-
Μερικά σχολιάκια ως ΑΕΚτσής κι εγώ...
Ευνοήθηκε η ΑΕΚ στο 1ο ματς με τον ΠΑΟ(γκολ του Γκεκα που δεν μέτρησε) και στο 1ο ματς με τον ΠΑΟΚ(κοκκινη στον Τσιριλο που δεν δώθηκε).
Αδικήθηκε(όσα θυμάμαι) στο 1ο ματς με τον ΠΑΟΚ(μια κοκκινη-2η κίτρινη στον Βαγγελη που δεν δωθηκε), στο 2ο ματς με τον ΠΑΟ(ένα πεναλτυ απο τον Μπισκαν στον Λυμπεροπουλο που δεν δωθηκε) και στο 2ο ματς με τον ΠΑΟΚ προφανως...
Οι διαιτητές τα τελευταία 2 χρόνια δείχνουν μια τσιγκουνιά προς την ΑΕΚ...καμία συγγένεια με Κύπριους?Η ΑΕΚ σε πολύ λίγα παιχνίδια αγωνίστηκε καλά. Η απώλεια των 9 πόντων προβάδισμα από τον ΠΑΟ είναι καθαρή(προς Θεού δηλ. μάτια έχουμε και εμείς)! Όμως για την απώλεια της 2ης θέσης μερίδιο φέρει ΚΑΙ η διαιτησία(προσωπική άποψη δεν ήταν εσκεμμένη - με μόνη επιφύλαξη το πέναλτυ του Χασιώτη στον Λυμπερόπουλο).
Τα σχόλια περί στο 90' γκολ, μέτρια αγωνιστική παρουσία δεν μειώνουν καθόλου την δικαιολόγημενη διαμαρτυρία για προχθες και πιστευω είναι άδικα... Δηλ. αν στο Τουρκία-Ελλάς(όπου μας παίζανε μονότερμα οι Τούρκοι) είχαμε πέναλτυ, δεν θα δικαιώμασταν να εκφράσουμε διαμαρτυρία επειδή ήταν καλύτεροι οι άλλοι? Ή αν στην Formula 1 διαμαρτύρεται o Alonso ότι έχασε την τάδε θέση επειδή ο Schumacher κακώς δεν δέχθηκε ποινή 10-δευτερολέπτων, θα του πούμε ότι 'ήσουν αργότερος...'?
Επίσης, εξυπνάδες του τύπου 'σου ακύρωσαν γκολ? βάλε άλλο!' να λείπουν... -
skye μαλλον εσυ τα μπερδεψες. Το θεμα δεν ηταν αν ο Ηρακλης ειναι καλυτερος απο τον Ολυμπιακο, αλλα αν ειμαι ή οχι υπερβολικος οταν λεω οτι υπο ΚΣ δεν χανουμε απο τον παναθηναϊκο στο Καυταντζογλειο. Ανεφερα λιγο-πολυ την πορεια της ομαδας μου την χρονια και στα ντερμπι για να στηριξω αυτο που λεω. Και επειδη αναφερθηκα σε πολλα παιχνιδια, ξαναλεω οτι το να λες 'ετυχε' για 11 συνεχομενες νικες οι 2 εκ των οποιων ηταν με ομαδες (συμφωνα με σενα) ειναι αστειο. Οσο αστειο ειναι να πιστευεις οτι ο Ολυμπιακος 'ετυχε' να κανει 23/27 νικες.
Παντως τη βαθμολογια μην την παιρνεις τοις μετρητοις γιατι οι διαφορες δε γινονται στα μεταξυ μας παιχνιδια, αλλα σε παιχνιδια τυπου Ιωνικος-Ηρακλης που ο καθε ασχετος θα πει 'δεν αντεξε ο Ηρακλης' χωρις να δει πχ οτι ο Ηρακλης εχασε 3 παικτες για την υπολοιπη σαιζον χωρις να παρουν οι τσεκουρηδες ουτε κιτρινη.Bagus το θεμα ομως παει παραπερα. Δε διαματυρεσαι εσυ μονο. Διαμαρτυρεται με βλακωδη υπονοουμενα η επισημη ΑΕΚ τη στιγμη που δεν αδικηθηκε σχεδον σε καμια φαση επι 26 αγωνες, αλλα και που τουλαχιστον το 1 απο τα 2 λαθη (αν ηταν) της διαιτησιας ηταν 1000% ανθρωπινο. Αυτο την ωρα που ευαγγελιζεται ενα 'αλλο' ποδοσφαιρο και ενα 'νεο' ηθος. Αν το 'αλλο' και το 'νεο' περιοριζεται στα καρφωματα μονο, ας μου λειπει.
