-
Ουτε εγω διαβάζω καμία απο αυτές, αλλά δεν τις βάζω και στο ιδιο καζάνι. Ο 'Π' μου φαίνεται άρρωστη εφημεριδα. Η 'D' και η 'Score' απλά υποστηρίζουν την ομαδα τους.
Τι εχει δηλαδη το IQ μου;;; -
To IQ σου δεν εχει τιποτα κακο.
Το γεγονος οτι διαφωνουμε σε κατι, δε σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να υποτιμω το IQ σου
Υπαρχει μια διαφορα. Καποιοι θελουν να διαβαζουν αθλητικη για να ενημερωνονται και καποιοι αλλοι για να πορωνονται
Εγω δε διαβαζω καμμια κατηγορια, αλλα παλαιοτερα συνηθιζα να αγοραζω Sportime h Goalnews. Τωρα απλα ακουω ΕΡΑ ΣΠΟΡ καθως τη θεωρω πιο εγκυρη
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
To IQ σου δεν εχει τιποτα κακο.Το γεγονος οτι διαφωνουμε σε κατι, δε σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να υποτιμω το IQ σου
Υπαρχει μια διαφορα. Καποιοι θελουν να διαβαζουν αθλητικη για να ενημερωνονται και καποιοι αλλοι για να πορωνονται
σωστα..
και οι 3 ειναι γτπ καβαλα.-
τις απειρες μαλακιες εχουν γραψει και γραφουν και οι 3..
τωρα, με συγχωρειτε, δε θα μπω στο τριπακι να κανω συγκριση ποια γραφει τις μεγαλυτερες μαλακιες -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Το γεγονος οτι διαφωνουμε σε κατι, δε σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να υποτιμω το IQ σουΟΚ τότε γιατι άλλο είπες πριν.
Εμείς που δεν διαβάζουμε ΚΑΜΜΙΑ απ αυτές, έχουμε το IQ να το δούμε αυτό!
Τεσπα οι εφημεριδες αξιζουν να τις παίρνεις μονο μετα απο μια επιτυχια της ομαδας σου για να κρατησεις τα αρθρα για ιστορικούς λόγους. (Η το καλοκαιρι για καλυτερη ηλιοθεραπεια!!)
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
οι εφημεριδες αξιζουν να τις παίρνεις μονο μετα απο μια επιτυχια της ομαδας σου για να κρατησεις τα αρθρα για ιστορικούς λόγους. (Η το καλοκαιρι για καλυτερη ηλιοθεραπεια!!)ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΔΙ (ΔΕΛΛΑΣ),ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΑΡΙ (ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ),ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ (ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ),ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ (ΦΥΣΣΑΣ) ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ. ΟΞΩ ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ.Κατσε να δουμε τους σχολιαζόμενους ....
-
Ο Νικοπολίδης έφυγε από την ομάδα που τον έδειωξε με τον χειρότερο τρόπο
-
Ο Καραγκούνης, ένα ακόμα μοσχοπούλημα του Τζιγγερ (εδώ χωρά και ο Σειταρίδης ε balo ;;;; )
-
Φύσσας, κατι από τα πάνω, μιας και βαριέμαι να γράφω καλοκαιριάτικα ....
-
Τέλος για Δέλλα και Ζαγοράκη, έχω την αίσθηση οτι απο αυτά που σας εκαναν μάλλον δεν τους βλέπεις με καλό ματι ....
Α΄κατι που ξέχασα ... Ο Ανατολάκης αξίζει στην Εθνική να παιζει ;; Δεν τον ανέφερες !!!!!!
Και κατι αλλο, φαντάζομαι και ο Μιχαλάκης αν έπαιζε στην εθνική, κι αυτός θα ήταν στην λίστα με τα κριαρια και τα πρόβατα σου. Αντε καλο απόγευμα βαζελο - τσομπάνη .... -
-
Ο χρήστης Babis_ECE έγραψε:
Και για να μην ξεχνιόμαστε, μιλάει ο 'Π' για αρπαγές, όταν έπαιρνε η ομάδα στην οποία πρόσκειται παίχτες από τον ΠΑΟΚ σε εξευτελιστικές τιμές, και με προσφυγές, όταν ο ΠΑΟΚ διαλυόταν, και όχι με 1,8 εκ.ευρώ, και 3 παίκτες που έδωσε ο ΠΑΟ...
Λες για τον Βενετιδη με 1εκ
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
manosk
Μην ανησυχείτε,εσείς θα πάρετε τον Ζε Ρομπέρτο
Σε λίγο καιρό καταφθάνει ο David Copperfield,συνάδελφος του Ζε Ρομπέρτου,του Ριβάλδου,του Ζιοβάνι του εθνικού Ο Γλου θα έρθει σε επαφή μπας και καταφέρει στο show του και εμφανίσει τον Ζε Ρομπέρτο.
