-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ρε συ gti, δεν ειμαι χαζος ουτε αφελης.
ειναι γεγονος οτι η φυγη του τουρε ειναι πληγμα για τον ολυμπιακο, και οπως θα εχεις διαβασει σε παλαιοτερα ποστ μου, απ'την αρχη ημουν βεβαιος οτι ο μονος ζε που θα ερχοταν στον ολυμπιακο ηταν ο ζε βλακοφ.
ο τουρε σιγα μην καθοταν ελλαδα... μαλακας ειναι; θα μου πεις, δεν πηγε και στην υπερομαδα. σωστα. ομως, θα παιζει σε ενα πρωταθλημα της προκοπης...
τι; δε θα παιξει ch.l? ε, και στον ολυμπιακο 6 αγωνες 8α επαιζε πιθανοτατα, αν κρινουμε απ'την ιστορια (μακαρι να βγω ψευτης).. so fuckin what?Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε ή έτσι μας λένε να λέμε.
Αν ο Τουρέ είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό πάνω από 6εκ ευρώ θα έμενε.Όλα τα άλλα είναι παρηγοριά στον άρρωστο.
Όπως ήρθε ο Ριβάλδος λόγω χρημάτων στον Ολυμπιακό έτσι θα έμενε και ο Τουρές.
Ή μήπως νομίζεις ότι αν ο Ζε Ρομπέρτο είχε καλύτερη πρόταση από τον Ολυμπιακό δεν θα ερχόταν;
Το ίδιο ισχύει και με τον Σαβιόλα.3.5 εκατομύρια τον χρόνο.So fuckin what?Μπορεί για μας να φαίνονται πολλά(πίστεψέ με ο Θείος και ο σωφέρ μπορούν να δώσουν πολλά περισσότερα)για τα δεδομένα της ευρώπης δεν είναι τίποτα.
Βλέπεις οι πρόεδροι εδώ πρέπει να κρατήσουν και τις ισορροπίες.Δεν μπορεί να παίρνει 6εκ τον χρόνο ο Ζε Ρομπέρτο και ο Θανάσης Κωστούλας 200000χιλ ευρω,ένα opel astra 1.6 και τζάμπα κούρεμα κάθε 15 μέρες στο πιο trendy κομμωτήριο στα Ταμπούρια.Δεν κολλάει.
Ο Τουρές ό,τι αποδείξει στην Γαλλία τώρα,θα μπορούσε να το αποδείξει και στην Ελλάδα.Και μάλιστα πιο εύκολα λόγω διαφοράς επιπέδου.οσο για ευρωπη και βλεψεις... στανταρ ομως..ασε μας ρε gti να ουμ
Όσο έχεις(ετε/ουμε)αυτή την νοοτροπία δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα.Εκτός αν θεωρείς τους Ρώσους που κατέκτησαν το Ουέφα ή την Πόρτο που πήρε Ουέφα και CL καλύτερους συλλόγους από Παναθηναικό/Ολυμπιακό.
Λεφτά χρειάζονται και δουλειά.Πολλή δουλειά.Όταν ο πρόεδρος έχει και δεν δίνει,όταν τον βλέπεις τον μουτζώνεις,δεν υποκλίνεσαι όσο κι αν σε 'φτιάχνει' πουλώντας τζάμπα μαγκιά στους εν Ελλάδει αντιπάλους από θέση ισχύος.
Τελοσπάντων,ίσως είναι ακόμα νωρίς-ίσως είναι για μια ακόμη χρονιά πολύ αργά για διαπιστώσεις...
πολύ ποιητικό ε;χεχεRed army7
Στο Βοτανικό έξω από το γήπεδο θα δεσπόζει άγαλμα του Δούρου.Όσοι το έχουν δει λένε ό,τι του Κούδα δεν φτουράει μια μπροστά του
Εκτός του αγάλματος θα υπάρχει και μια άγκυρα ελέω του μαλάκα του Καπετάνιου(και καλά για να τον τιμήσουμε για όσα προσέφερε,μαλακίες δλδ),αλλά το άγαλμα του Δούρου(σε πόζα να καπνίζει ένα τρίφυλλο)θα είναι αυτό που θα κοσμεί το νέο παλάτι της ομάδας.Σε λίγο καιρό ούτε εγώ ΟΥΤΕ ΕΣΥ(κι ας τραγουδάς για το αντίθετο)θα μπαίνουμε στο φόρουμ για τους γνωστούς λόγους.Γι'αυτό γράψε(και κλάψε)τώρα όσο σε παίρνει.
