπιακου κλπ. για να δειξει παναθηναϊκοφροσυνη.
Μ' αρεσει γιατί ειναι καλός πελάτης. Παντα κρυβεται στα ντερμπι
Μ' αυτα και μ' αυτα προβλέπω νεα επταετια -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και πάλι ευχαριστούμε!!! Ο κύριος τζίγγερ ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του!!! Αφού μάλιστα ανανέωσε για 3 χρόνια τον 2 φορές ριβάλντο του βάζελου..!! Κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος..!
Τον Mr '2 Ριβαλντο' τον παραδεχομαι πάντως. Πουλησε μια χαρα την μετριως μετρια αφεντιά του (σοβαροι να 'μαστε, που θα επαιρνε 800 χιλιαρικαΧ3; ) αφου πρωτα εστησε κι ενα παραμυθι περι προτασης Ολυμπιακου κλπ. για να δειξει παναθηναϊκοφροσυνη.
**Μ' αρεσει γιατί ειναι καλός πελάτης. Παντα κρυβεται στα ντερμπι **:D
Μ' αυτα και μ' αυτα προβλέπω νεα επταετιαΕνώ στα άλλα παιχνίδια φαίνεται.. Αφού βρήκε όμως τον βαρδινογιάννη να πληρώνει τσάμπα,χαζός είναι να το κουνήσει από τον βάζελο;; Εδώ πληρώνει ακόμα για την αποθεραπεία του αστεριού που λέγεται σανμαρτεάν,πλήρωνε για τις αποθεραπείες του μανώλη(sic),τον γκονθάλες δε θα πλήρωνε;; Ας είναι,αρκεί να μην τα κλαίει τα λεφτάκια του όπως με τον μέγα κονσεϊσάο που έφυγε μήπως και βρεί άλλα κορόϊδα..!
-
Έχετε πολύ γέλιο!!!!!!!!!
Οκ μάγκες...Το αλλάζω...πάμε όλοι μαζί...'Ρίμποοοοο Ρίμποοοοοοο!!!!'
Ά ρε άσχετε Equi...που πλέον θα παίρνεις όσα κι ο....Λέμενς!!!
Και ξανά:Ρίμποοοοο.... -
Ο χρήστης balo έγραψε:
:lol: Έχετε πολύ γέλιο!!!!!!!!!
Οκ μάγκες...Το αλλάζω...πάμε όλοι μαζί...'Ρίμποοοοο Ρίμποοοοοοο!!!!'
Ά ρε άσχετε Equi...που πλέον θα παίρνεις όσα κι ο....Λέμενς!!!
Και ξανά:Ρίμποοοοο....Δεν είπε κανείς ότι ο 2 φορές ριβάλντο είναι άσχετος!!Ίσως βαριέται να παίξει καλή μπάλα και αρκείται στη μετριότητα..Θα μου πείς το ίδιο έκανε κι ο τζιοβάνι..δεν θα έχεις και άδικο.. Ο...λέμενς όπως λες δεν είναι και κανενας φοβερός τερατοφύλακας και γι αυτό δεν παίζει.Ο έκι όμως 'παίζει'..και έχει θεοποιηθεί..Αντίστοιχο παράδειγμα για μένα είναι ο Ανατολάκης (μην κολλήσεις στις θέσεις).Ενταξει έχει θράσσος,τσαγανό αλλά ως εκ(ε)ι!!!!
