-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
κι οι αγνοί φίλαθλοι του γαύρου ψέλνουν ύμνους και μετά πηγαίνουν μέγαροΈτσι!
-
Ενας τυπικος οπαδος του Ολυμπιακου στην θυρα 7 του γηπεδου Καραϊσκακη----->
-
-
-
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα
Ο άγνωστος 'Χ' με την απίστευτη πρόβλεψη!
Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργόπουλος - Δημοσίευση: 23 Μαρτίου 2006 13:48
Ο άγνωστος 'Χ' με την απίστευτη πρόβλεψη!
Στείλτε το σε ένα φίλο!
Δείτε το απίστευτο σχόλιο του Φόρουμ27/3/2006 8:00:00 μμ
Ακούγεται απίστευτο αλλά ειναι 100% αληθινό. Σε φόρουμ της ιστοσελίδας του BBC άγνωστος προέβλεψε ότι η Λίβερπουλ θα επικρατήσει με 7-0 της Μπέρμιγχαμ στο 'Σεν Άντριους' αλλά και άλλα επί μέρους γεγονότα τα οποία επαληθεύτηκαν στην πλειοψηφία τους!
Ο άνθρωπος μυστήριο με τον ψευδώνυμο 'Ο Μέσι καλύτερος του Σεσκ' έστειλε ένα μικρό κείμενο 40 λεπτά πριν τον αγώνα της Λίβερπουλ με την Μπέρμιγχαμ στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου προέβλεπε το τελικό 7-0 και όχι μόνο.Επίσης τόνισε ότι θα σημειωθεί γκολ στο πρώτο λεπτό της συνάντησης, τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρο, τέσσερα γκολ στην επανάληψη, το έκτο θα είναι αυτογκόλ, ο Σισέ ότι θα σκοράρει αργά στον αγώνα.
Στην αρχή κανείς δεν το πίστεψε μέχρι που ξεδιπλώθηκε το κουβάρι της πιο παρανοϊκής μαντεψιάς! Οι έκπληξη των μελών του φόρουμ τεράστια. Χαρακτηριστικά παραθέτουμε μερικές αντιδράσεις.
Αποστολέας: Heskey
'Πολύ θα ήθελα να μου πεις τα νούμερα του Λόττο'.
Αποστολέας: fredghostmaster
'Λανθασμένη πρόβλεψη. Είναι μόνο 0-6'.
Αποστολέας: He shoots... and it's gone for a throw!
'Απίστευτη πρόβλεψη!!!'.
Αποστολέας: Disco Bob
'Έβαλε και έβδομο γκολ!!!'.
Αποστολέας: Champs League Spurs (all the Breast) An Original Breast Brother
'Δεν έχει βρει όμως τους σκόρερς'.
Αποστολέας: Disco Bob
'Είναι τρομερό.... 7-0, 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, 4 γκολ στην επανάληψη, ο Κράουτς το τρίτο γκολ, το έκτο είναι αυτογκόλ, και ο Σισέ το έβδομο! WOW!!!'.
Αποστολέας: Gerrard-Wellard
'Θεέ μου, είσαι μέντιουμ!!!'.
Αποστολέας: sirRafatheGenius
'Είναι απίστευτα ανατριχιαστικό'.
Αποστολέας: its only Ray Parlour
'Μπράβο είσαι πλέον διάσημος. Θέλω αυτόγραφο'.
Αποστολέας: Jesus1874 - O'Leary Out!
'Μέσι, είσαι πλέον στην ιστοσελίδα του BBC'.
Και η απορία μετά από όλα αυτά είναι εάν ο 'μάντης' του ποδοσφαίρου πόνταρε σε αυτές τις εμπνεύσεις του. Και αν ναι, κατά πόσα εκατομμύρια λίρες έγινε πλουσιότερος;
-
Το αμέσως προηγούμενο ποστ σε αυτό αναφέρεται
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Το αμέσως προηγούμενο ποστ σε αυτό αναφέρεταιΤο ξέρω! Εβαλα το κείμενο για αυτούς που έχουν proxy και πιθανόν να μην μπορούν να το δουν!
