-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
H JUVENTUS ΠΕΡΑΣΕΥΓ) Αυτός ο Ροναλντίνιο είναι πολύ παλικάρι
Nαι στο 93'......!!!! Αυτό θα πεί ιταλική ομάδα...!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
H JUVENTUS ΠΕΡΑΣΕ
ΥΓ) Αυτός ο Ροναλντίνιο είναι πολύ παλικάρι
Έτσι έτσι, στο 93' και να καίει :eusa_dance:
-
ΥΓ) Αυτός ο Ροναλντίνιο είναι πολύ παλικάριΤι τους έκανε πάλι ο άνθρωπας!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
H JUVENTUS ΠΕΡΑΣΕ
Ποια Γιουβέντους;;Που να δεις η ΑΕΚ τι κάνει!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι τους έκανε πάλι ο άνθρωπας!
Tι δεν τους έκανε να λές...Μιλάμε για γεννημένο μπαλαδόρο...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ
-
Ο Κλάιφερτ θα βγει να διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία;;;; Ε;
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μετα απο την τριημερη αποχη μου απο το φορουμ ας πω κ εγω τις εντυπωσεις μου απο το ντερμπυ..Για ακομα μια φορα ο Σαντος φοβηθηκε ενα μεγαλο ματς κ κατεβασε την ομαδα με σκοπο να παρει το Χ....Ετσι τελειωσε η ΑΕΚ απο την αρχη κ επιτελους ο Παο εκανε μια νικη εναντιον της ομαδας μου μετα απο 2 χρονια...
Την αποκλειστικη ευθυνη την εχει ο προπονητης κ αν δεν αλλαξει κατι στην ομαδα τις τελευταιες 8 αγωνιστικες καθε φορα στο Οακα θα μεγαλωνει η απαιτηση του κοσμου για να φυγει...
Η Αεκ εξακολουθει να εχει το προβαδισμα για την 2η θεση,αλλα τι να το κανω?Για ποιο λογο να παμε Ch league?Για να αποκλειστουμε απο τον Αυγουστο?
Εγώ δε νομίζω οτι φταίει ο Σάντος.
Οι παίκτες της Άεκ έιναι χαμηλού έπιπέδου.
Το οτι βρίσκεται στη 2η θέση μόνο επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί,κανονικά έπρεπε να ήταν 3η ή 4η...
Αν λοιπόν δε βρεθούνε λεφτά για καλούς παίκτες τίποτα δε θα αλλάξει. -
H JUVENTUS ΠΕΡΑΣΕΥΓ) Αυτός ο Ροναλντίνιο είναι πολύ παλικάρι
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
H JUVENTUS ΠΕΡΑΣΕ
Πέρασε, αλλά ΠΩΣ πέρασε!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
H JUVENTUS ΠΕΡΑΣΕ
Όπως περνάει πάντα:
ΚΩΛΟΦΑΡΔΑ
Για αυτό την γουστάρω!!
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
H JUVENTUS ΠΕΡΑΣΕ
Όπως περνάει πάντα:
ΚΩΛΟΦΑΡΔΑ
Για αυτό την γουστάρω!!
αν η βερντερ ηταν καλυτερη θα περνουσε αυτη...
-
Αυτη η διαιτησια παντως σημερα ηταν αθλια στο παιχνιδι με την Μπαρτσελονα. Οι της Τσελσι επαιζαν πολυ σκληρα και εκοβαν με φαουλ συνεχεια την μισητη Μπαρτσελονα και ο διαιτητης σφυριζε οποια ηθελε αυτος.
Για να μην πω για την πεναλταρα στο τελος που περιμενα να το εκτελεσει ο.... Τζορτζεβιτς
Να τα βλεπουμε εμεις αυτα που γκρινιαζουμε και βγαζουμε και DVD...Ροναλντινιο... απλα μαγος. Σε κοροιδευει, Σε τσαγιαζει και στο τελος του ζητας και τη φανελα...
Αντε ρε Ρεαλ(και ΠΑΟ) ξυπνηστε!!!Η Βερντερ αξιζε κατι καλυτερο απο το να αποκλειστει με aggregate 4-4
-
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Αυτη η διαιτησια παντως σημερα ηταν αθλια στο παιχνιδι με την Μπαρτσελονα. Οι της Τσελσι επαιζαν πολυ σκληρα και εκοβαν με φαουλ συνεχεια την μισητη Μπαρτσελονα και ο διαιτητης σφυριζε οποια ηθελε αυτος. Να τα βλεπουμε εμεις αυτα που γκρινιαζουμε και βγαζουμε και DVD...**Για να μην πω για την πεναλταρα στο τελος **που περιμενα να το εκτελεσει ο.... Τζορτζεβιτς
Ροναλντινιο... απλα μαγος. Σε κοροιδευει, Σε τσαγιαζει και στο τελος του ζητας και τη φανελα...
Αντε ρε Ρεαλ(και ΠΑΟ) ξυπνηστε!!!Απλά ο Μερκ δε θα ήθελε να τα βρεί σκούρα με τους διάφορους bookers.....Το παιχνίδι βρωμούσε κατά την άποψή μου ότι θα πάει προς την ισοπολία με....ένα χεράκι από τον Μερκ....Αντε καιρός είναι να βγάλει και η Μπαρτσα κανα dvd,στο δρόμο που χάραξε ο Βάζελος...!!!!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ΒΑRCA!Ήταν ιδέα μου ή άκουσα τους Καταλανούς να τραγουδάνε κάποια στιγμή 'Κι όλο κλαίνε τα καβουράκια;'
Όχι,δεν ήταν ιδέα σου.
