-
Καλοριζικο λοιπον...Τα υπολοιπα οταν το παρεις...[KARAoff topic mode off]
Στο θεμα μας....Πως τα βλεπεις τα πραγματα στην Ξανθη???
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Υπαρχει καποιος Παναθηναικος με επιχειρηματα ?
Παρών!
Λοιπόν:
1)Ο Παναθηναικός αναλογικά έχει πάρει λιγότερες νικες στην Ευρωπη, εχει περισσοτερες ηττες, κτλ κτλ. Εδω συμφωνούμε. Αλλα δεν σε προβληματιζει το γεγονός οτι έχουμε παίξει περισσοτερα παιχνιδια ενω εσείς έχετε στανταρ 6 παιχνιδια κλεισμένα ως πρωταθλητές; Η καθιερωση δεν ερχεται κανοντας λιγοτερες ηττες, η τρώγοντας λιγότερες 5ρες. Η Καθιερωση ερχεται με τις επιτυχιες! Και ο Παναθηναικός έχει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ επιτυχιες απο τον Ολυμπιακο..διαφωνείς; Εστω εχουμε 50 ηττες και 10 νικες. Εσεις εχετε 20 ηττες και 2 νικες. Εσυ ως αντιπαλος ποιον θα σεβόσουν περισσοτερο? Συμφωνείς οτι (απολυτα και οχι αναλογικα)εχουμε περισσοτερες και μεγαλυτερες επιτυχιες στην Ευρωπη απο τον Ολυμπιακό;2)Την χρονια που σκισαμε στο Cl φτανοντας μια ανασα απο τους 4, ειχατε καλυτερη ομαδα και πηρατε το πρωταθλημα; Πραγματικά τι πιστεύεις;
3)Φετος, ΕΓΩ παραδεχομαι οτι δεν το αξιζουμε περισσοτερο απο εσας το πρωταθλημα, γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να σας νικήσουμε. Διαφωνώ ομως για την διαφορα τον 9 βαθμών που δεν την θεωρω αντιπροσωπευτική. Καποια ματς που κερδίσατε στο 90', καποια αλλα που ησαστε πιο τυχεροι και χωρις να παιξετε τα πηρατε ενω εμεις τα χασαμε, κλπ κλπ. 1-2 αποτελεσματα να μας ειχαν καθισει (πχ το 3-0 με την ΑΕΚ με την ακυρωση του γκολ του Γκεκα, η με την αντεπιθεση του Ατρομητου) θα εισασταν στο +3 με +6 και δεν θα νιωθατε καθολου ανετοι..Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ειμαστε για -9; Οχι οτι εχουμε καλη ομαδα, αλλα εσεις ΤΟΣΟ καλυτεροι ειστε;;
4)Διαιτησια: Το ειδες χθες το ματς.
Απαντα αντρικεια:
1)Ηταν κανονικο το γκολ του Ατρομητου;
2)Ηταν κοκκινη το φαουλ του Νικοπολιδη στο 3-0; (πιο πριν ηταν κοκκινη σε ανατροπή του Κων/νου)
3)Κοπηκε ο Ατρομητος με 2 ανυπαρκτα (τοσα μετρησα) οφσαιτ που μαλιστα ανα θυμαμαι καλα στο ενα ο επιθετικός ηταν πίσω απο τη μεση (δεν εχει ξαναγινει αυτο; με Ιωνικό; )
4)Ηταν υπερβολικό πέναλτι η ανατροπή του Κων/νου στο 3-0;
5)Αν ισχυουν τα παραπανω, δεχεσαι οτι σπρωχτηκατε; (Αν και δεν το ειχατε καμια αναγκη γιατι και 0-2 να ξεκινουσε το ματς παλι θα το παίρνατε, όπως γυρισατε και το ματς με τον Παναθηναικό..)5)Ας συμφωνησουμε (ε; ) οτι στο πέναλτι του Γκουμα ηταν φαουλ, αλλα για πεναλτι δεν δινεται. Πως μου λες εσυ και οι ΑΕΚτζηδικες εφημεριδες οτι κερδισαμε καλπικα απο τη στιγμή που μόλις πριν δεν δοθηκε πεντακάθαρο πέναλτι; Αν ηταν δικαιη διατησια θα παίρναμε 1 πέναλτι. Τωρα με αδικη διαιτησια πάλι 1 πεναλτι πηραμε. Γιατι τοτε να νιώθω ευνοήμενος απο την διαιτησία;;
Σε προκαλω, απαντα μια μια τις ερωτησεις μου να καταληξουμε καπου..
