-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
@Krus: Ότι πεις, παππούλη! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
@Krus: Ότι πεις, παππούλη!
Δεν ντρεπεσαι Βασίλη.. Τι πράγματα ειναι αυτα!!
-
Οκ έφυγε ο Κρους!
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Kάτσε,η άποψή σου αυτή στηρίζεται στην επικείμενη απόδοση της ΑΕΚ ή στην 'απόδοση' του Τσίκινη;;;;Για να δούμε..Ακόμα κρατάει η καραμέλα της παράγκας;;;Και φυσικά στηρίζομαι στην φετινή αγωνιστική πορεία της ΑΕΚ.
-
Α εντάξει...Τότε με βρίσκεις σύμφωνο...Το αντίθετο βέβαια πιστεύει ο παίχτης με το βαρύγδουπο όνομα Τσιριλο... :
**Την αισιοδοξία του ότι η ΑΕΚ είναι σε θέση να κατακτήσει ακόμα και το νταμπλ, εξέφρασε ο Μπρούνο Τσιρίλο, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο μηνιαίο αθλητικό περιοδικό 'Active', μέρος της οποίας αναδημοσιεύει η αθλητική εφημερίδα 'Sportday'. **
-
Ταμείο στο τέλος, που λέμε...
-
Ταμείο στο τέλος, που λέμε...βρε ασε τα υπονοουμενα...
-
Ταμείο στο τέλος, που λέμε...Πάντα,αλλά τα υπογραμμισμένα δε μου τα διάβασες.... Το είναι σε θέση...
-
Η ΑΕΚ είναι 2η και παραμένει στο κύπελλο ακόμη. Πώς δεν είναι σε θέση(για την ώρα)? Αν νικήσει τον Ολυμπιακό(δεν λέω για τις πιθανότητες λέω ΑΝ) όλα ανοιχτά είναι. Αυτό που ξέρω, φαβορί είναι ο Ολυμπιακός δεν είναι έτσι?
-
Η ΑΕΚ είναι 2η και παραμένει στο κύπελλο ακόμη. Πώς δεν είναι σε θέση(για την ώρα)? Αν νικήσει τον Ολυμπιακό(δεν λέω για τις πιθανότητες λέω ΑΝ) όλα ανοιχτά είναι. Αυτό που ξέρω, φαβορί είναι ο Ολυμπιακός δεν είναι έτσι?αν κερδίσει μένουν ανοιχτά τα πράγματα πιστεύω, αν και δε νομίζω ότι εμπνέει για τη σταθερότητά της η ΑΕΚ..
σε κάθε άλλη περίπτωση, τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά, και η ΑΕΚ θα πρέπει να φοβάται μη χάσει και τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο ch.l -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Η ΑΕΚ είναι 2η και παραμένει στο κύπελλο ακόμη. Πώς δεν είναι σε θέση(για την ώρα)? Αν νικήσει τον Ολυμπιακό(δεν λέω για τις πιθανότητες λέω ΑΝ) όλα ανοιχτά είναι. Αυτό που ξέρω, φαβορί είναι ο Ολυμπιακός δεν είναι έτσι?
αν κερδίσει μένουν ανοιχτά τα πράγματα πιστεύω, αν και δε νομίζω ότι εμπνέει για τη σταθερότητά της η ΑΕΚ..
σε κάθε άλλη περίπτωση, τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά, και η ΑΕΚ θα πρέπει να φοβάται μη χάσει και τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο ch.lΣτον 4ο γύρο του Ουέφα θέλεις να πεις
Και δυστυχώς το παραπάνω ισχύει για όλες τις ελληνικές ομάδες
-
ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ !!!!!! !!!!!! !!!!!!! !!!!!!!
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth/Olympiacos/112905.html
Φοβού τα χανούμια τώρα....!!!!!
-
Ωραία, ας κάτσει τώρα στον πάγκο να ξεκουραστεί.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ !!!!!! !!!!!! !!!!!!! !!!!!!!http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth/Olympiacos/112905.html
Ρένα Βλαχοπούλου: Δε μου λες βρε παιδί μου, ποιος είναι αυτός ο Χούλιο Μπάλμας;
Σωτήρης Τζεβελέκος: Κυνηγός.
Ρένα Βλαχοπούλου: Και τι σόϊ κυνηγός έιναι αυτός που κοιμάται μέχρι τις έντεκα η ώρα;Από τη συγκεκριμένη ταινία(Η Ρένα είναι οφσάιντ) υπάρχουν άπειρες ατάκες για τον συγκεκριμένο(και για κάτι άλλα τζιμάνια άλλων ομάδων)... :whatever:
Μιλώντας για Χούλιους θυμήθηκα τον συγκεκριμένο...
Και οι παππούδες και οι γιαγιάδες τα ίδια σκατά είναι ούλοι τους
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ ΗΡΘΕ !!!!!! !!!!!! !!!!!!! !!!!!!!
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth/Olympiacos/112905.html
Ρένα Βλαχοπούλου: Δε μου λες βρε παιδί μου, ποιος είναι αυτός ο Χούλιο Μπάλμας;
Σωτήρης Τζεβελέκος: Κυνηγός.