-
http://www.sport24.gr/html/ent/082/ent.110082.asp
Και μετά κάθεστε και ασχολείστε με ελληνικό ποδόσφαιρο
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
http://www.sport24.gr/html/ent/082/ent.110082.aspΚαι μετά κάθεστε και ασχολείστε με **ελληνικό ποδόσφαιρο **
Η διαφορετικά, 'ανέκδοτο με δύο λέξεις'.
-
Συνέντευξη Σόλιντ
Συνέντευξη στην εφημερίδα «Ηet Laatste Nieuws» έδωσε ο Τροντ Σόλιντ όπου δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα του Ολυμπιακού.
Μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθησή του ότι αυτή η ομάδα θα κέρδιζε το πρωτάθλημα και στο Βέλγιο καθώς έχει φοβερή τεχνική κατάρτιση, εφάμιλλη των Ρεάλ και Λιόν.
Επίσης μίλησε για την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ, το πρωτάθλημα και τις δικαστικές του περιπέτειες στο Βέλγιο.
Ακολουθεί η συνέντευξη:«Το ποδόσφαιρο είναι το παν εδώ», λέει ο Σόλιντ. «Είναι κάτι παραπάνω από άθλημα. Είναι θρησκεία και πόλεμος την ίδια ώρα.
Ενα παράδειγμα: Στον ΠΑΟΚ, οι οπαδοί του έβαλαν φωτιά στο ίδιο τους το γήπεδο για να διαμαρτυρηθούν ενάντια της πολιτικής του προέδρου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα!
Το ματς διακόπηκε και εμείς χρειάστηκε να φύγουμε. Οι οπαδοί μας είναι ικανοποιημένοι τις περισσότερες φορές. Το χειρότερο που μας έκαναν ήταν να μας πετάξουν νερό».
Το περιεχόμενο της συνέντευξης, που θα δημοσιευτεί σήμερα στο Βέλγιο, έχει ως εξής:-- Είστε ικανοποιημένος με τις επιτυχίες σας στον Ολυμπιακό;
«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Από την έναρξη του νέου έτους βλέπω στους αγώνες να γίνονται τα πράγματα που ζητώ στις προπονήσεις. Επίσης, υποπίπτουμε σε λιγότερα ανόητα λάθη.
Στο πρωτάθλημα έχουμε γερά θεμέλια, αλλά η μεγαλύτερη πρόκληση βρίσκεται στην Ευρώπη. Την επόμενη σεζόν θέλουμε να προκριθούμε στη δεύτερη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ».-- Πόσο σημαντικό είναι το επίτευγμά σας σε αυτή τη χώρα; Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα σε εννέα χρόνια. Μπορεί ο κάθε προπονητής να πάρει το πρωτάθλημα;
«Δεν είναι τόσο εύκολο. Κοιτάξτε (παίρνει χαρτί και σημειώνει), ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι με 65 βαθμούς, έναν βαθμό περισσότερο από τον δεύτερο. Το πήρε την τελευταία αγωνιστική και χρειάστηκε και λίγο τύχη.
Η ΑΕΚ ήταν πρωτοπόρος εκείνη τη στιγμή, αλλά έχασε την ίδια μέρα. Φέτος, έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος, έχουμε ήδη φτάσει τους 63 βαθμούς και διατηρούμε προβάδισμα εννέα πόντων. Αυτό θα πει άνεση».-- Αν υποθέσουμε ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε στο βελγικό πρωτάθλημα...
«Απλώς θα ήμασταν πρωταθλητές. Αυτή η ομάδα υπερτερεί από πλευράς ατομικού ταλέντου από οποιαδήποτε ομάδα στο Βέλγιο. Παίκτες όπως οι Ριβάλντο, Τουρέ, Τζόρτζεβιτς και Γεωργάτος είναι ανάμεσα στους καλύτερους που έχω δουλέψει ποτέ.
Καθαρά από πλευράς τεχνικής κατάρτισης είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τη Ρεάλ και τη Λιόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Ελλάδα δυνατές ομάδες είναι επίσης ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, αλλά εμείς παίρνουμε περισσότερα από τους παίκτες μας.
