-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Αν και κολλημενος με την Αλεπου εδω και 1,5 χρονο τι αποψεις εχετε για τον Opera 8.5; Διαβασα οτι και ταχυτερος ειναι και πιο ασφαλης. Ισχυει;;
Οχι πως σκεφτομαι να αλλαξω ευκολα αλλα ο κατι με τρωει για πειραματαΑν είναι να πειραματιστείς άσε τις Όπερες και τις Αλεπούδες και πήγαινε σε Maxthon να πάρεις πρόγευση από IE7. Έτσι κι αλλιώς σύντομα όλοι με IE7 θα δουλεύουμε
ΥΓ. Μόλις ανακάλυψα πως αν σύρεις ένα link από το παράθυρο του Maxthon στον FFox, η αλεπού ΔΕΝ το ανοίγει (το ανάποδο φυσικά λειτουργεί) αλλά δεν είμαι σίγουρος για το αν φταίει ο Maxthon ή ο FFox.
-
Ο χρήστης kasper έγραψε:
βγηκε το μικρο και το μεγαλο ερχεται
http://www.artlebedev.com/portfolio/opt ... scription/
Δεν ξερω αν ξαναεχει ποσταριστει αλλα ριξτε μια ματια σε αυτο το keyboard!
http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/Έχει ξαναποσταριστεί, και είμαι εκστασιασμένος με αυτό το πληκτρολόγιο. Θα κάνω όμως πέτρα την καρδια και θα περιμένω να περάσει κανα 6μηνο με χρόνο από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, πρώτον για να πέσει η τιμή του και δεύτερον για να εξαλειφθούν τα όποια αρχικά bugs.
-
Κάποια πρόταση για καλές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες?? Πολύ ακριβές όμως απ'ότι είδα....πάλι για ebay με βλέπω...
-
Eχω 2 email acconts. Το ένα είναι στην ελληνική yahoo και το άλλο στην freemail. Τα χρησιμοποιώ και τα δύο με το Outlook Express. Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ με το yahoo στέλνω κανονικά mail με το freemail δεν μπορώ.
Και τα δύο λαμβάνουν κανονικά.
Τι μπορεί να φταίει;
- έχω τικαρισμένο το απαιτείται έλεγχος από τον διακομιστή και έχω κοιτάξει και τα settings για τους διακομιστές.
αλήθεια στον outgoing server βάζουμε του παροχέα μας; γιατί στο yahoo που δουλεύει έχω μόνο αυτά που δίνει το yahoo.gr
- έχω τικαρισμένο το απαιτείται έλεγχος από τον διακομιστή και έχω κοιτάξει και τα settings για τους διακομιστές.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Κάποια πρόταση για καλές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες?? Πολύ ακριβές όμως απ'ότι είδα....πάλι για ebay με βλέπω...ΠΛΑΙΣΙΟ
-
Eχω 2 email accounts. Το ένα είναι στην ελληνική yahoo και το άλλο στην freemail. Τα χρησιμοποιώ και τα δύο με το Outlook Express. Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ με το yahoo στέλνω κανονικά mail με το freemail δεν μπορώ.
Τι μπορεί να φταίει;
αλήθεια στον outgoing server βάζουμε του παροχέα μας; γιατί στο yahoo που δουλεύει έχω μόνο αυτά που δίνει το yahoo.gr
-
Update: ο 80άρης Toshiba στις 5400 rpm που έβαλα είναι καταπληκτικός! Σφαίρα το laptop. Eπιτέλους! H αναβάθμιση που είναι must σε όσους έχουν μικρούς και αργούς δίσκους!
To πρόβλημα με τα 2 partitions παραμένει και έχω αρχίσει να το αποδέχομαι.
Δεν δέχεται με κανένα πρόγραμμα ο να είναι άνω των 25GB που είναι τώρα. Μάλλον το bios πρέπει να φταίει και δυστυχώς δεν υπάρχει άλλο νεότερο.
Οπότε 25 το ένα partition το βασικό και 50GB το άλλο...δεν με πειράζει. Ούτως το 2ο θα φουλαριστεί με mp3s...To θέμα είναι όμως ότι ο προηγούμενος που είχα δεν αναγνωρίζεται από το laptop. Είναι ένας 20GB 4200rpm Τoshiba τον οποίο τοποθέτησα σε ένα case 2,5' Transcend από το Πλαίσιο.
Κι εδώ το bios φταίει ρε γμτ; Οι usb μου είναι 1.1
Αny help...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eχω 2 email accounts. Το ένα είναι στην ελληνική yahoo και το άλλο στην freemail. Τα χρησιμοποιώ και τα δύο με το Outlook Express. Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ με το yahoo στέλνω κανονικά mail με το freemail δεν μπορώ.Και τα δύο λαμβάνουν κανονικά.
Τι μπορεί να φταίει;
Ξετικάρισέ το για το freemail και βάλε για SMTP server (outgoing) π.χ. τον mailgate.otenet.gr
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[snip]
Γενικώς για SMTP server μπορούμε να βάζουμε οποιονδήποτε. Ο POP3 είναι που χρειάζεται να είναι αυτός που υποδεικνύει ο εκάστοτε email παροχέας (yahoo, freemail, κλπ).
Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος τον POP3 server της yahoo;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Eχω 2 email accounts. Το ένα είναι στην ελληνική yahoo και το άλλο στην freemail. Τα χρησιμοποιώ και τα δύο με το Outlook Express. Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ με το yahoo στέλνω κανονικά mail με το freemail δεν μπορώ.
