-
Ναι, όντως ειναι πολλά.
Στον Windows Explorer κάνουμε δεξί κλικ στο δίσκο που θέλουμε και επιλέγουμε Format. Κάνε full format (και οχι quick) σε NTFS (αστο καλύτερα το FAT32).
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ναι, όντως ειναι πολλά.Στον Windows Explorer κάνουμε δεξί κλικ στο δίσκο που θέλουμε και επιλέγουμε Format. Κάνε full format (και οχι quick) σε NTFS (αστο καλύτερα το FAT32).
Μπα, δεν δουλεύει, βρίσκει error.. Θα κάνω format με τον κλασσικό τρόπο. Boot από WinXP cd μάλλον για να τελειώνω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπα, δεν δουλεύει, βρίσκει error..Χμμ... Τότε κάτι θα παίζει με τον δίσκο. Δεν νομιζω να λειτουργήσει ούτε έτσι (ελπίζω να κάνω λάθος).
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μπα, δεν δουλεύει, βρίσκει error..
Χμμ... Τότε κάτι θα παίζει με τον δίσκο. Δεν νομιζω να λειτουργήσει ούτε έτσι (ελπίζω να κάνω λάθος).
Εγώ πάλι, ελπίζω να μην κάνεις λάθος για να πάρω τον 200άρη που ζαχαρώνω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χμμ... Τότε κάτι θα παίζει με τον δίσκο. Δεν νομιζω να λειτουργήσει ούτε έτσι (ελπίζω να κάνω λάθος).
ρε συ Kid έχεις βάλει καθόλου το partition magic να δεις τι έχει? Πώς δικαιολογούνται αυτά τα 'χαμένα' GB ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ρε συ Kid έχεις βάλει καθόλου το partition magic να δεις τι έχει? Πώς δικαιολογούνται αυτά τα 'χαμένα' GB ?
Δεν μπορώ να το βρω πουθενά 'ανοικτό'..
-
Start -> Run -> cmd. Στο command line: chkdsk
/f και αφού ελέγξει και διορθώσει τα λάθη, τότε κάνε format.
-
Ακριβώς αυτό που λέει ο gvala. Όμως όπου 'c' βάλε το γράμμα που έχει ο δίσκος στον windows explorer.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ακριβώς αυτό που λέει ο gvala. Όμως όπου 'c' βάλε το γράμμα που έχει ο δίσκος στον windows explorer.Worked! Thank you guys!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και αλλάζω πάλι το θέμα σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Η Fujifilm απορίφθηκε. Καταλήγω στην Cyber-shot DSC-P200. Αν κάποιος την έχει ας γράψει εντυπώσεις. Ο προβληματισμός μου είναι τι Memory stick να αγοράσω γιατί δεν το κατέχω το σπορ των μνημών της Sony
Καμιά Olympus έχει κοιτάξει; Συνήθως προσφέρουν περισσότερα από ότι κοστίζουν.
Olympus κοίταξα την Mju 800 αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη άμεσσα οπότε απορίφθηκε.
Thanks Σάββα για την διευκρίνιση. Θα παραγγείλω έαν 512Mb μαζί με την μηχανή και μια θήκη.Θανάση πόσο την βρήκες;
Εγώ την παρήγγειλα από τον Κατερέλο στα [url=http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=292] -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και αλλάζω πάλι το θέμα σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Η Fujifilm απορίφθηκε. Καταλήγω στην Cyber-shot DSC-P200. Αν κάποιος την έχει ας γράψει εντυπώσεις. Ο προβληματισμός μου είναι τι Memory stick να αγοράσω γιατί δεν το κατέχω το σπορ των μνημών της Sony
Thanks Σάββα για την διευκρίνιση. Θα παραγγείλω έαν 512Mb μαζί με την μηχανή και μια θήκη.Θανάση πόσο την βρήκες;
Εγώ την παρήγγειλα από τον Κατερέλο στα [url=http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=292] -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο χρήστης Kid έγραψε:
με λίγο 'ψάξιμο' όλα βρίσκονται
κακά τα ψέματα, είναι πολύ τέλειο εργαλείο σου λύνει τα χέρια στη διαχείριση δίσκων. Αν πάρεις τον 200ρι που λες πώς θα τον σπάσεις σε partitions?Με fdisk? Καλημέρα! (όχι δεν ειρωνεύομαι απλώς είναι τόοοοοοοσο διαβολικά αργό(βλ. verifying)) -
με λίγο 'ψάξιμο' όλα βρίσκονται
κακά τα ψέματα, είναι πολύ τέλειο εργαλείο σου λύνει τα χέρια στη διαχείριση δίσκων. Αν πάρεις τον 200ρι που λες πώς θα τον σπάσεις σε partitions?Με fdisk? Καλημέρα! (όχι δεν ειρωνεύομαι απλώς είναι τόοοοοοοσο διαβολικά αργό(βλ. verifying))Βρέθηκε! Το κάνω setup και σας μεταφέρω εντυπώσεις εντός ολίγου..
-
Παιδες να ρωτήσω κάτι..
μια βοήθεια.
Επειδή με τα κινητά είμαι λίγο άμπαλος, δεν τα'χω ψάξει τα νέα μοντέλα.
Χρειάζομαι ένα μοντέλο που να κλειδώνει το πληκτρολόγιο με κωδικό, όπως κάποια παλιότερα μοντέλα..
υπάρχει κάποιο τέτοιο καινούργιο;
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Παιδες να ρωτήσω κάτι..
μια βοήθεια.
Επειδή με τα κινητά είμαι λίγο άμπαλος, δεν τα'χω ψάξει τα νέα μοντέλα.
Χρειάζομαι ένα μοντέλο που να κλειδώνει το πληκτρολόγιο με κωδικό, όπως κάποια παλιότερα μοντέλα..
υπάρχει κάποιο τέτοιο καινούργιο;
ΕυχαριστώTo 6230 το κάνει αυτό, λογικά και το 6230i.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το κάνω setup και σας μεταφέρω εντυπώσεις εντός ολίγου..Μια χαρά.. Και Format έκανα μέσω του προγράμματος, και το partition δημιούργησε, όλα καλά δηλαδή!
-
'Defragmentation of (C: ) has been aborted due to inconsistencies that were detected in the filesystem. Please run CHKDSK or SCANDISK on (C: ) to repair these inconsistencies, then run Disk Defragmenter again.'
Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και τι πρέπει να κάνω?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
'Defragmentation of (C: ) has been aborted due to inconsistencies that were detected in the filesystem. Please run CHKDSK or SCANDISK on (C: ) to repair these inconsistencies, then run Disk Defragmenter again.'Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και τι πρέπει να κάνω?
αυτό που σου λέει, δλδ θα κάνεις αυτό που πολύ σωστά ανέφερε ο gvala παραπάνω, chkdsk
/f και αν έχεις XP θα πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση για να γίνει το τσεκ
-
'Defragmentation of (C: ) has been aborted due to inconsistencies that were detected in the filesystem. Please run CHKDSK or SCANDISK on (C: ) to repair these inconsistencies, then run Disk Defragmenter again.'
Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και τι πρέπει να κάνω?
αυτό που σου λέει, δλδ θα κάνεις αυτό που πολύ σωστά ανέφερε ο gvala παραπάνω, chkdsk
/f και αν έχεις XP θα πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση για να γίνει το τσεκ
Δηλαδή πρέπει να κάνω φόρματ?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]