-
Ευχαριστω πολυ
Η καζουρα παντως που κανουμε εδω μεσα(Αεκτζηδες,Ολυμπιακοι,Παναθηναϊκοι,Παοκτζηδες) ειναι ολα τα λεφτα.....
balo
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αγαπητέ GTI_,-Στο πρώτο μέρος του ποστ σου θα συμφωνήσω στα περισσότερα...ξέρεις σε ποιο σημείο διαφωνώ....
-Τώρα για το δεύτερο μέρος:(α)**Όσον αφορά την φετινή χρονιά το έχω πει αρκετές φορές,το ότι παίρνεις το πρωτάθλημα με πολύ λιγότερο σπρώξιμο από τις προηγούμενες φορές **δεν αναιρεί την ''Επταετία'' ,άλλο το ένα άλλο το άλλο,ελπίζω να το καταλαβαίνεις. (β)Τώρα για το ποιος έχει καλύτερη ομάδα από τον άλλο φαίνεται στο ποιους παίκτες θέλετε ,δεν σε παίρνει. (γ) **Αν εξαιρέσεις τον παππού Ριβάλντο,ο οποίος τελικά σας χρησίμευσε για να κατατροπώνει τους Σηφάκηδες των ελληνικών γηπέδων και έναν Στολτίδη όλοι οι υπόλοιποι φίλε μου αν θέλεις να κάνεις τίποτα της προκοπής σε εκείνο το ρημαδο cl που το έχεις καταντήσει ανέκδοτο πρέπει να τους πετάξεις στο Πασαλιμάνι.**Προσωπική,ταπεινή μου άποψη.
(α) Δηλαδή εσύ είδες σπρώξιμο στο καραϊσκάκη με το πέναλτύ σας;Ή στο 3-2 με τον πανιώνιο και τα υπόλοιπα παιχνίδια που ενώ χάναμε το γυρίσαμε;; Να πώ ότι σε μερικά μπορεί και να σπρωχτήκαμε με 1-2 ανύπαρκτα πέναλτυ αλλά με εσάς αυτό ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ και μάλιστα σε πιο κρίσιμους αγώνες...Μη σου θυμίζω τώρα το ΠΑΟ-Ηρακλής αμέσως μετά την πεντάρα της Βέρντερ που ΧΑΛΑΡΑ θα μπορούσαμε να έχουμε τη νεα 'γενιά της Ριζούπολης' και απομάκρυνση του Mr.cazzo...
(β) Περιμένω πιο ισχυρά επιχειρήματα από εσένα...Δεν βγαίνει νόημα ούτε καν στην πρότασή σου..Αν θες ξαναδιάβασέ το...Ή μάλλον για cazze:εννοείς ότι αυτή τη στιγμή έχεις καλύτερους παίκτες και καλύτερη ομάδα; Πιπέρι....
(γ) Τον Τουρέ δηλαδή να τον πετάξω κι αυτόν απόξω;;;; Ή τον Πατσατζόγλου;; Ή τον Τζόρτζεβιτς Ή τον Καφέ;;Τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι παίκτες,οι ομάδες και ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν είχες καλύτερη ομάδα από τη δική μου.-
Για τον Γιαννακόπουλο δεν ξέρω αν του προσέφερε χωράφια ο πρόεδρος,αυτό που ξέρω είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναικός διέθετε τμήμα σκάουτινγκ το οποίο εσείς δεν το βλέπετε ούτε στον ύπνο σας,και για μένα αυτό μετράει.Τί να πώ;;;Εδώ μου τα χαλάς κι εσύ...Αν θες ρίξε μια ματιά στα στατιστικά που παρέθεσε ο ρεντ (αδιάψευστοι μάρτυρες..) και πες μου αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι οι 20 και οι 11 βαθμοί διαφοράς υπερκαλύπτονται από την μεροληψία των διαιτητών..Τώρα όσο για το σκάουτινγκ...νταξ....είπαμε..Πήγες πολύ παρακάτω βρε συ...! Ααααα! Το σκάουτινγκ εννοείς.... Δηλαδή τον μέχρι πέρσυ γενικό διευθυντή σας.. Αυτόν που έφερε τη μισή Σερβία τον παιχταρά τόργκελε που παίρνει πόδι σε 2 μήνες και τον για-να-πείτε-το-όνομά-του-πλύντε-το-στόμα-σας Κονσεϊσάο..Μάλιστα....Έχεις δίκιο..Αφού ένα τμήμα σκάουτινγκ όπως του Ολυμπιακού που έδωσε τη συγκατάθεσή του για τον Τουρέ (με πρόταση του Σολιντ) θα πρέπει να ονειρεύεται το αντίστοιχο τμήμα που έφερε Δάρλα,Λεοντίου και άλλα φυντάνια...Μάιστα!! Τί καφέ είπαμε ήπιες το πρωί;;;Ελπίζω να μην ήταν χαλασμένος!
