-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
..το crash ηταν καλη ταινια αλλα νομιζω οτι αλλες χρονιες ουτε απ'εξω δε θα περνουσε...Για ποιες χρονιές μιλας??Τα τελευταια χρονια (από εποχη δηλαδη Τιτανικου, ενταξει ντε πολυ λιγα ειναι..), πρωτη φορα μου αρεσε πολυ η ταινία που πηρε Οσκαρ καλυτερης ταινίας!!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ειδα ροζ πανθηρα χθες...αν τον συγκρινεις με τα παλια, δε μπορεις να το δεις...αν το παρεις ανεξαρτητα, βλεπεται ανετα...εχει κανα 2 φασεις που πεθαινεις στα γελια...
To είδα κι εγώ χθες. Συμφωνώ , δεν είναι σαν τα παλιά .... αλλά έχει γέλιο
Ο Στιβ Μαρτιν .. γνωστός , μου άρεσε πολύ ο Ρενο.Τι να πεις για τον Ρενό... και στον 'Τίγρη και το χιόνι' ήταν πολύ καλός. Έρχεται και ο Κώδικας ΝταΒίντσι το Μάιο, παίζει και εκεί. Ακόμα και σε μέτριες ταινίες, ο άνθρωπος από μόνος του ανεβάζει το επίπεδο. Κατ'εμέ, ίσως ο κορυφαίος ηθοποιός αυτή τη στιγμή.
-
Κορυφαίος αυτη την στιγμή είναι ο Φρήντμαν...............!
-
Αν δεν έχεις δει το 'Driving Miss Daisy' , δες το και θα τον εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο.
Εαν βέβαια , εννοούμε τον ίδιο, διότι εκείνο το 'ντ' με μπερδεύει.
ΙΜΗΟ δεν τον πλησιάζει καν ο Ρενό.
-
Τον ίδιο λέμε! Το 'ντ' δεν είναι σωστό?!
-
Freeman
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
FreemanΡενό είπαμε!
-
Φρήμαν!
-
FreemanΣωστά! Φρήμαν λέμεεε!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Freeman
Ρενό είπαμε!
+1
-
Admiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!
BAN THEM! -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Freeman
Ρενό είπαμε!
+1
Ασε μας κι...........εεεεεε....μάλιστα Μαέστρο! Και +2 αμα γουστάρεις!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Freeman
Ρενό είπαμε!
+1
Ασε μας κι...........εεεεεε....μάλιστα Μαέστρο! Και +2 αμα γουστάρεις!!!
Σταμάτα ρε θα μας παρεξηγήσουν
-
To 'Kαληνύχτα και καλή τύχη' πήγε άπατο
Μάλλον δε θέλουν να θυμούνται οι Αμερικάνοι και να κάνουν συγκρίσεις με το παρόν τους. Αναμενόμενο.Το CRASH ήταν πάντως πολύ καλό. Κι εμένα μου άρεσε.
Εμένα όμως ακόμα να μου απαντήσουν
Ποιό ήταν το ηθικό δίδαγμα της ταινίας?Giα ποια απο τις δύο αναφέρεσαι?
@Pathos : E, εντάξει, είναι το θέμα τέτοιο, που δεν προσφέρεται για 'καταιγιστική' ταινία. Θίγει όμως υπαρκτό πρόβλημα.
Στο crash αναφέρομαι
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Μάλλον δε θέλουν να θυμούνται οι Αμερικάνοι και να κάνουν συγκρίσεις με το παρόν τους. Αναμενόμενο.Το CRASH ήταν πάντως πολύ καλό. Κι εμένα μου άρεσε.
@Pathos : E, εντάξει, είναι το θέμα τέτοιο, που δεν προσφέρεται για 'καταιγιστική' ταινία. Θίγει όμως υπαρκτό πρόβλημα.
Στο crash αναφέρομαι
Ας πούμε ότι ήταν ο ρατσισμός, ο κοινωνικός ρατσισμός ή το πώς δυσκολα 'συμβιώνουν' οι διάφορες κοινωνικές ομάδες στο Αμέρικα.
Σαν να λέμε, ότι ο 'εχθρός είναι εντός των τειχών'.
Τουλάχιστο αυτό κατάλαβα εγώ. Δεν είμαι και κανένας ειδικός βέβαια. -
Μην τα λες δυνατα αυτα Αποστολη.... Θα σ' ακουσει ο Γαβριήλ
Ειδα το Goodnight and good luck εχθες. Ταινιάρα. Κριμα να μην τιμηθει, οχι οτι εσκασα κιολας, δεν κανουν τα βραβεια την ταινια. Ο Κλουνι ειναι σπουδαιος τυπος και πανουργος! (Γι' αυτο εχει ολα τα γκομενακια στα ποδια του ) Ο τυπας που επαιζε τον Μοροου (Στραδερν; ) ηταν Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ.
-
Βια΄ζομαι γμτ! Το 'παιδί' έχασε!!!
Κι εμε΄να μου άρεσε το καλυνυχτα και καλή τυχη -
Match Point. Μην κάνετε το λάθος και πιστέψετε τις κριτικές.
Μιλάμε για τεράστια (και σας το λέει ένας fan του Γούντι Άλεν). -
Τις τελευταιες μερες ειδα:
The Descent - Κλειστοφοβικη χαζοπεριπετεια με πεινασμενα αν8ρωποφαγα αν8ρωπομορφα πλασματα.
The Matador - Πολυ καλη! Αψογος ο μετα-James Bond-ικος Pierce Brosnan!
The Constant Gardener - Επισης πολυ καλη! Οπου εχει πολλα ονοματα μπερδευομαι αλλα τελικα εβγαλα ακρη.
**Pink Panther **- Κοιμη8ηκα μετα το πρωτο τεταρτο. Κ η κοπελα μου με εβρισε που την αφησα να δει μονη της μια μλκια.Μatador κ επιμονο κηπουρο τα προτεινω ανεπιφυλακτα!!!
-
Στο crash αναφέρομαι
Ας πούμε ότι ήταν ο ρατσισμός, ο κοινωνικός ρατσισμός ή το πώς δυσκολα 'συμβιώνουν' οι διάφορες κοινωνικές ομάδες στο Αμέρικα.
Σαν να λέμε, ότι ο 'εχθρός είναι εντός των τειχών'.
Τουλάχιστο αυτό κατάλαβα εγώ. Δεν είμαι και κανένας ειδικός βέβαια.Επίσης ήθελε να θίξει και το θέμα της 'οπτική γωνίας'. Μια πράξη που φαντάζει σωστή για έναν άνθρωπο σε μια συγκεκριμένη στιγμή, φαίνεται τελείως λανθασμένη σε κάποιον ή ακόμη και στον ίδιο σε μια άλλη στιγμή...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]