-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Δεν εχεις νοιωσει νικη εκτος εδρας στο CL, αστο καλυτερα, οταν το νοιωσεις ελα να μου πεις, αντιθετος εχεις νοιωσει και 7αρα
δηλαδη εσυ που εχεις νιωσει 2 εισαι περηφανος;
και τα 7 τι χαιρεσαι, εσυ μου τα εβαλες; ή εισαι Γιουβεντους;
οκ αν εισαι ευχαριστημενος απο την ομαδα σου, παω πασο
τι μου λες ρε συ τι εχω νιωσει..
συγνωμη δηλαδη, ποσο χρονων εισαι; που αν εισαι 20, περασες ολοκληρη εφηβεια, πηγες γυμνασιο, λυκειο, μπηκες στο πανεπιστημιο, παντρευτηκες για να δεις πρωταθλημα; και μου λες για το πως εχω νιωσει;
δεν πατε καλα ρε παιδια
εδιτ: αληθεια, ποσο μικρη ομαδα ειναι η Λα Κορουνια που εφαγε 8 απο τη Μονακο;
και αυτοι εχουν νιωσει 8αρες.. συγκρινονται με το βαζελο ομως;
εδιτ 2: btw, και συ εχεις νιωσει 6αρες.. αλλα εμενα δε με νοιαζει.. εγω κοιταω τη δικια μου ομαδα γιατι δεν εχω κομπλεξ, ξερω οτι παρολο που ειμαστε ενα ματσο σκατα, ειμαστε καλυτεροι απο εσας κ την ΑΕΚ
skye καπου σου ξεφευγει κατι οι εκτος εδρας μας νικες ειναι 4 και οχι 2
Ελα μωρε σιγα, λεπτομερειες τωρα.....ο γαυρος 0 εκτος εδρας νικες εχει
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
και αν θες refresh
ajax 0-1
αμβουργο 0-1
shalke 0-2
rangers 1-3αδιαβαστο σε βρισκω
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Αν ειναι δυνατον να εχεις παιξει 30 ματς εκτος εδρας και να μην κανεις σεφτε σε νικη, το λιγοτερο ανικανος και αχρηστος να εκπροσωπησεις την χωρα σου.
Την Γιουβεντους οποτε την βρισκω στη Ευρωπη την αποκλειω και της ριχνω και μια 3ρα στο ΟΑΚΑ
Απο την ομαδα μου σαφως και ειμαι ικανοποιημενος σημερα, σας δωσαμε ενα καλο μαθημα ( ως συνηθως αγαπημενοι μας πελατες) και σας αποκλεισαμε μεσα στο ΣΕΦ.
Εσυ ποσο εισαι? Αν εισαι μεγαλυτερος τοτε μια απο τα ιδια περασες, 10 χρονια ειχατε να δειτε πρωταθλημα
εδω μιλαμε για ποδοσφαιρο.
το μπασκετ δε μου αρεσει, δεν ξερω απο μπασκετ την τυφλα μου ετσι και αλλιως και δεν εχω αποψη. δεν παρακολουθω. να μην υπηρχε (ομαδα μπασκετ του ολυμπιακου ή το ιδιο το μπασκετ), το ιδιο θα μου εκανε.εσυ δηλαδη που εχεις παιξει 30 παιχνιδια κ εχεις κανει 2 νικες ειναι πολυ καλυτερα;
εγω το παραδεχομαι οτι ειναι ξεφτιλα, αλλα και οι 2 νικες ειναι ξεφτιλα (εστω, λιγο μικροτερη, ξεφτιλα ομως)Θεωρεις δηλαδη οτι εχεις καλυτερη ομαδα απο τη γιουβεντους (ή μαλλον οτι εχεις καμια σχεση με τη γιουβεντους) ;
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
καλα νταξ δε θα σου πω οτι εχω ζησει 3 χρονια ιταλια και ουτε καν με την περουτζια δεν εχει σχεση ελληνικη ομαδα γιατι δε θελω να σε πληγωσω... συνεχισε να ζεις στη χωρα των θαυματων που ο βαζελος γαμαει στην ευρωπη και ολοι τον ξερουνοσον αφορα για τα 9 χρονια (δεν ηταν 10) ηταν χωρις πρωταθλημα.. παιρναμε κανα κυπελλακι τοτε τουλαχιστον
Εμεις double πηραμε
Και σου ξαναλεω, κανε νικη εκτος και ελα να τα πουμε. Μην μιλας για κατι που δεν εχεις κανει.....ακομα τουλαχιστον.
