-
με 1-0 στην κρήτη και 0-0 στο Καραϊσκάκη -> μπαράζ οφη-Λεβ
αν κερδίσει ο Ολυμπ. πέφτει ο όφη
εκτός αν βάλει κι άλλο γκολ ο οφη οπότε πέφτει ο Λεβ -
Το παραχέσαμε πια με την επιθυμία μας να πέσει ο ΟΦΗ. Αυτό έχω να πω.
-
2-0 ο οφη
Ο λεβαδειακος στη Β'εθνική -
Άιντε μπράβο. Δεν του άξιζε του ΟΦΗ να πέσει με τέτοιο τρόπο.
-
Αν κέρδιζε ο γαύρος είχαμε τριπλή ισοβαθμία κι έπεφτε ο Λεβαδειακός, όπως θα γίνει και τώρα αν δεν μειώσει 2-1 και πάει μπαράζ
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
εκτός αν βάλει κι άλλο γκολ ο οφη οπότε πέφτει ο Λεβ
Το βαλε!!
Οι **τσάτσοι **(Λεβαδιά)δεν υπάρχουν πια...τους πάτησαν οι τσάτσοι(Οφις)...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αν κέρδιζε ο γαύρος είχαμε τριπλή ισοβαθμία κι έπεφτε ο ΛεβαδειακόςΝαι, σωστά.
-
Έκανε τα πάντα ο γαύρος για να πάνε μπαράζ, αλλά δεν...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αιγάλεω-Πανιώνιος: 0-3Ο γαύρος γιατί δεν νικάει τον Ιωνικό;
Δε ξέρω αν άκουσες ή διάβασες την είδηση, ότι στο Ιταλικό πρωτάθλημα έστηναν αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε ξέρω αν άκουσες ή διάβασες την είδηση, ότι στο Ιταλικό πρωτάθλημα έστηναν αποτελέσματα.
Αυτοί οι Ιταλοί μια ζωή μεσ'τη βρωμιά ήταν!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αιγάλεω-Πανιώνιος: 0-3
Ο γαύρος γιατί δεν νικάει τον Ιωνικό;
Έπεσα από τα σύννεφα!!!
Μα γίνονται αυτά;;; Οι δημοσιογράφοι φταίνε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αιγάλεω-Πανιώνιος: 0-3
Ο γαύρος γιατί δεν νικάει τον Ιωνικό;
Έπεσα από τα σύννεφα!!!
Μα γίνονται αυτά;;; Οι δημοσιογράφοι φταίνε
Oxi απλώς γίνονται αλλά γίνεται ο κακός χαμός. Το παίζει το θέμα η ΝΕΤ αρκετές μέρες τώρα. Είναι μπλεγμένες 9-10 ομάδες (όχι η ΙΝΤΕΡ ). Γιούβε, Μίλαν, Φιορεντίνα, Λάτσιο. Φτάνει μέχρι ψηλά το πράμα. Καράρο, Παϊρέτο, Μότζι. Ολόκληρο το Δ.Σ της Γιούβε παραιτήθηκε. Σήμερα κατέθεσε στον εισαγγελέα ο Μπουφόν.
Να δούμε αν θα το πάνε μέχρι τέλος. -
Τελος καλο ολα καλα. (Πού καταντησε ο ΟΦΗ, να αγωνιζεται για τη σωτηρια)
Κριμα και για το Λεβαδειακο, πιο καλα να επεφτε ο Μπεος.
Κατι μαλακισμενα που φωναζαν στο γηπεδο 'Γ@μιστε το πο@στη το Λεβαδειακο' ποσο χαμηλο IQ να εχουν αραγε; -
-
Αυτη η Αδαμοπουλου ειναι μ..ναρα τελικα εεεε φωναρα ηθελα να πω
Το παιχνιδι ηταν κακιστο και ο Ολυμπιακος χωμα. Ρε δεν εβαζαν τον Ντιεγκιτο να παιξει μπας και βαλει κανα γκολ?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
M' αρέσει: Που ο γαύρος έκατσε και ξεφτιλιστηκε στη Λειβαδιά αλλά ο ΟΦΗ δεν έπεσε. Θα έχουν σκάσει από το κακό τους τώρα. Πολύ μ'αρέσει
Δε μ' αρέσει : Που ετοιμάζομαι να κάνω format.
Έχουμε σκάσει απ το κακό μας,είναι αλήθεια...!!!Ακους εκεί να έχεις εναν μαραντόνα στο γήπεδό σου...Από το κακό μας δεν θα βγούμε να το γιορτάσουμε...!!!
Kai ο Πελέ, 'είναι Ξάνθη' , από μικρός
Πάντως κάνατε ότι είναι δυνατό, για να αποφύγετε τη βολτούλα στην Κρήτη. Τρία γκολ στο 20λεπτο, δεν είχατε φάει ούτε στο Τορίνο.
Αλλά δεν έκατσε.Με γεια το 9/10 (το εννοώ)
και του χρόνου να μας διασκεδάζετε με την Καφέ Οπερα ή όποιο άλλο 'cafe' νομίζετε εσείς. Προσωπικά δεν έχω προτίμηση -
Τα έχουμε ξαναπεί...Είπαμε να το κάνουμε ισοδύναμο το πρωτάθλημα,για να μην ξεκινάμε με μειονέκτημα...Αλλά δεν μας έκατσε...
Όσο για το φορμάτ θα σου πρότεινα να το κάνεις και στην ομάδα σου γιατί δε σε βλέπω καλά...Του χρόνου άμα συνεχίσεις έτσι θα αλλάξεις 3 προπονητές και όχι 2...!!Α!!Και κάτι άλλο:το 9/10 είπαμε είναι χαριστικό για να χαίρεστε και σεις λιγουλάκι..!!Κανινικά είναι 10/10....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τα έχουμε ξαναπεί...Είπαμε να το κάνουμε ισοδύναμο το πρωτάθλημα,για να μην ξεκινάμε με μειονέκτημα...Αλλά δεν μας έκατσε...
Όσο για το φορμάτ θα σου πρότεινα να το κάνεις και στην ομάδα σου γιατί δε σε βλέπω καλά...Του χρόνου άμα συνεχίσεις έτσι θα αλλάξεις 3 προπονητές και όχι 2...!!Α!!Και κάτι άλλο:το 9/10 είπαμε είναι χαριστικό για να χαίρεστε και σεις λιγουλάκι..!!Κανινικά είναι 10/10....
Η ομάδα μου είναι σε άλλο thread. Εκεί δεν ...κολατσίζεις, όχι το Μαραντόνα να φέρεις αλλά και τον Τζινόμπιλι.
Από εδώ , περνάω στη χάση και στη φέξη.
Αλλωστε το έφερα εδώ για να μη 'διαλύσουμε' το άλλο. -
Το ξέρω ταξιδιώτη σε πειράζω...!!!Πρόσεχε μόνο γιατί ο Μαύρος Επιβήτορας (ο Σόφοκλας που λεει κι ο ρεντ στρατός..!!) ΕΡΧΕΤΑΙ...!!Συνέχεια στο άλλο θρεντ..!!
-
Αν η Ξάνθη κυνηγούσε το αποτέλεσμα...θα το έπαιρνε!
Και το γκόλ που ακυρώθηκε...κανονικό ήταν...αλλά ας βάζαμε 2-3 ακόμα να μην είχε σημασία!
Περάσαμε στα προκριματικά του CL, αλλά με αυτή την ομάδα δεν μας βλεπω στους ομίλους!
Εχω εμπιστοσύνη στον Deminio.. ...
Σε κάθε περίπτωση.........
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#5]