-
Ψιθιριζεται σε Αθηναϊκους κυκλους, ειδικα απο μεριδα φιλαθλων της ΑΕΚ, οτι ο τελικος κυπελου δεν πρεπει να γινει στο Παγκρητιο. Μαλιστα, οπως διαβαζω στις εφημεριδες καποιοι προσπαθησαν να πιεσουν το Γκαγκατση να αλλαξει το σταδιο διεξαγωγης σε Αθηναϊκο - φυσικα.
Η αιτια της ανακατωσουρας ηταν οτι - και καλα - θα υπαρξουν επεισοδια αφου η αστυνομικη δυναμη Ηρακλειου - και καλα - δεν μπορει να ανταπεξελθει σε ενα τελικο ΑΕΚ - Ολυμπιακου.Μα καλα ειμαστε σοβαροι;
Δηλαδη τοσα χρονια οσα μεγαλα παιχνιδια εγιναν, ειδικα στο ΟΑΚΑ, ποτε δεν ειχαμε επεισοδια.
Αλλα φυσικα, τετοιος τελικος να μην γινει στην Αθηνα; Λες και στην υπολοιπη Ελλαδα δεν υπαρχουν φιλαθλοι και μαλιστα υγιεις, να παρακολουθησουν ενα τετοιο παιχνιδι; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ψιθιριζεται σε Αθηναϊκους κυκλους, ειδικα απο μεριδα φιλαθλων της ΑΕΚ, οτι ο τελικος κυπελου δεν πρεπει να γινει στο Παγκρητιο. Μαλιστα, οπως διαβαζω στις εφημεριδες καποιοι προσπαθησαν να πιεσουν το Γκαγκατση να αλλαξει το σταδιο διεξαγωγης σε Αθηναϊκο - φυσικα.
Η αιτια της ανακατωσουρας ηταν οτι - και καλα - θα υπαρξουν επεισοδια αφου η αστυνομικη δυναμη Ηρακλειου - και καλα - δεν μπορει να ανταπεξελθει σε ενα τελικο ΑΕΚ - Ολυμπιακου.Μα καλα ειμαστε σοβαροι;
Δηλαδη τοσα χρονια οσα μεγαλα παιχνιδια εγιναν, ειδικα στο ΟΑΚΑ, ποτε δεν ειχαμε επεισοδια.
Αλλα φυσικα, τετοιος τελικος να μην γινει στην Αθηνα; Λες και στην υπολοιπη Ελλαδα δεν υπαρχουν φιλαθλοι και μαλιστα υγιεις, να παρακολουθησουν ενα τετοιο παιχνιδι;+1
ΥΓ1: Ευτυχώς πέρασε η Μπάρτσα αν και πολύ μέτρια
ΥΓ2: Ευτυχώς έμεινε έξω η αχώνευτη Γιούβε
ΥΓ3: Δυστυχώς πέρασε η Μίλαν και όχι οι Γάλλοι. Βέβαια θεωρώ πιο συμβατική ομάδα την μίλαν για την Μπάρτσα. Με τους Γάλλους δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει -
Ο χρήστης syele έγραψε:
ΥΓ1: Ευτυχώς πέρασε η Μπάρτσα αν και πολύ μέτριαYes!
ΥΓ2: Ευτυχώς έμεινε έξω η αχώνευτη Γιούβε
Yes!
ΥΓ3: Δυστυχώς πέρασε η Μίλαν και όχι οι Γάλλοι.
Yes!
Βέβαια θεωρώ πιο συμβατική ομάδα την μίλαν για την Μπάρτσα. Με τους Γάλλους δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει
Νοοο...
Αυτοι της Milan φοβαμαι οτι μπορουν να αντεξουν την πιεση εκτος και να παρουν κανενα 0-0. Συν το γεγονος οτι Μπαρτσα-Λυον θα βλεπαμε ματσαρες... -
Παμε ρε Μιλαναρα σαρωσε τα ολα(αν κ εχεις αντιπαθεστατο προεδρο)
Παντως σοβαρα τωρα,αναμενονται 2 ματσαρες....Το πιο λογικο ειναι ο Ροναλντινιος κ η παρεα του να επικρατησει,αλλα στο ποδοσφαιρο ολα γινονται...
Στο αλλο ζευγαρι μην ξεγραψουμε την Βιγιαρεαλ αν κ εχω την εντυπωση οτι φετος ειναι η Ευρωπαϊκη χρονια της Αρσεναλ.....
-
Θα περάσει η Βιγιαρεάλ. Εχει σπουδαία ομάδα παιδιά. Η Αρσενάλ μια ζωή looser είναι και μέχρι εδώ που έφτασε πολύ της είναι.
Η Σεβίλλη καθάρισε για πάρτη μας απόψε αν και έπαιζε για κάμποσο με 10 παίχτες.
-
Συνέντευξη του red_army στο ραδιόφωνο του Sportime
-
'...*Το 1993 είχα πει να έρθει στον Ολυμπιακό ένας γρήγορος, να έρθει ο Ζαμοράνο, ο Κλίνσμαν.
Μου έλεγε ο κ. Λούβαρης είναι ακριβοί, ο άλλος δεν έρχεται. Ποιόν βρήκαμε; Βρήκαμε τον Ίβιτς και μου είπε να πάω να τον δω.
Τον βλέπω και λέω γρήγορος παίκτης, τριπλέρ, φερ’τον. Θα χαλάσει τον κόσμο, θα βγει ακόμη και πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη. Δε λέω να πάρει αυτούς, γιατί δεν έχει τη δυνατότητα, αλλά θα βρεις έναν τέτοιο παίκτη να έχει τα χαρίσματα.