Δεν ειμαι αντι-Ολυμπιακος, ουτε κολλημενος Παναθηναικος. Απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός..1)Εχεις παρει μολις 7 νικες παραπανω οταν εχεις παιξει 30 παιχνιδια παραπανω. Δεν νομιζω οτι ειναι η καταλληλη στιγμη να μιλησω για χουντες. Τα επιπλεον 30 παιχνιδια δεν τα επαιξες στο c.l. Στο c.l εχουμε περιπου τα ιδια παιχνιδια. Τα 30 παιχνιδια επιπλεον ειναι απο παλια, ειτε στο uefa ειτε στο κυπελλουχων.
Η καθιερωση φιλε μου ερχεται με τα κυπελλα. Αν εσυ και αλλοι Παναθηναικοι νομιζετε οτι στην Ευρωπη σας ξερουν και σας φοβουνται τοτε εγω δεν μπορω να πω κατι. Η καθιερωση παντως εκτος απο τα κυπελλα μπορει να ερθει και με το ωραιο ποδοσφαιρο. Η εθνικη ομαδα της Ολλανδιας δεν εχει παρει κανα κυπελλο ,αλλα ολοι την σεβονται και θυμουνται το ποδοσφαιρο που επαιξε. Εσυ πιστευεις οτι ο Παο στην Ευρωπη επαιξε ωραια μπαλα? Εγω θυμαμαι τον Ανρι να νευριαζει για τα πεσιματα του Καραγκουνη οπως και το αντιποδοσφαιρο που παιζατε.
Εχετε κανει καλυτερες πορειες αλλα οχι τοσες για να μπορεις να χαρακτηρισεις καποιον ευρωξεφτιλα. Σου επαναλαμβανω ομως οτι οι πορειες λιγη σημασια εχουν. Απλα σου λεω οτι αν κανεις κακη χρονια φετος στο c.l και ο Ολυμπιακος καλη τοτε θα εχει ο Ολυμπιακος περισσοτερους βαθμους.
- Εννοεις μαλλον οταν φτασατε στους 8 με την Μπαρτσελονα. Δεν καταλαβα γιατι ειχες καλυτερη ομαδα? Η Λιβερποολ περυσι πηρε το Ευρωπαικο και η Τσελσι τον πουλο. Αδικα πηρε η Τσελσι το πρωταθλημα?
3)Ξεχνας το πεναλτυ του Γκουμα στην Καλιθεα οπου ο Παο νικησε 2-3, το χερι του Γκεκα στον Πανιωνιο. Εχει ευνοηθει ο Ολυμπιακος και εγω προσωπικα δεν το θελω ,αλλα οταν ακουω Παναθηναικους να διαμαρτυρονται κατι παθαινω. Βγαζω φλυκταινες
4)ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
1)ΝΑΙ
2)ΟΧΙ γιατι ηταν σε πλαγια θεση (δεν ηταν προφανης θεση για γκολ) και ειχε διπλα του και παικτες του Ολυμπιακου.
3)Ναι κοπηκε κακως ,οπως ομως και ο Ολυμπιακος σε 2 περιπτωσεις
4)Καθολου υπερβολικο. Μπορεις να μου εξηγησεις πως ειναι δυνατον να πεφτει ο αμυντικος? Μηπως γιατι εβαλε τα ποδια του στα ποδια του Κωσταντινου και ''μπουρδουκλωθηκαν'' και επεσαν και οι 2? Επισης ξερεις τον Κωσταντινου για θεατρινο?
- Οκ σπρωχτηκαμε αλλα αποψη μου ειναι οτι δεν διαμορφωθηκε αποτελεσμα γιατι το σκορ ηταν 1-0 και θα γινοταν το 1-1 στο 30. Δεν εγινε το γκολ στο 80.
6)Στο 4 λεπτο (αφου ειδες το παιχνιδι) εγινε ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια φαση με του Γκουμα στην Καλαμαρια. Ο Οκκας μαλιστα τραυματιστηκε στον λαιμο. Ο διαιτητης δεν εδωσε τιποτα και καλα εκανε. Μπορει και να εγινε πεναλτυ στον Παππαδοπουλο αλλα αποψη μου ειναι οτι ψιλοβουτηξε. Ας μην σχολιασω το γεγονος οτι ο τερματοφυλακας ειχε ηδη πιασει την μπαλα και ο Παππαδοπουλος επεσε μετα
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Στο θεμα μας....Πως τα βλεπεις τα πραγματα στην Ξανθη???