-
Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί πάλι αρχίζουμε τις ίδιες συζητήσεις... Αφού δεν είμαστε χαζοί....ή μήπως τους παριστάνουμε;; Για να πάρει πρωτάθλημα κάποιος άλλος απ τον Ολυμπιακό πρέπει να αλλάξουν οι ομάδες..ή στη χειρότερη να γίνει ένας νέος Δούρος...Ντάξει τώρα..παίξαμε με την ξάνθη με απουσίες και βγήκαμε σκάρτοι...παίξατε με το Αιγάλεω που έχει μέσο όρο ηλικίας 15 και βάλατε 4 γκολ αντί για 7 που έπρεπε.Και βγάζουμε έτσι συμπεράσματα; Ο Ολυμπιακός δεν χάνει το πρωτάθλημα.- Δεν έκανε καμιά μεταγραφή ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ο βάζελος για να αξιώσει πρωτάθλημα. Εκτός απ τον Σαλπιγγίδη.Αυτός ναι...αλλά τί άλλο να συζητήσουμε;;Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τις τοποθετήσεις του στυλ 'Φέτος θα δείτε..','θα σας δείξουμε..' κλπ κλπ..Ανούσια τα βρίσκω..
Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει ένα απίστευτο..:Μία βδομάδα μετά τα εξευτελιστικά αποτελέσματα των φιλικών και τις κραυγές άρχισαν οι διθύραμβοι.. Είπαμε ρε σεις...να μιλάμε με ένα επίπεδο κι όχι το επίπεδο της Derby και του πρωταθλητή...Α!Και για να προλάβω κάποιους...μην πει κανείς ότι δεν βγάζουμε συμπεράσματα απ τα φιλικά γιατί θα ξαναρχίσω το ψάρεμα... -
pasxos
βασικα εγω μιλαγα για τον ολυμπιακο..
-
Δεν μίλαγα για σένα Ισαβέλα μου.. Γενικά...
-
Εδω ο Ολυμπιλαγος εριξε 4 στη Βερντερ σε φιλικο και εσκασε να νικησει την Σκοντα... Ο ΠΑΟ περυσι νικησε ανετα τη Σοσιεδαδ και μετα ξεφτυλιστηκε στην Ευρωπη. Φετος σε ολα τα φιλικα ο Παο σερνοταν(το οτι και ΠΑΟ και ΟΣΦΠ επαιξαν φιλικα σημαινει οτι εδωσαν την ευκαιρια στους αντιπαλους της πρεμιερας να τους μελετησουν μεσα απο κασσετες) Η εθνικη πριν το ευρωπαικο εφαγε 4-5 μπαλακια σε φιλικο με την Ολλανδια.
Γιαυτο γ@μησε το αυτο με τα φιλικα. Η εθνικη Αγγλιας γαμαει σε ολα τα φιλικα αλλα στα δυσκολα τρωει το πουλακι.
Παντως αν επαιζαν πρεμιερα παλι ΠΑΟ ΟΣΦΠ και ειχαν την αποδοση που ειχαν το ΣΚ τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα σε σχεση με περυσι -
Ρε σεις, σαν πολλή ανάλυση και πολλά συμπεράματα δεν βγάλατε από 1 μόλις αγωνιστική;
Εμένα δεν μου άρεσαν ούτε ο βάζελος, ούτε ο γάβρος (εμάς μας ξελάσπωσε ο Σάλπι και εκείνους ο Ρίμπο). Εμείς έχουμε καλύτερη διακιολογία, μιας και ως ομάδα είμαστε ακόμα πιο ανομοιογενής από εκείνους.... τα υπόλοιπα τα βλέπουμε στην πορεία.