Είναι δουλειά μου να διατηρώ τους παίκτες σε καλή κατάσταση, ειδικά αυτούς που αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο εδώ και πολύ καιρό».-- Ο Ριβάλντο έχει πει καλά λόγια για εσάς. Λέει ότι βρίσκει νέο ενδιαφέρον δουλεύοντας μαζί σας και επίσης υποστηρίζει ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιείτε στην προπόνηση είναι παρόμοιες με αυτές στην Μπαρτσελόνα και τη Μίλαν.
«Αυτό είναι καλό από τη μεριά του».
-- Μόνο αυτό; Δεν αισθάνεστε υπερήφανος;
«Γνωρίζω τι κάνω. Πιστεύω 100% στον τρόπο με τον οποίο κάνω τη δουλειά μου».
-- Ο Ερβιν Λέμενς είπε επίσης ότι ο Σόλιντ πάντα κρατά τις αποστάσεις.
«Ποτέ δεν έχω ερωτευθεί κάποιον παίκτη, αυτό είναι αλήθεια. Ο τρόπος δουλειάς μου είναι παντού ο ίδιος. Ο,τι έκανα στην πρώτη μου ομάδα, θα κάνω και στην τελευταία.
Απλώς πρέπει να προσαρμόζομαι στις περιστάσεις. Είμαι από τα Βόρεια, όπου τα πράγματα δεν είναι όπως στην Ελλάδα. Εδώ όταν λες 'σήμερα' σημαίνει 'αύριο'. Πρέπει να το αποδεχτώ αυτό. Ευτυχώς έχω μεγάλη υπομονή.
Απλώς πρέπει να γνωρίζεις τον λόγο που τα πράγματα δεν γίνονται τόσο γρήγορα όσο σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου. Ο μέσος Ελληνας αγοράζει σχεδόν τα πάντα με δόσεις».-- Σε μία συνέντευξή σας είπατε ότι οι Βέλγοι είναι «κλαψιάρηδες». Ευχαριστούμε πολύ!
«Εσεις οι Φλαμανδοί έχετε μέσα στην κουλτούρα σας διαρκώς τη διαμαρτυρία. Είστε κακομαθημένοι. Διαθέτετε μία καλή κοινωνία, αλλά δεν είστε ποτέ ευτυχισμένοι.
Συμφωνώ ότι πάντα πρέπει να είστε φιλόδοξοι, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να απολαμβάνετε τα μικρά πράγματα της καθημερινής ζωής. Ακόμα και τα παιδιά σας έχουν στρες. Πρέπει να πάνε στο σχολείο πριν καλά-καλά γεννηθούν.
Ο γιος μου, ο Μπενγκτ, πάει σχολείο εδώ απλώς μόνο για να αναπτύξει την κοινωνικότητά του. Στη Νορβηγία είναι παράδοση τη μόρφωση του παιδιού να την αναλαμβάνουν και οι γονείς, πέρα από το σχολείο».-- Περιγράψετε τον χαρακτήρα των Ελλήνων;
«Δεν τους γνωρίζω αρκετά ακόμα. Στο Βέλγιο συναναστρεφόμουν ανθρώπους κάθε μέρα χάρη στη γυναίκα μου. Στην Ελλάδα η επαφή με τους ανθρώπους είναι λιγότερη».
-- Αλλο ένα περίεργο γεγονός σε σχέση με τη μεταγραφή σου: η ιστορία με τον Ντενί και τον Αλατά, που απείλησαν τον μάνατζέρ σου Χάραλντ Σουέιν.
«Πρώτον, ο Σουέιν δεν είναι μάνατζέρ μου, αλλά ένας καλός φίλος. Δεύτερον, δεν ξέρω τίποτε γι' αυτό. Ημουν στην Ελλάδα».
-- Από τη στιγμή που ο Σουέιν είναι καλός φίλος σου, πρέπει να ξέρεις τι έγινε.
«Ναι, μου είπε την ιστορία».
-- Και για τα 30.000 ευρώ που θέλει ο Ντενί από εσένα;
«Τρέλα! 30.000 ευρώ ζητάς όταν φτιάχνεις τη συνθήκη ειρήνης ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη, όχι για μία μεταγραφή προπονητή. Ισως αν δουλεύεις για έναν Αραβα σεΐχη».