Άγνωσται αι βουλαί των διαιτητών Και μην ξεχνάμε ότι αγών διεξάγεται πρωταπριλιά
Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος πάντως πιστεύω ότι και εμείς και εσείς θα την κάνουμε την γκέλα μας.Το θέμα είναι τί απώλειες θα επιφέρουν οι γκέλες(3 βαθμούς,2 βαθμούς) και πώς θα επηρεάσουν τις δύο ομάδες.
Πάντως αν ο Ντέμης τα λεφτά που θα πάρει από την ουεφα τα δώσει πράγματι στην ΑΕΚ και δεν τα τσεπώσει ο ίδιος,τότε καλύτερα να βγείτε εσείς δεύτεροι.Άκουσα και κάτι γκρίνιες τώρα τελευταία με απλήρωτους παίκτες και τέτοια και είναι κρίμα να διαλυθείτε λογω έλλειψης ρευστού.
-
Το δημοσιευμα της Goal ηταν περα για περα αναληθες κ ειχε σκοπο να κανει κακο στην ομαδα...Ανακοινωση εβγαλαν οι παικτες,επομενως δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω.....
Αν βγει η Αεκ Ch l δεν υπαρχει περιπτωση να παρει τα λεφτα ο Ντεμης κ να μην τα βαλει στην ομαδα...Αν ηταν ο Αγαπουλινος θα γινοταν αυτο 100% με τον Ντεμη ομως δεν παιζει τετοιο σεναριο...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το δημοσιευμα της Goal ηταν περα για περα αναληθες κ ειχε σκοπο να κανει κακο στην ομαδα...Ανακοινωση εβγαλαν οι παικτες,επομενως δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω.....Αν βγει η Αεκ Ch l δεν υπαρχει περιπτωση να παρει τα λεφτα ο Ντεμης κ να μην τα βαλει στην ομαδα...Αν ηταν ο Αγαπουλινος θα γινοταν αυτο 100% με τον Ντεμη ομως δεν παιζει τετοιο σεναριο...
Σας εχει παραμυθιασει ο Ντεμοβανδης. Καθε χρονο επαιρνε 400 εκ απο την Αεκ. Μου αρεσει που ελεγε στον Τσιαρτα να του δωσει τα μισα λεφτα. Αυτος ομως τα πηρε ολα και τα πηρε για πολλα χρονια. Ηρθε τωρα απο το πουθενα και χωρις να βαλει φραγκο θελει να βγει και c.l. Καλυτερα να βγει ο Παο. Ετσι και αλλιως 5αρες θα τρωγατε οπως τρωει και ο Παο. Εδω φαγατε 5 απο την Ζενιθ.
-
αν η ΑΕΚ βγει δεύτερη, πάει στα προκριματικά, σωστά;
με την ομάδα που έχει φέτος, δεν ξέρω αν θα φτάσει ποτέ στους ομιλους.. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
.......
Έχουμε και λέμε δηλαδή:**Ο Ολυμπιακός ευνοείται για να πάρει το πρωτάθλημα/κύπελο και ο Παναθηναικός ευνοείται για να πάρει την δεύτερη θέση **:ysterical:
Μετά από όλα αυτά επιμένεις να ισχυρίζεσαι ότι έχεις την καλύτερη ομάδα;Εξωαγωνιστικά σίγουρα Στο χόρτο ΟΛΟΙ έχουν αντίθετη άποψη.
........
Γιάννης.
Γιάννη
Σαφώς και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είχε την καλύερη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα ακριβώς γιατί οι άλλοι ήταν κάκιστοι ενώ ο Οσφπ απλά κακός... Αυτό παραδέχονται οι περισσότεροι...