-
Ο λόγος φίλε μου που ο Equi έχει αγαπηθεί από του φίλους του ΠΑΟ και τον γράφοντα βεβαίως-βεβαίως! είναι ότι εκτός από το ότι προσδίδει ποιότητα στην ομάδα ως ποδοσφαιρική αξία,είναι το ότι ΠΟΤΕ δεν κρύβεται στις δύσκολες στιγμές της ομάδας αλλά αντίθετα βγαίνει μπροστά και πρώτος στηρίζει την ομάδα, τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του.Έχει πάθος σε κάθε του εμφάνιση στο γήπεδο (και έξω από αυτό ενίοτε!χαχα!),αγαπάει την ομάδα και βάζει την υπογραφή του εκεί που βάζει και το λόγο του.Μπορεί να μην έχει καταφέρει μέχρι τώρα στην ποδοσφαιρική του καριέρα αυτά που έχει πετύχει ο Ριβάλντο,αλλά στα μάτια μου -καθως είμαι οπαδός-είναι ο αδιαμφισβήτητος ΑΡΧΗΓΟΣ της νέας ομάδας που χτίζεται.Έχει την ποδοσφαιρική αξία,τη θέληση,την ικανότητα,τον κόσμο του ΠΑΟ που τον αγαπάει και τον στηρίζει και ειναι 26 ετών!Εσείς χαίρεστε με τα δικά σας - μπράβο σας-εγώ χαίρομαι που έχω στην ομάδα μου τον Ezequiel Gonzalez!Έτσι απλά!
Α..πάρτε κι άλλη μια!
(Είναι και ομορφάντρας συν τοις άλλοις!)
-
Καλός είναι και ο έκι αλλά αυτός εδώ είναι πολύ μπροστά!!!!! Το απέδειξε και η ΚΟΡΥΦΑΙΑ Κάρτσωνα!!!!
-
Τώρα δλδ προσπαθείτε να δείτε ποιος είναι πιο ωραιος γκόμενος;
-
Μήπως να το κάναμε ψηφοφορία;;; Όχι μωρέ,απλά έβαλε μια φωτό του άμπαλου εεεεε...άσχετου εεεε.... όμορφου τελος πάντων εκι και εγώ του αντιπρότεινα τον Κωσταντίνου..Πλάκα κάνουμε..
-
Ρε παιδια τι καθεστε και ασχολειστε με ενα παικτη που στα 26 του δεν τον εχουν παρει ουτε για να καθαριζει τον παγκο της Αργεντινης. Ακομα και ο Σουρερ εχει καμια 15αρια συμμετοχες. Αν πεις σε καποιον Αργεντινο για τον Γκονζαλες θα σε παρουν με τις πετρες. ΠΟΙΟΣ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
Βγαινει και ο καθυστερημενος Μητσου και λεει οτι ειναι και 2 Ριβαλντο. Οση μπαλα ηξερε ο Ριβαλντο στα 3 του χρονια τοση μπαλα ξερει τωρα ο Εκι.
Τους παραμυθιασε καλα. Τον προτειναν μανατζερς στον Ολυμπιακο και φυσικα ο Σολιντ τον απερριψε. Μα εχει αδικο? Οταν εχεις Τουρε,Στολτιδη,Ριβαλντο,Καφε κ.τ.λ τι να τον κανεις τον Εκι?
Βγαινει μετα απο καθε παιχνιδι και λεει ενα σωρο βλακειες. Μετα τις 5αρες απο Μπαρτσα,βερντερ τις 3αρες απο Ουντινεζε και Βισλα , ελεγε οτι η ομαδα παει καλα και εχει καλο προπονητη. Ενας γλυφτης του Βαρδινογιαννη ειναι.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε παιδια τι καθεστε και ασχολειστε με ενα παικτη που στα 26 του δεν τον εχουν παρει ουτε για να καθαριζει τον παγκο της Αργεντινης. Ακομα και ο Σουρερ εχει καμια 15αρια συμμετοχες. Αν πεις σε καποιον Αργεντινο για τον Γκονζαλες θα σε παρουν με τις πετρες. ΠΟΙΟΣ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
Βγαινει και ο καθυστερημενος Μητσου και λεει οτι ειναι και 2 Ριβαλντο. Οση μπαλα ηξερε ο Ριβαλντο στα 3 του χρονια τοση μπαλα ξερει τωρα ο Εκι.
Τους παραμυθιασε καλα. Τον προτειναν μανατζερς στον Ολυμπιακο και φυσικα ο Σολιντ τον απερριψε. Μα εχει αδικο? Οταν εχεις Τουρε,Στολτιδη,Ριβαλντο,Καφε κ.τ.λ τι να τον κανεις τον Εκι?