Υγ:Εγώ από του χρόνου κιόλας ΜΠΟΡΕΙ να σου μιλήσω για Ευρώπη...αν όλα πάνε κατ ευχήν και έχουμε και λίγη τύχη...Εσύ από την άλλη,κάτσε και παρακολούθα την πορεία προς την πενταετία,(το παραμύθι που σας πουλάνε οι δικοί σας...) και μετά έλα να μου πεις για το ποιός έχει καλύτερη ομάδα και παίρνει τα πρωταθλήματα...!
Φίλε μου κι εσύ και εγώ και οι Αεκτζήδες κάποια καραμελίτσα πιπιλάμε.Το ποια καραμέλα είναι καλύτερη είναι θέμα αισθητικής και γούστου
Να διαβάσω τί;Τα πρωταθλήματα σας στην επταετία;Υποστήριξα ότι δεν πήρατε πρωταθλήματα κι έρχονται τα στοιχεία-ντοκουμέντα του Χαρδαβέλα-Ρεντ Άρμυ να με διαψεύσουν; Ας είμαστε λίγο σοβαροί(άσχετο αν κάνουμε ποδοσφαιρικό διάλογο ).Τα πρωταθλήματα αυτά που πήρατε λέω ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΙΚΕ.Σε παλαιότερα ποστς μου αν έχεις διαβάσει γράφω και γιατί.Ελπίζω να τελειώσαμε με την θλιβερή αυτή συζήτηση.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα,επιμένω ότι ο Ολυμπιακός σπρώχνεται από τη διαιτησία,τώρα λιγότερο και πιο επιστημονικά,καμία σχέση με τα αίσχη της επταετίας.-
Ελπίζω να έχεις δει παιχνίδια της ομάδας σου,γιατί εγώ δυστυχώς έχω κάτσει να δώ(όχι για πολύ,από τα πρώτα σφυρίγματα γνωρίζω τί ψαρόσουπα θα επακολουθήσει και την κλείνω την τιβι )Τώρα για τους παίκτες.Από τη στιγμή που έχεις πάρει 1)Νικοπολίδη,2)Κωνσταντίνου και θέλεις ακόμα να πάρεις μπας και κάνεις καμια εκτός έδρας νίκης ξέρεις που τους 3)Σειταρίδη,4)Καραγκούνη,5)Κυριάκο ,6)Μπασινά θα σου συνιστούσα να μην μιλάς για τωρινούς παίκτες του Παναθηναικού γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει ο διάολος:lipsealed: και θα εκτεθείς
Αν εσύ του χρόνου(παρα)μιλάς στην Ευρώπη εγώ θα γελάω,όπως γελάω 10 χρόνια τώρα.
Πρόλαβε μόνο να αγοράσεις εισιτήρια για τον τελικό,γιατί άκουσα ότι εξαντλούνται.Τέλος η πλάκα,το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά ως είχε:
Ολυμπιακός-Ατρόμητος 1-0 με γκολ του πρώην αμπαλου και μέγιστου παλτού Κωνσταντίνου
Ο Σόλιντ δεν υπολογίζει τον Ριβάλντο για το αποψινό κρίσιμο παιχνίδι πρωταθλήματος Ελλάδος(ευλόγησον),γιατί θέλει να τον ξεκουράσει ενόψει του τελικού του champions league του χρόνου
Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό,ειναί μεγάλη η ανηφόρα και μοναχική η διαδρομή του πρωταθλητή...
**@Ρεντ Άρμυ:**Καλή επιτυχία και σε σένα ο Θεός μαζί σου..
Υ.Γ:Τα πράγματα πάντως στα ποδοσφαιρικά κυλούσαν θα έλεγα πολύ ομαλά.Παναθηναικοί και Αεκτζήδες είχαμε αρχίσει να συνηθίζουμε και την φετινή ποδοσφαιρική λoβοτομή μας(μια ευγενική χορηγία του κύριου glou,του ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗ και λοιπών μεγαλοχορηγών του γαύρου)και συμπεριφερόμασταν με τακτ και μπόλικη αφασία στα ποστς μας.Δυστυχώς ο Ρεντ άρμυ ανακάλυψε ότι και φέτος αυτός που ευνοείται από τη διαιτησία είναι ο βρωμοπαναθηναικός...
