-
Μόλις είδα το Stay. Ψυχολογικό ή καλύτερα ψυχιατρικό ( ) θρίλερ με τους Γιουαν ΜακΓκρέγκορ και Κριστίνα Ρίτσι.
Μ΄άρεσε πολύ και ας μην κατάλαβα τι στο καλό έγινε τελικά! Φοβερή ατμόσφαιρα (και μουσική), πάντως!
Έχω μια αδυναμία στην ψυχιατρική, όμως, οπότε η γνώμη μου μπορεί να μην είναι 'έγκυρη'...
Είδα και το Elizabethtown το οποίο θα σας συνιστούσα να το αποφύγετε, εκτός και αν σας αρέσουν οι ρομαντικές κομεντί. Πως την πάτησα και το πήρα, δεν ξέρω! Αφού το έγραφε ξεκάθαρα στο εξώφυλλο: Ορλάντο Μπλουμ - Κίρστεν Ντανστ!
Να φανταστείτε κόλλησε το Power Dvd κάνα 10 λεπτο πριν το τέλος και δεν μπήκα καν στον κόπο να το ξαναδω!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μ΄άρεσε πολύ και ας μην κατάλαβα τι στο καλό έγινε τελικά!Ολα εξηγούνται με την τελευταία σκηνή... Ενας τύπος (ο 'ασθενής') παθαίνει ένα τροχαίο και τραυματίζεται σοβαρά. Λίγο πριν πεθάνει ρίχνει μια ματιά γύρω του και κοιτάει τον κόσμο που συγκεντρώθηκε από πάνω του. Τα προσωπά τους θα γίνουν οι πρωτανιστές του επιθανάτιου εφιάλτη του... ο οποίος είναι η ταινία που βλέπαμε τόση ώρα! Φοβερή συλληψη!
-
Γράψε SPOILER καλύτερα.
-
Κυριε Δουκα υπάρχουν και τα ΠΜ
-
hrdoukas αυτό που έγραψες είναι σίγουρο;
Απίστευτο!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Κωδικας Da Vinci
Αδικηθηκε απο το βιβλιο η ταινια. Η ιστορια ηταν γνωστη, γιαυτο έλειπε το ενδιαφερον για τη συνεχεια, και η αγωνια της εξέλιξης. Ολοι πηγαμε να δουμε σε 'εικονα' όσα ειχαμε διαβάσει στο βιβλίο. Η αποτυπωση ήταν καλή, καθώς απέδωσε πολύ πετυχημενα όλες τις σκηνές που διαδραματιζονταν στο βιβλίο.
Αυτη η ταινια μου φαίνεται ήταν καταδικασμένη να αποτυχει στις εντυπώσεις που μένουν μετα το τέλος τις προβολής.Για όσους εχουν διαβάσει το βιβλιο δεν προσφέρει τιποτα καινούριο στο θεατή καθώς τα ξέρει όλα εκ των προτερων.
Για κάποιον πάλι που δεν έχει δει την ταινία, μερικά σημεια δεν θα τα καταλάβει, καθώς στην προσπάθεια να χωρεσει όλο το βιβλιο, δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα με τις αποκαλύψεις και τις ανατροπές να σε βομβαρδίζουν.
Πολλοί θα ξενερωσουν με την ταινία αλλα πιστευω καλυτερα δεν μπορούσε να γινει..Πηγα και το είδα και εγώ εχθές, ειχά διαβάσει το βιβλίο αλλα όχι ολόκληρο, μεχρι την μέση περίπου. Η ταινία δεν είναι και τοσο κακή όσο ακούγεται, απλώς ξεκινάει κάπως νοχελικά η πρώτη ώρα, μετα γίνεται αρκετά καλύτερη.
