-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στην Ευρώπη, ευελπιστούμε για του χρόνου, η ομάδα για πρώτη φορά δειχνει να δουλεύεται σωστά σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά επίπεδα.
Είδωμεν! (ελπίζω μονάχα να μην πιστεύεις κι εσύ πως θα πάρετε το cl)
Όχι βέβαια!
Ο Νορβηγός πάντως δείχνει να δουλεύει με πρόγραμμα, και αυτό δεν το θυμάμαι να έχει συμβεί με άλλο προπονητή. Αν όλα πάνε καλά και ο θείος του αγοράσει τους παίκτες που έχει στα σχέδιά του, αν τον αφήσουμε να δουλέψει χωρίς γκρίνιες στην πρώτη ήττα, τότε ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες να σταθεί με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη. Εγώ αυτό θέλω από την ομάδα μου σε πρώτη φάση, και όχι κούπα C.L. Ευπρόσδεκτες οι κούπες, αλλά προτιμώ να είμαι ρεαλιστήςΣπύρο, αν δεν φτιαχτούν γήπεδα, αν δεν φτιαχτούν ακαδημίες, αν δεν ανέβει η επαρχία κια γενικώς αν δεν αλλάξει δραματικά η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ δομή, νοοτροπία και αντιμετώπιση του ποδοσφαίρου στη χώρα μας μην ελπίζεις να δεις κούπα στο CL από καμία ελληνική ομάδα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αν δεν είναι αλαζονεία να λέτε την Ουντινέζε Καλλιθέα της Ιταλίας την στιγμή που φτύνετε αίμα να κερδίσετε την Καλλιθέα της Ελλάδας, τότε τι είναι;
Φίλε μιγκ, το παιχνίδι Ολυμπιακός-Καλλιθέα το είδες.Το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Καλλιθέα το είδες;;;; Ποιός πιστεύεις ότι έφτυσε αίμα για να την κερδίσει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!
Με θυμάσαι ποτέ, φίλε pasxos, να έχω αποκαλέσει την Ουντινέζε Καλλιθέα της Ιταλίας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Όχι δεν κατάλαβες μιγκ. Εννοώ την καλλιθέα-καλλιθέα (Ελλάδα) , ξέρεις με τον μπαρτζώκα σε μας να πιάνει τα απίστευτα και σε σας να δίνει συστημένη και μετ'υπογραφής την μπάλα στον μη-με-ρωτάτε-δεν-ξέρω-γρι-μπάλα-γκέκα....Γιαααααα θυμήσου ποιός έφτυσε αίμα να την κερδίσει....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αν δεν είναι αλαζονεία να λέτε την Ουντινέζε Καλλιθέα της Ιταλίας την στιγμή που φτύνετε αίμα να κερδίσετε την Καλλιθέα της Ελλάδας, τότε τι είναι;
Φίλε μιγκ, το παιχνίδι Ολυμπιακός-Καλλιθέα το είδες.Το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Καλλιθέα το είδες;;;; Ποιός πιστεύεις ότι έφτυσε αίμα για να την κερδίσει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!
Με θυμάσαι ποτέ, φίλε pasxos, να έχω αποκαλέσει την Ουντινέζε Καλλιθέα της Ιταλίας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Όχι δεν κατάλαβες μιγκ. Εννοώ την καλλιθέα-καλλιθέα (Ελλάδα) , ξέρεις με τον μπαρτζώκα σε μας να πιάνει τα απίστευτα και σε σας να δίνει συστημένη και μετ'υπογραφής την μπάλα στον μη-με-ρωτάτε-δεν-ξέρω-γρι-μπάλα-γκέκα....Γιαααααα θυμήσου ποιός έφτυσε αίμα να την κερδίσει....
You have missed the whole point!
ΥΓ. Η Καλλιθέα (της Ελλάδας) πάντα σας δυσκολεύει πολύ!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Στην Ευρώπη, ευελπιστούμε για του χρόνου, η ομάδα για πρώτη φορά δειχνει να δουλεύεται σωστά σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά επίπεδα.
