-
Μαυρο χαλι ο βαζελος....
Ο Γηραιος ακονιζει τα μαχαιρια του .......... 0-1
-
δεν ειμαι ανθρωπος που κρινει με το καλημερα καποιον αλλα ο μπακε πρεπει να ξερει τοσο μπαλλα οσο ξερω εγω πυρηνικη φυσικη
-
χιλιες φορες καλυτερος ο μαλε
-
Με ποια ακριβως λογική οι ξένοι (αυτούς που φέρνουν εδώ ε) προπονητές είναι καλύτεροι απο τους Ελληνες δεν μπορώ να καταλαβω....
Αβυσσος η ψυχή της τσέπης
-
οτι ειμαι χαλια το ξερω αλλα να με ταλαιπωρει μια καποια ασημη ομαδουλα απο το πουθενα δεν το περιμενα ποτε
-
ΜΠΡΑΒΟ στον Ηρακλη για το διπλο.
-
Θα αντέξει μέχρι το 90' ο βάζελος ή θα το φάει;
-
οταν ελεγε ο μεγας μαλε για πενταετες προγραμμα ολοι κοροιδευανε.
οι ομαδες χτιζονται δεν αγοραζονται.η αναγεννηση απο τις σταχτες ειναι επιπονη και χρειαζεται πολυ χρονοα ρε μαλεζανι χιλια δικια ειχες αλλα ατυχησες που ηρθες σε μια χωρα που στερειται παιδειας και κουλτουρας
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ στον Ηρακλη για το διπλο.Ευτυχώς που κέρδισε μια ελληνική ομάδα. Μας βλέπω σε 1-2 χρόνια να έχουμε μία ελληνική ομάδα στο C.L. που θα ξεκινάει από τον πρώτο προκριματικό γύρο
-
Ο Ατρόμητος πρέπει να το παλεύει περισσότερο. Είναι στο 1-2!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ στον Ηρακλη για το διπλο.
Ευτυχώς που κέρδισε μια ελληνική ομάδα. Μας βλέπω σε 1-2 χρόνια να έχουμε μία ελληνική ομάδα στο C.L. που θα ξεκινάει από τον πρώτο προκριματικό γύρο
Πρωτο προκριματικο??Και βγαλε....
-
ηθελε να πουλησει και πνευμα ο καραγκιοζης λεγοντας οτι η ομαδα θα ειναι ετοιμη στην αρχη του πρωταθληματος
ρε αχρηστε τουλαχιστον ο μαλε εριξε και 4 στην βισλα μετα την κουκουνα του πρωτου αγωναΑΧΡΗΣΤΕΕΕΕΕΕ ΣΟΥΗΔΕ
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
ηθελε να πουλησει και πνευμα ο καραγκιοζης λεγοντας οτι η ομαδα θα ειναι ετοιμη στην αρχη του πρωταθληματος
ρε αχρηστε τουλαχιστον ο μαλε εριξε και 4 στην βισλα μετα την κουκουνα του πρωτου αγωναΑΧΡΗΣΤΕΕΕΕΕΕ ΣΟΥΗΔΕ
Παλι καλα που δεν εχω ΤV να δω τον αγωνα......
Δεν βλεπω να βγαζει την σεζον.
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Παλι καλα που δεν εχω ΤV να δω τον αγωνα......
Δεν βλεπω να βγαζει την σεζον.
ποια σεζον σημερα να παρει το αεροροπλανο ο μαλακας
-
προβλεπω επιστροφη αλμπερτο αρον αρον
-
MΠΟΥΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΟΟΧΟΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΑΧΑΧΑΧΑΧΟΧΟΟΧΟΧΟ!!!
-
Ευτυχως υπαρχει ο βαζελος να μας χαριζει γελιο να διασκεδαζουμε την πικρα μας Ευρωπαιος γαρ
Κατα τ' αλλα ο Ατρομητος παιζει μια χαρουλα με την Σεβιλλη
-
Asimov μπορεις να μου λυσεις μια απορια? Γιατι μπουκαραν μεσα οι βαζελοι ?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ευτυχως υπαρχει ο βαζελος να μας χαριζει γελιο να διασκεδαζουμε την πικρα μας Ευρωπαιος γαρ -
Εντάξει, κρίμα για τον Παναθηναϊκό. Άξιζε κάτι καλύτερο με το υλικό που έχει. Μπορεί να τα καταφέρει πάντως στο Zaporizhya. Έχει αποδείξει ότι βγάζει καλό χαρακτήρα στα δύσκολα.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]