Τελος για να τελειωνουμε. Δικαιολογω 1000% οποιον διαιτητη δισταζει να δωσει πεναλτυ υπερ του καραγκιοζη Λυμπεροπουλου και θελω να δω απο του χρονου που θα χρεωνονται αναδρομικα καρτες για θεατρο, ποσους αγωνες θα παιξει.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τελος για να τελειωνουμε. Δικαιολογω 1000% οποιον διαιτητη δισταζει να δωσει πεναλτυ υπερ του καραγκιοζη Λυμπεροπουλου και θελω να δω απο του χρονου που θα χρεωνονται αναδρομικα καρτες για θεατρο, ποσους αγωνες θα παιξει.Όποιος διαιτητής μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο προκατειλημμένος, δεν στηρίζεται στα μάτια του, τους βοηθούς του και τους κανονισμούς που έχει διδακτεί(αν έμαθε και κανένα...), δεν αξίζει να βρίσκεται στο γήπεδο. Και απο δαυτούς έχει πολλούς...
Τελειώσαμε νομίζω, ελεύθερος!
-
Θεωρητικα εχεις δικιο. Αλλα το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι μικρο και ολοι γνωριζουν ολους. Και ο Λυμπεροπουλος τον τιτλο του καραγκιοζη τον εχει κερδισει με το σπαθι του (οπως και πολλοι αλλοι ακομη), οποτε καθε καχυποψια εις βαρος του δικαιολογημενη (ως ενα σημειο).
Σημειοτεον οτι η καχυποψια, δεν εχει να κανει με το 'το ειδα αλλα δεν το δινω' mode, αλλα με το 'γαμωτο δεν ειδα καλα τη φαση. Ποιος επεσε; Ο Οκκας; Τσαλαβουτι θα ειναι' mode.
-
greo
Εχεις μια εμπαθεια με τον Ντεμη-θυμασαι κ εναν παλαιοτερο μας διαλογο πανω σε αυτο,αλλα αυτο δεν με πειραζει.
Εχεις κ με τον Λυμπε τωρα ??? Γιατι τι εκανε ? κ γιατι καραγκιοζης ?
Oσο για το αν αδικηθηκε η οχι η Αεκ αστο,μην τα ξαναλεμε...Κουραστηκα.
-
Bagus δεν εχω εμπαθεια με καποιον, αλλα με εκνευριζουν οταν ταλαντουχοι ποδοσφαιριστες πεφτουν κατω σαν τις μυγες. Το θεωρω τη μεγιστη αναξιοπρεπεια και βαναυση προσβολη του σηματος που φοραει στη φανελλα, του αντιπαλου και του φιλαθλου κοινου.
-
Σε αυτο συμφωνω κ εγω...Αλλα στην προκειμενη περιπτωση,ο Λυμπε αν το εκανε ηταν μεμονωμενο περιστατικο και οχι το συνηθες(ονοματα να μην λεμε )
Για τον Ντεμη οποια η αποψη σας ???
-
Δεν αλλαξε
-
Εν καιρω.....
-
Η χάρη της αιώνιας κόντρας της Θεσσαλονίκης έφτασε μέχρι και στα…λιγνιτορυχεία του Σαρλερουά. Στο κέντρο της πόλης υπάρχει ένα καφενείο Έλληνα ιδιοκτήτη. Από την Κυριακή οι πρώτοι φίλαθλοι του Άρη που έφτασαν φρόντισαν ώστε αυτό να γίνει το στέκι τους. Όχι μόνο για καφέ αλλά για όλο το οργανωτικό κομμάτι αφού από εκεί θα μπορούν οι φίλαθλοι του συλλόγου να προμηθεύονται κασκόλ, μπλούζες ακόμα και τα εναπομείναντα εισιτήρια.
