-
Να επιβραβευσουμε εναν αλητη καλωντας τον στην εθνικη ομάδα???
-
Προσωπικά πιστεύω ότι για να παίξει κάποιος στην Εθνική ομάδα εκτός από καλός παίχτης πρέπει να είναι και νορμάλ χαρακτήρας. Όπως όλοι ξέρουμε ο Καστίγιο είναι μεγάλο κωλοπαίδι οπότε εμένα δεν μου κάνει.
Επίσης δεν πιστεύω ότι αλλάζουν οι χαρακτήρες τόσο εύκολα από την μία ημέρα στην άλλη και ξαφνικά ο Καστίγιο μεταμορφώθηκε... -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Προσωπικά πιστεύω ότι για να παίξει κάποιος στην Εθνική ομάδα εκτός από καλός παίχτης πρέπει να είναι και νορμάλ χαρακτήρας. Όπως όλοι ξέρουμε ο Καστίγιο είναι μεγάλο κωλοπαίδι οπότε εμένα δεν μου κάνει.
Επίσης δεν πιστεύω ότι αλλάζουν οι χαρακτήρες τόσο εύκολα από την μία ημέρα στην άλλη και ξαφνικά ο Καστίγιο μεταμορφώθηκε...Oι ποδοσφαιρικες ομαδες δεν ειναι Λυκειο κορασσιδων,και εμενα με ενοχλει η μεχρι περυσι συμπεριφορα του αλλα φετος δειχνει να εχει βαλει μυαλο,θα δειξει.
Και δεν ειναι η πρωτη φορα που παιχτης που δεν γεννηθηκε Ελληνας παιζει στην Εθνικη ομαδα,θυμαστε τον Μπατιστα; -
Για να μη θυμηθούμε τον 'Τσακαλίδη'. Πάντως η απόφαση της ΕΟΚ να μην επιτρέψει σε εξώγαμα και κάτι Τάρλατς, Τόμιτς κλπ να παίξουν στην Εθνική καλό έκανε σε βάθος χρόνου. 1-2 εξαιρέσεις ίσως δεν πειράζει να γίνονται, αλλά με μεγάλη προσοχή.
Ο Καστίγιο ας προσφέρει στον γαύρο όσο μπορεί, ας αποδείξει εν καιρώ ότι είναι εντάξει ως χαρακτήρας κι όχι χουλιγκανοαλητάκι της Θ7 και βλέπουμε. Αν βιάζεται να παίξει σε κάποια Εθνική τώρα, ας πάει στην Ουρουγουάη. Αν πραγματικά γουστάρει την Ελλάδα όμως, σίγουρα μπορεί να κάνει υπομονή 1-2 χρόνια μέχρι να πείσει τον κόσμο ότι σοβαρεύτηκε. -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Να επιβραβευσουμε εναν αλητη καλωντας τον στην εθνικη ομάδα???Γιατί, η πρώτη φορά θα είναι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και δεν ειναι η πρωτη φορα που παιχτης που δεν γεννηθηκε Ελληνας παιζει στην Εθνικη ομαδα,θυμαστε τον Μπατιστα;Ο Μπατιστα σε ενα απο τα πρωτα (ή το πρωτο;) ματς με την Εθνικη (φιλικο) αποβαλλεται για διαμαρτυρια (αν θυμαμαι καλα).
Ο μαρκουτσοφορος τον ρωταει την ωρα που βγαινει απο το γηπεδο:
'Τι συνεβη Ντανιελ;'
Και ο Ελλην διεθνης:
'Ε, ετσι ειμαστε εμεις οι Ελληνες, θερμοαιμοι'Γενικα, αν καποιος εκπληρωνει τις προϋποθεσεις που απαιτουνται και για τους κοινους θνητους, δεν μου φαινεται κακο (πχ Κραβαρικ). Περιπτωσεις τυπου Τσακαλιδη-Λεντκοφ ειναι για φτυσιμο.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Να επιβραβευσουμε εναν αλητη καλωντας τον στην εθνικη ομάδα???
