-
red army7
Σου έχω μια έκπληξη...
Τον Νοέμβριο μπαίνω κι εγώ φαντάρος
Τοιμάσου να τα βλέπουμε παρεούλα τα ματσάκια στο ΚΨΜ
-
καλή αρχή είπαμε για το πρωτάθλημα;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
red army7Σου έχω μια έκπληξη...
Τον Νοέμβριο μπαίνω κι εγώ φαντάρος
Τοιμάσου να τα βλέπουμε παρεούλα τα ματσάκια στο ΚΨΜ
Μαλλον θα τα βλεπεις μονος σου ,γιατι εγω θα τα βλεπω απο το σπιτι μου
Ειπαμε καλος ο στρατος ,αλλα οταν θα εχει αγωνες θα παιρνω αδεια(θελουν δεν θελουν)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να διακοπεί σήμερα το πρωτάθλημα και να ανακηρυχθεί πρωταθλητής αυτός με την καλύτερη διαφορά τερμάτων!Μα μόλις τώρα άρχισε το πάρτυ,δεν περνάς καλά;
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Σημερα για να δουμε τι θα κανουν οι με το Αιγαλεω. Για καμια ισοπαλια το κοβωΜπράβο κοντά έπεσες.
Κάλα τόσο πολύ αγχωθήκατε οι γαύροι απο την 4αρα και κράζετε;;Μην φοβάστε ειναι ακομη νωρίς για συμπεράσματα. Εντάξει εσεις βαλατε 5 γκολ στη Βερντερ και στη Σοσιεδαδ. Να μην βαλουμε και εμεις αλλα 4 στο Αιγαλεάκι;; Τοσους καινούριους παίκτες πήραμε. Να μην τους χαρούμε λίγο τώρα που αρχισαν να κανουν πλάκα;;
red_army οταν γυρίσουν οι Σέζαρ και Ουαντου, δεν χρειαζεται να βγουν οι Ανατολάκης και Κωστούλας. Ισως τους χρειαστείτε και τους 4.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Σημερα για να δουμε τι θα κανουν οι με το Αιγαλεω. Για καμια ισοπαλια το κοβω
Μπράβο κοντά έπεσες.
Κάλα τόσο πολύ αγχωθήκατε οι γαύροι απο την 4αρα και κράζετε;;Μην φοβάστε ειναι ακομη νωρίς για συμπεράσματα. Εντάξει εσεις βαλατε 5 γκολ στη Βερντερ και στη Σοσιεδαδ. Να μην βαλουμε και εμεις αλλα 4 στο Αιγαλεάκι;; Τοσους καινούριους παίκτες πήραμε. Να μην τους χαρούμε λίγο τώρα που αρχισαν να κανουν πλάκα;;
red_army οταν γυρίσουν οι Σέζαρ και Ουαντου, δεν χρειαζεται να βγουν οι Ανατολάκης και Κωστούλας. Ισως τους χρειαστείτε και τους 4.
Λες? Μπορει με καμια Μπαρτσα να χρειαστει να παιξουμε με 13,αλλα ενα ειναι σιγουρο. Με εσας και με 8 να παιζουμε θα σας ριξουμε την γνωστη 4αρα
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
[snip]
Σημερα για να δουμε τι θα κανουν οι με το Αιγαλεω. Για καμια ισοπαλια το κοβωΔεν πιστεύω να μην το έπαιξες στο στοίχημα, ε?
-
Βαζελακια διαρκειας εχετε παρει? Μεχρι χθες ειχαν πωληθει 5.000
ΠΩΣ?
Ε?
-
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Υ.Γ:Ομάδα καλύτερη από τη δική μου Μanosk δεν έχεις(θα έλεγα ότι δεν έχεις καθόλου ομάδα,αλλά ας μην καταδικάζουμε από τώρα τους ισόβιους πρωταθλητάς μας ).Όσο πιο γρήγορα το πάρεις χαμπάρι τόσο λιγότερο θα τσούξει όταν έρθει η τρικυμία αργότερα
xγια ομαδα καλυτερη απ'του βαζελου δεν ξερω... και δε με πολυνοιαζει.ποιος σας μαμαει εσας
το πολυ πολυ να παρετε και σεις κανα πρωταθλημα (καλο θα μας κανει) παλιο πειναλες..αλλου ειναι το θεμα..........
