-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Υπέρ της πτώσης??Μπορείς να το δικαιολογήσεις αυτό?
πρεπει να καθαριστει η ομαδα απο ολους τους παλιους...μονο που βλεπω τις φατσες των υπερπαοκτσηδων, μην αρχισω να κατονομαζω, τρελαινομαι...
αμα δεις τη τεταρτη παλι κατσαρη στον ΑΣ, τι θα πεις?
αυτοι εχουν υπογραψει τη καταδικη μας...μετα παει ο κοσμος για τις μαλακιες επι μπατατουδη...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
manosk και μόνο τα χρήματα από τα συμβόλαια για τα τηλεοπτικά (χώρια τους χορηγούς) φτάνουν για την άμεση εξόφληση της τράπεζας. Μην το τραβάς στον ουρανό χωρίς λόγο. Μυαλό έχεις.
Τα ποσά αυτά προορίζονται για τα τρέχοντα έξοδα του συλλόγου, όχι για την αποπληρωμή χρεών. Μόνο οι μισθοί αρκούν.
Να υπενθυμίσω κάτι; Όταν η ΑΕΚ είχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, οι ΑΕΚτζήδες γέμιζαν το γήπεδο για αρκετό καιρό. Οι ΠΑΟΚτζήδες αντιθέτως έκαναν αποχή 'για να μην πάρει λεφτά ο πρόεδρος'. Μου φαίνεται ότι οι περί τον ΠΑΟΚ δεν έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι τι έγινε.Ρε Μάνο γιατί το κουράζεις; Εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο 0, ένα βήμα πριν την κύρηξη πτώχευσης κι εσύ μιλάς για μισθούς και άλλα λειτουργικά έξοδα της εταιρείας. Οι πιστωτές εξοφλούνται πρώτοι σε αυτή την περίπτωση οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.
Όσο για τους ΑΕΚτζήδες, μην μου πεις ότι πήγαιναν στο γήπεδο για να καλύψουν το χρέος των 120 εκατ. ευρώ γιατί θα τρελαθώ!!! Οι σύνδεσμοι είχανε ψάξει και είχανε δει ότι τα χρέη στον ΠΑΟΚ επί Γούμενου αυξάνονταν με τρομακτικό ρυθμό γι' αυτό και αποφάσισαν αποχή. Δεν δημιουργήθηκαν τα τεράστια χρέη μετά αλλά πριν την αποχή. -
Τι έγινε η ΔΕΚΟ παοκ τελικά??? Την πήρε ο ρωσσοπόντιος για να μην μας πρίζουν τα π@π@ρια οι βρωμοποδαράδες????
Να βάλουμε φόρο σε όλους του Έλληνες να σώσουμε την ομάδα του δημοσίου ρε.....
-
Ρίμερ φαν ντερ Φέλντε(Προεδρος της Χερενφεν).
Α για ακου να σου πω προεδρε της Χερενφεν. Γιατι λες οτι ο Παο ειναι μικρη ομαδα? Δεν εχεις διαβασει το βιβλιο του καραφλοΜενιου 'εκει που εχω ταξιδεψει εγω''?
Τουλαχιστον αγορασε καμια αθλητικη ηχω η derby. Θα τους κανεις και μεγαλο καλο γιατι θα ανεβασεις τις πωλησεις.GTI διαμαρτυρομαι. Ποιος ειναι αυτος που λεει τον Παο μικρη ομαδα? Παρτον στο τηλεφωνο και ξεχεσε τον.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ποιος ειναι αυτος που λεει τον Παο μικρη ομαδα? Παρτον στο τηλεφωνο και ξεχεσε τον.Σιγά την ομάδα που είναι πρόεδρος ο τύπος.
-
Αληθεια οι Ολυμπιακοι του φορουμ,τι εχετε να πειτε που του χρονου στην καλυτερη η ομαδα σας θα παιζει με 2 Ελληνες στην 11αδα κ στη χειροτερη με κανεναν ???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αληθεια οι Ολυμπιακοι του φορουμ,τι εχετε να πειτε που του χρονου στην καλυτερη η ομαδα σας θα παιζει με 2 Ελληνες στην 11αδα κ στη χειροτερη με κανεναν ???Σημεία των καιρών
Ως τώρα πάντως (τα τελευταία χρόνια δλδ), είχαμε καλό ποσοστό Ελλήνων στην ομάδα, μάλλον καλύτερο από ΠΑΟ και ΑΕΚ.
-
Εμενα παντως δεν μου αρεσει αυτη η «διεθνοποιηση»
Επρεπε να εχει καθε ομαδα max 6 ξενους(στην 11αδα κ οχι στο ροστερ)
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εμενα παντως δεν μου αρεσει αυτη η «διεθνοποιηση»Επρεπε να εχει καθε ομαδα max 6 ξενους(στην 11αδα κ οχι στο ροστερ)
Όταν όμως η εγχώρια παραγωγή ποδοσφαιριστών δεν είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες (=αποδεκτή πορεία στην Ευρώπη), τότε τι κάνεις?
Εδώ η Τσέλσι, σε μια χώρα-ποδοσφαιρομάνα όπως είναι η Αγγλία, και έχει όλη την υφήλιο σε εθνικότητες μέσα...