**Περί Σάλπι **
Τον θέλανε και οι 3 του κέντρου,με την μόνη διαφορά ότι η ΑΕΚ μάλλον δεν άντεχε τον πλειστηριασμό.Ο Θρύλος θα τον πάρει όταν τον πετάξουμε σε 3 χρόνια,όπως έκανε με τον Νικολάκη και τον Μιχαλάκη(περαστικά του αλήθεια)
Συνηθισμένοι είστε να γλύφετε τα αποφάγια μας
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο
Υ.Γ:Το κορυφαίο θα είναι να κλείσετε την μεταγραφική περίοδο με τον Γκέκα
Υ.Γ2:Τον Χάρυ Πότερ γιατί δεν τον θέλετε;Μικρός είναι,μαγικά ξέρει,θα παίξει μπαλάρα(alefantos mode on)και σε 2 χρόνια τον πουλάτε στη Ρεάλ Μαδρίτης όπως κάνατε με τη σούπερ γιαγιά και τσιμπήσατε 60000000Ε
-
Σαν να σφίγγεται ή είναι η ιδέα μου;
Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος γιατί χαίρεται ο GTI_...
Επιλογές απάντησης:
Επειδή με την προσθήκη του Σαλπιγγίδη...
- ο ΠΑΟ είναι κοντά στο Πρωτάθλημα.
- ο ΠΑΟ είναι κοντά στο Κύπελο Ελλάδος.
- ο ΠΑΟ είναι κοντά στο να πάρει ντέρμπυ.
- ο ΠΑΟ είναι κοντά στο να βγει στην Ευρώπη.
- ο ΠΑΟ είναι κοντά στο να βγει πρώτη ομάδα της Α' Αθηνών.
- ο ΠΑΟ απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη.
- η ΕΥΡΩΠΑΝΑΘΑ θα καταπλήξει και πάλι στα ευρωπαϊκά σαλόνια!
- άλλο...( ΠΟΙΟ; )
-
Κοντός ψαλμός...
-
-επειδή είναι χαζοχαρούμενος.
-επειδή απέκτησε κάποιον που τον ήθελε διακαώς ο ΕΥΡΩΓΑΒΡΟΣ,ο οποίος έμεινε με το πουλί του Ζε Ρομπέρτο στο χέρι.(Θα μου πεις,ο ευρωγάβρος είναι συνηθισμένος να τρώει χυλούς στην μεταγραφική περίοδο,αλλά κάθε φορά έχει την δική της χάρη..)
-για τον ίδιο λόγο που χαίρεστε εσείς στο μπάσκετ με τις προσθήκες που κάνατε και πλέον...-είστε κοντά στο Πρωτάθλημα.
-είστε κοντά στο Κύπελο Ελλάδος.
-είστε κοντά στο να πάρετε ντέρμπυ.
-είστε κοντά στο να βγείτε στην Ευρώπη.
-είστε κοντά στο να βγείτε πρώτη ομάδα της Α' Πειραιώς.
-απομακρύνεστε από την επικίνδυνη ζώνη.
-ο ΕΥΡΩΓΑΒΡΟΣ θα καταπλήξει και πάλι στα ευρωπαϊκά σαλόνια!- άλλο...( ΠΟΙΟ; )
-
Θα το γλεντήσουμε φέτος!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:ysterical: Θα το γλεντήσουμε φέτος!!! -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ε όχι δεν του πάει ρε γμτ...
Γ@*%... τη φτώχεια μου μέσα... -
ipan
Σωστα...Με το photoshop αυτο σαν υδροκεφαλος ειναι
Επι της ουσιας,καλη μεταγραφη αλλα πολλα λεφτα κ εμψυχα ανταλαγματα....
Το αν θα δικαιωσει αυτους που τον επελεξαν θα το δουμε επι της οθονης....
-
Α κ κατι που ξεχασα
Εκαναν λεει πλιατσικο οι αγανακτησμενοι Παοκτζηδες στα γραφεια της παε ΠΑΟΚ κ μεταξυ των αλλων εκλεψαν κ ενα λαπτοπ με τον αγωνα Χαρτς-ΑΕΚ.....
Ο Ντουμιτρεσκου τωρα πως θα δειξει το παιχνιδι στους παικτες?? ΟΕΟ ?
Παρακαλειται ο νυν κατοχος του laptop να το επιστρεψει ή να καψει ενα dvd με τον εν λογο αγωνα για να μελετησουν την ΑΕΚ οι του ΠΑΟΚ....
Ελληνικο ποδοσφαιρο 2006 The superleague early years.....
-
ε ρε γλεντια στον παοκ..
-
GTI_ ο Τουρε πωληθηκε 10-11εκ ευρο(και λιγα ηταν). Στα ταμεια του Ολυμπιακου μπηκαν 4.5εκ ευρο,γιατι το 50% το εχει ο Σελουκ και γιατι ο Ολυμπιακος δεν ειχε πληρωσει 1.5εκ ευρο στην Μεταλουρκ(την πληρωσε η Μονακο).
Με τον Σαλπι θα αλλαζετε 4 πασες χωρις να κανετε λαθος? Με την Αντελεχτ μεχρι 2 μπαλιες αλλαζατε. Στην τριτη μπαλια καιγοσασταν
-
-
Φίλε BILL33 για Οκκά, Καφέ μιλούσα..
Τέλος πάντων, η μέρα δεν είναι για γκρίνιες, και διαφωνίες. Ένας πολύ καλός Έλληνας παίκτης που τον ήθελαν και οι 3 ομάδες του πρώην ΠΟΚ, φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού! Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο. Μακάρι να αποδείξει ότι δίκαια η διοίκηση πλήρωσε αρκετά για να τον αποκτήσει.
Το βίντεο του Malesani δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή κανενός! Μετά τον θεό Αλέφαντο, είναι ίσως το πιο κορυφαίο!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]