Βγαινει μετα απο καθε παιχνιδι και λεει ενα σωρο βλακειες. Μετα τις 5αρες απο Μπαρτσα,βερντερ τις 3αρες απο Ουντινεζε και Βισλα , ελεγε οτι η ομαδα παει καλα και εχει καλο προπονητη. Ενας γλυφτης του Βαρδινογιαννη ειναι.Όπως πάντα εύστοχος και διεισδυτικός στις παρατηρήσεις σου red!
(o Equi δεν έχει manager αλλά και να είχε...έχεις μπαμπαγκίτα,μπουλουτ,πάντο,σούρερ (διεθνής μην ξεχνιόμαστε!)...
-
Ε όχι να μιλάνε και οι γαύροι για πεταμένα λεφτά σε ποδοσφαιριστές
ΥΓ. Τελικά 'παιχταράς' το 'παλτό', έτσι;
-
Βγαινει μετα απο καθε παιχνιδι και λεει ενα σωρο βλακειες. Μετα τις 5αρες απο Μπαρτσα,βερντερ τις 3αρες απο Ουντινεζε και Βισλα , ελεγε οτι η ομαδα παει καλα και εχει καλο προπονητη. Ενας γλυφτης του Βαρδινογιαννη ειναι.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΣαν να ακουω τον μεγα Αλεφα να μιλαει Ετσι 100% μαζι σου. Και για να κλεισουμε το γνωστο αναγνωρισιμο συμβολο τον λαγων απο μενα αφιερωση μαζι με το σλογκαν τους:
''Καλυτερα να μασας παρα να μιλας''
kai gia Τσουρ-εκι- ------------>
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ε όχι να μιλάνε και οι γαύροι για πεταμένα λεφτά σε ποδοσφαιριστέςΥΓ. Τελικά 'παιχταράς' το 'παλτό', έτσι;
'Παιχταράς' από τότε που τα χάλασε με την Κάρτσωνα!!!! Ήτοι από τότε που έφυγε από τον βάζελο...!!! Σε ποιούς αναφέρεσαι όταν λες πεταμένα λ7!!Για ποιούς παίχτες;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
'Παιχταράς' από τότε που τα χάλασε με την Κάρτσωνα!!!! Ήτοι από τότε που έφυγε από τον βάζελο...!!! Σε ποιούς αναφέρεσαι όταν λες πεταμένα λ7!!Για ποιούς παίχτες;;
Να πω εγώ που είμαι Ολυμπιακός;
Άσ'το, έχουμε πάρει και εμείς τα παλτουδάκια μας κατά καιρούς
Σήμερα στις 4 με Ξάνθη οεο ( σε μισή ώρα ) -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μη με βάζεις τώρα να ψάχνω εντεκάδες από τότε που ανέλαβε ο Κόκκαλης. Ο γάβρος είναι η χαρά του ποδοσφαιριστή σε ότι αφορά τους μισθούς.
ΥΓ. Να τον προσέχετε τον Μιχαλάκη γιατί σπέρνει παιδιά δεξιά κι αριστερά χωρίς να τα αναγνωρίζει μετά
-
Ε,νταξει,κάθε ομάδα,ακόμα και η μπαρτσελόνα έχει πάρει κατά καιρούς παλτουδάκια...Ο βάζελος όμως έχει ξεπεράσει τα όρια με την ιστορία του κονσεϊσάο... 1.6 εκατομμύρια επί 3=4.8 εκατ. για 4 μήνες δεν τα παίρνει ούτε ο ροναλντίνιο...Τί να πείς;; Αυτό όπως καταλαβαίνεις migf1 ρίχνει πολύ το κύρος μιας ομάδας..Οπότε μετά από αυτό το στραπάτσο δε νομίζω να αμφιβάλλεις για το ποιά ομάδα είναι η χαρά του ποδοσφαιριστή όσον αφορά τους μισθούς!!!!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε,νταξει,κάθε ομάδα,ακόμα και η μπαρτσελόνα έχει πάρει κατά καιρούς παλτουδάκια...Ο βάζελος όμως έχει ξεπεράσει τα όρια με την ιστορία του κονσεϊσάο... 1.6 εκατομμύρια επί 3=4.8 εκατ. για 4 μήνες δεν τα παίρνει ούτε ο ροναλντίνιο...Τί να πείς;; Αυτό όπως καταλαβαίνεις migf1 ρίχνει πολύ το κύρος μιας ομάδας..Οπότε μετά από αυτό το στραπάτσο δε νομίζω να αμφιβάλλεις για το ποιά ομάδα είναι η χαρά του ποδοσφαιριστή όσον αφορά τους μισθούς!!!!!!Αν δεν αναγνωρίζεις/δέχεσαι όσα αποτελούν κοινή γνώση δεν έχει νόημα να συζητάμε.