Την Δευτέρα το βράδυ έγιναν όλες οι ετοιμασίες διότι την Τρίτη το μεσημέρι αναμενόταν ο κύριος όγκος του κιτρινόμαυρου κόσμου.Φευ πρωϊ, πρωϊ την Τρίτη ήρθαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Κάποιοι άνοιξαν το καφενείο και γέμισαν τον χώρο με χαρτιά που έγραφαν: «Θεσσαλονίκη είναι ο ΠΑΟΚ», «30 χρόνια Θύρα-4». Οι υπεύθυνοι του καφενείου με κινήσεις αστραπή έσπευσαν να καθαρίσουν τον χώρο πριν έρθουν οι φίλοι του Άρη και κάνουν το κλειστό καφενείο, θερινό σινεμά.
-
red_army7
Ρωτα κανεναν στο Τελαβίβ και στη Σαραγόσα να δεις τι θα σου πει για τον ελληνικό πολιτισμό...
-
Δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί, διότι έχω καιρό να μπω να γράψω, αλλά θα ήθελα να ασχοληθώ λίγο με τα του Ολυμπιακού.
Πρώτον, με την επικείμενη μάχη του Θεσσαλικού κάμπου. Ελπίζω πραγματικά να πρυτανεύσει η λογική και να μην έχουμε κανενός είδους βία, και εν ανάγκει να μην ανέβει κανείς οπαδός μας πάνω. Καμμία νίκη δεν αξίζει να υπάρξουν σπασμένα κεφάλια και κατεστραμμένες περιουσίες και είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από τους οπαδούς του. Όπως έχει παίξει πολλές φορές σε χειρότερες έδρες (Τούμπα, Λεωφόρος) χωρίς ούτε ένα κόκκινο κασκώλ μέσα, το ίδιο μπορεί να κάνει και με τη Λάρισα. Τί να κάνουμε, σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν θα έπρεπε καν να συζητάται τέτοιο θέμα (φίλος που μένει στην Ισπανία και πήγε στον αγώνα της Μπάρτσα με τη Μπενφίκα, έστειλε μια ανταπόκριση στο φόρουμ που γράφω και ανέφερε εκτός των άλλων πώς εκτός απ' τους οπαδούς της Ρεάλ και το C.L., σε όλες τις άλλες περιπτώσεις οι φίλαθλοι είναι ανακατεμένοι), εφόσον όμως έχουν έτσι τα πράγματα, πρέπει να αποφύγουμε τα χειρότερα.
Αυτό που με λυπεί είναι ότι το πάνε για μπραντεφέρ, ποιός την έχει πιό μεγάλη και ποιανού θα περάσει, γράφοντας πλήρως το άθλημα, την ιστορία των ομάδων και την σωματική ασφάλεια του κόσμου.
Δεύτερον, επεισόδιο των τριών γελοίων Σουρερομπουλουτοκαστίγηδων. Στον αγύριστο παιδιά μου. Στον αγύριστο κι ακόμα παραπέρα κύριε Καστίγιο που κάνεις του κεφαλιού σου, πουλάς μούρη και μόλις φας μια σφαλιάρα σε παίρνουν τα κλάμματα.
Στον αγύριστο κύριε Σούρερ που τόλμησες να σηκώσεις χέρι στον άλλο για ένα φάουλ (ή όχι?).
Στον αγύριστο κύριε Μπουλούτ που έκανες ολόκληρη φασαρία και μαζί με τα άλλα δύο λαμόγια μετατρέψατε μια περηφανή νίκη σε γελοιοποίηση της ομάδας.
Και τέλος, απαράδεκτος ο προπονητής και οι αρχηγοί. 'Όλα καλά και πάμε γερά'. Τί φοβάστε ρε? Μη χάσετε το πρωτάθλημα ή μην δεν περάσετε τη Λάρισα? Έξω όλοι ρε, και οι 3 τους, μέχρι νεωτέρας.
Και μετά θέλουμε να γίνουμε σοβαρή ευρωπαική ομάδα. Σε ποιά απ' όλες θα γινόταν αυτό το αίσχος και θα αποδίδονταν έτσι οι ευθύνες?
-
dali μαζί σου! Απ' οτι φαινεται σε ακουσαν και σταματησαν ν' ασχολούνται!
*Χωρίς τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τη Λάρισα (12/4, 19:00). Η 'ερυθρόλευκη' ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε την απόφασή της να μην πάρει εισιτήρια για τη ρεβάνς του Αλκαζάρ, μετά την στάση που κράτησε η ΑΕΛ.
