-
Bagus
Με καλυψε ο Σπυρος παραπανω (με τα περι κλαψας στις ηττες). Εγω δεν εκρινα αν αδικηθηκε ή οχι. Ειπα οτι αν μιλας για φυγη προς τα εμπρος, αλλαγη νοοτροπιας, ΣουπερΛιγκες κτλ, KAI ΤΑ ΕΝΝΟΕΙΣ, λυνεις τα θεματα εντος της Λιγκας και δεν κανεις δηλωσεις της πλακας στην τηλεοραση για λαϊκη καταναλωση.
Τα ιδια ισχυουν και για τον Πανοπουλο και για τον Σπανο και για ολους. Και απο τον Νικολαϊδη εγω εχω περισσοτερες απαιτησεις απ'οτι πχ απο τον Κοκκαλη, γιατι με αυτα που ηδη εκανε και ελεγε, εγω τον πιστεψα και τωρα τα χαλαει.
Ή εκσυγχρονιστης και υπερανω ή κλαψας και αντι-παραγκας. Και κυριως ασχετως του αποτελεσματος.GTI
-
kantoniou
Μα γιατι ονομαζεις την διαμαρτυρια κλαψα ???
Δεν σας κανει εντυπωση οτι ολοι οι νεοι παραγοντες διαμαρτυρονται για διαιτησιες ??? Σπανος,Ντεμης,Πηλαδακης κ.α
Ειπαμε εκσυγχρονιστης,αλλα οχι και μονιμως μ@λ@κ@ς...Εχει μια διαφορα πιστευω...
-
bagus ο Νικολαιδης τα εχει ξεφτιλισει ολα. Στην Φιλαδελφεια παλια γινοταν 100000000000000000000 φορες χειροτερα πραγματα. Στο Καραισκακι επεφταν κορδελες και καφεδες και στην Φιλαδελφεια καρεκλες,τουβλα,τσιμεντα,πιστολιες,πετρες,φωτοβολιδες και αλλα πολλα. Ξεχασες τους Αεκτζηδες που χοροπηδουσαν στην φυσουνα?
Δεν λεω οτι ηταν τελειες οι συνθηκες στο Καραισκακι ,αλλα που να παρει η οργη στο γηπεδο σας παλια γινονταν 1000000000000000 φορες χειροτερα επεισοδια. ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΠΡΙΝ 5 ΜΕΡΕΣ. ΕΛΕΟΣ
-
Δδλ να δικαιολογουμε τα μαλακισμενα που πεταγαν ολες αυτες τις αηδιες επειδη τα ιδια γινονταν και στην Ν.Φιλαδελφεια;Οχι βρε φιλε ,θελω να πιστευω οτι οι φιλοι της ομαδας μου ειναι καλυτεροι.Αν δεν αποφασισει ο Κοκκαλης δεν προκειται να σταματησουν ποτε,αρχιζω να σκεφτομαι μηπως δεν θελει ή μηπως δεν μπορει να τους ελενξει.
-
Που σαι red, για απάντα μου σε μια ερώτηση.
Την κλωτσιά του Νέρι σε παίχτη της άεκ την είδες? Στο 12' έγινε, αν δεν θυμάσαι. Είναι ακόμα το καλό παιδί ο Νέρι ε? -
Θυμήθηκε τι είχε κάνει στο Νινιάδη ο Μανωλάς και θόλωσε το παιδί.
-
100000000000000000000 ή
1000000000000000 φορες χειροτερα επεισοδια ??? απαντησε pls για να ξερω τι θα σου γραψωΤα ιδια που γινοντουσαν σε ολα τα γηπεδα γινονταν κ στο γηπεδο της ΑΕΚ,με τη διαφορα οτι ο φανατισμος ηταν περισσοτερος λογω της τοτε ιστοριας του τεως πριγκηπα
Θα ξεχνας τα τσιμεντα κ τα σιφωνια που επεφταν στο Καραϊσκακη(απο τοτε βιαζοσαστε να χτισετε το νεο γηπεδο φαινεται ) Οι Αεκτζιδες μπορει να χοροπηδουσαν στη φυσουνα,ενω ο Τακης(homo neadertalensis) κοβει βολτες στον αγωνιστικο χωρο κ βριζει τη μανα του Μπασινα ποιοτητα βρε αδερφε .τις πιστολιες δεν τις εριξε φιλαθλος της ΑΕΚ,αλλα ο δολοφονος μπραβος(με την ιδιοτητα του οδηγου) του Μητροπουλου..