το κακο ειναι οτι ψιλο-συμφωνω μαζι σου στο δεν εχουμε ομαδα
και εξηγουμαι. παιδια. οκ, απο κεντρο, καλα τα παμε. αλλα. εχετε σκεφτει οτι η ομαδα βασιζεται σε 2 παιχτες σε επιθεση-αμυνα (Μιχαλακης, Ουαντου); -
Ειδα τα στιγμαιοτυπα στην Αθλητικη Κυριακή και έχω να πω:
7 γκολ έπρεπε να βάλουμε στο Αιγάλεω. Πρωτη φορά βλέπω τον Παναθηναικό να κάνει τόσες ευκαιρίες με αντίπαλο Α Εθνικής...Και ο Σαλπιγγιδης ειχε 3/5 ευκαιρίες. Αληθεια είναι πάντως πως δεν παίξαμε καλά σήμερα καθώς έγιναν πολλά λάθη στο κέντρο (λογικό με τους νέους παίχτες) και το Αιγάλεω ήταν μαχητικό και γρήγορο. Αλλα οι Ιβανσιτς, Μποβιο, Σαλπι ειναι παικτες που έλειπαν απο τον περσινο Παναθηναικό και μόλις προσαρμοστούν η ομάδα θα είναι 2 κλάσεις ανωτερη φέτος.
Ο Ριβάλντο είναι απιστευτος. Με Οκκα,Καφέ και Μπορχα χανουν τετ-α-τετ, ο Ριμπο χτυπάει μόνο έξω απο την περιοχή. Ελπίζω να μην αντέξει για πολύ ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Πως το έφαγε το φάουλ ο Πιζανοφσκι στη γωνια που φυλούσε μόνο αυτός το ξέρει.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ο Ριβάλντο είναι απιστευτος. Με Οκκα,Καφέ και Μπορχα χανουν τετ-α-τετ, ο Ριμπο χτυπάει μόνο έξω απο την περιοχή. Ελπίζω να μην αντέξει για πολύ ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Πως το έφαγε το φάουλ ο Πιζανοφσκι στη γωνια που φυλούσε μόνο αυτός το ξέρει.
το προβλημα ειναι οτι με ολους τους wannabe αλεξανδρης, απλα η καθε ομαδα που θα παιζουμε θα βαζει 2 παιχτες μονιμως πανω στο ριμπο, και μονο απο φαουλακι αν χτυπησει..
δεν εχω παραπονο απο την ομαδα μου, προσπαθησε.. ακομα και να εχανε χ8ες, δε λεω οτι καθοντουσαν.
απλα με ανησυχει η ελλειψη εναλλακτικων σε επιθεση και αμυνα -
5 ισοπαλιες σε 8 ματς...
Του Σαλπι πάντως δεν του παει η πρασινη φανελα..αλλά που θα πάει θα τον συνηθίσουμε..Ποιο πολύ πρέπει να ανησυχείς για το τι θα γίνει οταν σκάσει ο Στολτίδης. Επιθετικά ποτε δεν είχατε προβλημα, ουτε και φετος θα έχετε.
-
Ρε μια ατυχια να μην κερδισει η ΟΦΑΡΑ και να τιναξει το Στοιχημα στον αερα...
-
skye aγορινα μην ανησυχεις. Εδω Ελλαδα στο ρελαντι θα το παρουμε και παλι φετος. Ευρωπη θα δουμε τι θα κανουμε και εκει εχουμε στοχους οπως καθε μεγαλη ομαδα αλλωστε. Σιγα μην παιζαμε σοβαρα με την Ξανθη
Ξεκινησαν τα λαγουδακια με νικη και χαιρονται. Ξεχνανε που ξεκιναγαν κατι χρονιες με κατι συνεχομενες νικες και ηταν πρωτοι (απο το τελος)Μπράβο κοντά έπεσες.
Σιγα μην ανγχωθουμε κιολας. Μεγαλη ομαδα το Αιγαλεω btw. Συνγχαρητηρια.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Υ.Γ:Ομάδα καλύτερη από τη δική μου Μanosk δεν έχεις(θα έλεγα ότι δεν έχεις καθόλου ομάδα,αλλά ας μην καταδικάζουμε από τώρα τους ισόβιους πρωταθλητάς μας ).Όσο πιο γρήγορα το πάρεις χαμπάρι τόσο λιγότερο θα τσούξει όταν έρθει η τρικυμία αργότερα
xγια ομαδα καλυτερη απ'του βαζελου δεν ξερω... και δε με πολυνοιαζει.ποιος σας μαμαει εσας
το πολυ πολυ να παρετε και σεις κανα πρωταθλημα (καλο θα μας κανει) παλιο πειναλες..αλλου ειναι το θεμα..........
το κακο ειναι οτι ψιλο-συμφωνω μαζι σου στο δεν εχουμε ομαδα
και εξηγουμαι. παιδια. οκ, απο κεντρο, καλα τα παμε. αλλα. εχετε σκεφτει οτι η ομαδα βασιζεται σε 2 παιχτες σε επιθεση-αμυνα (Μιχαλακης, Ουαντου);Τωρά μιλάμε.
