-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Κανονίστε οι γάβροι να κάνετε καμια αντίστοιχη γκέλα (που θα κάνετε, δεν υπαρχει περίπτωση)...ΥΓ. Δεν κρατάτε καμιά πισινή
Αν γεννήθηκες Σάββατο σε παρακαλώ να κάνεις edit ΑΜΕΣΩΣ..
Πάντως θέλω να δω τι θα γίνει χωρίς Ριμπο και Τζολε...Θα παίξει Ανατολάκης-Ουαντού,φραπές,καστίγιο,μαριτς,οκκάς και...μπαμπατζίντα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κανονίστε οι γάβροι να κάνετε καμια αντίστοιχη γκέλα (που θα κάνετε, δεν υπαρχει περίπτωση)...
ΥΓ. Δεν κρατάτε καμιά πισινή
Πάντως θέλω να δω τι θα γίνει χωρίς Ριμπο και Τζολε...Θα παίξει Ανατολάκης-Ουαντού,φραπές,καστίγιο,μαριτς,οκκάς και...μπαμπατζίντα...
Δεν μιλούσα ειδικά για το σημερινό παιχνδί βρε συ, γενικά είπα ότι θα κάνετε γκέλα (ο Σάββας με έπιασε)
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
ομαδαρες και οι 2 Ιντερ, Ρομα.Ωραίο ματσακι...
αναρωτίεμαι πως θα την κερδίσουμε την Ρόμα εμείς οι Γαύροι ... -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Κανονίστε οι γάβροι να κάνετε καμια αντίστοιχη γκέλα (που θα κάνετε, δεν υπαρχει περίπτωση)...
Δεν μιλούσα ειδικά για το σημερινό παιχνδί βρε συ, γενικά είπα ότι θα κάνετε γκέλα (ο Σάββας με έπιασε)
Εγώ πάλι φοβάμαι μόνο το σημερινό που είναι και αρχή του πρωταθλήματος.. Και παίζουν τα...αστέρια μας.. Επίσης θέλω να δω και την ΑΕΚ..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μενω διπλα στο γηπεδο και αρχισαν τα οργανα...
παρτε ποπ κορν και ειστε ετοιμοι να δειτε χοντρες φασαριες..Για πες τι γινεται.
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
ομαδαρες και οι 2 Ιντερ, Ρομα.
Ωραίο ματσακι...
αναρωτίεμαι πως θα την κερδίσουμε την Ρόμα εμείς οι Γαύροι ...Μάντεψε, δεν θα την κερδίσετε..
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
αναρωτίεμαι πως θα την κερδίσουμε την Ρόμα εμείς οι Γαύροι ...
Τι θα κάνετε;
Πέρα από τη πλάκα, μια ομάδα που κερδίζει 3 - 0 και καταφέρνει να χάνει, με λίγη παραπάνω σοβαρότητα που όσο έδειξε η αυτή σήμερα, η νίκη είναι πολύ πιθανή.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xάρη εσείς όμως αυτοανακηρυχθήκατε σουπερουαου ομάδα - πρωταθλητής...
Να θυμίσω ποστ από 1η αγωνιστική...?Μπορείς να το θυμήσεις, γιατί δεν έχω καταλάβει που την λέμε στους βάζελους 5-6 σελίδες τώρα?
Επίσης θέλω να δω και την ΑΕΚ..
Θες να δεις τι ομαδάρα έχουμε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ομαδαρες και οι 2 Ιντερ, Ρομα.
Ωραίο ματσακι...
αναρωτίεμαι πως θα την κερδίσουμε την Ρόμα εμείς οι Γαύροι ...Μάντεψε, δεν θα την κερδίσετε..
Εσείς κοιτάξτε να κερδίσετε τον Ιωνικό πρώτα και μετά να μιλάτε.
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
μενω διπλα στο γηπεδο και αρχισαν τα οργανα...
παρτε ποπ κορν και ειστε ετοιμοι να δειτε χοντρες φασαριες..Για πες τι γινεται.
δεν βλεπω μπροστα μου αυτη τη στιγμη, αλλα ακουω μεγαλη φασαρια..
φυσικα δεν ειμαι χαζος να βγω εξω να δω τι γινεται ακριβωςΑν γεννήθηκες Σάββατο σε παρακαλώ να κάνεις edit ΑΜΕΣΩΣ..
καλα πασχαλη μπροστα η ομαδα μας θα'χει μ.ο υψους 167
-
skye
κρύψε το μου χου...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
skyeκρύψε το μου χου...
μεσα στο γκαραζ παντα
ποσο μαλλον οποτε παιζει ο πανιωνιος με τους παρακατω:
(αν χρειαζοταν θα το αφηνα και στην καλλιθεα)
ολυμπιακο
παο
αεκ
παοκ
αρης
προοδευτικη (ναι, προοδευτικη) -
Πασχό, πώς είδες την ΑΕΚ σήμερα? Σταθερή ομάδα(2η ισοπαλία) ε?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Πασχό, πώς είδες την ΑΕΚ σήμερα? Σταθερή ομάδα(2η ισοπαλία) ε?Βασιλακή ( ) σας την έκανε ο Νουαφόρ.. Καλά πάτε...φασούλι το φασούλι...
-
επίσης:
[list:20i3h3y8]
Λάρισα-Ατρόμητος 2-1
Ο.Φ.Η.-Α.Ε.Κ. 1-1
Ξάνθη-Εργοτέλης 0-0[/list:u:20i3h3y8] -
Παλι ισοπαλια η ΑΕΚ??
Μπραβο ρε ΟΦΑρα. -
Άρης-Κέρκυρα 0-0
Απ. Καλαμαριάς-Αιγάλεω 0-1 -
pasxos
...γεμιζει το σακούλι!
Στα σοβαρά τώρα, με τέτοια ομάδα νομίζω θα γίνουμε μεγάλο ρεζίλι στο CL... Μακάρι να κρατήσουμε τα προσχήματα τουλάχιστον...
-
1-0 οι δικοί μας...
-
Ο Μαστίγιο, έτσι δεν τον αποκαλεί ο ανταγωνισμός, το έχωσε.
Ίσως τα περσινά μπινελίκια (και οι φάπες) τον έβαλαν τον αλητάκο στο σωστό δρόμο.Edit: τρία παρακαλώ. Μωρέ μπράβο!
Στην 2η μόλις αγωνιστική διαφορά 3 και 4 βαθμών από ΠΑΟ και ΑΕΚ...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]