-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πρόκεται για 'hoax'. Στείλτε προειδοποίηση σε όσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις ξέρετε ΤΩΡΑ!(πριν είναι αργά!)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αφήστε μάγκες, άκουσα για μία έρευνα που λέει ότι οι γυναίκες που καταπίνουν κινδυνεύουν από καρκίνο του ισοφάγου, του φάρυγγα, δεν ξέρω κι εγώ τι... Τις κάναμε που τις κάναμε χρυσές μέχρι τώρα, αν γίνει η έρευνα αυτή γνωστή, πάει το καράβι φίλοι μου, απέπλευσε...
Σε λίγο θα μας πουν ότι και το... παρά φύσιν (σικ) δημιουργεί ακράτεια
Είδατε τι σκαρφίζονται για να μην έχουμε απαιτήσεις;;; Το κακό είναι ότι θα αρχίσουν να κυκλοφορούν τα νέα...
(BTW, το 'παρα φύσιν' (σικ), όντως δημιουργεί ακράτεια αν επαναλαμβάνεται συχνά...)
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
(BTW, το 'παρα φύσιν' (σικ), όντως δημιουργεί ακράτεια αν επαναλαμβάνεται συχνά...)Σύμφωνα με τον Ασκητή (u know who) μετά το πέρας 9 ημερών όλα είναι έτοιμα για.. επανάληψη (το γνωστόν 'του κώλου τα 9μερα')
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
(BTW, το 'παρα φύσιν' (σικ), όντως δημιουργεί ακράτεια αν επαναλαμβάνεται συχνά...)
Σύμφωνα με τον Ασκητή (u know who) μετά το πέρας 9 ημερών όλα είναι έτοιμα για.. επανάληψη (το γνωστόν 'του κώλου τα 9μερα')
Έτσι, έτσι...
(φανταστείτε την Ηλέκτρα και την Έλσα, θα ετοιμάζουν επίθεση τώρα, γι' αυτό δεν απαντάνε τόση ώρα... )
-
(φανταστείτε την Ηλέκτρα και την Έλσα, θα ετοιμάζουν επίθεση τώρα, γι' αυτό δεν απαντάνε τόση ώρα... )Δεν φαντάζεσαι...
-
Νάσο πριν καιρό είχε κυκλοφορήσει το αντίθετο. Ότι το σπέρμα βοηθούσε στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Το είχαν διαδώσει φοιτητές αμερικάνικου πανεπιστημίου μέσω της ίδιας της ιστοσελίδας τους.
Αν θυμάμαι καλά μέχρι και τα Ελληνικά κανάλια το είχαν στις ειδήσεις για σοβαρή ανακάλυψη.
edit: μαμώ την ορθοραφία μου μαμω
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Νάσο πρίν καιρό είχε κυκλοφωρίση το αντίθετω. Οτι το σπέρμα βοηθούσε στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Το έιχαν διαδώσει φοιτητες αμερικάνικου πανεπηστημίου μέσω της ίδιας της ιστοσελίδας τους.Αν θυμάμε καλά μέχρι και τα Ελληνικά κανάλια το είχαν στις ειδήσεις για σοβαρή ανακάλυψη.
Εμ, είδες; Τώρα οι φεμινίστριες φαίνεται, θα πλήρωσαν την 'άλλη' έρευνα για να βγάλει άλλα αποτελέσματα! Κάποιος να τις πλακώσει στο ξύλο ρε παιδιάαααα!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν φαντάζεσαι...
Χαρη, επειδη εσυ φανταζεσαι, λεω να μην απαντησω
-
Εμ, είδες; Τώρα οι φεμινίστριες φαίνεται, θα πλήρωσαν την 'άλλη' έρευνα για να βγάλει άλλα αποτελέσματα! Κάποιος να τις πλακώσει στο ξύλο ρε παιδιάαααα!!!Δηλαδή εσύ γουστάρεις και από πίσω, και να τα πίνουν και να τις βαράς...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν φαντάζεσαι...
Χαρη, επειδη εσυ φανταζεσαι, λεω να μην απαντησω
Μην απαντάς, μην απαντάς
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εμ, είδες; Τώρα οι φεμινίστριες φαίνεται, θα πλήρωσαν την 'άλλη' έρευνα για να βγάλει άλλα αποτελέσματα! Κάποιος να τις πλακώσει στο ξύλο ρε παιδιάαααα!!!
Δηλαδή εσύ γουστάρεις και από πίσω, και να τα πίνουν και να τις βαράς...
Θα μας την πέσει το ΕΣΡ ρε παιδιάαααα!!!
(Μεταξύ μας, υπάρχει άντρας που δεν έχει αυτή τη φαντασίωση;;; )
-
(Μεταξύ μας, υπάρχει άντρας που δεν έχει αυτή τη φαντασίωση;;; )αυτος που τα χει κανει ολα αυτα!
-
(Μεταξύ μας, υπάρχει άντρας που δεν έχει αυτή τη φαντασίωση;;; )Στο Φορουμίστικο Παιχνίδι, γρήγοραααααααα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
αυτος που τα χει κανει ολα αυτα!
Ο Peter North δηλαδή, γιατί δεν πιστεύω να υπάρχει κι άλλος...
Εκτός αν έχει κανείς γκόμενα την Silvia Saint...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Στο Φορουμίστικο Παιχνίδι, γρήγοραααααααα
Σωστόοοοος Χάρη! Τη ρίχνεις;
-
Ο Peter North δηλαδή, γιατί δεν πιστεύω να υπάρχει κι άλλος...Εκτός αν έχει κανείς γκόμενα την Silvia Saint...
Κακως.. Και δεν τα κανει μονο η Silvia αυτα, κι οι τσοντες απο την ζωη ειναι βγαλμενες (περιπου)
-
-
Σωστόοοοος Χάρη! Τη ρίχνεις;Ποια; (όντως δεν κατάλαβα την ερώτηση)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ο Peter North δηλαδή, γιατί δεν πιστεύω να υπάρχει κι άλλος...
Εκτός αν έχει κανείς γκόμενα την Silvia Saint...
Κακως.. Και δεν τα κανει μονο η Silvia αυτα, κι οι τσοντες απο την ζωη ειναι βγαλμενες (περιπου)
Ασυναίσθητα μου ήρθε στο μυαλό η ατάκα του Γκουσγκούνη: Τσόντα γυρίζουμε, όχι καμια περιπέτεια...
Έχω λυθεί στα γέλια...
Όσο γι' αυτό που λες Ηλέκτρα, μάλλον δεν έχεις δει αρκετές τσόντες!
(Το αντίθετο θα μου έκανε εντύπωση)
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σωστόοοοος Χάρη! Τη ρίχνεις;
Ποια; (όντως δεν κατάλαβα την ερώτηση)
Την ερώτηση στο Φορουμίστικο Παιχνίδι βρε!!! Τι νόμιζες;;;
Ανέκδοτα [#2]