Το ''φωτεινό διάλειμμα''ωστόσο υπόσχομαι ότι έφτασε στο τέλος του.Ο διάλογος στα ποδοσφαιρικά θα επανέλθει στην φυσιολογική του διαδρομή...Καλή επιτυχία λοιπόν στον Ολυμπιακό στο αποψινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο και 2πλο στον κάμπο από το πρώτο λεπτό.Το ξέρω ότι μπορείτε.
OVER. -
Και κλασικα ο GTI συνεχιζει τον μονολογο του. Δυστυχως ακομα περιμενω καποια απαντηση. Εγραψα τοσα πραγματα. Δεν πειραζει ομως.
a) Πως γινεται η Ευρωπαναθα με τοσα αμετρητα διπλα (4 και 30 ηττες) να εχει τις ιδιες νικες με τον Ολυμπιακο στο c.l?
b)Πως ειναι δυνατον να λεει οτι η διαιτησια του φταιει που δεν παιρνει πρωταθληματα οταν τερματιζει 20 βαθμους πισω?
γ)πως γινεται να εχει περισσοτερες 5αρες απο τον Ολυμπιακο ,αλλα και να εχει δεχτει τα περισσοτερα τερματα και παλι ομως ο Ολυμπιακος να θεωρειται ξεφτιλας? -
Ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε τη νίκη με 3-0 στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 25η αγωνιστική της Α΄ Εθνικής, αλλά ο Ατρόμητος δικαιούται να «φωνάζει» για την φάση του 30ου λεπτού! Νισάφι πια με αυτούς τους…πλάγιους! Το γκολ που σημείωσε ο Τζιμπούρ, κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων», δεν μέτρησε και ακόμα για να είμαστε ειλικρινείς, αναζητούμε το λόγο που ακυρώθηκε ως οφσάιντ! Το τι θα γινόταν εάν το γκολ είχε κατοχυρωθεί δεν το γνωρίζει κανείς, αφού το «'αν' δεν είναι γεγονός». Όπως λέει όμως και ο καλλιτέχνης: «μη ρωτάς το γιατί», και ταιριάζει γάντι στους επόπτες του συγκεκριμένου αγώνα! Οι οποίοι ήταν κακοί και στέρησαν από τους 'κυανόλευκους' το... αυτονόητο και την κόντρα-επίθεση!
**Κίτρινη κάρτα στον Νικοπολίδη προ κενής εστίας;Με 3-0 υπερ σας;
**
Pasxos τί έγινε,μας πιάσανε;:whistlink:
Θύμισέ μου αύριο μαζί με τα πρωταθλήματά σου να σου αναγνωρίσω και το ότι ο donkey πετάει.
Δεν είναι τραγικό να κάθεσαι να γράφεις στο φόρουμ για δίκαια πρωταθλήματα και να έρχεται ένα κοράκι(την φορά) και να σε διαψεύδει;
Δηλαδή ούτε φέτος άξιζε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός;
Το άξιζε και με το παραπάνω.-
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Και κλασικα ο GTI συνεχιζει τον μονολογο του. Δυστυχως ακομα περιμενω καποια απαντηση. Εγραψα τοσα πραγματα. Δεν πειραζει ομως.
a) Πως γινεται η Ευρωπαναθα με τοσα αμετρητα διπλα (4 και 30 ηττες) να εχει τις ιδιες νικες με τον Ολυμπιακο στο c.l?
b)Πως ειναι δυνατον να λεει οτι η διαιτησια του φταιει που δεν παιρνει πρωταθληματα οταν τερματιζει 20 βαθμους πισω?
γ)πως γινεται να εχει περισσοτερες 5αρες απο τον Ολυμπιακο ,αλλα και να εχει δεχτει τα περισσοτερα τερματα και παλι ομως ο Ολυμπιακος να θεωρειται ξεφτιλας?a)Δεν ξέρω.
b)Ξέρω,αλλά δεν σου λέω.