Στην ανακοίνωσή του, ο πειραϊκός σύλλογος τονίζει πως, αφού δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες, δεν θα δεχθεί συμβιβαστικές λύσεις. Απαιτεί, όμως, να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.
Πολλοί θα πουν ότι ο Ολυμπιακός υποχώρησε, όμως η αλήθεια είναι πως οι 'ερυθρόλευκοι' έδειξαν ανωτερότητα, καταλογίζοντας σωστά της ευθύνες στην ΠΑΕ ΑΕΛ.
Aναλυτικά η ανακοίνωση:
'Παρακολουθούμε εδώ και ένα μήνα, τις απαράδεκτες ενέργειες της Διοίκησης της ΠΑΕ Λάρισας να δημιουργήσει μια έκρυθμη κατάσταση εν όψει του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος.
Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους φιλάθλους της Λάρισας, τους οποίους δεν εμποδίσαμε να παρακολουθήσουν και να υποστηρίξουν την ομάδα τους στους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου στο στάδιο Καραϊσκάκη, αλλά καταδικάζουμε τις ενέργειες της Διοίκησης που παραβιάζοντας τη νομιμότητα, τους παρασύρει με στόχο να δημιουργηθούν βίαια επεισόδια.
Ταυτόχρονα, διαπιστώνουμε ότι οι υπεύθυνοι κρατικοί και ποδοσφαιρικοί φορείς, προεξαρχούσης της διοίκησης της Α.Ε.Λ. και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας αρνούνται, ή ακόμη χειρότερα αδυνατούν, να εφαρμόσουν τις νόμιμες διαδικασίες.
Ο Ολυμπιακός αρνείται να συμμετέχει σε ένα ιδιότυπο παζάρι συμβιβασμών, εκδουλεύσεων και εξυπηρετήσεων εις βάρος του θεσμού του Κυπέλλου και εν τέλει των φιλάθλων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Τα γεγονότα αυτά μας οδηγούν στην απόφαση εφ' όσον δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες, να μην παραλάβουμε ούτε ένα εισιτήριο και να δεχθούμε δήθεν «συμβιβαστικές» λύσεις.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλεί όλους τους υπεύθυνους φορείς, είτε αυτοί είναι κυβερνητικοί, είτε ποδοσφαιρικοί, να ακολουθήσουν τις νόμιμες διαδικασίες και να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους αυτοί που δημιούργησαν με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους όλη αυτή την ανωμαλία, που είναι ένα πλήγμα για την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου και όχι μόνον'.*
-
Αλήθεια τι φρούτο ήταν αυτό πάλι στη Λάρισα;
Επειδή δεν έχω παρακολουθλησει στενά το σενάριο της ταινίας σας παρακαλώ να μου επιβεβαιώσετε την αλήθεια των παρακάτω:- Ο καταμερισμός των εισητηρίων είναι 60-40
- Η Λάρισα πούλησε εισητήρια κατά το δοκούν αφήνοντας για τον Ολυμπιακό σαφώς μικρότερο ποσοστό 20 (?)
- Η Λάρισα πούλησε εισητήρια πριν γίνει η συνάντηση με την αστυνομία η οποία και θα έλεγε πόσες άδειες θέσεις θα μείνουν, ώστε μετά να γίνει ο καταμερισμός
Ισχύουν τα παραπάνω;
Ο Ολυμπιακός που έχει σφάλμα στην παραπάνω διαδικασία;Εν πάσει περιπτώσει, μάλλον για καλύτερα θα είναι
ΥΓ: Τι ψάχνω να βρω θα μου πείτε; -
Σωστα τα λες. Καλα κανανε και δεν πηραν εισιτηρια. Δεν υπηρχε λογος να δυναμιτισουν το κλιμα που καποιοι ηθελαν επιβαλλουν...
-
dali
Σχετικά με το θέμα του Καστίγιο: ο Σούρερ δεν τον έδειρε για ένα φάουλ, αν ήταν θα το είχε κάνει μέσα στο γήπεδο (αργεντίνος είναι, δεν θα είχε πρόβλημα να το κάνει). Στα αποδυτήρια που συζητήθηκε (έντονα) το θέμα, η απάντηση του Καστίγιο (λέγεται ότι) ήταν 'Ζηλεύεις που έβαλα γκολ! Αν ήταν εδώ ο Τζιοβάνι θα το είχατε βουλώσει όλοι και δεν θα μου μίλαγε κανείς'.