Τσιτσάνης ΚΑΙ στη Βαρκελώνη.Είδες τι σου κάνει το Euro; -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Μετα απο την τριημερη αποχη μου απο το φορουμ ας πω κ εγω τις εντυπωσεις μου απο το ντερμπυ..
Για ακομα μια φορα ο Σαντος φοβηθηκε ενα μεγαλο ματς κ κατεβασε την ομαδα με σκοπο να παρει το Χ....Ετσι τελειωσε η ΑΕΚ απο την αρχη κ επιτελους ο Παο εκανε μια νικη εναντιον της ομαδας μου μετα απο 2 χρονια...
Την αποκλειστικη ευθυνη την εχει ο προπονητης κ αν δεν αλλαξει κατι στην ομαδα τις τελευταιες 8 αγωνιστικες καθε φορα στο Οακα θα μεγαλωνει η απαιτηση του κοσμου για να φυγει...
Η Αεκ εξακολουθει να εχει το προβαδισμα για την 2η θεση,αλλα τι να το κανω?Για ποιο λογο να παμε Ch league?Για να αποκλειστουμε απο τον Αυγουστο?
Εγώ δε νομίζω οτι φταίει ο Σάντος.
Οι παίκτες της Άεκ έιναι χαμηλού έπιπέδου.
Το οτι βρίσκεται στη 2η θέση μόνο επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί,κανονικά έπρεπε να ήταν 3η ή 4η...
Αν λοιπόν δε βρεθούνε λεφτά για καλούς παίκτες τίποτα δε θα αλλάξει.Δεν ειναι ολοι οι παικτες της ΑΕΚ χαμηλου επιπεδου...
Υπαρχει ενας καλος κορμος 6-7 παικτων κ απο εκει και περα υπαρχουν 3-4 ρολιστες κ οι υπολοιποι που δεν θα επαιζαν στην ΑΕΚ ποτε,αλλα παιζουν λογω των συνθηκων....
Η ευθυνη του Σαντος εγκειται στο οτι στα μεγαλα ματς φοβαται και κατεβαζει την ομαδα με αμυντικους προσανατολισμους χωρις να υπαρχει κανενας λογος...Στο ματς με τον Παο επρεπε να φαμε το γκολ για να παιξουμε καααπως υποφερτα.Οταν εγκατελειψαν την αμυνα λοιπον εκαναν ευκαιριες κ αν δεν υπηρχε το γνωστο προβλημα(γκαντεμιας/ανικανοτητας στο σκοραρισμα) θα παιρναμε το Χ πολυ ευκολα..
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
ΒΑRCA!
Ήταν ιδέα μου ή άκουσα τους Καταλανούς να τραγουδάνε κάποια στιγμή 'Κι όλο κλαίνε τα καβουράκια;'
Όχι,δεν ήταν ιδέα σου.
Τσιτσάνης ΚΑΙ στη Βαρκελώνη.Είδες τι σου κάνει το Euro;Απ'την πλύση εγκεφάλου που κάναμε πριν δυο χρόνια σ'ολη την Ευρώπη κάτι έμεινε!
-
Τα σημερινα:
Μιλαν-Μπαγερν (1-1)
Λιον-Αϊντχοβεν (1-0)
Αρσεναλ-Ρεαλ (1-0)
Λιβερπουλ-Μπενφικα (0-1) -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν ειναι ολοι οι παικτες της ΑΕΚ χαμηλου επιπεδου...
Υπαρχει ενας καλος κορμος 6-7 παικτων κ απο εκει και περα υπαρχουν 3-4 ρολιστες κ οι υπολοιποι που δεν θα επαιζαν στην ΑΕΚ ποτε,αλλα παιζουν λογω των συνθηκων....
Μάλλον ανάποδα είναι. Υπάρχει ένας κορμός 3-4 παικτών (Τσιρίλο, Cazzoυράνης, Έμερσον, Λύμπε) και από κει και πέρα υπάρχουν 6-7 rollίστες που τις απόκριες ντύθηκαν spring-rolls και τους τραγάνισε ο... Μπίσκαν!
Και όταν τον κορμό σου τον έχει φάει κατά το ήμισυ (τουλάχιστον) το σαράκι, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά. Πιστεύω πως αν η ΑΕΚ καταφέρει με τους παίκτες που έχει τώρα - και σε συνάρτηση με το θέαμα που παρουσιάζει στο γήπεδο - να παραμείνει στη 2η θέση, θα πρέπει να γυριστεί ταινία. Θα πρόκειται περί έπους. -
Πετυχα το τελευταιο λεπτο του αγωνα εχθες (Μπαρτσελονα - Τσελσι), δεν ηταν και οφσαιτ εκτος του οτι δεν ηταν πεναλτυ?
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Πετυχα το τελευταιο λεπτο του αγωνα εχθες (Μπαρτσελονα - Τσελσι), δεν ηταν και οφσαιτ εκτος του οτι δεν ηταν πεναλτυ?Mωρέ νά'τανε μόνο αυτό... Ο Merk πάλι σε διατεταγμένη αποστολή ήτανε χτες. Απλά ΖΗΛΕΨΑ το ό,τι ακόμα κι έτσι, η Barca ούτε καν ασχολείται, ούτε καν κινδυνεύει. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα, δεν υπάρχει άλλη που να μπορεί να κοντράρει στα ίσα. Μόνο από ατυχία θα το χάσει φέτος, να πάνε και τα 20 στα δοκάρια και να βάλουν οι άλλοι τη μία ευκαιρία. Και την αδικία για πλάκα την έχει...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]