ΥΓ1. Θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά τον βαθυγνώστη, στοχαστή και μελετητή του ποδοσφαίρου (σύγχρονου και παλαιού, με ειδικότητα στη σαιζόν 1998-1999) να εκδόσει ένα βιβλίο, ένα περιοδικό, μια νουβέλα, ένα βίπερ, κάτι τις σε έγγραφη μορφή τελος πάντων και να μοιραστεί μαζί μας την αστείρευτη γνώση του για τον βασιλιά των αθλημάτων. Ιδιαίτερα εμείς οι ΑΜΠΑΛΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ θα τον ευγνωμονούμε αιώνια (ειδικά αν συμπεριλάβει και φωτό του στο εξώφυλλο, με την περιβολή της Μάγιας της μέλισσας )
ΥΓ2. Αν ενθυμούμαι καλώς, όταν η Ρόμα έριχνε 5 φιλικά μπαλάκια στο γάβρο ΔΕΝ μέτραγαν τα φιλικά
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Όταν έρθει και ο Έκι(κι αρχίσουν οι σωστές μεταβιβάσεις προς τον Σάλπι)τότε θα δούμε ακόμα καλύτερη μπαλίτσαΌταν ειναι ετοιμος ο Βικτορ, και ο Γκονζαλες ποιος θα παίζει, και ποιος θα μένει εξω;;;
Πρώτο δείγμα της νέας ομάδας πάντως θετικότατο.Αυτό που κρατάω είναι ότι μετά το γκολ του Πετρόπουλου και την μείωση του σκορ αντί να τραβηχτούν πίσω οι παίκτες και να φυλάξουν το σκορ βγήκαν μπροστά και έβαλαν για πλάκα άλλα 2.
Αυτο, αυτο ειναι η αποκάλυψη του χθεσινού Παναθηναικού. Επιτελους ο Παναθηναικός δεν επαιξε μιζερο ποδόσφαιρο, αλλά σαν φαβορι και δεν αφησε ελπιδες στους Αιγαλεώτες παρα για 5 λεπτά. Μετα ξαναπήρε φορα και αντε γεια. Παντως η ομαδα θελει δουλειά ακόμα, γιατί δεν εχουμε παντα τοσο ρέντα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Είπαμε ρε σεις...να μιλάμε με ένα επίπεδο κι όχι το επίπεδο της Derby και του Πρωταθλητή..Ρε Πασχος πλάκα μου κάνεις;; Κοιταξε ολα τα προηγούμενα Post σου (βαριεμαι να τα δημοσιευσω εγω) και κοιτα το επιπεδου 'Π'ρωταθλητισμου τους.
Ρε σεις, σαν πολλή ανάλυση και πολλά συμπεράματα δεν βγάλατε από 1 μόλις αγωνιστική;
Εδώ οι 'κοκκινοι' εβγαλαν συμπεράσματα και αναλύσεις απο τα φιλικά απο την πρωτη εβδομάδα της προετοιμασίας..
Και εντάξει πρωτη αγωνιστική είναι, μόλις ξεκίνησε το νέο πρωταθλημα. Αν δεν κανουμε τώρα αναλυσεις (πιο πολύ απο την χαρα μας και τον ενθοπυσιασμό μας που ξεκινησαν τα ματς, παρά απο το αποτέλεσμα) πότε θα κανουμε;; Σε λιγο καιρό θα βαρεθούμε πάλι και θα τσακωνομαστε για την αιώνια μάχη.
Σχεδόν κανεις δεν ειναι χαζος. Ο Ολυμπιακός με Ζεβλάκοφ και Ουαντού βελτιώθηκε, αλλά ο Τουρε ήταν πλήγμα. Ειναι στα ίδια με πέρυσι αλλά φαβορί κυρίως λόγω νοοτροπίας. Ο Παναθηναικός αγόρασε μιση ομαδα φετος, και οι νεοι παίκτες στο 1ο ματς έδειξαν καλοι, οτι θα κανουν τον Παναθηναικό ΠΟΛΥ καλύτερο απο τα περσινα δράματα.
Τιποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
[snip]
Ειναι στα ίδια με πέρυσι αλλά φαβορί κυρίως λόγω νοοτροπίας. Ο Παναθηναικός αγόρασε μιση ομαδα φετος, και οι νεοι παίκτες στο 1ο ματς έδειξαν καλοι, οτι θα κανουν τον Παναθηναικό ΠΟΛΥ καλύτερο απο τα περσινα δράματα.
Τιποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.Δεν τον δέχομαι ως φαβορί τον γάβρο φέτος. Γάβρο, Βάζελο και ΑΕΚ (σε τυχαία σειρά) τους θεωρώ εξαρχής ισοδύναμους διεκδικητές του φετινού τίτλου.
Σε ότι αφορά εμάς, οκ κι εγώ θετικές εντυπώσεις αποκόμισα από τον χτεσινό αγώνα, αλλά θεωρώ το 1-4 εικονικό, που οφείλεται εν πολλοίς στον Σάλπι. Και τα 3 του γκολ ήταν καθοριστικά και χωρίς αυτά θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Ειδικά το 2ο, αλλά και το 3ο του γκολ, αμφιβάλλω πολύ αν θα τα έβαζε οποιοσδήποτε άλλος πλην του Σάλπι στο χτεσινό παιχνίδι. Και χωρίς αυτά τα γκολ το πιο πιθανό αποτελεσμα ήταν η ισοπαλία.