Είδωμεν! (ελπίζω μονάχα να μην πιστεύεις κι εσύ πως θα πάρετε το cl)
Όχι βέβαια!
Ο Νορβηγός πάντως δείχνει να δουλεύει με πρόγραμμα, και αυτό δεν το θυμάμαι να έχει συμβεί με άλλο προπονητή. Αν όλα πάνε καλά και ο θείος του αγοράσει τους παίκτες που έχει στα σχέδιά του, αν τον αφήσουμε να δουλέψει χωρίς γκρίνιες στην πρώτη ήττα, τότε ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες να σταθεί με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη. Εγώ αυτό θέλω από την ομάδα μου σε πρώτη φάση, και όχι κούπα C.L. Ευπρόσδεκτες οι κούπες, αλλά προτιμώ να είμαι ρεαλιστήςΣπύρο, αν δεν φτιαχτούν γήπεδα, αν δεν φτιαχτούν ακαδημίες, αν δεν ανέβει η επαρχία κια γενικώς αν δεν αλλάξει δραματικά η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ δομή, νοοτροπία και αντιμετώπιση του ποδοσφαίρου στη χώρα μας μην ελπίζεις να δεις κούπα στο CL από καμία ελληνική ομάδα.
εκτός αν κοιμηθεί πάλι ο Θεός όπως με το euro
-
FT Bayern Munich (Ger) 1 - 1 AC Milan (Ita) FT Benfica 1 - 0 Liverpool (Eng) FT PSV Eindhoven (Hol) 0 - 1 Lyon (Fra) FT Real Madrid (Spa) 0 - 1 Arsenal (Eng)
Άντε πιάστη τη Λυών.
Η Ρεάλ τον μπούλο, όμορφα. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
εκτός αν κοιμηθεί πάλι ο Θεός όπως με το euro
Αφ ενός δεν είναι καθε μέρα τ' Αη Γιαννιού, αφ εταίρου άλλο το Euro με τα 6 ματς, τους κουρασμένους και κορεσμένους αστέρες με τα 80 ματς ανα σεζον στη πλάτη και τις ομάδες που σχηματίζονται και προετοιμάζονται κανα μήνα πριν τη διοργάνωση και άλλο το CL που είναι το real thing.
Και στο CL προβλέπονται εκπλήξεις (Monaco, Porto ακόμα και Liverpool) αλλά μεσα σε λογικά πλαίσια. Οπως δεν πρόκειται να κατακτήσει ποτέ το CL ομάδα από την Ουγγαρία έτσι δεν πρόκειται να έρθει και στην Ελλάδα. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
εκτός αν κοιμηθεί πάλι ο Θεός όπως με το euroΑμ δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού (όπως επίsης, άλλα τα μάτια του λαγού (euro) κι άλλα της κουκουβάγιας (cl) )
ΥΓ. Χρήστο, πιάσε κόκκινο ρε συ
-
Ρε συ ρεντ ποδοσφαιράνθρωπε και ποδοσφαιρογνώστη, αυτοί οι άσχετοι σήμερα στο ΝταΛούζ, γιατί επευφημούσαν συνέχεια τον άμπαλο τον Καραγκούνη;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ρε συ ρεντ ποδοσφαιράνθρωπε και ποδοσφαιρογνώστη, αυτοί οι άσχετοι σήμερα στο ΝταΛούζ, γιατί επευφημούσαν συνέχεια τον άμπαλο τον Καραγκούνη;Δεν ξερω τι εκαναν . Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι δεν παιζει ουτε βασικος στην Μπενφικουλα. Θυμαμαι επισης εμας τους Ολυμπιακους να φωναζουμε το ονομα του Μπουλουτ οταν ο Γεωργατος εμπαζε στην Ευρωπη. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΤΕΛΙΚΟ? Ποσους Αγγλους εχει η Τσελσι και ποσοι βγηκαν απο τις ακαδημιες? Η Μπαρτσα? Οι Μεσι και Ροναλντινιο ειναι παιδια της ακαδημιας της?