γ)Δεν ξέρω,αν μάθω θα σου πω.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
γ)πως γινεται να εχει περισσοτερες 5αρες απο τον Ολυμπιακο ,αλλα και να εχει δεχτει τα περισσοτερα τερματα και παλι ομως ο Ολυμπιακος να θεωρειται ξεφτιλας?a)Δεν ξέρω.
b)Ξέρω,αλλά δεν σου λέω.
γ)Δεν ξέρω,αν μάθω θα σου πω.
Σαφεστατες οι απαντησεις σου. Αν μαθεις κατι ενημερωσε με
Και κατι αλλο. Στο 4 λεπτο γινεται φαση αντιστοιχη με το πεναλτυ του Γκουμα στην Καλαμαρια μονο που ο Οκκας χτυπησε πραγματικα και εμεινε 2-3 λεπτα εξω. Φυσικα το κορακι δεν εδωσε τιποτα οπως δεν εδωσε και κοκκινη καρτα στον παικτη του Ατρομητου,διοτι ο Κωσταντινουν ηταν τελευταιος παικτης
-
γ)πως γινεται να εχει περισσοτερες 5αρες απο τον Ολυμπιακο ,αλλα και να εχει δεχτει τα περισσοτερα τερματα και παλι ομως ο Ολυμπιακος να θεωρειται ξεφτιλας?α) Έχει λιγότερες νίκες εντός.
β) 20 βαθμοί είναι 6,5 νίκες. 11 βαθμοί είναι 3,5 νίκες. Το πρωτάθλημα έχει πάνω-κάτω 30 αγωνιστικές.
γ) Αυτό το γνωρίζει όλη η Ευρώπη κι εσύ ακόμα ρωτάς για τα αυτονόητα. Άντε να το ξαναπούμε άλλη μια φορά, μπας και το... χωνέψεις
Ο ΠΑΟ λοιπόν όσες 5άρες και να φάει, έχει φτάσει τελικό, έχει φτάσει ημιτελικούς κι έχει φτάσει σε προημιτελικούς και αυτά δεν σβήνονται. Έχει καθιερωθεί στην Ευρώπη.Το ξέρω πως σε χαλάει, αλλά τι να κάνουμε... έχει και πίκρες η ζωή! -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
www.sportnet.grΟ Ολυμπιακός μπορεί να πήρε τη νίκη με 3-0 στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 25η αγωνιστική της Α΄ Εθνικής, αλλά ο Ατρόμητος δικαιούται να «φωνάζει» για την φάση του 30ου λεπτού! Νισάφι πια με αυτούς τους…πλάγιους! Το γκολ που σημείωσε ο Τζιμπούρ, κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων», δεν μέτρησε και ακόμα για να είμαστε ειλικρινείς, αναζητούμε το λόγο που ακυρώθηκε ως οφσάιντ! Το τι θα γινόταν εάν το γκολ είχε κατοχυρωθεί δεν το γνωρίζει κανείς, αφού το «'αν' δεν είναι γεγονός». Όπως λέει όμως και ο καλλιτέχνης: «μη ρωτάς το γιατί», και ταιριάζει γάντι στους επόπτες του συγκεκριμένου αγώνα! Οι οποίοι ήταν κακοί και στέρησαν από τους 'κυανόλευκους' το... αυτονόητο και την κόντρα-επίθεση!
**Κίτρινη κάρτα στον Νικοπολίδη προ κενής εστίας;Με 3-0 υπερ σας;
**
Pasxos τί έγινε,μας πιάσανε;:whistlink:
Θύμισέ μου αύριο μαζί με τα πρωταθλήματά σου να σου αναγνωρίσω και το ότι ο donkey πετάει.
Δεν είναι τραγικό να κάθεσαι να γράφεις στο φόρουμ για δίκαια πρωταθλήματα και να έρχεται ένα κοράκι(την φορά) και να σε διαψεύδει;
Δηλαδή ούτε φέτος άξιζε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός;
Το άξιζε και με το παραπάνω.-
Φίλε GTI_ (δεν ξέρω και το όνομά σου..),
είδες τί γίνεται όταν παίζει οσφπ-Ατρόμητος;;;;Σφαγή!! Όχι όπως όταν παίζει ΠΑΟΚ-ΠΑΟ για παράδειγμα...!Εδώ μιλάμε για σούπερ ντέρμπυ!!