Γιατί νομίζεις ότι ενδιαφέρει τους βάζελους ο γάβρος; Ή μήπως νομίζεις ότι χωλοσκάμε για τα κάλπικα πρωταθλήματα;Χωλοσκάμε όταν βλέπουμε την ομάδα να μην παίζει την μπάλα που έπαιζε κάποτε.
Χωλοσκάμε όταν βλέπουμε την ομάδα να διασύρεται στην Ευρώπη,δεν έχουμε συνηθίσει να διασυρόμαστε.Νομίζεις τις χρονιές επί Κυράστα και Αναστασιάδη που παίζαμε και γαμώ τις μπαλίτσες κλαίγαμε επειδή βγαίνατε πρωταθλητές ;Στα @@ μας.
Ή μήπως νομίζεις ότι πέσαμε κάτω ξεροί για το ντάμπλ και το ξεβράκωμα σας στη Ν.Σμύρνη(κύπελο);Όσο η ομάδα παίζει μπάλα,όσο η διοίκηση νοιάζεται και φέρνει ωραία παιχτάκια και δεν μας δουλεύει,εμείς είμαστε ικανοποιημένοι.Η καλή πορεία στην Ευρώπη τις περισσότερες φορές αποδεικνύει τα παραπάνω.
Το ελληνικό πρωτάθλημα το έχω προσωπικά χεσμένο.Όπως χεσμένη έχω και την αυτοκρατορία του Γάβρου,και τους Μάγους και την φαβέλες τους.Αλλωστε τα παραπάνω είναι ανέκδοτα εσωτερικής κατανάλωσης.Μόνοι σας τα λέτε,μόνοι σας τα πιστεύετεΠιστεύω πως υπάρχουν γάβροι που σκέφτονται ανάλογα.Πονάνε όταν βλέπουν ότι η διοίκηση τους δουλεύει(εκτός αν νομίζεις ότι ο Σωκράτης δεν εκμεταλλεύεται τον ΟΣΦΠ,εκτός αν νομίζεις ότι ο Σωκράτης δεν μπορούσε να δώσει χρήματα και να φέρει πραγματικούς παίχτες και όχι σαλτιπάγκους)και χαίρονται όταν βλέπουν την ομάδα να παίζει μπάλα και να γίνονται ουσιαστικά βήματα προς τα μπρος.
Αν μένεις στο ότι ο Γάβρος με ανύπαρκτη ομάδα για τα ευρωπαικά δεδομένα(ανώτερη-κατώτερη του βάζελου δεν έχει σημασία,καθώς ποτέ δεν θα το εξακριβώσουμε εντός συνόρων )κερδίζει το πρωτάθλημα(όπως το κερδίζει..),τότε
πάσο
Υ.Γ1:Έτσι για την ιστορία πάντως(Σε νοιάζει-δεν σε νοιάζει ),καλύτερη ομάδα από μένα(έστω και στα χαρτιά)δεν είχες ποτέ.-Καλύτερους(μάλλον υπερεκτιμημένους είναι η σωστή μετάφραση)παίκτες ορισμένες χρονιές ίσως.
Προσωπική άποψη.Υ.Γ2:Επειδή ανησυχείς για την άμυνα και την επίθεση,να σε πω ότι το τέρμα που φοράς φέτος(Αντωνάκης)δεν το έχει καμία ομάδα της Α'εθνικής Απόσυρέ το τώρα που είναι νωρίς γιατί μετά την κλήρωση θα κλαις και θα γελάω.Αν θέλεις(επειδή τον πληρώνεις)να σου φανεί κάπου χρήσιμος,βάλτον στο μουσείο να κόβουν εισιτήρια οι γαβρίνες και τα χαρούμενα αγόρια σας και να τον αποθεώνουν
Δεν είναι για χόρτο πια ο Κλόουνεϊ.og2002gr
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο ότι ο Μπάκε δεν δίστασε να βάλει όλους τους καινούριους στο παιχνίδι.Ειδικά οι Ίβανσιτς,Σαλπιγγίδης παίζει να μην έκαναν 2η προπόνηση με τους υπόλοιπους.Όταν έρθει και ο Έκι(κι αρχίσουν οι σωστές μεταβιβάσεις προς τον Σάλπι)τότε θα δούμε ακόμα καλύτερη μπαλίτσα
Πρώτο δείγμα της νέας ομάδας πάντως θετικότατο.Αυτό που κρατάω είναι ότι μετά το γκολ του Πετρόπουλου και την μείωση του σκορ αντί να τραβηχτούν πίσω οι παίκτες και να φυλάξουν το σκορ βγήκαν μπροστά και έβαλαν για πλάκα άλλα 2. -
GTI_
τους μαγους προσωπικα δεν τους εχω χεσμενους.και επειδη επαιζα ποδοσφαιρο σε ομαδα μεχρι πριν 8 μηνες ( Α' ερασιτεχνικου), μπορω να σου πω οτι ισως ο μονος λογος που με κανει να βλεπω ποδοσφαιρο, ειναι για να βλεπω τους μαγους, μαγους οπως ο Ριβαλντο. γιατι αυτους θα δεις, τη μαγικη ενεργεια, την πασα, την τριπλα, το σουτ και θα πεις 'τι εκανε ο πουστης..'
