-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σαν να λέμε 'λιγότερο αργός'
Το ΜΟΝΟ πράγμα που είναι αργό στον FF Χάρη, είναι η ώρα που κάνει να τρέξει όταν τον ανοίγεις. Για κάποιον που τον έχει ανοιχτό όλη μέρα, αδιάφορον
Κι όταν φορτώνει σελίδες βρε συ!
Πάντως άκου τι έπαθα! Επειδή τελευταία μπαίνω νετ συνέχεια από τον λάπτοπ (όπυ έχω ΦΦοξ, θυμάσαι γιατί) τον συνήθισα και μου φιανόταν κάπως 'ξένος' ο Μαχθον στον ντέσκτοπ. Οπότε έβαλα κι εκεί ΦΦοξ
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πάντως άκου τι έπαθα! Επειδή τελευταία μπαίνω νετ συνέχεια από τον λάπτοπ (όπυ έχω ΦΦοξ, θυμάσαι γιατί) τον συνήθισα και μου φιανόταν κάπως 'ξένος' ο Μαχθον στον ντέσκτοπ. Οπότε έβαλα κι εκεί ΦΦοξ
Πέφτουν τα 'κάστρα' σιγά σιγά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πέφτουν τα 'κάστρα' σιγά σιγά.
Μωρέ ας δούλευε το Super Drag & Drop του Maxthon στο laptop και θα σου έλεγα εγώ αν θα έπεφτε κανένα κάστρο
Απλά, επειδή όταν συνηθίζω κάτι πάνε μηχανικά τα χέρια μου, με βολέυει τελικά να έχω και στους δυο Η/Υ τον ίδιο browser (FFox δυχτυχώς).
-
Best IDE for JAVA?
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Κάντε search στο Google την λέξη 'ληστές'......
Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο!!!!!!!
Προφανώς κάποια εταιρία έπαιζε με τα κλειδιά αναζήτησης του ΟΤΕ! Πολύ καλό πάντως!!! Και επίκαιρο, τους ταιριάζει γάντι!!!
Εμμ... όχι και εταιρία... απλός κόσμος ήτανε.
Google bombing λέγεται, και είναι ακριβώς το ίδιο με το να ψάξεις για failure ή miserable failure στο google -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να το κάνω install το 1.5 ή τσάμπα ο χαμός?Να τον βάλεις εννοείται!
Κάτι που είχα στον Maxthon και μου άρεσε επιτέλους που το είδα και στον fx 1.5 είναι που μπορείς να κουνάς σε όποια θέση θέλεις (δεξιά-αριστερά) το tab σου.
-
Κι εγώ firefox χρησιμοποιώ
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Best IDE for JAVA?Εμ, Eclipse; Τι ερώτηση ήταν τώρα αυτή
-
-
εχει κανενας σας VoIP τηλεφωνο ή εχει ασχολιθει με το συγκεκριμενο θεμα να μου λυσε καποιες αποριες???
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δουλεύει άψογα!
Επίσης και τα extensions μου το ίδιο.
Από προχτές που εγκατέστησα τον 1,5 είχα βγάλει την φυματίωση. Κάποια από τις προεκτάσεις -πιθανολογώ το fasterfox, ή το adblock- δημιουργούσε πρόβλημα (παρόλο που υποτίθεται ότι αναβαθμίστηκαν αυτόματα) και μου έκλεινε τον FF μετά από περίπου 4 λεπτά χρήσης.
Τελικά απεγκατέστησα 5-6 από τα πιο ύποπτα extensions, τα επανεγκατέστησα και τώρα όλα δουλεύουν ρολόι.
BTW, μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ μια εικόνα από τον υπολογιστή μου (που προφανώς την έχω πάρει με printscreen) να την μετατρέψω σε jpeg; Με άλλα λόγια, elteo, πως έβγαλες την φωτογραφία από τα extension σου;
-
Την ανοίγεις με το Paint ή με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας της προκοπής (πχ Paint Shop Pro) και τη σώνεις ως JPEG. Μπορείς να ρυθμίσεις από τα options που εμφανίζονται όταν επιλέγεις σώσιμο ως JPEG την ποιότητα [όχι στο Paint]: με 60-70% μικραίνει πολύ το μέγεθος του αρχείου και δεν χάνεις σημαντικά σε ποιότητα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Την ανοίγεις με το Paint ή με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας της προκοπής (πχ Paint Shop Pro) και τη σώνεις ως JPEG. Μπορείς να ρυθμίσεις από τα options που εμφανίζονται όταν επιλέγεις σώσιμο ως JPEG την ποιότητα [όχι στο Paint]: με 60-70% μικραίνει πολύ το μέγεθος του αρχείου και δεν χάνεις σημαντικά σε ποιότητα....με πρόλαβε ο Μανος...
Εάν θέλεις μόνο ένα συγκεκριμένο παράθυρο όπως το extension window πατάς απλά Αlt+prtsc
-
Ευχαριστώ πολύ και τους δύο σας.
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Best IDE for JAVA?Γεια σου συνάδελφε
Θα σου προτείνω και εγώ τον Eclipse αν και ειναι λίγο δύσκολο να τον συνηθήσεις http://www.eclipse.org/platform (σημείωση ότι είναι 100ΜΒ και λίγο βαρύ).