-
Ο ΠΑΟΚ πηρε τελικα την εγγυητικη υποθηκευοντας το γηπεδο του.
Εξαρτατε τωρα απο την ΕΠΟ & ΟΥΕΦΑ η συμμετοχη ή οχι στην Ευρωπη. -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Τωρα εμαθαν οι διοικουντες τον Παοκ για τις προυποθεσεις για συμμετοχη στο Ουεφα;Γιατι ο Στελλας ειπε,στο Μεγκα, οτι απο 31-03-06 το ηξεραν αλλα δεν εκαναν τιποτα.
Οι διοικούντες την έχουν ήδη κοπανήσει, ή μήπως σου διαφεύγει αυτό; Ή μήπως υπάρχει έστω ένας φίλαθλος που να τους υποστηρίζει-υποστήριξε; Οι (όντως ψιλοανίκανοι) άνθρωποι που προσπαθούν την τελευταία βδομάδα να βγάλουν άκρη ήξεραν σιωπηρά ότι έχουν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι. Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερναν, όπως δεν ξέρω και τι θα γίνει τώρα με το Σαββίδη ή αν θα δούμε κανά θαύμα.
Υ.Γ. charmak66 αυτό το χιουμοράκι (ο Θεός να το κάνει) σε τι βοηθάει; Μπορείς να μου εξηγήσεις; Η εξήγηση είναι σαφής και την έγραψα παραπάνω.
Και το κρατος τι πρεπει να κανει ;Να τους δεσει απο το ποδι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τωρα εμαθαν οι διοικουντες τον Παοκ για τις προυποθεσεις για συμμετοχη στο Ουεφα;Γιατι ο Στελλας ειπε,στο Μεγκα, οτι απο 31-03-06 το ηξεραν αλλα δεν εκαναν τιποτα.
Οι διοικούντες την έχουν ήδη κοπανήσει, ή μήπως σου διαφεύγει αυτό; Ή μήπως υπάρχει έστω ένας φίλαθλος που να τους υποστηρίζει-υποστήριξε; Οι (όντως ψιλοανίκανοι) άνθρωποι που προσπαθούν την τελευταία βδομάδα να βγάλουν άκρη ήξεραν σιωπηρά ότι έχουν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι. Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερναν, όπως δεν ξέρω και τι θα γίνει τώρα με το Σαββίδη ή αν θα δούμε κανά θαύμα.
Υ.Γ. charmak66 αυτό το χιουμοράκι (ο Θεός να το κάνει) σε τι βοηθάει; Μπορείς να μου εξηγήσεις; Η εξήγηση είναι σαφής και την έγραψα παραπάνω.
Όχι μπορεί όμως να τους δώσει 7.000.000 ευρώ που έδωσε σε κάτι άλλα παρτάλια για να τα βλέπει όλοι η Ελλάδα να κάνουν πίπες κάθε Τετάρτη στο C.L.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βασίλη δεν σε κατάλαβα. Ποιους εννοείς; Αυτούς που έφυγαν; Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα. Να τους είχε διώξει, όπως προσπάθησε να κάνει με άλλα λαμόγια τύπου Ψωμιάδη.
-
alfista
Αυτους που οπως λες εφυγαν(Γουμενος κλπ).Ο Ψωμιαδης εχει φυγει απο το ποδοσφαιρο;Οχι απο την ΑΕΚ αλλα απο το ποδοσφαιρο εχει φυγει; -
BILL33
λιγα τα λογια σου για τον Μακαρο -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
alfista
Αυτους που οπως λες εφυγαν(Γουμενος κλπ).Ο Ψωμιαδης εχει φυγει απο το ποδοσφαιρο;Οχι απο την ΑΕΚ αλλα απο το ποδοσφαιρο εχει φυγει;Βασίλη είμαι συνήθως πολύ προσεκτικός στις εκφράσεις μου. Είχα γράψει 'όπως προσπάθησε να κάνει'...
-
Η ΕΠΑΕ προχώρησε, τη Δευτέρα, στην επικύρωση της βαθμολογίας της Α' Εθνικής αλλά και στην ενεργοποίηση της προκήρυξης του περασμένου καλοκαιριού, που προέβλεπε ότι από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται 18 ομάδαες στο πρωτάθλημα. Πράγμα που σημαίνει πως ανεβαίνει από τη Β' κι ο Θρασύβουλος, ενώ δεν υποβιβάζεται ο Λεβαδειακός. Η ΕΠΟ, πάντως, είχε ανατρέψει την απόφαση περί 18 ομάδων τον περασμένο Δεκέμβριο.
Ανεξάρτητα από το αν θα υπάρχουν ή όχι 18 ομάδες τη νέα σεζόν, το θέμα είναι πως πρόκειται για μια ακόμη 'μάχη' ανάμεσα σε ΕΠΑΕ και ΕΠΟ, με αφορμή την Σούπερ Λίγκα. -
ολοι ΑΛΦΑ!!!!
-
Οχι Αλφα-super league......
-
προτεινω να ειδοποιησουμε ολες τις ομαδες της ελλαδας μηπως και προλαβαινουνε...
εδω ο παοκ κοντευει να προλαβει το ουεφα...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#5]