Όπως λές κι εσύ ο ίδιος το πρωτάθλημα βρωμάει επομένως φτάνουμε στο σημείο να εκφράσουμε την άποψή μας για τον ποιο θεωρούμε καλύτερο..Η άποψή μου είναι δεδομένη...Η δική σου δηλαδή είναι ότι ο Παναθηναϊκός ήταν σε όλη τη διάρκεια της σαιζόν καλύτερος από οποιονδήποτε άλλο;;; Και σε ρωτάω για όλη τη διάρκεια γιατί ευτυχώς μέχρι τώρα το πρωτάθλημα το παίρνει αυτός που έχει διάρκεια..Ο φίλος og2002gr αναφέρθηκε στην διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός βαθμολογικά..Πιστεύω (εγώ και κάθε φίλαθλος που προσπαθεί να είναι αντικειμενικός..) ότι η διαφορά είναι πλασματική.Ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε αρκετές φορές και κέρδισε ματς με γκολ του ριβάλντο που αν δεν ήταν αυτός δε θα τα κέρδιζε...Σύμφωνοι...Όμως ΚΑΙ ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε επομένως η διαφορά θα μπορούσε να είναι άλλη...κανείς δεν ξέρει ποιά...Όσον αφορά τα μεταξύ μας παιχνίδια θα είχες δίκιο να λες ότι δεν έδειξα πως είμαι ΤΟΣΟ καλύτερος για να κερδίσω με 2-0 και 3-2..ΉΜΟΥΝ όμως καλύτερος και επαληθέυτηκε το σωστό:Να κερδίζει δηλαδή αυτός που υπερτερεί (αν και δεν είναι πάντα απαραίτητο..).
Συνοψίζοντας λοιπόν (οι υγιείς σκεπτόμενοι φίλαθλοι) πιστεύουμε ότι η διαφορά μεταξύ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ναι μεν δεν είναι χαοτική είναι δε υπαρκτή και από την μεριά του ΟΣΦΠ.Θα μου κάνει εντύπωση (ξέροντας το σκεπτικό σου και τα κριτήριά σου) να υποστηρίξεις το αντίθετο...Του χρόνου μπορεί να γίνει το αντίθετο και ο ΟΣΦΠ να 'ψάχνει' τον ΠΑΟ...Κανείς δεν ξέρει..
Αυτά........Ααααααα! Και μην ξεχάσω.....:Κάποιο πουλάκι ήρθε και μου σφύριξε ότι θα είμαι λέει συνοδηγός στο 'στρώσιμο' του ST στα Μέγαρα.... Ελπίζω να ξεχάσεις τις οπαδικές μου προτιμήσεις....και να πάμε μαζί at the pista....Αν θέλεις τα στήνουμε και με το Bravo...... Θα έχεις καταλάβει ότι τη βρίσκω με τις προκλήσεις..... -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Το δημοσιευμα της Goal ηταν περα για περα αναληθες κ ειχε σκοπο να κανει κακο στην ομαδα...Ανακοινωση εβγαλαν οι παικτες,επομενως δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω.....
Αν βγει η Αεκ Ch l δεν υπαρχει περιπτωση να παρει τα λεφτα ο Ντεμης κ να μην τα βαλει στην ομαδα...Αν ηταν ο Αγαπουλινος θα γινοταν αυτο 100% με τον Ντεμη ομως δεν παιζει τετοιο σεναριο...
Σας εχει παραμυθιασει ο Ντεμοβανδης. Καθε χρονο επαιρνε 400 εκ απο την Αεκ. Μου αρεσει που ελεγε στον Τσιαρτα να του δωσει τα μισα λεφτα. Αυτος ομως τα πηρε ολα και τα πηρε για πολλα χρονια. Ηρθε τωρα απο το πουθενα και χωρις να βαλει φραγκο θελει να βγει και c.l. Καλυτερα να βγει ο Παο. Ετσι και αλλιως 5αρες θα τρωγατε οπως τρωει και ο Παο. Εδω φαγατε 5 απο την Ζενιθ.
Ευτυχως που υπαρχει και ο κατοχος Βαλκανικου κυπελου και σωζει το γοητρο των Ελληνικων ομαδων στην ευρωπη.... Keep walking.....
Η Ζενιτ απεκλεισε και την Μαρσεϊγ κ παιζει προημιτελικο ουεφα με την Σεβιλη....Εσυ εχεις παει ποτε προημιτελικο ουεφα ????
Φιλε Skye η ομαδα δεν ειναι κακη...Με 3 καλες προσθηκες θα γινει πολυ ανταγωνιστικη....
-
Ευχαριστω για την απαντηση σου.
