-
και παμε στον τελυταιο κυκλο black adder...
-
Sexo por Compasion στο cine+ καταπληκτικο.
Εδιτ
Γιατι γραφει 11:56 το το εκανα ποστ 01:00 ειναι... ? -
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Sexo por Compasion στο cine+ καταπληκτικο.Εδιτ
Γιατι γραφει 11:56 το το εκανα ποστ 01:00 ειναι... ?Γιατι δεν εχεις αλλάξει την ωρα στο προφίλ σου;
-
adis4gr, ποιά seasons έχεις;
-
ειδα τον πρωτο...ειδα τον τεταρτο και τωρα βλεπω τον δευτερο...
δε ξερω...ο τεταρτος ηταν απιστευτος...η φατσα τους, τα τρελα 'χωσιματα' σε σχεση με την αγγλικη πολιτικη...εξαιρετικη δουλεια...
-
Βασικά,...τα θέλω!!!!
-
ωχ..ατυχησες!! πηγα να τa κανω με το dvd shrink και δε γινοταν να τα γραψει...αν καταφερω τπτ με τον δευτερο και τριτο κυκλο θα στα δωσω...
-
, άντε καλά...
-
μονο shrink χρησιμοποιω...τα αλλα τα βαριεμαι γιατι θελουν ωρα και ορεξη για να ασχοληθεις...
1οσ και 4ος παντως δε γραφονται με αυτο το προγραμμα...να δουμε 2ος και 3ος..
-
τώρα κατεβάζω με τόρρεντ κάποια. δεν υπάρχουν πολλά επεισόδια ανά κύκλο, ή μου φαίνεται; 1ο κύκλο έχει 6 επεισόδια.
btw, έχεις δει prison break?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τώρα κατεβάζω με τόρρεντ κάποια. δεν υπάρχουν πολλά επεισόδια ανά κύκλο, ή μου φαίνεται; 1ο κύκλο έχει 6 επεισόδια.btw, έχεις δει prison break?
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=180
Δεν είναι απίστευτη σειρά το prison break?
-
Ω ναι... θεϊκή....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τώρα κατεβάζω με τόρρεντ κάποια. δεν υπάρχουν πολλά επεισόδια ανά κύκλο, ή μου φαίνεται; 1ο κύκλο έχει 6 επεισόδια.btw, έχεις δει prison break?
6 επεισοδια ανα κυκλο...
δεν εχω δει...ειναι καλη σειρα?
-
Το black adder το έδειχνε παλιά το Seven-X (την εποχή που το έπαιζε κουλτουρέ - και ήταν αρκετά μπορώ να πω). Φοβερό γέλιο.
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 298#672298
-
ειδα πειρατες της καραιβικης χθες..λιγο μεγαλο αλλα δε σε χαλαει...και νομιζω οτι περιοριστηκε λιγο ο ρολος του τζονι ντεπ...καλο ειναι, πατε!
-
Και εγώ είδα το μπέογουλφ. Βλακεία, μην πάτε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και εγώ είδα το μπέογουλφ. Βλακεία, μην πάτε.σε ποιο σινεμα?
-
Ρε φίλε, στο στερ!
-
'Τσιου', ολα λ7! Αν κ λιγο υπερβολικη σε καποια σημεια, αυθεντικη ταινια που περναει τραγικα μηνυματα με δεξιοτεχνικα φαιδρο τροπο.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]