τα αλλα τι να τα κανω; τα βλεπω και στην πανιωναρα να πουμε, που βλεπω το γηπεδο απ'το μπαλκονι μου . . ..η ανησυχια μου για φετος υφισταται για τους λογους που ειπα. λογους που με κανουν να πιστευω, οτι αν κατσουν καποιες συγκυριες που ειναι πιθανες, η ομαδα μου δε θα παιζει μπαλα ( ( ( μπαλα εννοω να παιζει και να ικανοποιει το θεατη, οχι να παιρνει το αποτελεσμα) ) ), ενω θα εχει προβλημα πισω (αν λειψει ο ουαντου που ειναι καλος και στο ψηλο παιχνιδι) αλλα και μπροστα (ο οκκας ειναι ψιλο γτπ, αρα τι μενει; ο μιχαλακης. ενας ειναι αυτος. ο μπορχα νταξ.. καταλαβαινω, ειχε αγχος κλπ.. αδερφε ομως αυτα δεν τα κανεις.. ή τα κανεις 1 φορα..)
-
Περί μάγων
Δεν υπάρχει θεατής που να μην γουστάρει να βλέπει τον Ριβάλντο(άσχετα αν έτσι όπως είναι τώρα δεν έχει θέση σε καμία σοβαρή ευρωπαική ομάδα με στόχους και βαρβάτο πρόγραμμα).
Κι ο David Copperfield καλός είναι,πολύ φιγουρατζής όμως και μου την σπάει.Άσε που το παίζει και γκόμενος.
Ο Χάρυ Πότερ πάλι,ταλέντο ναι συμφωνούμε,αλλά αν δεν ξεκαβαλήσει το καλάμι(σκούπα ντε)δεν τον βλέπω να κάνει τίποτα επί της ουσίας.
Εκείνον όμως που δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα για μάγο(χίλιες φορές ο Ξανθός μάγος του αναψυκτηρίου της Παλλήνης)είναι ο Ζιοβάνι του Εθνικού.Θα μου πεις δεν τον βοηθούσε και ο ημιτασιόν μάγος Λουτσιάνο που του κόλλαγε δίπλα,δεν ξέρω,αλλά δεν..Κατά τα άλλα είναι εντάξει παιδιά
Πέρα από τις μαλακίες που οφείλονται στο 1-4(=ενθουσιασμό δλδ),συμφωνούμε skye.Είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε το οτιδήποτε,αλλά βλέποντας το παιχνίδι με την Ξάνθη είδα έναν γάβρο από τα ίδια.Καμία αλλαγή προς το καλύτερο.Όταν πέφτουν στο λιμάνι δώρα όπως ο Γιάγια,αν θέλεις να λέγεσαι σοβαρή ευρωπαική ομάδα που έχει κάποιες βλέψεις,δεν τον πασάρεις για 6εκ ευρώ στους ξενέρωτους μονεγάσκους.Του δίνεις 8εκ(έχει άλλωστε ο θείος)και για τιμωρία του βάζεις κάθε μέρα τον Τσουκαλά να του κάνει μαθήματα περηφάνιας και τέτοια.Με λίγα λόγια τον κρατάς.
Έδιωξες τον Τουρέ και απέκτησες τον Μπόρχα Μόνος σου κρίνε.
Για εναλλακτικές,είσαι άδικος.
Έχεις Μπαμπατζίντα και ντάνι.σορυ
-
ρε συ gti, δεν ειμαι χαζος ουτε αφελης.
ειναι γεγονος οτι η φυγη του τουρε ειναι πληγμα για τον ολυμπιακο, και οπως θα εχεις διαβασει σε παλαιοτερα ποστ μου, απ'την αρχη ημουν βεβαιος οτι ο μονος ζε που θα ερχοταν στον ολυμπιακο ηταν ο ζε βλακοφ.