Γιατί, η πρώτη φορά θα είναι;
Υποννοείς ότι έχουν παίξει κι άλλοι μη κόσμιοι παίκτες στην Εθνική Ομάδα;
Θυμάμαι με νοσταλγία τις εποχές που ο gentleman Τάσος Μητρόπουλος πλακωνόταν όλο το χρόνο με τους αγενείς συναδέλφους του προσπαθώντας να τους βάλει στον ίσιο δρόμο ώστε να γίνουν δεκτοί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. -
καλα μη φατε εχουμε γλαρο
σιγα μη θεωρει την ελλαδα πατριδα του
ελεος
για τα λεφτα θα το κανει αν ειναι και για την εικονα που ισως προβληθειεξ'αλλου απ'τις δηλωσεις του εγω καταλαβα οτι περιμενει πρωτα αν θα τον καλεσουν απ'το μεξικο ή την ουρουγουαη και αν οχι δεν εχει προβλημα να παιξει στην εθνικη μας
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Επίσης δεν πιστεύω ότι αλλάζουν οι χαρακτήρες τόσο εύκολα από την μία ημέρα στην άλλη και ξαφνικά ο Καστίγιο μεταμορφώθηκε...
+1.
Πάντως είναι μια καλή ευκαιρία για όλους τους άλλους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος που μετέχουν στην εθνική να τον σαπίσουν στο ξύλο(ως συμπαίκτες πλέον και για να τον νουθετήσουν πάντα )στην πρώτη μαλακία που θα κάνει(όπως στην περίπτωση με το φάουλ του Μπουλούτ στο Μαρακανά).
Οπότε με το καλό να έρθει το μαγκάκι.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ελεος
για τα λεφτα θα το κανει αν ειναι και για την εικονα που ισως προβληθειεξ'αλλου απ'τις δηλωσεις του εγω καταλαβα οτι περιμενει πρωτα αν θα τον καλεσουν απ'το μεξικο ή την ουρουγουαη και αν οχι δεν εχει προβλημα να παιξει στην εθνικη μας
Oυρουγουανός είναι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ελεος
Oυρουγουανός είναι.
μπορει να παιξει και στην εθνικη μεξικου
-
Δεν νομιζω πως αλλαζει ετσι γρηγορα ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου.
Και δεν πιστευω πως σοβαρευτηκε τοσο ευκολα και γρηγορα ο Καστιγιο.
Αργα ή γρηγορα μπορει να συζηταμε για την νεα λαλακια που θα κανει.
Και απο ποτε εγινε απαραιτητος για την Εθνικη??
Αποψη μου ειναι οτι οποιος παιζει στην Εθνικη εκτος οτι πρεπει να ειναι Ελληνας πρεπει και να αισθανεται Ελληνας.
Ο Καστιγιο ουτε ειναι ουτε νιωθει ετσι.Δεν χρειαζομαστε μισθοφορους. -
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Από ποτέ.Θα γίνει μόνο όταν ο προπονητής της Εθνικής θα ακούει στο όνομα Νίκος Αλέφαντος.
-
αντε ρε βλαμμενα
νερων καστιλλοπουλος ουμπερ αλλες..
και // Υο
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Δεν νομιζω πως αλλαζει ετσι γρηγορα ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου.
Και δεν πιστευω πως σοβαρευτηκε τοσο ευκολα και γρηγορα ο Καστιγιο.
Αργα ή γρηγορα μπορει να συζηταμε για την νεα λαλακια που θα κανει.
Αποψη μου ειναι οτι οποιος παιζει στην Εθνικη εκτος οτι πρεπει να ειναι Ελληνας πρεπει και να αισθανεται Ελληνας.
Ο Καστιγιο ουτε ειναι ουτε νιωθει ετσι.Δεν χρειαζομαστε μισθοφορους.well said!
-
Μακαρι να μην παει στην Εθνικη. Και θα ακουει τις λαλακιες του καθε αντιολυμπιακου και θα του σπαει τα νευρα ο Ρεχαγκελοβλακας. Και γιατι να κουραζεται για την εθνικη Ελλαδος? Και αν τραυματιστει? Ο Ολυμπιακος τον χρειαζεται αυτον τον παικταρα για τα παιχνιδια του c.l και για το πρωταθλημα.
Μια χαρα τα παει η εθνικη με τα αμπαλακια σαπακια τυπου Βυντρα και Δαρλα
-
τις τελευταίες μέρες μετά το 0-2 του ευρωπανάθα και το χατ-τρικ του Νέρι έχουν τσούξει πολλά ποπουδάκια...
-
Μην ανησυχείς.
Σε 9 μέρες θα τους περάσει...
-
Ακομα να συνελθω απο το 0-2
Καλα να παθουμε, μυαλο βαζουμε ομως???????? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τις τελευταίες μέρες μετά το 0-2 του ευρωπανάθα και το χατ-τρικ του Νέρι έχουν τσούξει πολλά ποπουδάκια...Κατι θα ξερετε εσεις απο ποπουδακια.....απ'οτι λενε στον Αμερικανικο στολο δηλαδη
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]