Ο Κοκκαλης εχει δισεκατομυρια ευρο. Αν θελει να κανει τον θρυλο ΟΜΑΔΑΡΑ σκαει φραγκα και παιρνει παικταραδες και παιρνουμε το c.l για πλακα. Και μην μου πεις οτι δεν θα ερθουν εδω μεγαλοι παικτες. ΔΩΣΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΓΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΑΝ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 100.000 ΕΥΡΟ ΤΟ ΜΗΝΑ για να κανω τον μεταφραστη. -
Φιλε red_army7, εσυ πας στην Ζιμπάμπουε,ενας αστερας οχι.
Ο αστερας ειναι χορτασμενος απο λεφτα,αλλωστε ποτε δεν επαιζε για τα λεφτα,απλως τα απολαμβάνει.
Ο αστέρας ξερει οτι αν αντι για τον Σταμ για παραδειγμα εχει τον..Μπουλουτ διπλα του,η αποδοση του θα ειναι τελειως διαφορετικη,απο αστερας θα γινει..πεφταστέρι.
Κοντολογης,ο αστερας παει εκει που ειναι οι καλυτεροι,γιατι αυτο τον κανει καλυτερο.Αν ηρθε ο Ριβαλντο στην Ελλαδα,ειναι οχι για τα φραγκα αλλα γιατι δεν τον ηθελε καμια καλυτερη ομαδα και γιατι ο γαυρος παιζει CL.Αρνηθηκε να τον τελειωσουν και αν χρειαζόταν θα πηγαινε και στην Ζιμπάμπουε για να αποδειξει οτι δεν τελειωσε.Ελπιζω να μην σε μπέρδεψα με το τελευταιο
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
FT Bayern Munich (Ger) 1 - 1 AC Milan (Ita)
FT Benfica 1 - 0 Liverpool (Eng)
FT PSV Eindhoven (Hol) 0 - 1 Lyon (Fra)
FT Real Madrid (Spa) 0 - 1 Arsenal (Eng)>Άντε πιάστη τη Λυών. >Η Ρεάλ τον μπούλο, όμορφα. Αφού είναι υπερομάδα και τη νικήσατε!
-
Όπου πατάει ο γαύρος, δεν μένει τίποτα όρθιο. Τους εξαϋλώσαμε!
-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Η αλαζονεία των γάβρων ήταν και παραμένει (δυστυχώς) δεδομένη και είναι ένας από τους λόγους που δεν τους γουστάρει κανένας εκτός από τους ίδιους.
Να υποθέσω ότι όποιος δηλώνει γάβρος αυτομάτως δεν τον γουστάρεις?
Να μην υποθέσεις!
Κάνεις μια δήλωση η οποία εκ των πραγμάτων είναι ένδειξη εκνευρισμού, όπως άλλωστε όλη η παράθεσή σου και μετά την αναιρείς αφού λες να μην υποθέτει
Αν δεν είναι αλαζονεία το να λέτε πως η ΑΕΚ ήταν ανύπαρκτη στο μεταξύ σας παιχνίδι, τότε τι είναι;
Eίναι:
'είδα το παιχνίδι χωρίς τα γυαλιά του οπαδού του ΠΑΟ που παρότι τον συνέφερε να χάσει η ΑΕΚ, αυτός ήθελε να χάσει ο Ολυμπιακός'
Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί;
Δε χρειάζεται να αναρωτηθούμε. Το ξέρουμε και το βλέπουμε καθημερινά.
Αν δεν είναι αλαζονεία να κάνετε κακά σας μόλις τρώτε το 1ο και το 2ο γκολ από το βάζελο και μετά μόλις λήξει το ματσ με 3-2 υπρ σας να λέτε πως είστε 2 επίπεδα πάνω, τότε τι είναι;
Kακά? Δε νομίζω. Προσωπικά δεν αγχώθηκα δευτερόλεπτο, ούτε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ, ούτε με την ΑΕΚ.
Αν θέλουμε το πιστεύουμε
Από που ακριβώς προκύπτει η παραπάνω δήλωσή σου;
Γενικεύεις. Καλλιθέα της Ιταλίας είπε την Ουντινέζε μόνο ένας χρήστης εδώ μέσα αν δεν απατώμαι.
