-
Μετά από αλλεπάλληλα κρασαρίσματα με τον Maxthon πήρα την απόφαση να τον στείλω... ...και ξανα-επανήλθα στον Firefox (1.04).Παρατήρησα ότι τα αγαπημένα μου extensions έχουν βελτιωθεί πολύ...όπως το bbcode, το forecast κτλ.
Σπύρο μην βαράς...
-
Υπάρχει και το 1,06 στα Ελληνικά και για τους πιο τολμηρούς έχει βγει η beta έκδοση 1,5 που επιφέρει ουσιαστικές βελτιώσεις.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Slashtrolls..... Στο +5, και άντε στο +4 αμα δεν βαριέμαι...Φαντάζεσαι το 4ΤF με moderation τύπου slashdot?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος ( Χάρη; ) πώς μπορώ να αλλάξω το φάκελο που αποθηκεύονται τα downloads μου στο GetRight 5.1 ...;Μου έχει σπάσει τα «φρύδια»..συνέχεια να του υποδεικνύω άλλο φάκελο από αυτόν που σώνει κ καλά θέλει να τα βάζω!
Δυστυχώς δεν γνωρίζω (γιατί εγώ χρησμοποιώ FreshDownload... όχι πως είναι καλύτερο).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μετά από αλλεπάλληλα κρασαρίσματα με τον Maxthon πήρα την απόφαση να τον στείλω... ...και ξανα-επανήλθα στον Firefox (1.04).Παρατήρησα ότι τα αγαπημένα μου extensions έχουν βελτιωθεί πολύ...όπως το bbcode, το forecast κτλ.Σπύρο μην βαράς...
Νομίζω πως ή βγήκε ή βγαίνει σύντομα ο ΙΕ7. Κι εμένα μου κάνει 'νερά' τελευταία ο Maxthon (όπως και ο ΙΕ6) αλλά ψυλλιάζομαι πως 'φταίει' το ScanSpyware.
-
Έβαλα κι εγώ Firefox EN (1.06), έτσι για αλλαγή... αν και ο Maxthon δεν ξεπερνιέται με τίποτα!
Μερικά must have (IMHO) extensions:
-
URL Alias (δεν χρειάζεται να τα έχετε bookmarked τα URLs, αλλιώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στάνταρ πεδίο 'Keyword' του Firefox στα properties του Bookmarked URL).
Ένα από τα δύο:
Ένα από τα δύο:
- Mouse Gestures
- Easy Gestures : Για να δουλέψει με τον FF 1.06 μην κατεβάσετε την έκδοση 3.1, αλλά την 3.01 (στο τέλος της σελίδας).
ΥΓ1. Μερικά από τα παραπάνω extensions νομίζω ΔΕΝ δουλεύουν με τον εξελληνισμένο FF (αν και δεν είμαι σίγουρος).
ΥΓ2. Είναι ζήτημα χρόνου να ξαναγυρίσω στον Maxthon... είναι ταχύτερος σε όλα του!! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μετά από αλλεπάλληλα κρασαρίσματα με τον Maxthon πήρα την απόφαση να τον στείλω... ...και ξανα-επανήλθα στον Firefox (1.04).Παρατήρησα ότι τα αγαπημένα μου extensions έχουν βελτιωθεί πολύ...όπως το bbcode, το forecast κτλ.
Σπύρο μην βαράς...
Νομίζω πως ή βγήκε ή βγαίνει σύντομα ο ΙΕ7. Κι εμένα μου κάνει 'νερά' τελευταία ο Maxthon (όπως και ο ΙΕ6) αλλά ψυλλιάζομαι πως 'φταίει' το ScanSpyware.
Ωχ κι εσύ Χάρη...;
Φίλε μου όντως αξεπέραστος αλλά τώρα τελευταία κόντεψα να σπάσω το λαπτοπ από τα κολλήματα κ τα κρασαρίσματα...
Ο fx μέχρι στιγμής θέλει λίγο συνήθεια ξανά...
Εγώ έβαλα τα εξής:-adblock (από τα αγαπημένα μου, ο φονέας μεγάλων φωτό στα φόρουμ)
-forecastfox
-pdf download
-IE view
-bbcode (απλά απίστευτο )
-download with (για να χρησιμοποιώ το getright)
-smiley xtra (άπειρα smilies...έτσι Σπύρο και Μάνο; ) -
-
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Παλιά παιχνίδια για σύγχρονα PCs; Έψαχνα bubble bobble κτλ, βρήκα την Terminal Studio.Ακόμα δεν ξέρω αν είναι free, αλλά έχει χαβαλέ πάντως να το ψάχνει κανείς. Γνωρίζετε κάτι αντίστοιχο με περισσότερα παιχνίδια;
check THIS out! ---> http://www.abandonia.com
**Σπύρο μην βαράς... **:P
Δεν πειράζει άσωτε υιέ, συγχωρείσαι! Bow to the fox!!!
btw, η current έκδοση είναι η 1.0.6
Εγώ έβαλα τα εξής:
-adblock (από τα αγαπημένα μου, ο φονέας μεγάλων φωτό στα φόρουμ)
-forecastfox
-pdf download
-IE view
-bbcode (απλά απίστευτο )
-download with (για να χρησιμοποιώ το getright)
-smiley xtra (άπειρα smilies...έτσι Σπύρο και Μάνο; )δοκίμασε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τo conquery!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
btw, η current έκδοση είναι η 1.0.6..το ξέρω απλά αυτή την είχα έτοιμη στο δίσκο μου!