Για πιό ελαφρές καταστάσεις υπάρχει και αυτό http://www.jcreator.com. Αυτό είναι ότι πρέπει για τις πρώτες εργασίες του Ά εξαμήνου αλλά σιγά σιγά εγώ το γυρίζω σε Eclipse. Βέβαια υπάρχει και τον Beans αλλά δεν έχω ασχοληθεί. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Την ανοίγεις με το Paint ή με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας της προκοπής (πχ Paint Shop Pro) και τη σώνεις ως JPEG. Μπορείς να ρυθμίσεις από τα options που εμφανίζονται όταν επιλέγεις σώσιμο ως JPEG την ποιότητα [όχι στο Paint]: με 60-70% μικραίνει πολύ το μέγεθος του αρχείου και δεν χάνεις σημαντικά σε ποιότητα.Μια πολύ καλύτερη μορφή αποθήκευσης, όσον αφορά εικόνες με μεγάλα κομμάτια συμπαγούς χρώματος (όπως η extension list π.χ.) είναι το PNG.
Και με πολύ καλύτερη ποιότητα από το JPEG. -
Μιας και ο firefox φαίνεται να βρήκε το δρόμο του ας κάνω μια απόπειρα να αλλάξω θέμα.
Βρίσκομαι στην περίοδο αναζήτησης hardware για το καινουργιο pc που θα στήσω και έχω κάτι προβληματισμούς σχετικά με την οθόνη. Αποφάσισα να πάρω και εγώ tft (λόγω χώρου κυρίως) και αυτό που με απασχολεί είναι το πόσο σημαντική είναι η DVI είσοδος. Όλα τα μοντέλα που είχα στο μυαλό μου για αγορά, προέκυψε ότι δεν έχουν DVI. Ενοείτε ότι είναι αρκετά φθηνότερα από τα αντιστοιχα με DVI είσοδο.
π.χ. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168253 LG 17'' με 259
-
Καινούργιο πρόβλημα με τον υπολογιστή.
Όταν βάλω το azureus για κατέβασμα χάνεται η σύνδεση, δεν υπάρχει καθόλου internet στον υπολογιστή (ούτε το azureus κατεβάζει.).
Έχω μειώση την ταχύτητα κατεβάσματος, και τον αριθμό τον τορεντ που συνδέεται αλλά τίποτα.Με βλέπω πάλi για φορμάτ με τόσα προβλήματα που βγάζει και ας έχει 15 ημέρες που το έκανα
-
dazed:
Το DVΙ προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας, αλλά όχι τόση που να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά, ειδικά σε οθόνες αυτού του κόστους. Εμένα η οθόνη έχει είσοδο DVI, αλλά η κάρτα γραφικών μου (GF 4 Ti 4200) μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούσε να υποστηρίξει υψηλές αναλύσει DVI. Έτσι γύρισα στην κλασική σύνδεση και δεν έχω πρόβλημα.
H γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να πληρώσεις αρκετά χρήματα παραπάνω για το χαρακτηριστικό αυτό, καλύτερα να τα δώσεις για μια πιο ποιοτική οθόνη. Προτίμησε οπωσδήποτε κάποια με TCO 2003.Demetriades:
Έχεις ανοίξει το κατάλληλο port στον router για το Azureus; Δοκίμασε εναλλακτικά το Bit Comet.
Επίσης δες αν οι ρυθμίσεις στον router είναι εντάξει, κάνε του και κανένα reset. To φορμάτ δεν είναι σωστή επιλογή. Πάντως αν κάνεις ή αν το PC σου δουλεύει ρολόι, χρησιμοποίησε το Norton Ghost για να κρατήσεις ένα image του partition του λειτουργικού σου, ώστε να επαναφέρεις τα πάντα στην πρότερη κατάσταση εντός 10 λεπτών με λίγες κινήσεις. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Demetriades:
Έχεις ανοίξει το κατάλληλο port στον router για το Azureus; Δοκίμασε εναλλακτικά το Bit Comet.
Επίσης δες αν οι ρυθμίσεις στον router είναι εντάξει, κάνε του και κανένα reset. To φορμάτ δεν είναι σωστή επιλογή. Πάντως αν κάνεις ή αν το PC σου δουλεύει ρολόι, χρησιμοποίησε το Norton Ghost για να κρατήσεις ένα image του partition του λειτουργικού σου, ώστε να επαναφέρεις τα πάντα στην πρότερη κατάσταση εντός 10 λεπτών με λίγες κινήσεις.Mάνο μέχρι πριν 3 - 4 μέρες όλα ήταν μια χαρά δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα
Έχω κάνει restart το rooter αλλά τίποτα, επίσης αν τον κάνω όταν παρουσιάσει το πρόβλημα μου βγάζει μήνυμα limited or no connectivity.
Μόνο με restart του υπολογιστή θεραπεύεται.Θα δοκιμάσω και το bitcomet αλλά προτιμώ το azureus λόγω java και ασφάλειας σε αδιάκριτους.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]