ΥΓ. Πρώτη φοράς το ακούς ότι ο ΠΑΟ ΔΕΝ πληρώνει, ενώ ο Κόκκαλης πληρώνει αβέρτα;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ε,νταξει,κάθε ομάδα,ακόμα και η μπαρτσελόνα έχει πάρει κατά καιρούς παλτουδάκια...Ο βάζελος όμως έχει ξεπεράσει τα όρια με την ιστορία του κονσεϊσάο... 1.6 εκατομμύρια επί 3=4.8 εκατ. για 4 μήνες δεν τα παίρνει ούτε ο ροναλντίνιο...Τί να πείς;; Αυτό όπως καταλαβαίνεις migf1 ρίχνει πολύ το κύρος μιας ομάδας..Οπότε μετά από αυτό το στραπάτσο δε νομίζω να αμφιβάλλεις για το ποιά ομάδα είναι η χαρά του ποδοσφαιριστή όσον αφορά τους μισθούς!!!!!!
Αν δεν αναγνωρίζεις/δέχεσαι όσα αποτελούν κοινή γνώση δεν έχει νόημα να συζητάμε.
ΥΓ. Πρώτη φοράς το ακούς ότι ο ΠΑΟ ΔΕΝ πληρώνει, ενώ ο Κόκκαλης πληρώνει αβέρτα;
Εγώ να αναγνωρίσω ό,τι λέει η κοινή γνώμη,ότι δηλαδή έχουμε ΚΑΙ παλτα ανάμεσα σε αρκετούς αξιόλογους παίχτες..Εσύ τα υπογραμμισμένα δεν τα αναγνωρίζεις;; Ή πιστεύεις ότι ο φλάβιο ήρθε 4 μήνες για την ψυχή της μάνας του..;Εννοώ δλδ ότι ο κονσεϊσάο δεν πληρώθηκε το ποσό αυτό;;; Και μην ακούς ότι ο κόκκαλης βάζει λ7 από την τσέπη του..Σιγά.Αμα περιμέναμε να βάλει αυτός...Εκτός κι αν φέτος πρωτοτυπήσει και όντως βάλει..
-
contra:
O Γκαγκάτσης λέει:
'Δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση Γκαγκάτση και ΠΑΟ, ήταν άστοχη όμως η κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το DVD. Ηθελε να δυναμιτίσει το κλίμα πριν από το ντέρμπι, και να δημιουργήσει άλλοθι για την αγωνιστική της κατάσταση'.
1.'Ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος στην Ελλάδα γιατί κάνει καλύτερες μεταγραφές και έχει καλύτερη οργάνωση από τις υπόλοιπες ομάδες. Ο Τροντ Σόλιντ κάνει πολύ σοβαρή δουλειά και ποτέ δεν πρόκειται να του βάλεις στο μυαλό να κάνει κάτι που δεν θέλει, ακόμα και αν διαφωνεί η εξέδρα'.
'Ο Σωκράτης Κόκκαλης αγαπάει πολύ την ομάδα και είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στο κόσμο. 2.Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει να μάθει περισσότερα από το ποδόσφαιρο και να αρχίσει να βγαίνει αυτός μπροστά και όχι οι άλλοι. 3.Ο Αργύρης Μήτσου είναι ένας καλός γιατρός, αλλά πρέπει να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες'.
1:
2:
3:
Ξέρω,ξέρω,γκαγκάτσης=παράγκα!!
-
Πως βρεθηκε εκει το γατακι ρε παιδια?
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]