Αλλα αυτα ανηκουν στο παρελθον.Μεταξυ των αλλων ο Ντεμης εφερε νεα ηθη,σε τετοιο βαθμο που ενας πεταξε ενα μπουκαλι στον Ριβαλντο το 2004 κ τον πηραν σηκωτο απο το γηπεδο...Πλεον το ΟΑΚΑ ειναι «νηπιαγωγειο» σε σχεση με το «πανεπιστημιο» Καραϊσκακη..Πες μου ενα γηπεδο στην Ελλαδα(με εξαιρεση την Τουμπα) που να γινονται τετοια πραγματα..
Θελετε η οχι να αλλαξουν τα πραγματα τελικα ?????Οσο διατηρειται αυτη η κατασταση,τοσο οι ομαδες μας θα ξεβρακωνονται στην Ευρωπη,τοσο θα διογκωνεται το προβλημα κ δεν θα μπορουμε να χαρουμε το ποδοσφαιρο,που πρεπει να το βλεπουμε σαν γιορτη(οπως προλαβαν να το δουν οι πατεραδες μας δηλαδη)
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν σας κανει εντυπωση οτι ολοι οι νεοι παραγοντες διαμαρτυρονται για διαιτησιες ??? Σπανος,Ντεμης,Πηλαδακης κ.αΕιπαμε εκσυγχρονιστης,αλλα οχι και μονιμως μ@λ@κ@ς...Εχει μια διαφορα πιστευω...
Μαλλον αρχισαν να παλιωνουν, γι'αυτο
Ειδικα η ανακοινωση του Σπανου ειναι για γελια. Μαλλον πονταρει στη χαμηλη τηλεθεαση του παιχνιδιου και λεει οτι του κατεβει. Ενα καθαρο πεναλτυ δεν εδωσε στον Ηρακλη, ενα που δεν ηταν ζητησε η γειτονια του με τις συχνες μετακομισεις. Οταν δεν κερδιζεις απο 2-0 βγαζεις τετοιες καραγκιοζικες ανακοινωσεις.Τελος παντων, οπως λεει και η αλλη γρια ή θετεις νεο ηθος ή οχι. Επειδη ομως ΔΕΝ θετει νεο ηθος η προσωποποιηση της απατης, πολεμαει οπως και τα κολληταρια του τη μοναδικη αξιοπιστη ελληνικη σφυριχτρα. Νεα ηθη! Ενας αυτος και ενας ο Κουβελας!
Τελος: Σε 28 παιχνιδια το χρονο ευνοειται η ΑΕΚ, μην το ψαχνεις. Οπως και τα συνεταιρακια σας. Μην περιμενεις η ευνοια να ειναι καποιο πεναλτυ απαραιτητα. Το πεναλτυ σημαινει οτι η γενικοτερη ευνοια (καρτες με το αγριοκοιταγμα, 20 φαουλ εξω απο την περιοχη, κοψιμο των αντεπιθεσεων, ατιμωρησια στις βουτιες) δεν επιασε...
-
Καλο....
Ξερεις ειναι πολυ ευκολο να λεω: Σε 28 παιχνιδια ευνοειται ο ΗΡΑ,μην το ψαχνεις.Το δυσκολο ειναι να το αποδειξω βεβαια,αλλα δεν πειραζει..
Συνεταιρακι εισαι κ εσυ μην το ξεχνας
Συγκατοικοι ειμαστε ολοι στη τρελα...Η μοναδικη αξιοπιστη Ελληνικη σφυριχτρα ο Κυρος ??? απο που και ως που ? Επειδη τον εχουν στους διεθνεις ? Το τι του εσυραν δε,σε παιχνιδι ch l της προηγουμενης χρονιας το ξεχασες μου φαινεται...