ο τουρε σιγα μην καθοταν ελλαδα... μαλακας ειναι; θα μου πεις, δεν πηγε και στην υπερομαδα. σωστα. ομως, θα παιζει σε ενα πρωταθλημα της προκοπης...
τι; δε θα παιξει ch.l? ε, και στον ολυμπιακο 6 αγωνες 8α επαιζε πιθανοτατα, αν κρινουμε απ'την ιστορια (μακαρι να βγω ψευτης).. so fuckin what?στον ολυμπιακο δεν ειδες αλλαγη, διοτι δεν υπηρχε αλλαγη.
με τζολε επαιζες, οκκα, στολτιδη, ριμπο.
οι μονοι νεοι ηταν ο ντομι και ο ... καστιγιο. τι διαφορετικο περιμενες να δεις; οι ιδιοι παιχτες ειναι, +1 χρονο
εγω σου λεω ειλικρινα.. δεν ειμαι της γκρινιας. ποτε δεν ημουν (εκτος απο συγκεκριμενες μεταγραφες, πχ ζιζι ρομπερτς, γκωνιας κλπ)
φετος ομως, εχω πολλα παραπονα απο τη διοικηση, τουλαχιστον οπως βλεπω τα πραγματα. θα μου πεις, κανε λιγη υπομονη ρε μαλακα, ακομα δεν τον ειδαμε, γιαννη το βαφτισαμε.
τι να δουμε ακριβως ομως; εναν ριβαλντο (ο οποιος το ποσο ακομα θα παιζει, οταν δεν εχει κινητρο ειναι μια απορια), τους ιδιους με περσι, 2 καλες μεταγραφες οπως δειχνουν (ουαντου, ζεβλακοφ), το ποσο θα αντεξει ο στολτιδης να τρεχει παλι μονος του σα μαλακας... και... το μιχαλακη να παλευει μπροστα κλασσικα.
αυτα τα ξερουμε
δε λεω οτι ειναι τραγικη η κατασταση, γιατι δεν ειναι.
ειναι τραγικη, απο την αποψη οτι πιστευω πως δεν ειμαστε καλυτεροι απο περσι, με εξαιρεση τον ουαντου κ το ζεβλακοφ.
αντιθετα, δεδομενων των μεταγραφων, και ο παο και η αεκ εχουν ενισχυθει αρκετα.
δε γουσταρω λοιπον η ομαδα μου να μενει 'στασιμη', οταν οι αλλοι δυο εχουν κανει βηματα μπροστα.οσο για ευρωπη και βλεψεις... στανταρ ομως..ασε μας ρε gti να ουμ
-
Βαριεμαι να ψαχνω τα post σου GTI. Τωρα εγινε καλος ο Τουρε? Τελικα ενα ειναι σιγουρο. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΜΠΑΛΟΙ. Τι να κατσω να σου αναλυσω? Ξερεις ποσες τελικες προσπαθειες εκανες σημερα? Ξερεις οτι μεχρι το 39 δεν αλλαξες τριτη πασα? Δεν σε αδικω παντως. Εισαι Παναθηναικος οποτε δεν ξερεις μπαλα. Ειμαι σιγουρος οτι λες τωρα ''πω νικησαμε 1-4 αρα εχουμε ομαδαρα''.
Μακαρι να συνεχισετε ετσι. Ερχονται οι σφαλιαριτσες αλλα αυτη την φορα να μπαινεις στο forum ,γιατι περυσι αργουσες λιγο(μετα τις 5αρες που τρωγατε)
Φετος ο Παο μπαζει περισσοτερο στην αμυνα απ'οτι εμπαζε περυσι. Εδω ειμαστε και θα με θυμηθεις.
Και κατι αλλο. Ιστορικα την καλυτερη μπαλα την επαιζε παντα ο Ολυμπιακος,για αυτο αλλωστε ψηφιστηκε η ομαδα του 1998-99 ως η καλυτερη του επαγγελματικου πρωταθληματος με συντριπτικη διαφορα απο την δευτερη ομαδα.
Παντα ο Παο επαιζε μιζερη μπαλα και θα παιζει. Ειναι ποτισμενη στην φανελα του αυτη η μιζερια που περναει και στους οπαδους της ,που εχουν καταντησει χειροτεροι και απο την Μαρθα Βουρτση.
Υ.Γ Αν θες να μιλησουμε για στημενα πρωταθληματα δες αυτο το βιντεακι.
http://www.youtube.com/watch?v=Cb91UFkEWjA . Eνα πρωταθλημα εχετε σε αυτα τα 10 χρονια και αυτο λογω Δουρου.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]