Τι μπορεί να φταίει;
Ξετικάρισέ το για το freemail και βάλε για SMTP server (outgoing) π.χ. τον mailgate.otenet.gr
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΕΕΕΕΕΕ!
Είχα το outgoing του παροχέα μου αλλά είχα τικαρισμένο το απαιτείται έλεγχος από τον διακομιστή!
Να 'σαι καλά ρε Χάρη!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]
Γενικώς για SMTP server μπορούμε να βάζουμε οποιονδήποτε. Ο POP3 είναι που χρειάζεται να είναι αυτός που υποδεικνύει ο εκάστοτε email παροχέας (yahoo, freemail, κλπ).
Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος τον POP3 server της yahoo;
Το ξέρω αυτό Χάρη...απλά εκείνο το τικ μου τα έκανε όλα!
Ο δικός μου από το yahoo.gr είναι pop.mail.yahoo.com
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είχα το outgoing του παροχέα μου αλλά είχα τικαρισμένο το απαιτείται έλεγχος από τον διακομιστή!
Να 'σαι καλά ρε Χάρη!
No prob
Εγώ δεν μπορώ να ρυθμίσω με τίποτα το yahoo mail μου να δουλεύει με το Outlook Express. Δεν μου δέχεται με τίποτα το pasword μου, το οποίο όμως το δέχεται και δουλεύει κανονικά όταν πάω μέσω web. Τις πταίει;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Να 'σαι καλά ρε Χάρη!
No prob
Εγώ δεν μπορώ να ρυθμίσω με τίποτα το yahoo mail μου να δουλεύει με το Outlook Express. Δεν μου δέχεται με τίποτα το pasword μου, το οποίο όμως το δέχεται και δουλεύει κανονικά όταν πάω μέσω web. Τις πταίει;
Εάν έχει το yahoo.com δε μπορείς να το δουλέψεις με Outlook.
Μόνο με το yahoo.gr -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να 'σαι καλά ρε Χάρη!
No prob
Εάν έχει το yahoo.com δε μπορείς να το δουλέψεις με Outlook.
Μόνο με το yahoo.grΤο βρήκα τελικά. Έπρεπε να εγγραφώ στην υπηρεσία Yahoo Deliever (Yahoo Παράδοση) για να δουλέψει.
-
Χάρη το έβαλες το Antivir 7;
Eγώ έβγαλα το auto-update γιατί κάθε φορά που έμπαινα στο νετ άνοιγε και επειδή καθυστερούσε κάνω όποτε θέλω εγώ.
Το μόνο μείον του μέχρι στιγμής είναι ότι αργεί περισσότερο να κάνει update από πριν [να βρει τον server εννοώ].
Kατά τα άλλα το βολεύτηκα πολύ.
Χτες μου βρήκε και trojan κρυμμένο σε αθώο πρόγραμμα που πήγα να βάλω. Νiceee!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χάρη το έβαλες το Antivir 7;Eγώ έβγαλα το auto-update γιατί κάθε φορά που έμπαινα στο νετ άνοιγε και επειδή καθυστερούσε κάνω όποτε θέλω εγώ.
Το μόνο μείον του μέχρι στιγμής είναι ότι αργεί περισσότερο να κάνει update από πριν [να βρει τον server εννοώ].
Kατά τα άλλα το βολεύτηκα πολύ.
Χτες μου βρήκε και trojan κρυμμένο σε αθώο πρόγραμμα που πήγα να βάλω. Νiceee!
Το έβαλα Σάββα. Και μένα μου σέρνεται το update (στο laptop [SP2]περισσότερο από ότι στο ΠιΣι [SP1]).
Αντιμετωπίζω πρόβλημα όμως στο laptop... κάθε φορά που βρίσκει update και το κατεβάσει, μετά μου εξαφανίζει εντελώς τον Guard από το tray, παρόλο που στην κεντρική του οθόνη μου λέει πως είναι ενεργοποιημένος. Στο 6άρι, μόλις κατέβαζε το update έκλεινε για λίγο την ομπρέλα του guard, εγκαθιστούσε το update και την ξανάνοιγε. Σε αυτή τη διαδικάσία το 7άρι δεν μου τον ξανανοίγει τον guard (και κάνω επανεκίνηση των Windows ).
Εχτές το ξαναεγκατέστησα από την αρχή να δω μπας και φτιάξει... θα έχω νεότερα από Δευτέρα (τα ΣΚ δεν τον ανοίγω τον λάπτοπ).
ΥΓ. Στο on-the-fly catchup ήταν και είναι πολύ καλό το Antivir (ένας από τους κύριους λόγους που το επέλεξα εξαρχής)
-
Oxι εμένα δεν το κάνει αυτό που λες...κανονικά στην taskbar είναι!
-
Σπύρο, τι έγινε με το NTFS; Με τη Miranda;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oxι εμένα δεν το κάνει αυτό που λες...κανονικά στην taskbar είναι!Ίσως πάιζει κάτι με τον αποκλεισμό του AVNotify που έχω στο Kerio (θα το ψάξω).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σπύρο, τι έγινε με το NTFS; Με τη Miranda;Τίποτα και τίποτα
Δεν πείραξα τίποτα από τα δύο, εφόσον κάνω τη δουλειά μου και έτσι (FAT32 και msn 7.0).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]