Στα υπολοιπα περι Ντεμη γραφε οτι θελεις...Μου ειναι εντελως αδιαφορη η εμπαθεια σου...
-
Καλυτερα να ειμαι εμπαθης απεναντι σε εναν αεριτζη, παρα να περιμενω να σωσει την ομαδα μου και το ποδοσφαιρο ενας αγραμματος σκυλάς
-
Αυτό που ξέρω εγω greo είναι οτι όντως ο Ντέμης έκανε κάποια πράγματα (έλεγχος φιλάθλων κλπ) που δεν τα είχε κανείς άλλος και που εμένα με ικανοποιούν.
Αν θα σώσει την ομάδα? Δεν νομίζω!..Τα προβλήματα είναι πολλά.
Αλλά προτιμώ έναν αγράμματο σκυλά με τατουάζ της ΑΕΚ από ένα καραμπινάτο λαμόγιο επιχειρηματία που θα με φλομώσει στο ψέμα.
Προτιμήσεις είναι αυτες!
-
Καλη τυχη στην ΑΕΚ σημερα και ακομα καλυτερη στην ομαδα μου αυριο!
-
Εν καιρω Νικο,εν καιρω θα τα δουμε ολα....Κατα τα αλλα κ την ομαδα εσωσε κ τομες στο ποδοσφαιρο εκανε,αλλα καποιοι δεν θελουν να τα δουν..
Κ σας ξαναλεω για πολλοστη φορα..Ο Ντεμης ειναι ο μπροσταρης..Υπαρχουν πολλοι απο πισω...
Αντε να δουμε κ σημερα τι θα βγαλει η Ευρωπαϊκη μας περιπετεια...Βασικα ξεβρακωμα once again ή θα σωθουν καποια προσχηματα ???
-
Σήμερα θα πάμε καλά!
Προβλέπω νίκη με 2-0 ή 3-0!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σήμερα θα πάμε καλά!Προβλέπω νίκη με 2-0 ή 3-0!!!
Πολυ συγκρατημενο σε βρισκω!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Σήμερα θα πάμε καλά!
Κοίτα κύριε Γραμματεα.
Περάσαμε από το 'κάνουμε 10 ευκαιρίες και τις χάνουμε όλες' στο 'βάζουμε μόνοι μας αυτογκολ'...οπότε τώρα πρέπει να πάμε στο 'κάνουμε ευκαιρίες και βάζουμε και γκολ'!!
-
Να κερδίσουν ΑΕΚ-γαύρος-ΠΑΟ γιατί δεν θα το αντέξω να μείνει εκτός Ευρώπης η Ελλάδα από Σεπτέμβριο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σήμερα θα πάμε καλά!
Κοίτα κύριε Γραμματεα.
Περάσαμε από το 'κάνουμε 10 ευκαιρίες και τις χάνουμε όλες' στο 'βάζουμε μόνοι μας αυτογκολ'...οπότε τώρα πρέπει να πάμε στο 'κάνουμε ευκαιρίες και βάζουμε και γκολ'!!
Ναι βρε Νικο και υστερα λες να συγκρατιεμαι εγω για να μη φαμε ξυλο
Δυσκολο ματς το σημερινο,ελπιζω να κανουμε τη πρωτη μας νικη σε φαση ομιλων..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να κερδίσουν ΑΕΚ-γαύρος-ΠΑΟ γιατί δεν θα το αντέξω να μείνει εκτός Ευρώπης η Ελλάδα από Σεπτέμβριο.και ο ΗΡΑ να παρει εστω κ Χ για να περασει.
Η Ξανθη ειναι δυσκολο κ για τον Ατρομητο δεν το συζητουμε..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Σήμερα θα πάμε καλά!
Κοίτα κύριε Γραμματεα.
Ναι βρε Νικο και υστερα λες να συγκρατιεμαι εγω για να μη φαμε ξυλο
Δυσκολο ματς το σημερινο,ελπιζω να κανουμε τη πρωτη μας νικη σε φαση ομιλων..
Ακου που σου λέω Πορτομπάγκους!!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]