-
Και το αποκορύφωμα της σημερινής συνάντησης είναι.....το σχόλιο του δημοσιογράφου για τον διαιτητή Τεροβίτσα!!! :'Δείτε εδώ ο διαιτητής Τεροβίτσας δείχνει στον τέταρτο 3 λεπτά καθυστερήσεων...όμως ανοίγει και το άλλο δάχτυλο δείχνοντας συνολικά 4 λεπτά καθυστερήσεις...'
-
Άξιζε τη νίκη σήμερα ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να σταυρώσει μπαλιά σε αυτό το γήπεδο. Χάλια μαύρα ήταν ο αγώνας, αλλά ο Ηρακλής είχε τον έξτρα τσαμπουκά που χρειάστηκε και δίκαια πήρε τη νίκη με σκορ που αντικατοπτρίζει και τη διαφορά των ομάδων στον αγώνα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Άξιζε τη νίκη σήμερα ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να σταυρώσει μπαλιά σε αυτό το γήπεδο. Χάλια μαύρα ήταν ο αγώνας, αλλά ο Ηρακλής είχε τον έξτρα τσαμπουκά που χρειάστηκε και δίκαια πήρε τη νίκη με σκορ που αντικατοπτρίζει και τη διαφορά των ομάδων στον αγώνα.Σωστός και λογικός!Γιατί είναι λίγο θλιβερό να διαβάζω για προκαταβολές και ανταλλάγματα(εκτος αν είναι...humour)...ποσο μάλλον όταν φέτος έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίζουμε καλο ποδόσφαιρο και να παίρνουμε αποτελέσματα.Μπράβο στον Hammet-Σάββα!
-
Τον ήπιαμε κανονικά και με τον νόμο.
Πάντως δεν ήταν δυνατόν να παίξουμε μπάλα σ΄αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Τέλος πάντων.
Α, για να μην το ξεχάσω. Αυτόν τον Τεροβίτσα ρε παιδιά θα τον ανεχτούμε για πολύ. Έλεος. μόνο από τη φάτσα καταλαβαίνεις
-
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
Άξιζε τη νίκη σήμερα ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να σταυρώσει μπαλιά σε αυτό το γήπεδο. Χάλια μαύρα ήταν ο αγώνας, αλλά ο Ηρακλής είχε τον έξτρα τσαμπουκά που χρειάστηκε και δίκαια πήρε τη νίκη με σκορ που αντικατοπτρίζει και τη διαφορά των ομάδων στον αγώνα.
Σωστός και λογικός!Γιατί είναι λίγο θλιβερό να διαβάζω για προκαταβολές και ανταλλάγματα(εκτος αν είναι...humour)...
Εσύ τι λες να είναι ΕΚΤΟΣ από χιούμορ? Όπως είπε κι ο cavallino, o Hρακλής είχε τον τσαμπουκά που έλειπε από εμάς, για να προσπαθήσει να παίξει μπάλα στη λίμνη, και τα κατάφερε. Μπράβο του, και μπράβο στον Κωφίδη που έχει φτιάξει ΟΜΑΔΑ.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
ΝΑΙ...ΝΑΙ...ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑΕμείς μπορούμε να δώσουμε ό,τι χρειάζεται ο καθένας. Εσείς;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εσύ τι λες να είναι ΕΚΤΟΣ από χιούμορ?
Έχω ακούσει παρα πολλά παρόμοια σχόλια από οπαδούς των δυο μεγάλων ώστε να είμαι επιφυλακτικός... η μήπως δεν συνηθίζεται?
-
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
Εσύ τι λες να είναι ΕΚΤΟΣ από χιούμορ?
Έχω ακούσει παρα πολλά παρόμοια σχόλια από οπαδούς των δυο μεγάλων ώστε να είμαι επιφυλακτικός... η μήπως δεν συνηθίζεται?
Για πλάκα, ίσως. Αν κάποιος τα λέει σοβαρά, ή είναι ο Κόκκαλης, ή δεν ξέρει τι του γίνεται
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Α, για να μην το ξεχάσω. Αυτόν τον Τεροβίτσα ρε παιδιά θα τον ανεχτούμε για πολύ. Έλεος. μόνο από τη φάτσα καταλαβαίνειςΤερο-ρ-βίτσας
-
Focus
''Το σαλιγκάρι είναι ένα γαστερόποδο πνευμονοφόρο μαλάκιο. Στην Ελλάδα το πιο κοινό είδος είναι ο γυμνοκοχλίας ή γυμνοσάλιαγκας, ο οποίος έχει χρώμα καφεκόκκινο, σχήμα επίμηκες και φέρει κέλυφος. Τα εδώδιμα είναι του γένους Έλιξ (οικογένεια Helicidae). ''Προσθετω επισης ,οτι τα σαλιγκαρια βγαινουν μετα την βροχη. Ετσι και χθες μετα την ηττα του Ολυμπιακου τα γνωστα αντιολυμπιακα σαλιγκαρια χαρηκαν παλι. Καθε ηττα του Ολυμπιακου προκαλει χαρα σε αυτα τα σαλιγκαρια. Περιμενουν μια αποτυχια του Ολυμπιακου ακομα και στο ταβλι για να πανηγυρισουν και να βγαλουν το κομπλεξ τους και την χολη τους.
ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ. Σε εμας τους Ολυμπιακους μας αρεσει να τρωμε κοχλιους (σαλιγκαρια). Εγω ειδικα ειμαι λατρης των σαλιγκαριων. Εχω και πηρουνι που το εχω στραβωσει για να βγαζω τον σαλιαγκα απο μεσα.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
[snip]Προσθετω επισης ,οτι τα σαλιγκαρια βγαινουν μετα την βροχη. Ετσι και χθες μετα την ηττα του Ολυμπιακου τα γνωστα αντιολυμπιακα σαλιγκαρια χαρηκαν παλι. Καθε ηττα του Ολυμπιακου προκαλει χαρα σε αυτα τα σαλιγκαρια. Περιμενουν μια αποτυχια του Ολυμπιακου ακομα και στο ταβλι για να πανηγυρισουν και να βγαλουν το κομπλεξ τους και την χολη τους.
[snip]Που τα είδες τώρα πάλι αυτά, μόνο εσύ γνωρίζεις. Από την ώρα που ξεκίνησε χτές το ματς μόνο γάβροι έχουν γράψει στο τόπικ (κι ένας βάζελος, ένα μόνο ποστ).
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Για την ομαδα μου δεν εχω να πω τιποτα!
Θα πω ομως για τους απατ-αιωνιους και την ΑΕΚ- Για τους απατ-αιωνιους: Για ποιο λογο ακριβως πανηγυριζετε; Ελατε πρωτα με το καλο, παρτε κανενα πονταλακι αν μπορειτε και μετα πανηγυριστε οσο θελετε!
Αυτα μετα το ντόρτι της ΑΕΚ. Τιποτε αλλο.
- Για τους απατ-αιωνιους: Για ποιο λογο ακριβως πανηγυριζετε; Ελατε πρωτα με το καλο, παρτε κανενα πονταλακι αν μπορειτε και μετα πανηγυριστε οσο θελετε!
-
Εχω να πω πολλα πραγματα,αλλα θα γινω κακος επομενως θα αρκεστω σε 1 μονο....
Πολυ καιρο πριν-ο greo μπορει να το πιστοποιησει αυτο,στις αρχες του πρωταθληματος περιπου,ειχα γραψει οτι οι γριες εχουν καλη ομαδα κ θα χτυπησουν ουεφα....
Ο Κωφιδης εχει φτιαξει μια πολυ καλη ομαδα,που αν μεινει το καλοκαιρι ετσι κ προστεθουν 2-3 παικτες θα ειναι ακομα καλυτερη του χρονου...
Ουτε ο Παο θα περασει απο εκει.....
-
Bagus επιβεβαιωνω
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε τι κοτετσι γηπεδο ειναι αυτο? Παρε την ομαδα και φυγε Σολιντ. Ειναι δυνατον με τετοιες συνθηκες να παιζεται μπαλα? ΕΛΕΟΣ.Καλά σ αυτό το κλωτσοσκούφι δεν έπρεπε να περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό...Μια τεχνική ομάδα δεν μπορεί να σταθεί σε μια λίμνη με υπολείμματα γκαζόν...
Τον ήπιαμε κανονικά και με τον νόμο.
Πάντως δεν ήταν δυνατόν να παίξουμε μπάλα σ΄αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Τέλος πάντων.Sorry, αλλα μαλλον συμβαινει ενα απο τα παρακατω:
α. Ο Ηρακλης επαιζε στη στεγνη πλευρα του γηπεδου
β. Οι Ηρακληδεις ειναι αδιαβροχοι στα 50 μ.
γ. Ο Ολυμπιακος ειναι η μονη τεχνικη ομαδα στην Ελλαδα (λες κι ο Ηρακλης δεν ειναι)
δ. Ο Κωφιδης εκανε heavy-metal-αδικα voodoo για να μην αισθανονται οι παικτες του τη βροχη
ε. Ο Επαλε (που δεν ως γνωστον δεν ειναι γρηγορος και τεχνιτης) ειναι καλυτερος κολυμβητης απο τον Γιαγια, διοτι καταγεται απο περιοχες με υψηλη βροχοπτωσηΑν θελετε, τα βαζω και σε ψηφοφορια...
-
Δεν υπαρχει αναγκη ψηφοφοριας
ΗΡΑΚΛΑΡΑ
-
Μπραβο στον Ηρακλη και στον Κωφίδη ( που ειναι και Metalas )
Την διαιτησία πως την είδατε χτες ???
-
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Η ΑΓΚΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΟΥΤ ΣΤΟΝ ΕΠΑΛΕ ΗΤΑΝ ΚΑΡΜΠΟΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΕΤΟΣ...(ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ...ΞΕΧΑΣΑ ΠΟΙΑ!)ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ..Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΚΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ
-
Ενταξει ο Μπουλουτ δεν το εκανε επιτηδες(πηγαινε να προστατεψει την μπαλα καπως ανορθοδοξα βεβαια ) μαλλον για κιτρινη ηταν παρα για κοκκινη...
Ετσι τουλαχιστον φανηκε σε εμενα....
-
Τιποτα δεν ηταν ..απο λαθοςε εγινε......
Αν δεν θελουν σωματικη επαφη να πανε να παιξουν βολευ....οχι μπαλλα.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]