Συγχώρα με, αλλά δεδομένης:
-
της ηλικίας του Σούρερ (35, έχεις φάει τα γήπεδα με το κουτάλι και να στη λέει το μαλακισμένο ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ που έχει κάνει τη λαδιά του)
-
της καταγωγής του (είπαμε, Αργεντίνος)
-
του πρότερου βίου του Καστίγιο (μεταξύ άλλων απόπειρα να κλωτσήσει τον Τουρέ μέσα στα αποδυτήρια, ατομιστής μέχρι εκεί που δεν πάει, κακή συμπεριφορά προς συμπαίκτες και παίκτες άλλων ομάδων)
-
της μ@λ@κί@ς που έκανε να αγνοήσει τον προπονητή που έδωσε σαφή εντολή 'Ταραλίδης ή Μπουλούτ'
-
της μ@λ@κί@ς που πέταξε στα αποδυτήρια
,εγώ τον δικαιολογώ που το έδειρε το κακομαθημένο. Ο Ταραλίδης δεν είπε τίποτα γιατί είναι φίλος με το μικρό. ΘΕΛΩ να φύγει το παιδάκι αυτό από τον Ολυμπιακό και να πάει στον αγύριστο. Και ντρέπομαι πραγματικά για τον πρόεδρο που τον έχει στα ώπα ώπα, για τον Σόλιντ που είναι σοβαρός άνθρωπος και δεν τον αφήνουν να διαολοστείλει μια και καλή τον Καστίγιο και για όσους τον αποθεώνουν στο γήπεδο και θέλουν να ονομάζονται ολυμπιακοί
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
skye μαλλον εσυ τα μπερδεψες. Το θεμα δεν ηταν αν ο Ηρακλης ειναι καλυτερος απο τον Ολυμπιακο, αλλα αν ειμαι ή οχι υπερβολικος οταν λεω οτι υπο ΚΣ δεν χανουμε απο τον παναθηναϊκο στο Καυταντζογλειο. Ανεφερα λιγο-πολυ την πορεια της ομαδας μου την χρονια και στα ντερμπι για να στηριξω αυτο που λεω. Και επειδη αναφερθηκα σε πολλα παιχνιδια, ξαναλεω οτι το να λες 'ετυχε' για 11 συνεχομενες νικες οι 2 εκ των οποιων ηταν με ομαδες (συμφωνα με σενα) ειναι αστειο. Οσο αστειο ειναι να πιστευεις οτι ο Ολυμπιακος 'ετυχε' να κανει 23/27 νικες.
Παντως τη βαθμολογια μην την παιρνεις τοις μετρητοις γιατι οι διαφορες δε γινονται στα μεταξυ μας παιχνιδια, αλλα σε παιχνιδια τυπου Ιωνικος-Ηρακλης που ο καθε ασχετος θα πει 'δεν αντεξε ο Ηρακλης' χωρις να δει πχ οτι ο Ηρακλης εχασε 3 παικτες για την υπολοιπη σαιζον χωρις να παρουν οι τσεκουρηδες ουτε κιτρινη.αδερφέ αυτό είναι το θέμα.
για μένα ( και δεδομένης και της βαθμολογίας ) δεν είστε καλύτερη ομάδα απ'το βάζελο, και δεν έχω κανένα συμφέρον να το πω αυτό ούτε καμία προκατάληψη. ίσα-ίσα, θα μπορούσα να υποστηρίξω το αντίθετο για να υποβιβάσω τον 'αντίπαλο', άλλα με θεωρώ αρκετά αντικειμενικό. Αν ο ΠΑΟ βρεθεί σε καλή μέρα, και ο αγωνιστικός χώρος είναι για μπάλα, θα το χτυπήσει το παιχνίδι κατά την άποψή μου.
όσο για τους τσεκούρηδες του κάθε Ιωνικού, νομίζω πως και ο Ολυμπιακός με τις ίδιες ομάδες έπαιξε και με τα ίδια τσεκούρια.. και εμείς παίξαμε εναντίον σας χωρίς ψηλό ( Κων/νου - Ντανι) λόγω τραυματισμών, αλλά αυτά μέσα στο ποδόσφαιρο είναι.. όποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο σε ομάδα ξέρει ότι αυτά είναι μέσα..