Απλά συγκέντρωσα (από μνήμνης) όσα σχετικά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς από γάβρους στο φόρουμ (και όχι μόνο). Και μην νομίζεις πως το 'η Καλλιθέα της Ιταλίας' είναι εφεύρεση του ρεντ!
Δηλαδή δεν γενικεύεις;
Απλά ο γάβρος είναι μια συνειδητά διογκωμένη φούσκα στην ημεδαπή, η οποία σπάει σε χίλια κομμάτια κάθε φορά που καλείται να δείξει την αγωνιστική της αποτελεσματικότητα στην αλλοδαπή. Fact!
Ο γάβρος είναι απλά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία. Fact!
Not so fact! Επί Κυράστα π.χ. θυμάμαι πως οι ίδιοι οι πδοσφαιριστές είχαν ψηφίσει τον ΠΑΟ ως καλύτερη ομάδα.
Α, καλά. Αφού δεν παραδέχεσαι το παραπάνω δεν έχει νόημα να συζητήσουμε.
Η απάντησή σου είναι αντίστοιχη (άσε που δεν είναι σωστή) με μια δική μου του στυλ, το 98 πήγαμε στους 8 και καμιά φούσκα δεν έσπασε σε 1000 κομμάτια. ιΘα επανέλθω και για το φίλο GTI_
ΥΓ: Για τη διαιτησία δείτε το Μπάγερν - Μίλαν. Η Ιταλική μαφία έκανε τη δουλειά της για άλλη μια φορά. Ε, δε θα τους περάσει
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
ΥΓ: Για τη διαιτησία δείτε το Μπάγερν - Μίλαν. Η Ιταλική μαφία έκανε τη δουλειά της για άλλη μια φορά. Ε, δε θα τους περάσει
Τελικα ο θεσμος του 4ου διαιτητη ειναι για να καταπολεμηθει η ανεργία;
-
Είχαν 4ο διαιτητή και παλιά, αλλά ως αναπληρωματικό. Τώρα τον βάλανε να κόβει βόλτες για να μην κάθεται.
-
-
Πρόσεξε τις ΣΟΥΠΕΡ ΑΤΑΚΕΣ 'Κόουτς μας πήραν χαμπάρι!' και 'Τα γκρέμισε όλα με τις γκάφες του ο Ιταλός'
Μας πήραν χαμπάρι ότι είμαστε για τα μπάζα δηλαδή, κατάλαβες; Και τα γκρέμισε όλα όσα με πολύ κόπο και πολλή λάσπη προσπαθούμε να χτίσουμε με κρασιά και DVD και κλαούρα για διαιτησίες και άλλα φαιδρά. 'Γκάφες' η παραδοχή της αλήθειας, ζήτω το παραμύθιασμα!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Πρόσεξε τις ΣΟΥΠΕΡ ΑΤΑΚΕΣ 'Κόουτς μας πήραν χαμπάρι!' και 'Τα γκρέμισε όλα με τις γκάφες του ο Ιταλός'Μας πήραν χαμπάρι ότι είμαστε για τα μπάζα δηλαδή, κατάλαβες; Και τα γκρέμισε όλα όσα με πολύ κόπο και πολλή λάσπη προσπαθούμε να χτίσουμε με κρασιά και DVD και κλαούρα για διαιτησίες και άλλα φαιδρά. 'Γκάφες' η παραδοχή της αλήθειας, ζήτω το παραμύθιασμα!
+1
-
Δεν μπορείτε να καταλάβετε 2-3 πραγματάκια.
Μόνο ο Κόκκαλης στο ποδόσφαιρο και ο Γιαννακο στο Basket έχουν το ψώνιο και τα χώνουν για ναναι πάντα πρώτοι.
Οι υπόλοιποι περιμένουν την SuperLiga κ.α. τερτίπια ωστε να καταφερουν να κάνουν μια ομάδα με όσο το δυνατόν λιγότερα έξοδα.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]