-- Τι έκανε για σένα στην Ελλάδα ο Ντενί;
«Οταν υπέγραψα στον Ολυμπιακό, χρειαζόμουν έναν δικηγόρο για να κανονίσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου. Ο Ντενί έχει εμπειρία σε αυτόν τον τομέα και καλές επαφές με τη ΦΙΦΑ, γι' αυτό και επέλεξα να συνεργαστώ μαζί του.
Ημουν ικανοποιημένος από τη δουλειά του, αλλά δεν καταλαβαίνω από πού κι ως πού ζήτησε αυτά τα χρήματα. Ο Ντενί μπορεί να έρθει στην Ελλάδα και τότε μπορώ να του δώσω τον λογαριασμό.
Ο κύριος έφυγε χωρίς να πληρώσει το ξενοδοχείο του, κάτι που έπρεπε να κάνω εγώ. Αυτός ο λογαριασμός ήταν μεγαλύτερος από αυτόν που επιτρέπεται να με χρεώσει για τη δουλειά του».-- Μάλλον έμενε σε ακριβό ξενοδοχείο.
«Ναι, αλλά όχι σε υπερβολικά ακριβό. Είναι μία υπόθεση χωρίς λογική. Γιατί ο Ντενί θέλει 30.000 ευρώ; Και γιατί το ζητεί από τον Σουέιν; Δεν είναι ο οικονομικός μου σύμβουλος».
-- Και για εκείνο το θέμα με την Μπριζ; Πρέπει να πληρώσεις 375.000 ευρώ επειδή έφυγες ή αυτοί να πληρώσουν 1.000.000 ευρώ επειδή σε απέλυσαν;
«Δεν υπάρχει απόφαση ακόμα. Ισως μπορέσουμε να φτάσουμε σε μία συμφωνία κυρίων, αλλιώς θα πάμε στα δικαστήρια. Θα πω όμως μόνο αυτό: τα ποσά που αναφέρατε είναι λανθασμένα. Θα εκπλαγείτε αν μάθετε την αλήθεια».
-- Πες μας.
«Λυπάμαι. Είναι πολύ νωρίς ακόμα».
-- Ο.Κ., πες μας τότε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στο Βέλγιο.
«Μιλώντας από την καρδιά μου, ελπίζω να το πάρει η Μπριζ. Η πραγματικότητα όμως δείχνει Αντερλεχτ. Αν συγκρίνεις τις πρώτες τρεις ομάδες της βαθμολογίας, είναι αυτή που σκοράρει πιο εύκολα».
«Εμαθαν το 4-3-3 σε δύο εβδομάδες»
-- Aς επιστρέψουμε στο ποδόσφαιρο. Τον Αύγουστο γράψαμε ότι το φάντασμα του Σόλιντ υπάρχει ακόμα στην Μπριζ. Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε. Παίζουν ακόμα το δικό σου 4-3-3. Ο Γιαν Κέλεμανς λέει ότι είναι απλώς αδύνατο να αλλάξει.
«Ναι; Εγώ χρειάστηκα μόλις δύο εβδομάδες για να μάθω στους παίκτες μου το 4-3-3».
-- Δηλαδή, κοροϊδεύεις τον Κέλεμανς;
«Σε καμία περίπτωση. Δεν τον ξέρω αρκετά καλά για να τον κρίνω. Απ' όσα μπορώ να καταλάβω, είναι προπονητής της παλιάς σχολής. Εγώ ακολουθώ τον επιστημονικό τρόπο».
-- Τι σημαίνει αυτό; Οτι εσύ δουλεύεις σύμφωνα με τα βιβλία και αυτός σύμφωνα με το... στομάχι του; Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ξέρεις...
«Ακούω ότι και ο Στίβι Γουόντερ ακολουθεί το στομάχι του! Αλλά πρέπει να ακολουθείς και αυτό που λένε τα μάτια σου και το μυαλό σου. Εκεί είναι η διαφορά ανάμεσα σε εμένα και τον Κέλεμανς.
Και οι δύο είχαμε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστές, αλλά μετά εγώ πήγα στο πανεπιστήμιο. Αν δεν ήμουν προπονητής, θα ήμουν καθηγητής τώρα.