Ιβαντσιτς: μου άρεσε το αριστερό του πόδι, δεν μου άρεσαν οι μεταβιβάσεις του.
Μπόβιο: μου άρεσαν οι προσποιήσεις/τρίμπλες του, δεν μου άρεσαν οι μεταβιβάσεις του.
Άντονσον: ψιλοκατσίκι μου φάνηκε, αλλά οκ είναι άδικο να τον κρίνω από τώρα.
Ρομέρο: Έπαιζε;
Αυτά στα γρήγορα!
-
Το καλο πρωταθλημα ξεκιναει σε κανα 20ημερο
Καλοκαιριατικη τρελλααααα
Στα της μικρης σας κατηγοριας , αυτος ο Ιβανσιτς φανηκε να ψιλοξερει μπαλα (αν και προβληματιζομαι οταν βλεπω ομαδα να δινει παιχτη δανεικο για δυο χρονια).
Επισης κατι πρεπει να κανουν στον Ολυμπιακο με αυτον τον Μπορχα, ας του δωσουν κανα αγχολυτικο ή τιποτα τετοιο γιατι δεν νοειται να ειναι τοσο ασχετος οσο δειχνει στα πρωτα του παιχνιδια, σε καθε φαση κινδυνευει να πατησει τη μπαλα. -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Είπαμε ρε σεις...να μιλάμε με ένα επίπεδο κι όχι το επίπεδο της Derby και του Πρωταθλητή..
Ρε Πασχος πλάκα μου κάνεις;; Κοιταξε ολα τα προηγούμενα Post σου (βαριεμαι να τα δημοσιευσω εγω) και κοιτα το επιπεδου 'Π'ρωταθλητισμου τους.
Να κοιτάξω τα προηγούμενα ποστ μου; Αλλο κι αυτό... Μήπως εσύ μου κάνεις πλάκα..;
Εδώ οι 'κοκκινοι' εβγαλαν συμπεράσματα και αναλύσεις απο τα φιλικά απο την πρωτη εβδομάδα της προετοιμασίας..
Και εντάξει πρωτη αγωνιστική είναι, μόλις ξεκίνησε το νέο πρωταθλημα. Αν δεν κανουμε τώρα αναλυσεις (πιο πολύ απο την χαρα μας και τον ενθοπυσιασμό μας που ξεκινησαν τα ματς, παρά απο το αποτέλεσμα) πότε θα κανουμε;; Σε λιγο καιρό θα βαρεθούμε πάλι και θα τσακωνομαστε για την αιώνια μάχη.
Σχεδόν κανεις δεν ειναι χαζος. Ο Ολυμπιακός με Ζεβλάκοφ και Ουαντού βελτιώθηκε, αλλά ο Τουρε ήταν πλήγμα. Ειναι στα ίδια με πέρυσι αλλά φαβορί κυρίως λόγω νοοτροπίας. Ο Παναθηναικός αγόρασε μιση ομαδα φετος, και οι νεοι παίκτες στο 1ο ματς έδειξαν καλοι, οτι θα κανουν τον Παναθηναικό ΠΟΛΥ καλύτερο απο τα περσινα δράματα.
Τιποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.Φίλε og2002gr,κάποιος που παρακολουθεί μπάλα και όχι τόπι μπορεί να καταλάβει από τα φιλικά...ΚΑΙ αυτά που θέλει να δείξει ο κάθε προπονητής και κατ επέκταση η κάθε ομάδα, ΚΑΙ αυτά που θέλει να κρύψει... Μη με κάνεις να θυμήσω (πάλι και πάλι.. ) τα περσινά περί Τουρέ...Εχω βαρεθεί... Α! Και ελπίζω τώρα να καταλαβαίνεις την παραπάνω πρότασή μου...θα μπορούσα να εννοώ και 'μην καταπίνετε ό,τι λέει το ντερμπυ και ο πρωταθλητής,ότι και καλά είναι νωρίς και επειδή γέννησε η κατσίκα του γείτονα δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα...' Νομίζω καταλαβαίνεις...αν όχι..πλάκα με κάνεις;;
-
Πασχάλη, νομίζω πως δεν εχεις δίκιο για περισσότερους από έναν λόγους...