Οσο για το basket δεν μπορω να το αγνοησω οταν η Ελλαδα εχει παει 2 Ευρωπαικα, εχει παιξει σε τελικο Ευρωπαικου, και σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΕΛΙΚΟ
Οσο για την Γιουβεντους τι να μου πεις.....7 φαγατε, φταιω εγω για αυτο?
Σε ενα συμφωνουμε, το ποδοσφαιρο μας ειναι για κλαμματα!
αφου δε μου αρεσει το μπασκετ τι να κανουμε τωρα;
και ο ολυμπιακος εχει αθλητες που γαμανε στο στιβο, σημαινει οτι πρεπει να αρεσει σε καποιον και να ασχολειται ντε και καλα επειδη πανε καλα στα παγκοσμια;
στο πετσι μου ρε μαν, και παγκοσμιο να παρει η ελλαδα, θα χαρω, οπως θα χαιρομουν αν το επαιρνε στο πολο ή στο κρικετ. δε θα με ενδιαφερει το θεαμα ομως, παιζει να μη δω τον τελικο.. (για τους αλλους αγωνες δεν το συζητω)εσεις το νταμπλ το πηρατε μετα απο 10 χρονια.. εμεις σ'αυτα τα 9 χρονια, παιρναμε κυπελλα..
ναι ρε θα κανω νικη και θα'ρθω να τα πουμε..
γιατι οταν νικησουμε εκτος εδρας θα δω το φως το αληθινο...σου ξαναλεω για τη γιουβε εσυ γιατι χαιρεσαι; εσυ μου τα εβαλες;
εσυ την ιδια χρονια εφαγες 4 απο μια ομαδα που εφαγε 7 απο τη γιουβε..
στην εδρα σουτεσπα..
βαρεθηκα..
εγω ξαναλεω και το ειπα πρωτος απολους οτι ειμαστε γτπ καβαλα..
ποτε δεν ειπα οτι εχουμε ομαδα στην ευρωπη
αλλα δε δεχομαι να μου μιλαει για ευρωπη μια ομαδουλα σαν τον παο ή την αεκ..
νικηστε πρωτα τη ζαποριτσα κ νταξok, sorry, που να ξερω ακριβως..
παντως θυμομουν οτι δεν ειναι και κανα νουμερο πια που να σημαινει τοοοοοοοοσα πολλα -
ρε θα μας τρελανουν δειχνει η τηλεοραση τον mesi να περναει ολη την αμυνα της werder και λεει καποιος απο μεσα κοιιταχτε το mesi που κανει οτι και ο καστιγιο
ΕΛΕΟΣ -
Aφηστε τον redline να ονειρευεται. Φετος αν η διαιτησια ειναι 50-50 σε ολα τα αθληματα δεν θα παρετε ουτε τσικινο κυπελλακι. ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ Η 7ΑΡΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΕΣΥ. ΑΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Επισης βεβαια ξεχνας οτι εχεις 40 ηττες εκτος εδρας και μολις 3-4 νικες και εντος εδρας ο Ολυμπιακος εχει περισσοτερες απο σενα. Α ναι μωρε οι 3 νικες κανουν την διαφορα
Να μην ξεχασω Χουντες,λουλουδια,στημενους παικτες και αλλα. Ειπαμε η πιο βρωμικη ομαδα στον κοσμο ειναι ο Παο.Υ.Γ Να χαρεις την καλπικη νικη σου στο μπασκετ και τις 45 βολες σου ,γιατι αν η διαιτησια ειναι 50-50 θα τρωγατε 35αρα και ΠΑΛΙ
-
Εισαι και ανημερωτος, μετα απο 10 χρονια πηραμε το νταμπλ?