Ο Νε, τι τον παίρνεις; Επιθετικό χαφ; Είναι γρήγορος, είναι τριπλέρ και κάνει γκολ; Έχει αντοχή; Αν δεν έχεις αντοχή, πέθανες...
Αν τον πάρεις για αναπληρωματικό, τον σχόλασες. Θα φάει τον Τουρέ, τον Τζόρτζεβιτς, τον Στολτίδη και το Ριβάλντο, τον τετράγωνο; Δε θα τον φάει. Είναι κόφτης; Όχι, είναι μπαλαδόρος. Πετάει τόσα γκολ στο Βέλγιο και ήρθε στον Ολυμπιακό; Αυτό θέλω να δω. Ή θα μου κάνει την τρίπλα στον Κορακάκη, στον Ντάγκα και τον Ιωάννου, δεν έχει τέτοια. Θέλω να τον δω και έξω...*' -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Συνέντευξη του red_army στο ραδιόφωνο του SportimeΝαι αλλα δεν ειπε για το ευρωπαικό που θα σηκώσει ο θρύλος
-
apopol
Οι ανοησίες έχουν ένα όριο ακόμα και για τον Αλέφαντο -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Βέβαια θεωρώ πιο συμβατική ομάδα την μίλαν για την Μπάρτσα. Με τους Γάλλους δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει
Νοοο...
Αυτοι της Milan φοβαμαι οτι μπορουν να αντεξουν την πιεση εκτος και να παρουν κανενα 0-0. Συν το γεγονος οτι Μπαρτσα-Λυον θα βλεπαμε ματσαρες...Κι όμως. Ξέρεις τι περιμένεις και ετοιμάζεσαι. Θεωρώ ότι είναι προβλέψιμη στην ανάπτυξή της.
Εξαιρετική ομάδα με καλούς παίκτες αλλά δεν πρόκειται να σε αιφνιδιάσει.Με τους Γάλλους μπορεί να μην έπαιρνες χαμπάρι πότε θα ήσουν πίσω 2-0
ΥΓ: Όχι μόνο πέρασε, αλλά έβαλε 2 γκολ ο πιο αχώνευτος επιθετικός του κόσμου. Στο 2ο γκολ, η πόρνη η μπάλα δεν μπήκε μέσα από τον Ουκρανό. Όοοοοοοοχιιιιιι. Δοκάρι και ξανά δοκάρι και συστημένη στον και μετά γκολ
-
Ούτε εγώ τον συμπαθώ τον Πίπο, αλλά δεν ξέρω γιατί. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
apopol
Οι ανοησίες έχουν ένα όριο ακόμα και για τον Αλέφαντομη μου βρίζετε τον Αλέφαντο..
κάτω τα χέρια από το κωμικό ταλέντο που ονομάζεται Αλέφας.αν δεν υπήρχαν και κάποιοι σαν και αυτόν με ποιον θα γελούσαμε; με κάτι ξενέρωτους σαν το Μπάγιεβιτς και κάτι θεούσες σαν τον Αναστασιάδη, που για να βγάλουν πρόταση θέλουν μια εβδομάδα;
-
Σωστός. Ειδικά από τότε που χασαμε τον Μαρκαριάν-Πιγκουϊνο (μ@λ@κ@-μ@λ@κ@) μονο ο Αλέφαντος εμεινε για να σκαει το χειλάκι μας. Αντε κι ο Ιλιε, ο γκαλεριστας
-
Μη μου συγκρινεις τον Μαρκαριαν με τον αλενατορε Αλεφα... καμμια σχεση.
περα απο το 'Τι μ@λ@κ@ ειναι ' δεν εχει να επιδείξει τιποτα αλλο...
-
Χωρίζουν Παναθηναϊκός-Μαλεζάνι
http://www.sportime.gr/football_inside. ... e_id=13646
-
Ο κ. Μήτσου εξερχόμενος των γραφείων δήλωσε: 'Όταν κυκλοφορήσαμε το dvd πολλοί βιάστηκαν να το χλευάσουν και να το καταγγείλουν. Αρκετοί καν χωρίς να το έχουν δει.** Η απόδοση των διαιτητών στη συνέχεια, δυστυχώς κατά γενική ομολογία δικαίωσε τη δημιουργία του**'.
Ποιόν δικαίωσε δε μας είπε μόνο...Και ποιον...αδίκησε...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σωστός. Ειδικά από τότε που χασαμε τον Μαρκαριάν-Πιγκουϊνο (μ@λ@κ@-μ@λ@κ@) μονο ο Αλέφαντος εμεινε για να σκαει το χειλάκι μας. Αντε κι ο Ιλιε, ο γκαλερισταςΕλα τωρα εχουμε και Μαλεζανι ...
-
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
O soyper olympiakos 1-0 mw goal off side..... να εξασφαλιστει και μαθηματικα το πρωταθλημα ρε παιδια....
ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΓΕ
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAO soyper olympiakos 1-0 mw goal off side..... να εξασφαλιστει και μαθηματικα το πρωταθλημα ρε παιδια....
ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΓΕ
Mαλλον πρεπει να κοιταξεις τα ματακια σου. Απο 2 καλυπτοταν. Το παιχνιδακι ηταν ευκολο παντως και βαρετο. Αν θελανε οι παικτες μας θα εληγε και 10-1
-
προβλεπω να τρωει πολυ ξυλο στα αποδυτηρια ο Καστιγιο !!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]