Ο Hanks είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, εκτός απο το οτι δεν ταιρίαζει καθόλου με την Τοτου, δείχνει να μην πιστεύει σε τίποτα απο αυτά που λέει. -
Μόλις είδα το Stay. Ψυχολογικό ή καλύτερα ψυχιατρικό ( ) θρίλερ με τους Γιουαν ΜακΓκρέγκορ και Κριστίνα Ρίτσι.Μ΄άρεσε πολύ και ας μην κατάλαβα τι στο καλό έγινε τελικά! Φοβερή ατμόσφαιρα (και μουσική), πάντως!
Έχω μια αδυναμία στην ψυχιατρική, όμως, οπότε η γνώμη μου μπορεί να μην είναι 'έγκυρη'...
Εγω αισθανθηκα τυχερος που ειχς και τελος και οχι τιποτα ασχετο να σε αφηνει να ψαχνεσαι τελειως, τη θεωρησα χασιμο χρονου παντως.
-
manosk
FunisΡε θα με τρελάνετε; Μπορείτε να το διαβάσετε έτσι όπως είναι; Εκτός αυτού, από το quote που έκανα στον Χάρη κάνει μπαμ οτι είναι spoiler σαν αυτά του Αυστραλοτόπικ
-
hrdoukas αυτό που έγραψες είναι σίγουρο;Απίστευτο!
Οταν ο τύπος ήταν πεσμένος στο δρόμο και ετοιμοθάνατος άκουσε τον mcgregor να λέει οτι οι άλλοι επιβάτες ήταν νεκροί. Ολη η ταινία ηταν το επιθανάτιο όνειρο ενός ανθρώπου που μόλις έμαθε οτι εξαιτίας του σκοτώθηκαν 3 άλλοι άνθρωποι. Ο mcgregor σ'αυτό το ονειρο αποκτά τον ρόλο αυτού που προσπαθεί να τον βοηθήσει, ο ίδιος όμως γνωρίζει οτι θα πεθάνει. Ετσι εξηγούνται οι ασυναρτησίες που βλέπεις σε διάφορες φάσεις. Χρονικές ασυνέχειες, ίδιους ηθποιους να παίζουν διαφορετικούς ρόλους, επεναλαμβανόμενες σκηνές...
-
OK τώρα!
Φαίνεται πριν πήγαινες με λιγότερα από 70 km/h και δεν είχε σηκωθεί η αεροτομή!
-
Μου άρεσε πολύ το Κώδικας Da Vinci.
Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο και δεν με ενδιαφέρει βέβαια αν αποδώθηκε σωστά, αλλά η ταινία ήταν πολύ καλή. Εντοπίζω και εγώ ένα μικρό πρόβλημα με τον Τομ Χανκς αλλά οι κριτικές την έχουν χαντακώσει άδικα την ταινία.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
manosk
FunisΡε θα με τρελάνετε; Μπορείτε να το διαβάσετε έτσι όπως είναι; Εκτός αυτού, από το quote που έκανα στον Χάρη κάνει μπαμ οτι είναι spoiler σαν αυτά του Αυστραλοτόπικ
Εγώ άργησα να καταλάβω ότι υπήρχε κείμενο κάτω απ' το quote!
Αυτοί το μεγέθυναν, το μάρκαραν και μετά παραπονιούνται κιόλας!
Παλιο-γκρινιάρηδες!
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Μου άρεσε πολύ το Κώδικας Da Vinci.Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο και δεν με ενδιαφέρει βέβαια αν αποδώθηκε σωστά, αλλά η ταινία ήταν πολύ καλή. Εντοπίζω και εγώ ένα μικρό πρόβλημα με τον Τομ Χανκς αλλά οι κριτικές την έχουν χαντακώσει άδικα την ταινία.
+1
-
Εχω διαβασει το βιβλιο,δεν εχω δει την ταινια-ελπιζω σημερα η αυριο να το καταφερω....