Αφου βλεπω οτι απαντας λογικα αυτη τη φορα ας συνεχσουμε τη συζητηση μας:Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εχετε κανει καλυτερες πορειες αλλα οχι τοσες για να μπορεις να χαρακτηρισεις καποιον ευρωξεφτιλα. Σου επαναλαμβανω ομως οτι οι πορειες λιγη σημασια εχουν.Αυτη ειναι η διαφορα μας. Εμεις εχουμε κανει και καλες πορειες ωστε να λεμε οτι κατα κανονα στεκόμαστε αξιοπρεπώς.Εσεις αν και με περισσοτερες ευκαιριες (βγαινετε Ch L πιο συχνα) δεν εχετε κανει παρα ελαχιστες. Ενταξει τωρα η σχεση Ευρωπαιος ΠΑΟ - Ευρωξεφτιλας ΟΣΦΠ ειναι λιγο μεγενθυμενη στα πλαισια της καζουρας. Αλλα κατα βαση ειμαστε πιο πετυχημενοι Ευρωπαικά.
- Εννοεις μαλλον οταν φτασατε στους 8 με την Μπαρτσελονα. Δεν καταλαβα γιατι ειχες καλυτερη ομαδα? Η Λιβερποολ περυσι πηρε το Ευρωπαικο και η Τσελσι τον πουλο. Αδικα πηρε η Τσελσι το πρωταθλημα?
Ναι μονο που η Τσελσι εφτασε στους 4, εχασε στις λεπτομερειες απο την Λιβερπουλ και στο πρωταθλημα ηταν μπροστα καμια 20αρια ποντους.
3)Ξεχνας το πεναλτυ του Γκουμα στην Καλιθεα οπου ο Παο νικησε 2-3, το χερι του Γκεκα στον Πανιωνιο. Εχει ευνοηθει ο Ολυμπιακος και εγω προσωπικα δεν το θελω ,αλλα οταν ακουω Παναθηναικους να διαμαρτυρονται κατι παθαινω.
ΟΚ..αλλα δεν θελω να πω αυτο-να βγαλω ποιος ειναι πιο ευνοημενος. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι τετοιες λεπτομερειες φτιαχνουν και γκρεμιζουν διαφορες χωρις να αποδιδουν αξια την δυναμικοτητα των ομαδων.
4)ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
2)ΟΧΙ γιατι ηταν σε πλαγια θεση (δεν ηταν προφανης θεση για γκολ) και ειχε διπλα του και παικτες του Ολυμπιακου.
5) Οκ σπρωχτηκαμε αλλα αποψη μου ειναι οτι δεν διαμορφωθηκε αποτελεσμα γιατι το σκορ ηταν 1-0 και θα γινοταν το 1-1 στο 30. Δεν εγινε το γκολ στο 80.2)Εδω παντως συνεχιζουμε να διαφωνουμε! Τελευταιος ηταν ο Νικοπολιδης.
5)Σε ευχαριστω που το παραδεχεσαι. Συμφωνα οτι το ματς θα το περνατε και με 0-2 να ξεκινουσατε.Νice try!
Keep trying...Kαλα εσυ πάρε το κουβαδακι σου, τον Kimi και πηγαινε να παίξεις πουθενα αλλου..
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
[snip]Η καθιερωση φιλε μου ερχεται με τα κυπελλα. Αν εσυ και αλλοι Παναθηναικοι νομιζετε οτι στην Ευρωπη σας ξερουν και σας φοβουνται τοτε εγω δεν μπορω να πω κατι.
Το ξέρω και το φοβάμαι είναι δυο εντελώς διαφορετικά ρήματα, με εντελώς διαφορετικές έννοιες. Μπορείς να μας πεις που και πότε στο συγκεκριμένο τόπικ έχει πει κανείς Παναθηναϊκός ότι μας φοβούνται στην Ευρώπη.
Η καθιερωση παντως εκτος απο τα κυπελλα μπορει να ερθει και με το ωραιο ποδοσφαιρο. Η εθνικη ομαδα της Ολλανδιας δεν εχει παρει κανα κυπελλο ,αλλα ολοι την σεβονται και θυμουνται το ποδοσφαιρο που επαιξε. Εσυ πιστευεις οτι ο Παο στην Ευρωπη επαιξε ωραια μπαλα? Εγω θυμαμαι τον Ανρι να νευριαζει για τα πεσιματα του Καραγκουνη οπως και το αντιποδοσφαιρο που παιζατε.
Εχετε κανει καλυτερες πορειες αλλα οχι τοσες για να μπορεις να χαρακτηρισεις καποιον ευρωξεφτιλα. Σου επαναλαμβανω ομως οτι οι πορειες λιγη σημασια εχουν.