Στα του παιχνιδιού...!Όσο αντικειμενικός μπορώ να είμαι:Στο 'πεντακάθαρο' γκολ του ατρόμητου..:Μετά από πολλά ριπλέι που είδα (αν και μεχρι κάποια στιγμή ήμουν σίγουρος ότι ήταν γκολ) παρατήρησα ότι ο επόπτης σηκώνει τη σημαία όταν μετά από κόντρα παίρνει την μπάλα αυτός ο πιτσιρικάς ο Μερίνο (που σημειωτέον ξέρει 37 τσουβάλια μπάλα!!)...Κάνει δηλαδή την πρώτη πάσα και του γυρνάει την ώρα που είναι κανά μετρο μπροστά από τους υπόλοιπους και ΕΚΕΙ ακριβώς ο επόπτης σηκώνει τη σημαία...Για αυτό το λόγο πιστεύω και ο Τζιμπούρ διστάζει στην αρχή και μετά κάνει και το έτσι-για-το-γαμώτο-τακουνάκι...!Το οποίο σημειωτέον δε θυμάμαι ο Νικοπολίδης να κάνει κίνηση να το αποκρούσει,κοιτώντας τον επόπτη...Σίγουρος δεν είμαι για το πόσο αυτό είναι νόμιμο ή μέσα στα όρια των κανονισμών..
Όπως λέει και η πηγή σου λοιπόν το 'αν' δεν είναι γεγονός για να το επεξεργαστείς..Με την ίδια λογική λοιπόν το χθεσινό πέναλτυ που πήρες ήταν λάθος υπόδειξη..έστω και αν σε προηγούμενη φάση υπήρχε πέναλτυ στον Παπ που δεν δόθηκε...Ευνοήθηκες λοιπόν από την διαιτησία καθώς δεν ήξερες ΑΝ το πέναλτυ που (πες ότι το έδινε) ήταν στον Παπ θα έμπαινε ή θα πήγαινε δοκάρι ή ή ή ....Με το ΑΝ λοιπόν δεν πάμε πουθενά...Αυτό δεν είδα να το αναφέρεις πουθενά...Τρανή απόδειξη για το ότι δεν ήταν πέναλτυ του Γκούμα η σημερινή περίπτωση στο 4' που δεν δόθηκε ορθά...ΑΡΑ λοιπόν είσαι κι εσύ ευνοημένος για πολλοστή φορά φέτος.ΠΩΣ λοιπόν εξακολουθείς να μιλάς για εύνοια προς τον Ολυμπιακό αφού κι εσύ έχεις λερωμένη τη φωλιά σου κατ επανάληψη;;;;Για εξήγησέ μου;; Μήπως την κόκκινη στο πέναλτυ του Κωσταντίνου την είδες;;;Ή είδες ΜΟΝΟ την κόκκινη στον Νικοπολίδη (αφού αυτό σε συμφέρει;; ).Να έδινε λοιπόν κόκκινη και στους δυο..Αυτό συνιστά παραβίαση των κανονισμών που ισοδυναμεί με εύνοια προς όφελος του Ολυμπιακού;;
ΘΑ μπορούσε λοιπόν μετά το γκολ του Ατρόμητου να βάλει 7 ο Ολυμπιακός και να λήξει 8-1.ΘΑ μπορούσε επίσης να λήξει και 1-17!!!Κανείς δεν ξέρει με το θα και με το αν...Παράλληλα στο ματς ΠΑΟ-Ηρακλής θα μπορούσε να μην είχε δοθεί το πιο-πέτσινο-δεν-γίνεται πέναλτυ του καταδύτη-Παπ,να είχε κερδίσει 1-2 ο Ηρακλής,να είχαμε απομάκρυνση παικτών,ψυχολογική κατρακύλα,απόλυση (με συνοπτικές διαδικασίες στις 3 το ξημέρωμα) του κ.κ Μαλεζάνι και γενικώς ένα αλαλούμ αντιδράσεων που κι εγώ δεν ξέρω που ΘΑ μπορούσε να καταλήξει...Να έχεις υπόψη σου πως αυτό θα στο 'κοπανάω' για πολύ καιρό ακόμα καθώς το θεωρώ τραγικό παράδειγμα αδικίας...