βαριόμουν να κατεβάσω την 1.06...να ήτανε η 1.6 κάτι γινόνταν!
-
δοκίμασε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τo conquery!!!Mου δίνεις ένα σύντομο οδηγό χρήσης του γιατί δεν το πολυκατάλαβα... ...το εγκατέστησα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δοκίμασε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τo conquery!!!
Mου δίνεις ένα σύντομο οδηγό χρήσης του γιατί δεν το πολυκατάλαβα... ...το εγκατέστησα.
Διάλεξε ένα οποιοδήποτε κείμενο στη σελίδα που είσαι. Κάνε δεξί κλικ πάνω του. Πάτα 'query to' και απλώς διάλεξε μηχανή αναζήτησης! Όχι πια copy + άνοιγμα σελίδας google + paste + enter. Αναζήτηση με μία κίνηση
Το προγραμματάκι γίνεται customize με όσες μηχανές αναζήτησης (google, altavista, ebay, wikipedia κλπ) θέλεις εσύ! Επίσης, διαλέγεις αν το αποτέλεσμα θα ανοίγει σε νέο tab ή στο ενεργό.
-
Mου δίνεις ένα σύντομο οδηγό χρήσης του γιατί δεν το πολυκατάλαβα... ...το εγκατέστησα.
Διάλεξε ένα οποιοδήποτε κείμενο στη σελίδα που είσαι. Κάνε δεξί κλικ πάνω του. Πάτα 'query to' και απλώς διάλεξε μηχανή αναζήτησης! Όχι πια copy + άνοιγμα σελίδας google + paste + enter. Αναζήτηση με μία κίνηση
Το προγραμματάκι γίνεται customize με όσες μηχανές αναζήτησης (google, altavista, ebay, wikipedia κλπ) θέλεις εσύ! Επίσης, διαλέγεις αν το αποτέλεσμα θα ανοίγει σε νέο tab ή στο ενεργό.
πολύ καλό...!
-
-
Αυτά ρε σεις είναι built-in στον Maxthon... α ρε που ζείτε, κατακαημένοιοιοιοιοιοιοιοι
-
Αυτό το λένε 'παραμετροποίηση'. Όποιος δεν χρειάζεται κάτι, δεν το βάζει (και δεν το φορτώνει).
Βγήκε το αναμενόμενο critical multipatch για τον ΙΕ-Maxthon, ή ακόμα το παλεύει η MS; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό το λένε 'παραμετροποίηση'. Όποιος δεν χρειάζεται κάτι, δεν το βάζει (και δεν το φορτώνει).Παραμετροποίηση Μάνο μου ονομάζεται όταν η... παράμετρος υπάρχει built-in και απλά τις αλλάζεις ρυθμίσεις. Όταν την προσθέτεις (γιατί δεν υπάρχει) ονομάζεται προσθήκη (και φέρνει περισσότερο σε... μπάλωμα, παρά σε παράμετρο).
Βγήκε το αναμενόμενο critical multipatch για τον ΙΕ-Maxthon, ή ακόμα το παλεύει η MS;
Θες να πεις αν έβγαλε η MS το αναμενόμενο critical multipatch μπας και φτάσει τα επίπεδα του Maxthon?
-
Μπας και υπάρχει κανα site που να υπάρχουν οι οδηγοί των TurboX laptop ? Δεν έχω το CD εύκαιρο
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παραμετροποίηση Μάνο μου ονομάζεται όταν η... παράμετρος υπάρχει built-in [...]Αυτό στα χαρτιά μου το βλέπω σαν 'φούσκωμα' (bloat στην βαρβαρικήν), που μοιραία προσθέτει άχρηστο (για αυτούς που δεν χρησιμοποιούν την 'παράμετρο') βάρος και πολυπλοκότητα.
Ψευδαισθήσεις δεν τρέφουμε, κανείς δεν είναι τέλειος. Το θέμα είναι να βρείς το 'μή χείρον', όπως γινόταν πάντα έτσι κι αλλιώς.
Προς το παρόν, για μένα το μή χείρον είναι αυτό:```Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.10) Gecko/20050912 Firefox/1.0.6 (Ubuntu package 1.0.6)
Και για να ρίξω λίγο περισσότερο λάδι στη φωτία, αναφέρω και αυτό: Ο Scott Berkun, μέλος της ομάδας ανάπτυξης και υπεύθυνος για μεγάλο μέρος του UI του IE ως την έκδοση 5, πλέον [χρησιμοποιεί αποκλειστικά Firefox](http://www.scottberkun.com/blog/?p=115).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]