Αυτά τα λες & τα πιστεύεις μονάχα εσύ και οι φανατικοί Ολυμπιακοί. Όλοι οι υπόλοιποι, εντός & εκτός Ελλάδας, παραδεχονται ότι ο βάζελος είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει κάνει επαναλαμβανομενες υπερβάσεις
στην Ευρώπη.ΥΓ. Έπαιζες καλύτερη μπάλα από το βάζελο του Ρότσα (Όσιμ) και του Κυράστα;
-
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2006.html
ΠΑΡΕ ΠΑΡΕΕΕΕΕΕΕ.ΕΠΙΣΗΜΟ RANKING ΑΠΟ UEFA ΕΧΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕ.
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ 45 ΚΑΙ Η LILLE ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 29 ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ.
ΤΟ 19 ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. -
τι έχει χάσει η Μπάρτσα;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τι έχει χάσει η Μπάρτσα;Παίζει έξυπνα η Benfica πάντως. Καλύτερη ομάδα από όσο νόμιζα, αν και ομολογώ πως πρώτη φορά τη βλέπω φέτος.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τι έχει χάσει η Μπάρτσα;
Παίζει έξυπνα η Benfica πάντως. Καλύτερη ομάδα από όσο νόμιζα, αν και ομολογώ πως πρώτη φορά τη βλέπω φέτος.
έχασα την μπάλα
-
Είδα μόνο τα τελευταία 20 λεπτά, αλλά η Barca τα βρήκε σκούρα σήμερα ή ήταν ιδέα μου;
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2006.htmlΠΑΡΕ ΠΑΡΕΕΕΕΕΕΕ.ΕΠΙΣΗΜΟ RANKING ΑΠΟ UEFA ΕΧΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕ.
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ 45 ΚΑΙ Η LILLE ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 29 ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ.
ΤΟ 19 ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.Ωραίο το... επιχείρημα ρεντ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είδα μόνο τα τελευταία 20 λεπτά, αλλά η Barca τα βρήκε σκούρα σήμερα ή ήταν ιδέα μου;εγώ δεν το είδα καθόλου λόγω μπασκετ αλλα τωρα που βλέπω τις καλύτερες φάσεις , η Μπάρτσα έχανε απίστευτα πράγματα στο 1ο ημίχρονο
-
Η Arsenal νίκησε 2-0!
-
1)Eγω ειπα πιο πανω οτι ο Παο ειναι πιο ψηλα στην βαθμολογια και οτι με μια κακη χρονια και μια καλη του Ολυμπιακου(προκριση στους 16. Αν και αποψη μου ειναι οτι θα το σηκωσει) θα τον περασει ο Ολυμπιακος. Επισης μην ξεχναμε οτι η βαθμολογια διαμορφωνεται απο τα 5 τελευταια χρονια οποτε σε αυτη την βαθμολογια δεν μετρησε η πορεια στους 8.
2)Bagus εχω παει στους 8 του c.l αλλα αυτο δεν λεει και τιποτα. Δεν υποστηριξα οτι ο Ολυμπιακος ειναι η ΟΜΑΔΑΡΑ στην Ευρωπη. Τουλαχιστον ρε αδερφε εχω κανει και καμια 20αρια νικες. Εσυ σε 3 συμμετοχες δεν εχεις νικη και μαλιστα εχεις αποκλειστει αλλες 2 απο τα προκριματικα.
3)Λιγο υπομονη ρε παιδια. Του χρονου που θα σηκωσουμε την Ευρωκουπα να δω που θα πατε ολοι.
Τροφη για σκεψη. (ΑΛΛΑΖΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ 11ΑΔΑ)
1)Μπουτινα (παγκο Νικοπολ), 2)Ντομι (βασικος της Εσπανιολ. Στον παγκο ο Γεωργατος), 3) Αντζας, 4) Σιμουνιτς (παγκο Ανατολακης-Σουρερ), 5)Τουρε, 6)Ριβαλντο, 7)Τζολε, Στολτιδης , 9)Καστιγιο, 10) Οκκας και Κωστανιτνου. Πιστευω πως αμυντικα θα ειμαστε καλοι και στην επιθεση ΦΩΤΙΑ. Με τους δαιμονες Καστιγιο-Οκκα να πλαγιοκοπουν με την ταχυτητα και την τεχνικη τους, με τους Στολτιδη-Τουρε-Ριβαλντο να κοβουν και να ραβουν και με τους γρηγορους και καλους αμυντικους να κοβουν τα παντα. -
Επισης απο του χρονου δεν θα μετρησουν και οι 21.000 βαθμοι του Παο. Οποτε με μια καλη χρονια αυτα αλλαζουν του χρονου.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]