μας ριξατε 4 και δεν πηρατε κουπα....εμεις σας πετυχα σε τελικο και σας ριξαμε 3 και σηκωσαμε κουπα -
ante τωρα μην τα παρω μια φορα και εμας μας ταπεινωσε μια ασημη ομαδα και ολοι πεσατε να βγαλετε ολη τη χολη σας
εεε ρε τι κανουν οι συνεχομενες φουτσες στο cl.παραμιλατε και δεν ξερετε τι λετε -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Aφηστε τον redline να ονειρευεται. Φετος αν η διαιτησια ειναι 50-50 σε ολα τα αθληματα δεν θα παρετε ουτε τσικινο κυπελλακι. ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ Η 7ΑΡΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΕΣΥ. ΑΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣΕπισης βεβαια ξεχνας οτι εχεις 40 ηττες εκτος εδρας και μολις 3-4 νικες και εντος εδρας ο Ολυμπιακος εχει περισσοτερες απο σενα. Α ναι μωρε οι 3 νικες κανουν την διαφορα
Να μην ξεχασω Χουντες,λουλουδια,στημενους παικτες και αλλα. Ειπαμε η πιο βρωμικη ομαδα στον κοσμο ειναι ο Παο.Υ.Γ Να χαρεις την καλπικη νικη σου στο μπασκετ και τις 45 βολες σου ,γιατι αν η διαιτησια ειναι 50-50 θα τρωγατε 35αρα και ΠΑΛΙ
Αστο 'Τσουκαλα' , σας πηδηξα@με σημερα μες το σπιτι σας......και χωρις προφυλακτικα
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Aφηστε τον redline να ονειρευεται. Φετος αν η διαιτησια ειναι 50-50 σε ολα τα αθληματα δεν θα παρετε ουτε τσικινο κυπελλακι. ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ Η 7ΑΡΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΕΣΥ. ΑΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣΕπισης βεβαια ξεχνας οτι εχεις 40 ηττες εκτος εδρας και μολις 3-4 νικες και εντος εδρας ο Ολυμπιακος εχει περισσοτερες απο σενα. Α ναι μωρε οι 3 νικες κανουν την διαφορα
αυτο το ΠΑΛΙ δεν καταλαβα μια φορα το κανατε και μιλατε εχεις υπολογισει ποσες 20αρες και πανω εχεις αρπαξει τα τελευταια χρονια
-
Πλακα εχεει παντως που μετα τα ματς του Θρυλου στο CL οι περισσοτεροι που μπαινουν εδω μεσα να γραψουν ειναι βαζελοι
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πλακα εχεει παντως που μετα τα ματς του Θρυλου στο CL οι περισσοτεροι που μπαινουν εδω μεσα να γραψουν ειναι βαζελοιΝαι γιατι ως συνηθως πατε και κλαιτε στα μουλωχτα [/b]
-
Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Θα μπορούσαμε και να χάσουμε. Αυτός ο καρκίνος, να βάζουμε γκολ και να τρώμε στα καπάκια ένα, πρέπει να σταματήσει πάντως
**Για τα παλικαράκια που περίμεναν πίσω από το πληκτρολόγιο να ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ο γαύρος για να μπούν να κράξουν: χθες έπαιξε η ΑΕΚ. Τα σχόλια μετά το ματς δεν ξεπέρασαν μια σελίδα ποστς. Σήμερα, 45' λεπτά μετά που τελείωσε ο γάβρος, έχετε γράψει 3 σελίδες. Γράφτε κι άλλα, άχτι είναι αυτό, πρέπει να βγει! **
-
Παω για υπνο μαγκες, αυριο δουλευετε εμενα......εκτος απροοπτου
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πλακα εχεει παντως που μετα τα ματς του Θρυλου στο CL οι περισσοτεροι που μπαινουν εδω μεσα να γραψουν ειναι βαζελοιμε το χαλια ελληνικο ποδοσφαιρο το μονο που μας μενει ειναι η καζουρα απο τους μεν στου δε και τουμπαλιν
-
Παω για υπνο μαγκες, αυριο δουλευετε εμενα......εκτος απροοπτουναι ναι αυριο ειναι Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ
-
Πλακα εχεει παντως που μετα τα ματς του Θρυλου στο CL οι περισσοτεροι που μπαινουν εδω μεσα να γραψουν ειναι βαζελοι
Ναι γιατι ως συνηθως πατε και κλαιτε στα μουλωχτα [/b]
Ετσι, ετσι.
Τιποτα για την παραγκα εχουμε σημερα? Για τη χουντα του Κοκκαλη κλπ? Για το κωλοπαιδι τον Καστιγιο?
Γραφτε τιποτα να γουσταρουμε -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ναι γιατι ως συνηθως πατε και κλαιτε στα μουλωχτα [/b]
Ετσι, ετσι.
Τιποτα για την παραγκα εχουμε σημερα? Για τη χουντα του Κοκκαλη κλπ? Για το κωλοπαιδι τον Καστιγιο?
Γραφτε τιποτα να γουσταρουμε'χωσε φρικη μαστορα'
-
red army διαβασε τι δηλωσε ο ππροπονητης σου
Για το παιχνίδι, ο 'Πίνχας' είπε πως 'ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη που πήρε. Έπαιξε με εμπειρία και ήταν σωστός στις κρίσιμες στιγμές, σε αντίθεση με μας που χάσαμε πολλές βολές και αρκετά λέι απασε λοιπον την πιπιλα της διαιτησιας εκτος αν την θες για τον βραδυνο υπνο
-
ρε ξεκολλατε με το μπασκετ
παντε στο καλαθοσφαιριση
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
**Γράφτε κι άλλα, άχτι είναι αυτό, πρέπει να βγει! **Μάλιστα. Περιμενω τα αντιστοιχα σχόλια σε αντιστοιχες καταστασεις.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]