επίσης δε σου ανέφερα μόνο τη βαθμολογία.. σου ανέφερα και τα γκολ και τις νίκες.. και μιλάμε για 2 ομάδες που τις χωρίζουν 30 γκολ, και αυτό λέει πολλά.. ειδικά όταν είναι γνωστό πως τον ΟΣΦΠ τον παίζουν οι περισσότεροι με full κλειστή άμυνα.
εγώ δεν είπα ότι έτυχαν οι 11 νίκες, είπα ότι έκατσε το αποτέλεσμα (ένα) με τον Ολυμπιακό.. με τον ίδιο τρόπο που έκατσε η νίκη του εργοτέλη με τον ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ με τη ΡΕΑΛ και του ΠΑΟ με τον ΑΓΙΑΞ και και και και.. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
,εγώ τον δικαιολογώ που το έδειρε το κακομαθημένο. Ο Ταραλίδης δεν είπε τίποτα γιατί είναι φίλος με το μικρό. ΘΕΛΩ να φύγει το παιδάκι αυτό από τον Ολυμπιακό και να πάει στον αγύριστο. Και ντρέπομαι πραγματικά για τον πρόεδρο που τον έχει στα ώπα ώπα, για τον Σόλιντ που είναι σοβαρός άνθρωπος και δεν τον αφήνουν να διαολοστείλει μια και καλή τον Καστίγιο και για όσους τον αποθεώνουν στο γήπεδο και θέλουν να ονομάζονται ολυμπιακοί
δυστυχώς έχεις δίκιο..
ως εδώ με τα μ@λακισμένα που νομίζουν οτι μπορουν να κάνουν ό,τι θέλουν..
και εγώ δεν τον θέλω το Μπουλούτ γιατί δεν είναι ο άνθρωπος για τέτοια ομάδα ( πχ ο Μερίνο τον έκανε ό,τι ήθελε όπως και άλλοι ), ενώ ο Καστίγιο δε μπορώ να πω ότι δεν είναι μπαλαδόρος.. αλλά τέτοιοι χαρακτήρες ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ. Εφόσον είπε ο προπονητής Ταρα ή Μπουλούτ, έτσι έπρεπε να γίνει.
αλλιώς την άλλη φορά ας κατέβω και εγώ από την εξέδρα να το βαρέσω και ας βγω μετά να πω το έκανα για τον κόσμο που μ'αγαπάει..
αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
δυστυχώς έχεις δίκιο..
ως εδώ με τα μ@λακισμένα που νομίζουν οτι μπορουν να κάνουν ό,τι θέλουν..
και εγώ δεν τον θέλω το Μπουλούτ γιατί δεν είναι ο άνθρωπος για τέτοια ομάδα ( πχ ο Μερίνο τον έκανε ό,τι ήθελε όπως και άλλοι ), ενώ ο Καστίγιο δε μπορώ να πω ότι δεν είναι μπαλαδόρος.. αλλά τέτοιοι χαρακτήρες ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ. Εφόσον είπε ο προπονητής Ταρα ή Μπουλούτ, έτσι έπρεπε να γίνει.
αλλιώς την άλλη φορά ας κατέβω και εγώ από την εξέδρα να το βαρέσω και ας βγω μετά να πω το έκανα για τον κόσμο που μ'αγαπάει..
αυτά είναι απαράδεκτα πράγματαskye αν βαραγες εσυ το φαουλ το πιθανοτερο η μπαλα να πηγαινε στην στρατοσφαιρα (εκτος και αν εισαι παικταρας σαν και εμενα ).
Ο Καστιγιο ειναι παικταρας και το φαουλ του τρομερο. Ειδες τα φαλτσα? Αν εκτελουσε το φαουλ ο Μπολουτ το πιθανοτερο να τραυματιζε κανα οπαδο.
Ενταξει πρεπει να υπαρχει πειθαρχια στην ομαδα ,αλλα αυτα γινονται σε ολες τις ομαδες του κοσμου. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
(εκτος και αν εισαι παικταρας σαν και εμενα ).Red θα μου δωσεις ενα αυτόγραφο? Να το χω να καμαρωνω ρε συ στους φιλους μου... Του Κιμι δεν εχω ακόμα (αν και κάποιοι εχουν υποσχεθεί ) ας εχω του παιχταρα!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]