-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί δεν βάζεις τον thunderbird...;
Είναι πιο βολικός!Είναι δυνατόν να είναι πιο βολικός;
Σοβαρά, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το Outlook Express. Απεναντίας μου είναι πολύ οικείο και εξυπηρετικό. Χώρια ότι γενικώς αποφεύγω να έχω εγκατεστημένο παραπάνω από ένα πρόγραμμα για κάθε σκοπό. Λιτότις
Χωρίς s d&d ζούμε...χωρίς πιτόγυρα δεν ζούμε...(πάλι στο φαί το γύρισα... )
Τη βγάζουμε και χωρίς πιτόγυρα, αν έχουμε πίτσες...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σοβαρά, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το Outlook Express. Απεναντίας μου είναι πολύ οικείο και εξυπηρετικό. Χώρια ότι γενικώς αποφεύγω να έχω εγκατεστημένο παραπάνω από ένα πρόγραμμα για κάθε σκοπό. ΛιτότιςEχεις ένα δίκιο αλλά έχει κανα δυο features που με βολεύουν...
Για ποιά λιτότητα μου μιλάς...;... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eχεις ένα δίκιο αλλά έχει κανα δυο features που με βολεύουν...
Για πες, για πες...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Eχεις ένα δίκιο αλλά έχει κανα δυο features που με βολεύουν...
Για πες, για πες...
- το φιλτράρισμα των μηνυμάτων
- η δυνατότητα πλήρους αλλαγής ή παραμετροποίησης του περιβάλλοντος εργασίας (skin, διάταξη κτλ)
- το ότι όταν έρχονται mail μου βγάζει παράθυρο με το πόσα ήρθαν χωρίς να πρέπει να ακούω τον ηλίθιο ήχο της ειδοποίησης την ώρα που ακούω loud την αγαπημένη μου μουσική
-
iPod rocks.-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
iPod rocks.-το πήρες;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
iPod rocks.-
το πήρες;
Yeap! Εδώ δίπλα μου είναι το μωρό μου..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
- η δυνατότητα πλήρους αλλαγής ή παραμετροποίησης του περιβάλλοντος εργασίας (skin, διάταξη κτλ)
- το ότι όταν έρχονται mail μου βγάζει παράθυρο με το πόσα ήρθαν χωρίς να πρέπει να ακούω τον ηλίθιο ήχο της ειδοποίησης την ώρα που ακούω loud την αγαπημένη μου μουσική
Άντε ρε συ, κι εγώ που νόμιζα πως μίλαγες σοβαρά
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
iPod rocks.-
το πήρες;
Με 'γειες !!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
iPod rocks.-
το πήρες;
Με 'γειες !!!
Θενξ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εννοώ πως κανένα από τα 3 δεν δικαιολογεί αλλαγή στην περίπτωσή μου (btw, και το Outlook Express φιλτράρει τα μηνύματα... μάλλον, τι ενοείς 'φιλτράρισμα'; ).
-
Mα γιατί το Πλαίσιο σταμάτησε τη συνεργασία με την Creative και δεν φέρνει πια ηχεία ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Mα γιατί το Πλαίσιο σταμάτησε τη συνεργασία με την Creative και δεν φέρνει πια ηχεία ?Για πες για πες
Προς iPod lovers για δείτε και αυτό
http://www.in.gr/tech/ipodnano.asp -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
**1.5 μήνα διακοπών ** τυχερακια
Είναι τα καλά του επαγγέλματος.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Mα γιατί το Πλαίσιο σταμάτησε τη συνεργασία με την Creative και δεν φέρνει πια ηχεία ?
Για πες για πες
mirage ερώτηση κάνω, δεν γνωρίζω τον λόγο
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
iPod rocks.-Και μια και μιλάμε για iPods...
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2005/09/27/AR2005092701701.html
-
Εχει βουήξει το ιντερνετ σχετικά με τις οθόνες των Nano. Το πρόβλημα ειναι οτι ειναι δύσκολο να οριστεί τι ακριβως ειναι 'σωστή' χρήση για μια τέτοια συσκευή. Πολλοι π.χ. παραπονιούνται οτι οι οθόνες τους πλέον δεν διαβάζονται ενώ το Nano το έχουν σε ξεχωριστή τσέπη χωρίς άλλα αντικείμενα.
Πάντως το καλύτερο ειναι να περιμένει κανείς το 2ο revision μιας συσκευής, έτσι ώστε να διορθωθούν πιθανά bugs όπως αυτό.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Εχει βουήξει το ιντερνετ σχετικά με τις οθόνες των Nano. Το πρόβλημα ειναι οτι ειναι δύσκολο να οριστεί τι ακριβως ειναι 'σωστή' χρήση για μια τέτοια συσκευή. Πολλοι π.χ. παραπονιούνται οτι οι οθόνες τους πλέον δεν διαβάζονται ενώ το Nano το έχουν σε ξεχωριστή τσέπη χωρίς άλλα αντικείμενα.Πάντως το καλύτερο ειναι να περιμένει κανείς το 2ο revision μιας συσκευής, έτσι ώστε να διορθωθούν πιθανά bugs όπως αυτό.
Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα!Δείτε και αυτό:
http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=7375 -
Ρε σεις, ο FFox 1.07 En, με Kerio (αντί για ZA) πετάει !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ. Άτιμο ZA τι μου έκανες τόσο καιρό και δεν το είχα πάρει πρέφα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]