Απο οτι εχω ακουσει μεχρι στιγμης η ταινια ειναι καλη κ τελος παντων δεν ειναι αυτο που παρουσιασαν οι ταινιοκριτικοι(φυσιολογικο αν αναλογιστουμε οτι τους αρεσει ο Αγγελοπουλος πχ ) -
Πηγαμε εχτες να το δουμε και παρόλο που ειχε παραστασεις σαν δρομολογια λεωφορειου 10-10.15-10.30-10.45-11 κλπ κλπ ηταν όλες κρατημενες οι θέσεις!!!!!
Χωρίς κρατηση ειχε μόνο στις 11 στην πρωτη σειρα λέει...
Ε δεν το δαμε όπως καταλαβατε...
-
το βιβλιο δεν το εχω διαβασει...μετα απο αυτο που ειδα στη ταινια, εχω πολλες επιφυλαξεις..
η ταινια ηταν ταινια χαλαρα ποπ κορν...τα ζητηματα περνουσαν το ενα μετα το αλλο μεσα σε 30 δευτερα το πολυ λες και γινεται επιθεση μπασκετ...
πως φτασαμε απο τη μαρια μαγδαληνη, που πηγε στη γαλλια για να γεννησει, στους μεροβιγγειους βασιλεις και στον ζωντανο απογονο δεν εχω καταλαβει ακομα..
σαν ταινια ετσι και ετσι λοιπον...ο ζαν ρενο σε συνηθισμενο γιαυτον ρολο, ο χανκς ειχε πλακα αλλα ως εκει, οι αλλοι αδιαφοροι...κορυφη ο πολ μπετανυ (αν δε κανω λαθος το ονομα) που εδειξε πραγματικα οτι πιστευε οτι τα κανε αυτα για ιερο σκοπο...
6/10 γιατι θα μπορουσε να το δει πιο σοβαρα το θεμα...το ονομα του ροδου, αν και διαφορετικης αμφισβητησης, παραμενει κορυφη....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το βιβλιο δεν το εχω διαβασει...μετα απο αυτο που ειδα στη ταινια, εχω πολλες επιφυλαξεις..Καλά, μη νομίζεις ότι το βιβλίο είναι και κανένα αριστούργημα!
Στοιχεία τραβηγμένα ως εκεί που δεν πάει κλπ. Το μόνο που σώζει το βιβλίο είναι ότι προχωράει πολύ γρήγορα και έχει ανατροπές (εντέχως προαναγγελθείσες) και σε προκαλεί να το διαβάσεις.
Ταινία Χόλλυγουντ, δηλαδή...
-
Για να είμαστε ειλικρινείς ο 'τάφος' της ταινίας είναι το (κακό γενικά....) βιβλίο...
Δυστυχώς δεν κατάφερε να με συναρπάσει σε κανένα σημείο,γιατί ήξερα και το 'μυστικό',και τις ανατροπές,και τις τραβηγμένες από τα μαλλιά θεωρίες,προβλήματα και λύσεις του κ.Μπράουν..
Αντικειμενικά όμως,είναι μια ταινία επαγγελματική σε κάθε επίπεδο,επομένως ικανοποιητική....
Ίσως γι'αυτό να αρέσει σε όσους δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο...
Σε τελική ανάλυση πιστεύω ότι θα σταθούν πιο αξιόπιστοι κριτές από εμάς τους υπολοίπους
-
Χθες την είδα και μου άρεσε πολύ!
Πολύ καλή μεταφορά του βιβλίου στην οθόνη...
Τώρα άν το βιβλίο είναι 'σαλάτα' , ε αυτό είναι άλλο θέμα
Εκεί βασίστηκε και ο Νταν , και κοντεύει να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο... -
Εγω εχω διαβασει τα βιβλια του(Illuminati+Da Vinci) και απλα τα ειδα ως πολυ καλα μυθιστορηματα κ τιποτα παραπανω...Αλλωστε οι θεωριες αυτες δεν ηταν ευρημα του Brown αλλα υπηρχαν και παλαιοτερα...
Σημασια εχει οτι σαν μυθιστορηματα ειναι αρκετα καλα,με πολλες εναλλαγες κ καλη πλοκη.
Σημερα θα παω να το δω
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]