Καταρχήν, οι ομάδες 'προγραμματίζονται' να είναι φορμαρισμένες κάποιες συγκεκριμένες περιόδους της σαιζόν. Άλλοι προπονητές προτιμούν (ή αναγκάζονται π.χ. λόγω προκριματικών Τσ.Λ.) να προπονήσουν την ομάδα έτσι ώστε να είναι πιο έτοιμη από άλλες στην αρχή της σαιζόν, ενώ άλλοι προτιμούν να δουν την ομάδα τους φορμαρισμένη πιο μέσα στη σαιζόν, έστω κι αν αυτό σημαίνει νωθρο ξεκίνημα.
Έπειτα, στα φιλικά οι παίκτες σπανίως τα δίνουν όλα και ακόμα πιο σπανίως βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά, διακινδυνεύοντας έναν βαρύ τραυματισμό που ενδεχομένως θα τους αφήσει εκτός αγώνων πριν καν αρχίσει η σαιζόν... και όπως γνωρίζεις, αν ο προπονητής σε προορίζει για κάποια συγκεκριμένη θέση κι εσύ χάσεις την αρχή της σαιζόν, τότε κατά πάσα πιθανότητα χάνεις και τη θέση από τον εσωτερικό έταιρο διεκδικητή της, μπορεί και για ολόκληρη τη σαιζόν.
Τρίτον, δεν γνωρίζεις σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η αντίπαλός σου στα φιλικού (τι είδους πρόγραμμα προπόνησης έχει επιλέξει ο προπονητής της, βλέπε παραπάνω) οπότε τα όποια συμπεράσματα βγάλεις είναι ΣΥΝΗΘΩΣ δώρον-άδωρον.
edit on
Τέταρτον, περίπτωση βάζελου. Στα φιλικά σερνόταν. Πες ότι έβγαλες ως φίλαλος ένα γενικό συμπέρασμα. Αυτό που μετράει είναι τι ειδικά συμπεράσματα έβγαλε ο προπονητής και τι κάνει για να τα διορθώσει. Από το τελευταίο του φιλικό μέχρι το 1ο του επίσημο παιχνίδι ο βάζελος πήρε 3-4 παίκτες ενδεκάδας. Άρα, ότι συμπέρασμα είχες βγάλει εσυ στα φιλικά, ανατράπηκε πλήρως.
edit offΔεν λέω πως τα φιλικά είναι άχρηστα και δεν βγαίνουν κάποια συμπεράσματα, αλλα τα συμπεράσματα αυτά είναι ΚΥΡΙΩΣ και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και όχι για τους φιάθλους. Το τεχνικό επιτελείο γνωρίζει γιατί και τι ακριβώς δοκιμάζει στα φιλικά (ο φίλαθλος όχι)
-
Tον αγωνα (Παο) δεν τον ειδα ολόκληρο, αλλά το β ημιχρονο! Μπορω να πω πως τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα από όσο τα περιμενα! Και το κυριότερο ειναι οτι μπορουν να γινουν ακομα καλυτερα (υπάρχουν οι προδιαγραφες).
Για τον Σαλπι μπηκε με το δεξι! Θετικη εντυπωση μου εκανε στην συνεντευξη μετα οπου ηταν σεμνοτατος!!
Επισης μπορουσε να μιλησει. Δεν ξεκινησε να απανταει με το κλασσικο ποδοσφαιρικο 'Εεεε, ενταξει..'Ελπιζω σε ακομα καλυτερες μέρες!!
(αν εγω ζεσταινομουν χτες που ημουνα στην θάλασσα, δεν θελω να φανταστω πως ηταν στον αγωνιστικο χώρο.. )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Για τον Σαλπι μπηκε με το δεξι! Θετικη εντυπωση μου εκανε στην συνεντευξη μετα οπου ηταν σεμνοτατος!!
Επισης μπορουσε να μιλησει. Δεν ξεκινησε να απανταει με το κλασσικο ποδοσφαιρικο 'Εεεε, ενταξει..'Σωστη παρατηρηση. Και εμενα μου εκανε εντυπωση. Μηπως το παιζει ηρεμος για να μην προκαλεσει αλλο τους ΠΑΟΚτζηδες και γκρεμισουν τον Λευκο Πυργο?