Η διαφορά μας λοιπόν είναι ότι συνεχίζ(εις)ετε να μιλάτε για διαιτησία ανώ εσείς οι ίδιοι έχετε πάρει βαθμούς από το πουθενά και σε κομβικά σημεία του πρωταθλήματος,ενώ παράλληλα έχετε χάσει στα ίσα μέσα-έξω από τον Ολυμπιακό...Στη θέση σου όχι μόνο δεν θα μίλαγα..απλά θα παρακολουθούσα σιωπηλός εως ότου έρθει η αγωνιστική άνοδος της ομάδας...όπως ακριβώς έκανα και στο μπάσκετ...Υγ:Είναι ωραίο να γράφεις στο φόρουμ για την ονάδα σου που αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη στους εντός Ελλάδας αγώνες αποκρούωντας γκρίνιες και αμφισβητήσεις που απλά...ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ!!!
Αυτά και καλημέρα μας!!
Πασχάλης
-
To γκολ ηταν πεντακαθαρο κ κανονικα επρεπε ο εποπτης να βαλει την σημαια καπου αλλου...
Μικρη σημασια εχει ομως γιατι μετα θα τους βαζατε 15 γκολ,οποτε καλυτερα για τον Ατρομητο που δεν μετρησε το γκολ...
Ειμαι βεβαιος επισης οτι αν ο Μιχαϊλιδης ηταν στην θεση του Νικοπολιδη στη φαση του 2ου ημιχρονου θα επαιρνε κοκκινη....Μικρη σημασια εχει επισης γιατι το σκορ ηταν 3-0 μεχρι τοτε...
Μερικες αξιες στην Ελλαδα παραμενουν σταθερες...Αντε και εις super league του χρονου...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μερικες αξιες στην Ελλαδα παραμενουν σταθερες...Αντε και εις super league του χρονου...
-
Μην αγχωνομαστε.Με την souper league θα φτιαξουν ΟΛΑ...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
To γκολ ηταν πεντακαθαρο κ κανονικα επρεπε ο εποπτης να βαλει την σημαια καπου αλλου...Ναι, το γκολ ήταν πεντακάθαρο. Ο συγκεκριμένος επόπτης ήταν yatabaza γενικώς, σήκωσε πολλές φορές λάθος τη σημαία.
-
Κ ερχομαι εγω ο αφελης να κανω μια ερωτηση.....
Γιατι ΟΛΟΙ αυτοι οι ανικανοι(αναλαφρος χαρακτηρισμος για να μην πω τιποτε αλλο) εποπτες/διαιτητες δεν κοβονται ???
Γιατι δεν γινεται επαγγελματικη η διαιτησια ωστε να ξερει ο καθε ενας απο αυτους οτι αν κανει λαθος θα παρει δρομο ??
Αλλα δεν αγχωνομαστε.....Με την souper league θα στρωσουν ΟΛΑ.
-
Τι να το κάνεις, περιμένουν στην ουρά κι άλλοι... 'ανίκανοι' Κι αν δεν είναι, γίνονται στην πορεία.
-
Υπαρχει καποιος Παναθηναικος με επιχειρηματα ?Παρών!
Λοιπόν:
1)Ο Παναθηναικός αναλογικά έχει πάρει λιγότερες νικες στην Ευρωπη, εχει περισσοτερες ηττες, κτλ κτλ. Εδω συμφωνούμε. Αλλα δεν σε προβληματιζει το γεγονός οτι έχουμε παίξει περισσοτερα παιχνιδια ενω εσείς έχετε στανταρ 6 παιχνιδια κλεισμένα ως πρωταθλητές; Η καθιερωση δεν ερχεται κανοντας λιγοτερες ηττες, η τρώγοντας λιγότερες 5ρες. Η Καθιερωση ερχεται με τις επιτυχιες! Και ο Παναθηναικός έχει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ επιτυχιες απο τον Ολυμπιακο..διαφωνείς; Εστω εχουμε 50 ηττες και 10 νικες. Εσεις εχετε 20 ηττες και 2 νικες. Εσυ ως αντιπαλος ποιον θα σεβόσουν περισσοτερο? Συμφωνείς οτι (απολυτα και οχι αναλογικα)εχουμε περισσοτερες και μεγαλυτερες επιτυχιες στην Ευρωπη απο τον Ολυμπιακό;2)Την χρονια που σκισαμε στο Cl φτανοντας μια ανασα απο τους 4, ειχατε καλυτερη ομαδα και πηρατε το πρωταθλημα; Πραγματικά τι πιστεύεις;
3)Φετος, ΕΓΩ παραδεχομαι οτι δεν το αξιζουμε περισσοτερο απο εσας το πρωταθλημα, γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να σας νικήσουμε. Διαφωνώ ομως για την διαφορα τον 9 βαθμών που δεν την θεωρω αντιπροσωπευτική. Καποια ματς που κερδίσατε στο 90', καποια αλλα που ησαστε πιο τυχεροι και χωρις να παιξετε τα πηρατε ενω εμεις τα χασαμε, κλπ κλπ. 1-2 αποτελεσματα να μας ειχαν καθισει (πχ το 3-0 με την ΑΕΚ με την ακυρωση του γκολ του Γκεκα, η με την αντεπιθεση του Ατρομητου) θα εισασταν στο +3 με +6 και δεν θα νιωθατε καθολου ανετοι..Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ειμαστε για -9; Οχι οτι εχουμε καλη ομαδα, αλλα εσεις ΤΟΣΟ καλυτεροι ειστε;;
4)Διαιτησια: Το ειδες χθες το ματς.