Θέλω να πω με άλλα λόγια ότι ως προπονητής πρέπει να ακολουθείς ένα συγκεκριμένο σύστημα. Αν όλοι ξέρουν τι θέλεις να πετύχεις, τότε μπορείς να δουλέψεις και στις λεπτομέρειες. Αν θέλεις να καταστρέψεις το σύστημά μου, κανένα πρόβλημα. Μπορείς να το κάνεις σε ένα μήνα. Αλλά πρέπει να έχεις και μία καλή εναλλακτική λύση».Η αποψη μου παιδες ειναι οτι ο Θρυλος κερδισε το λαχειο με αυτο τον προπονητη. Απο αυτα που λεει μπορειτε να καταλαβαιτε ποσο εξυπνος ειναι και μορφωμενος (οχι σαν τον αλλο τον πιτσαδορο που ξερει να λεει μονο cazzo). Οι αποψεις του για το ποδοσφαιρο δειχνουν το μελλον. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η σιγουρια του. Θελει να πετυχει και θα πετυχει. Στο Βελγιο η Μπριζ παιζει ακομα το συστημα του.
Επισης θεωρω μεγαλη τιμη το να λεει οτι ο Τζολε, ο Ριβαλντο και ο Τουρε ειναι ισαξιοι με τους παικτες της Ρεαλ και την Λυον. Μονο εδω στην μπανανια τους συγκρινουμε με κατι ΕΚΙ-ΜΠΙΣΚΑΝ-ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ κ.τ.λ -
ενδιαφέρουσα συνέντευξη....
-
αιντα παοκαρα!!! μεγαλη ομαδα.... να τελειωσει το πρωταθλημα να ησυχασουμε...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αιντα παοκαρα!!! μεγαλη ομαδα.... να τελειωσει το πρωταθλημα να ησυχασουμε...Θα βγειτε uefa ? Η οχι ?
-
ΟΦΗ- Πανιωνιος 1-1.
ΦΤΟΥ !!!
Τουλαχιστον να αποκλεισουμε στο κυπελο του πρωτευουσιανους, καλα θα ειναι.
-Yo mate what s happening? This cup of tea is so reviving (το ειχα ακουσει μια φορα στο μετρό του Λονδινου και ξεραθηκα στα γελια)
- What's happening? Scousers will kick you out of the F.A. Cup...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
αιντα παοκαρα!!! μεγαλη ομαδα.... να τελειωσει το πρωταθλημα να ησυχασουμε...
Θα βγειτε uefa ? Η οχι ?
αφου σαλπιζει ο 'σαλπι' και με τους μαχητες του ντουμι ελλειψει αλλων μαλλον θα βγουμε....τραγικη απογοητευση, χθες γελουσαμε με τη ματσαρα που καναμε!
ο κουτσοσπυρος εγινε τιερι ανρι....αποκλειεται οι δικοι μας να κανουν προπονηση....
-
Ωραιο το πεναλτακι του Γκουμα. ΡΕ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ. Η πλακα ειναι οτι ζηταγε πεναλτυ ο Βυντρα. Καθαρα του πηρε την μπαλα ο αντιπαλος. Καλα για τον Παπαδοπουλο τα εχω πει. Σε αυτη την ομαδα κολας την αρρωστεια του Σαραβακου. Τι βουτια ηταν αυτη?
Ο Γκονζαλες να κανει 3 εγκληματικα μαρκαρισματα και να παιρνει καρτα τελικα απο διαμαρτυρια . Ο Μαντζιος να παιζει το κλασικο παιχνδι του (κραταει την μπαλα και μολις πλησιαζει αντιπαλος κανει 10 τουμπες ή τραβαει απο την φανελα τον αντιπαλο και μετα πεφτει μονος. )
-
Ημουν στο γηπεδο βλεποντας την ΑΕΚ κ μολις τελειωσε ο αγωνας ξεκιναγε το 2ο ημιχρονο του Χαρυ Κλιν-Παο οποτε το ακουσα απο το ραδιο...Ψιλομουφα πρεπει να ηταν το πεναλτυ(οπως ειπαν στο sportfm αλλα δεν το εχω δει)
Στα δικα μας τωρα,πολυ καλη η Αεκ στο α ημιχρονο,ψιλοκοιμηθηκαμε ομως στο 2ο με εξαιρεση 2 καλες ευκαιριες του Ακρατητου και αλλες 2-3 της Αεκ...
