-
-
από το contra.gr
-
-
Τουλάχιστον αυτή η εβδομάδα πρόσφερε άφθονο γέλιο, άντε και στις επόμενες
-
ΠΑΕΙ Ο ΜΠΑΚΕ!
Ο Παναθηναικός ανακοίνωσε την απόλυση του.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΠΑΕΙ Ο ΜΠΑΚΕ!Ο Παναθηναικός ανακοίνωσε την απόλυση του.
Eσυ γιατι χαιρεσαι μπρε? Κανονικα θα επρεπε να κλαις. Οσοι εχουν τσιτροεν ειναι δυστυχισμενοι
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΠΑΕΙ Ο ΜΠΑΚΕ!
Ο Παναθηναικός ανακοίνωσε την απόλυση του.
Eσυ γιατι χαιρεσαι μπρε? Κανονικα θα επρεπε να κλαις. Οσοι εχουν τσιτροεν ειναι δυστυχισμενοι
μας έκανες κ γελάσαμε...
δεν πειράζει όταν μεγαλώσεις τα λέμε...γιατί τώρα παπάκι, εξάτμιση, κλανιά και θρύλος ολέ.
-
Σοβαρές ομάδες έχουμε. Σκάζνυ, Μπάκε, Κάτανετς και πολλοί άλλοι έφυγαν μέσα σε μερικές βδομάδες αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω κακών αποτελεσμάτων από παίκτες ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ή απέναντι σε αντιπάλους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ για τα ελληνικά δεδομένα.
Άντε να έρθει μετά καλός προπονητής με όνομα και ειδικό βάρος στην Ελλάδα. Ο Δανιήλ προπονεί ακόμα; -
Ρε Χαντζάρας!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο Δανιήλ προπονεί ακόμα;είναι 100 χρόνια μπροστά, που να τον φτάσεις;
-
Πάει ο Μπάκε. Ρε θα με τρελάνει ο Βάζελος. Τι κάνουνε ρε οι αθεόφοβοι; Ούτε ιερό ούτε όσιο... Τέλωσπαντων ας μην κανουμε και τώρα πα΄λι βλακείες και ας σοβαρευτούμε. Ρε πρόεδρε φέρε κανα καλό coach να δούμε προκοπή. Α ρε Ρότσα που σε πετάκσανε ρε φίλε. Α ρε Καραγκούνη που σε τσιγγουνεύοταν να σου δώσουν μια δραχμή παραπάνω. Αμάν βαρέθηκα...
-
Το πρώτο βήμα ήταν σωστό, η απομάκρυνση του Μπάκε. Μένει να δούμε αν θα είναι σωστό και το επόμενο.
-
Χωρίς να θέλω να φανώ απαισιόδοξος αν το επόμενο βήμα είναι σωστό θα φάω το καπέλο μου!!!
-
Ο χρήστης Homer Kartman έγραψε:
Χωρίς να θέλω να φανώ απαισιόδοξος αν το επόμενο βήμα είναι σωστό θα φάω το καπέλο μου!!! -
Ο χρήστης Homer Kartman έγραψε:
Χωρίς να θέλω να φανώ απαισιόδοξος αν το επόμενο βήμα είναι σωστό θα φάω το καπέλο μου!!!Δεν είναι και τόσο δύσκολο το επόμενο βήμα. Υπάρχιε πλειάδα εγχώριων προπονητών. πολύ πάνω από τον Μπάκε. Ο Χατζάρας μια χαρά είναι συγκριτικά με τον Μπάκε.
Απλά, ακόμα και ο Λίπι να έρθει μην περιμένεις να δεις το βάζελο να παίζει μπάλα σταθερά και με διάρκεια πριν τον Νοέμβριο.
-
hrdoukas....ακομη γελαω
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ο Χατζάρας μια χαρά είναι συγκριτικά με τον Μπάκε.Οι Αρειανοί(παίκτες)αφού έφυγε τον έβριζαν.Του καταλόγιζαν απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντί τους.Γενικά ο τύπος είναι λίγο 'περίεργος'.Από τον Μπένυ Χιλ φυσικά και είναι καλύτερος.Δεν νομίζω όμως ότι έχει να προσφέρει τίποτα στον Παναθηναικό αυτή την στιγμή.
Απλά, ακόμα και ο Λίπι να έρθει μην περιμένεις να δεις το βάζελο να παίζει μπάλα σταθερά και με διάρκεια πριν τον Νοέμβριο.
Εγώ θα έλεγα και μετά τον Νοέμβριο.Το κλίμα τώρα είναι τραγικά άσχημο.Για αρχή θα έρθει ο Τότης να πετάξει κανένα χαριτωμένο να γελάσει το χειλάκι τους,το know us better κλπ.Για μπάλα δεν το βλέπω.Next year με Μπουρουτζίκα και Περσία
Υ.Γ:Μακάρι να ερχόταν ο Αναστασιάδης.Αλλά δεν τολμάει ο Χιούι να τον φέρει.Θα πέσει η χριστοπαναγία σύννεφο με αυτά που θα αντικρύσει στο βασίλειο της Παιανίας.
-
ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ........
-
Εάν στον Παναθηναικό έφυγε νύχτα με 2 νίκες και 1 ήττα στο πρωτάθλημα και 1 ίσοπαλία στο Ουέφα ....στην ΑΕΚ με 3 ισοπαλίες και μία 3άρα στο CL...πότε θ α φύγει ο Φερέρ...ΟΕΟ?
-
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]