-
Ευχαριστω migf1. Mε εβγαλες απο τον κοπο να εξηγησω τα προφανη.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πασχάλη, νομίζω πως δεν εχεις δίκιο για περισσότερους από έναν λόγους...Καταρχήν, οι ομάδες 'προγραμματίζονται' να είναι φορμαρισμένες κάποιες συγκεκριμένες περιόδους της σαιζόν. Άλλοι προπονητές προτιμούν (ή αναγκάζονται π.χ. λόγω προκριματικών Τσ.Λ.) να προπονήσουν την ομάδα έτσι ώστε να είναι πιο έτοιμη από άλλες στην αρχή της σαιζόν, ενώ άλλοι προτιμούν να δουν την ομάδα τους φορμαρισμένη πιο μέσα στη σαιζόν, έστω κι αν αυτό σημαίνει νωθρο ξεκίνημα.
Δεν μπορώ να διαφωνήσω σ αυτό Χάρη.Είναι αυτονόητο..
Έπειτα, στα φιλικά οι παίκτες σπανίως τα δίνουν όλα και ακόμα πιο σπανίως βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά, διακινδυνεύοντας έναν βαρύ τραυματισμό που ενδεχομένως θα τους αφήσει εκτός αγώνων πριν καν αρχίσει η σαιζόν... και όπως γνωρίζεις, αν ο προπονητής σε προορίζει για κάποια συγκεκριμένη θέση κι εσύ χάσεις την αρχή της σαιζόν, τότε κατά πάσα πιθανότητα χάνεις και τη θέση από τον εσωτερικό έταιρο διεκδικητή της, μπορεί και για ολο΄κληρη τη σαιζόν.
Σαφέστατα.Αυτό που ίσως ξέχασες να αναφέρεις είναι ότι δεν χρειάζονται όλα αυτά για να καταλάβεις τον τρόπο που πρόκειται να δουλέψει μια ομάδα στη σαιζόν..Δηλαδή,το ξέρουμε ότι κανείς δεν πρόκειται να τρέξει και να τα δώσει όλα στα φιλικά..εκτός αν είναι περίπτωση μπαμπατζίντα που θέλει να δείξει κάτι.. Κι απ αυτό πάντως καταλαβαίνεις κάποια πράγματα.
Τρίτον, δεν γνωρίζεις σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η αντίπαλός σου στα φιλικού (τι είδους πρόγραμμα προπόνησης έχει επιλέξει ο προπονητής της, βλέπε παραπάνω) οπότε τα όποια συμπεράσματα βγάλεις είναι ΣΥΝΗΘΩΣ δώρον-άδωρον.
Δεν γνωρίζεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλος σου;Διαφωνώ...Εκτός κι αν παίζεις ένα φιλικό που κλείστηκε τελευταία στιγμή και με ομάδα τοπικού πρωταθλήματος..Η διαδικασία για κλείσιμο ενός φιλικού και η παρακολούθηση της αντιπάλου είναι γνωστή και δεδομένη.
Στα δυο τελευταία συμφωνώ εν μέρει..όχι τόσο,όσον αφορά το τεχνικό τιμ.Δηλαδή όταν έλεγα πέρσυ για τον Τουρέ ανήκα σε κάποιο επιτελείο;Δε νομίζω..Εχουμε μάτια και βλέπουμε.Κι αν βγάλουμε τα γυαλιά κάνουμε σοβαρή συζήτηση..
-
Πασχάλη και ο Σανμαρτεαν πεταγε στα φιλικα, και ο Κονσεισαο εκανε φοβερό παιχνιδι περυσι τον Αυγουστο αλλά δεν στεριωσαν στην ομάδα.
Οποιος ξέρει μπάλα φαίνεται, αλλά αυτό από μόνο του δεν φτανει για να είσαι σιγουρος ποσο θα βοηθησει την ομάδα συνολικά οταν τα ματς θα είναι επισημα.
Και ο Αντονσον ανικητος ήταν σε όλα τα φιλικά, αλλά χθες που οι επιθετικοί πίεζαν και προσπαθούσαν 100%, βρεθηκε κανα δυο φορές εκτός θέσης.
Συμφωνω με αυτο που λες οτι απο τα φιλικά μπορείς να 'καταλάβεις τον τρόπο που πρόκειται να δουλέψει μια ομάδα στη σαιζόν' αλλά σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να ξερεις αν αυτός ο τροπος θα ΜΠΟΡΕΣΕΙ να εφαρμοστεί, και να αποδοσει.
-
Πάνω κάτω τα ίδια λέμε απλά από διαφορετική οπτική γωνία..
-
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=5WHGRpEzYRc
http://www.youtube.com/watch?v=VyEVX0Ienzo
Youtube VideoEΛΕΟΣ. ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΩΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΒΑ.
Youtube Video
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]