Απαντα αντρικεια:
1)Ηταν κανονικο το γκολ του Ατρομητου;
2)Ηταν κοκκινη το φαουλ του Νικοπολιδη στο 3-0; (πιο πριν ηταν κοκκινη σε ανατροπή του Κων/νου)
3)Κοπηκε ο Ατρομητος με 2 ανυπαρκτα (τοσα μετρησα) οφσαιτ που μαλιστα ανα θυμαμαι καλα στο ενα ο επιθετικός ηταν πίσω απο τη μεση (δεν εχει ξαναγινει αυτο; με Ιωνικό; )
4)Ηταν υπερβολικό πέναλτι η ανατροπή του Κων/νου στο 3-0;
5)Αν ισχυουν τα παραπανω, δεχεσαι οτι σπρωχτηκατε; (Αν και δεν το ειχατε καμια αναγκη γιατι και 0-2 να ξεκινουσε το ματς παλι θα το παίρνατε, όπως γυρισατε και το ματς με τον Παναθηναικό..)5)Ας συμφωνησουμε (ε; ) οτι στο πέναλτι του Γκουμα ηταν φαουλ, αλλα για πεναλτι δεν δινεται. Πως μου λες εσυ και οι ΑΕΚτζηδικες εφημεριδες οτι κερδισαμε καλπικα απο τη στιγμή που μόλις πριν δεν δοθηκε πεντακάθαρο πέναλτι; Αν ηταν δικαιη διατησια θα παίρναμε 1 πέναλτι. Τωρα με αδικη διαιτησια πάλι 1 πεναλτι πηραμε. Γιατι τοτε να νιώθω ευνοήμενος απο την διαιτησία;;
Σε προκαλω, απαντα μια μια τις ερωτησεις μου να καταληξουμε καπου..
Δεν ειμαι αντι-Ολυμπιακος, ουτε κολλημενος Παναθηναικος. Απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός.. -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός..Νice try! Keep trying...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
1)Ηταν κανονικο το γκολ του Ατρομητου;
2)Ηταν κοκκινη το φαουλ του Νικοπολιδη στο 3-0; (πιο πριν ηταν κοκκινη σε ανατροπή του Κων/νου)
3)Κοπηκε ο Ατρομητος με 2 ανυπαρκτα (τοσα μετρησα) οφσαιτ που μαλιστα ανα θυμαμαι καλα στο ενα ο επιθετικός ηταν πίσω απο τη μεση (δεν εχει ξαναγινει αυτο; με Ιωνικό; )
4)Ηταν υπερβολικό πέναλτι η ανατροπή του Κων/νου στο 3-0;
5)Αν ισχυουν τα παραπανω, δεχεσαι οτι σπρωχτηκατε;- Nαι.
- Ναι. Όπως και του αμυντικού (δεν ξέρω όνομα) που ανέτρεψε τον Πάντο λίγο πριν φύγει ΜΟΝΟΣ του με το τέρμα. Έπρεπε να δοθούν κόκκινες και οι δύο, δόθηκαν κίτρινες και οι δύο. Κακώς.
- Ναι. Και ο Ολυμπιακός κόπηκε τουλάχιστον με 3 ανύπαρκτα. Είπαμε, ο επόπτης ήταν σε άλλο γήπεδο (ο ίδιος τα έκανε όλα τα φάλτσα, και για τις 2 πλευρές).
- Όχι. Ήταν καθαρό.