Ρένα Βλαχοπούλου: Και τι σόϊ κυνηγός έιναι αυτός που κοιμάται μέχρι τις έντεκα η ώρα;Από τη συγκεκριμένη ταινία(Η Ρένα είναι οφσάιντ) υπάρχουν άπειρες ατάκες για τον συγκεκριμένο(και για κάτι άλλα τζιμάνια άλλων ομάδων)... :whatever:
Μιλώντας για Χούλιους θυμήθηκα τον συγκεκριμένο...
Και οι παππούδες και οι γιαγιάδες τα ίδια σκατά είναι ούλοι τους
Παντα μου την ''εδιναν'' αυτοι, που για να το παιξουν αντικειμενικοι, προσπαθουσαν να εξισοροπησουν τα παντα.
Ο Τουρε δεν ειναι σαν τους αλλους, γιατι ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο που εχει πατησει το ποδι του στην Ελλαδα.
Οι ρουφιανοι δημοσιογραφοι προσπαθουν να τον φανε ,για να εχουν τους πρωταθλητες ευρωπης και να παιρνουν τις μιζουλες τους. Εμενα με νοιαζει ο θρυλος να γινει μεγαλος και με ''βαση'' τον Τουρε θα γινει η μεγαλυτερη ομαδα στην Ευρωπη -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εμενα με νοιαζει ο θρυλος να γινει μεγαλος και με ''βαση'' τον Τουρε θα γινει η μεγαλυτερη ομαδα στην ΕυρωπηNα ΄σαι καλά βρε red army θα κοιμηθώ ωραία σήμερα.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
[snip]
Εμενα με νοιαζει ο θρυλος να γινει μεγαλος και με ''βαση'' τον Τουρε θα γινει η μεγαλυτερη ομαδα στην ΕυρωπηΝευροκόπι θες να πεις!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]
Εμενα με νοιαζει ο θρυλος να γινει μεγαλος και με ''βαση'' τον Τουρε θα γινει η μεγαλυτερη ομαδα στην ΕυρωπηΝευροκόπι θες να πεις!
Ενώ εσείς είστε για ευρώπη..... Όπως λέει και ο προπονηταράς που δεν έχει κάτσει ούτε ένα Σάββατοκυριακο στην Ελλάδα,οι ιταλικές ομάδες πρέπει να έχουν πρότυπο τον Βάζελο όσον αφορά τη δομή και την διοίκηση...
**Έχω βρει μία διοίκηση ιδανική αναφορικά με την νοοτροπία και την δομή, από τις οποίες ακόμη και οι ιταλικές ομάδες θα έπρεπε να παραδειγματίζονται. Με ενθουσιάζει πολύ να πετύχω σ' ένα μεγάλο σχέδιο, το οποίο πιστεύουμε και εγώ και η διοίκηση. Είμαι πεπεισμένος ότι τώρα ακόμη και ο κόσμος, λίγος προς το παρόν, μπορεί να καταλάβει τι φτιάχνουμε. **
Μα τί πίνουν όλοι εκεί στην Παιανία;;;;
-
Sorry ρε pasxo αλλά εκτός κι αν είσαι προπονητής ή έχεις διατελέσει προπονητής σε σωματείο τουλάχιστον Β εθνικής, πως στο δι#@$!@#$λο γνωρίζεις και -πόσο μάλλον-αμφισβητείς αυτά που λέει ο Malesani;;; Άντε την πλακίτσα μας την κάνουμε για τον κάθε παίκτη γιατί στην τελική τους βλέπουμε και αγωνίζονται καθε εβδομάδα. Ο σχολιασμός της νοοτροπίας και της δομής της ομάδας και της διοίκησης ΤΙ ΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ρε φίλε;Σόρυ και πάλι για τον τόνο μου αλλά whats fair is fair.Μην τρελλαθούμε τελείως εδω μέσα.
-
Να υπενθυμίσω μόνο ότι κάνουμε συζήτηση και ανταλλαγή γνωμών και απόψεων.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ενώ εσείς είστε για ευρώπη.....
Για... basta, που λένε και οι Ιταλοι
Έχεις δει κάνα βάζελο εδώ μέσα να ισχυρίζεται πως θα γίνει ο ΠΑΟ η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη;;;
(μην αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση)Όπως λέει και ο προπονηταράς που δεν έχει κάτσει ούτε ένα Σάββατοκυριακο στην Ελλάδα,οι ιταλικές ομάδες πρέπει να έχουν πρότυπο τον Βάζελο όσον αφορά τη δομή και την διοίκηση...
**Έχω βρει μία διοίκηση ιδανική αναφορικά με την νοοτροπία και την δομή, από τις οποίες ακόμη και οι ιταλικές ομάδες θα έπρεπε να παραδειγματίζονται. Με ενθουσιάζει πολύ να πετύχω σ' ένα μεγάλο σχέδιο, το οποίο πιστεύουμε και εγώ και η διοίκηση. Είμαι πεπεισμένος ότι τώρα ακόμη και ο κόσμος, λίγος προς το παρόν, μπορεί να καταλάβει τι φτιάχνουμε. **
Μα τί πίνουν όλοι εκεί στην Παιανία;;;;
Είναι γνωστό πως οι εγκαταστάσεις της Παιανίας συγκαταλέγονται στις καλύτερες της Ευρώπης (εδώ και πολλά χρόνια μάλιστα).
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]