Η μαχη για την 2η θεση συνεχιζεται...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ωραιο το πεναλτακι του Γκουμα. ΡΕ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ. Η πλακα ειναι οτι ζηταγε πεναλτυ ο Βυντρα. Καθαρα του πηρε την μπαλα ο αντιπαλος. Καλα για τον Παπαδοπουλο τα εχω πει. Σε αυτη την ομαδα κολας την αρρωστεια του Σαραβακου. Τι βουτια ηταν αυτη?Ο Γκονζαλες να κανει 3 εγκληματικα μαρκαρισματα και να παιρνει καρτα τελικα απο διαμαρτυρια . Ο Μαντζιος να παιζει το κλασικο παιχνδι του (κραταει την μπαλα και μολις πλησιαζει αντιπαλος κανει 10 τουμπες ή τραβαει απο την φανελα τον αντιπαλο και μετα πεφτει μονος. )
''Κακή η διαιτησία του Κάκκου, που αρνήθηκε ένα ακόμα πέναλτι στους φιλοξενούμενους, σε ανατροπή του Παπαδόπουλου από τον Κόλτση.
...Οι «πράσινοι» δικαιούνται να διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Κόλτση πάνω στον Παπαδόπουλο, τη στιγμή που εκείνος ήταν «πρόσωπο με πρόσωπο» με τον Κόβατς, στο 58’.
...Στο 62’, ο διαιτητής Κάκκος σταμάτησε τον Γκονζάλες που εφορμούσε προς την αντίπαλη εστία, διότι είχε μπει και άλλη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και ο Αργεντίνος διαμαρτυρήθηκε έντονα, «εισπράττοντας» κίτρινη κάρτα.
...και ήρθε τελικά ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Ορφανού στον Γκούμα (74’) εντός περιοχής, για να δώσει τη λύση στους «πράσινους».''
Τα ίδια υποστήριξε και ο Βαρούχας.
Άστα να πάνε στο διάολο ρε Ρεντ που έχεις και παράπονα από πάνω.Απόλαυσε τα πρωταθλήματα που σου αγοράζει η προεδράρα σου κι άσε τις υπόλοιπες ομαδούλες στην ησυχία τους.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ημουν στο γηπεδο βλεποντας την ΑΕΚ κ μολις τελειωσε ο αγωνας ξεκιναγε το 2ο ημιχρονο του Χαρυ Κλιν-Παο οποτε το ακουσα απο το ραδιο...Ψιλομουφα πρεπει να ηταν το πεναλτυ(οπως ειπαν στο sportfm αλλα δεν το εχω δει)Μιλάμε για ΠΕΤΣΙ από τα λίγα... διεκδίκηση μπάλας στον αέρα μέσα στην περιοχή, ο Γκούμας πέφτει κάτω, πέναλτι. Τι έπρεπε να κάνει ο αμυντικός δλδ, να ΜΗΝ πήδήξει για την κεφαλιά?
edit: GTI_ , ακόμα αυτήν την καραμέλα περί αγορασμένου πρωταθλήματος? ΠΟΣΟΥΣ βαθμούς διαφορά πρέπει να δείτε για να την φτύσεις επιτέλους?
edit 2: τι γκολάρα έβαλε ο Γιαννακόπουλος πάλι!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μιλάμε για ΠΕΤΣΙ από τα λίγα... διεκδίκηση μπάλας στον αέρα μέσα στην περιοχή, ο Γκούμας πέφτει κάτω, πέναλτι. Τι έπρεπε να κάνει ο αμυντικός δλδ, να ΜΗΝ πήδήξει για την κεφαλιά?
Δεν θα το έλεγα. Ο Γκούμας είχε τον διεθνούς κλάσεως αμυντικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην πλατη του.Η μπάλα ερχόταν στον Γκούμα.Ο καλαμαριώτης αμυντικός πήδησε μεν,πάνω στον Γκούμα δε.
Από ότι ξέρω δεν μετράει το τί θέλει ο καθένας,αλλά το τί στο τέλος κάνει.Κι ο αμυντικός έριξε σπρωξιά/κουτουλιά/όπως θέλουμε το λέμε στον Γκούμα.Επαφή,παράβαση,πέναλτυ.Απλό.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]