- Ισχύουν λοιπόν κάποια από αυτά που λες, αλλά εν μέρει. Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Αυτό που δεν ισχύει, είναι ότι σπρωχτήκαμε. Δηλαδή ο Σόκρατες αγόρασε το ματς?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Υγ:Είναι ωραίο να γράφεις στο φόρουμ για την ονάδα σου που αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη στους εντός Ελλάδας αγώνες αποκρούωντας γκρίνιες και αμφισβητήσεις που απλά...ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ!!!
Αυτά και καλημέρα μας!!
Πασχάλης
Πασχάλη
θα δανειστώ ολίγους στίχους από τον ποιητή Καρπετόπουλο(δηλωμένο γαύρο),του οποίου το ποίημα εξέδωσε και ο hrdoukas
**Το πρωτάθλημα που παρακολουθήσαμε φέτος ήταν μια κωμωδία **–αυτό που θα δούμε του χρόνου, αν το διοργανώσει η Σούπερ Λίγκα, θα είναι μια σούπερ κωμωδία– και έπειτα από όσα είδα το Σαββατοκύριακο έχω τη βεβαιότητα πως έτσι έχουν τα πράγματα
Δεν υπάρχει κανένα πρωτάθλημα σαν το δικό μας. Το διοικούν ανθρωπάκια, τα οποία όλοι (από τον τελευταίο βαρύμαγκα της νύχτας μέχρι τον πρώτο επιχειρηματία επενδυτή) γουστάρουν να βάζουν να κάθονται προσοχή. Οι διαιτητές, εντολοδόχοι κακομοίρηδες οι περισσότεροι, κάθε Κυριακή παρερμηνεύουν κανονισμούς, βιάζουν ομάδες, υπακούν σε εντολές. Σε αυτό το ιδιότυπο γαϊτανάκι της διαφθοράς όλοι περιμένουν τη σειρά τους για να πάρουν το κατιτίς τους.
Μετά ισχυρίζεται ότι η Λάρισα αδικήθηκε στον αγώνα κυπέλου με εσάς ,όπως και χθες ο Ατρόμητος.
Όπως και ο Απόλλων Καλαμαριάς στον αγώνα με τον Παναθηναικό.Εντάξει μέχρι εδώ;
Έχουμε και λέμε δηλαδή:**Ο Ολυμπιακός ευνοείται για να πάρει το πρωτάθλημα/κύπελο και ο Παναθηναικός ευνοείται για να πάρει την δεύτερη θέση **:ysterical:
Μετά από όλα αυτά επιμένεις να ισχυρίζεσαι ότι έχεις την καλύτερη ομάδα;Εξωαγωνιστικά σίγουρα Στο χόρτο ΟΛΟΙ έχουν αντίθετη άποψη.
Πρωτάθλημα Πασχάλη δεν παίρνεις γιατί κέρδισες τον Παναθηναικό μέσα-έξω.Πρωτάθλημα παίρνεις γιατί συγκεντρώνεις περισσότερους βαθμούς από τον δεύτερο.Ωραία;
Στην αγωνιώδη σου πορεία λοιπόν να συγκεντρώσεις περισσότερους βαθμούς από τον δεύτερο ΣΠΡΩΧΝΕΣΑΙ από παντού,μέχρι και τώρα που είσαι 3 νίκες μπροστά με έναν κακομοίρη Ατρόμητο.Όταν διαβάζεις.ακούς,βλέπεις με τα ίδια σου τα ματάκια ενίοτε ότι το πρωτάθλημα ''βρωμάει'' η συζήτηση περί δικαίων ή μη πρωυαθλημάτων σταματάει εκεί,είναι αστείο να συζητάμε,ελπίζω να το καταλαβαίνεις.
Και δυστυχώς για όσους γαύρους σφυρίζουν αδιάφορα έρχεται το cl(είναι παγκόσμιο φαινόμενο ο δεύτερος μιας χώρας ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ να φέρνει καλύτερα αποτελέσματα από τον πρώτο ),όπου η πραγματικότητα για την ομάδα σου είναι θλιβερότατη.
Χιλιοειπωμένα πραγματα Πασχάλη
Γιάννης.
-
[KARAOFF topic mode on] Να πουμε καλοριζικο το St ??? [/off topic]
-
Τέλη Μαϊου έρχεται
Το ''έβγαλα'' για να μαζέψει λίγο ήλιο
Όταν με το καλό έρθει θα ποστάρω φωτος...και καπάκι στρώσιμο στα Μέγαρα
[KARAOFF topic mode οff]
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]