-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Έχει ο Γερμανός ένα φορτιστή ORBIT ο οποίος δεν έχει διακόπτη για να ρυθμίσεις τι χωρητικότητας μπαταρίες έχεις βάλει. Ένας παλιός ORBIT που έχω έχει διακόπτη οπότε με ένα timer που έχει, κανονίζει πόση ώρα φορτίζει ανάλογα με την χωρητικότητα της μπαταρίας. Γεμίζει μέχρι 700 mah περίπου για τις ΑΑΑ οπότε δεν κάνει για τις 950 που αγόρασα.
Ρώτησα πως γίνεται και ο νέος ORBIT «καταλαβαίνει» τι μπαταρίες έχεις βάλει και πότε σταματάει και μου είπε ότι βλέπει διαφορά θερμοκρασίας.. Σας φαίνεται λογικό?εδώ κανείς???
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Έχει ο Γερμανός ένα φορτιστή ORBIT ο οποίος δεν έχει διακόπτη για να ρυθμίσεις τι χωρητικότητας μπαταρίες έχεις βάλει. Ένας παλιός ORBIT που έχω έχει διακόπτη οπότε με ένα timer που έχει, κανονίζει πόση ώρα φορτίζει ανάλογα με την χωρητικότητα της μπαταρίας. Γεμίζει μέχρι 700 mah περίπου για τις ΑΑΑ οπότε δεν κάνει για τις 950 που αγόρασα.
Ρώτησα πως γίνεται και ο νέος ORBIT «καταλαβαίνει» τι μπαταρίες έχεις βάλει και πότε σταματάει και μου είπε ότι βλέπει διαφορά θερμοκρασίας.. Σας φαίνεται λογικό?εδώ κανείς???
Το να ανιχνεύει ο φορτιστής πότε είναι φορτισμένες οι μπαταρίες είναι λογικό.
Αυτό που σου είπαν σχετικά με τη θερμοκρασία ισχύει σε ορισμένες μπαταρίες όχι όμως στις απλές επαναφορτιζόμενες, το σύστημα αυτό υπάρχει για μπαταρίες που χρησιμοποιούμε σε συσκευές (battery pack) συνήθως Li-ion η οποίες έχουν κύκλωμα ελέγχου πριν την έξοδο.Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα το θέμα ας με διορθώσει
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Αυτό που σου είπαν σχετικά με τη θερμοκρασία ισχύει σε ορισμένες μπαταρίες όχι όμως στις απλές επαναφορτιζόμενες, το σύστημα αυτό υπάρχει για μπαταρίες που χρησιμοποιούμε σε συσκευές (battery pack) συνήθως Li-ion η οποίες έχουν κύκλωμα ελέγχου πριν την έξοδο.Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα το θέμα ας με διορθώσει
νομίζω ότι όντως έτσι είναι, το κύκλωμα ελέγχου ελέγχει την θερμοκρασία. Δε έχω εμβαθύνει σ'αυτό, απλώς έτσι έχω διαβάσει. Περαιτέρω πληροφορίες οι γνώστες του θέματος
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το καλώδιο 'απ' την πρίζα' πάει στο Line. Ένα άλλο συνδέει το splitter με το modem και ένα τρίτο το netmod με την υποδοχή phone του splitter...
Το καλώδιο συνδέεταιστο netmod στην εσωτερική υποδοχή (εκεί που πήγαινε παλιά το καλώδιο της πρίζας)...Έτσι δεν είναι;
Ναι, σωστά είναι, άρα κάποια βλακεία θα έγινε απ'το κέντρο. Δοκίμασες να κάνεις reset στο netmod? Πατημένο 15 δευτερόλεπτα πάνω κάτω. Αν τίποτα, τότε αύριο με το καλημέρα πάρε 121
Mπαααα! Τζίφος και το reset!
Αύριο 13888 (βλάβες από κινητό)...
Ευχαριστώ, πάντως!
Νεότερα: το πρωί τους πήρα τηλέφωνο για να δηλώσω το πρόβλημα και πριν λίγο μου τηλεφώνησαν για να μου που ότι η adsl μου δουλεύει με demo της forthnet (σώωωπαααα), άρα θεωρείται πρόβλημα τηλεφώνου και όχι της adsl (ποιός το είχε πει αυτό, δεν ξέρω) και πρέπει να το ξαναδηλώσω στις βλάβες....
Τέλος πάντων, αν είναι κάποιο πρόβλημα απ' το κέντρο θα διορθωθεί μέσα σε 2-3 ώρες, αλλιώς θα περάσει συνεργείο μέσα σε 2 εργάσιμες...
Άντε να δούμε!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
νομίζω ότι όντως έτσι είναι, το κύκλωμα ελέγχου ελέγχει την θερμοκρασία. Δε έχω εμβαθύνει σ'αυτό, απλώς έτσι έχω διαβάσει. Περαιτέρω πληροφορίες οι γνώστες του θέματος
Χμ...λογικά κάποιος τρόπος θα υπάρχει να τσεκάρει πότε γέμισε η μπαταρία....
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Για να καταλάβετε για πόσο μικρό PC μιλάμε, δείτε αυτό:Δείτε πως φαίνονται τα CD δίπλα στο VAIO!
Καταπληκτικό αλλά δεν αγοράζω από εξωτερικό επειδή δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη αλλά και επειδή δεν έχω πιστωτική [είμαι εναντίον].
Από που αλλού μπορώ να το βρω;
Με Attica Gift card μπορώ να αγοράσω;
Δώσε κάνα link από το ebay.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δοκίμασα το AVG antivirus (δωρεάν) και γενικά μου φάνηκε καλό. Έχετέ το υπόψη.
Το δοκίμασα, καλό φαίνεται. Του έκανα update και για δοκιμή μπήκα στο http://asta-killer.com. Προς μεγάλη μου απογοήτευση δεν μου μπλόκαρε το trojan Downloader.Lstbar όπως κάνει το Antivir.
Οπότε, το πέταξα και ξανάβαλα το Antivir7, ως εξής:
-
Έκανα επανεκκίνηση και καθάρισα τον προσωρινό φάκελο των Windows (αυτό γίνεται με Strt->Run->%temp% και κατόπιν διαγραφή όλων των αρχείων στο παράθυρο που ανοίγει. ΠΡΟΣΟΧΗ: κάντε το ΜΟΝΟ αμέσως μετά από επανεκκίνηση).
-
Ξανά επανεκκίνηση σε Ασφαλή Λειτουργία (Safe Mode)
-
Login ως Administrator
-
Εγκατάσταση του Antivir 7 (η ομπρέλα [=guard] εμφανίζεται κλειστή!)
-
Επανεκκίνηση
-
Τρέξιμο του Antivir7 και ενεργοποίηση του guard (η ομπρέλα ανοίγει)
-
Update από το Internet
-
Αμέσως μόλις φτάσει στο 100%, απενεργοποίηση του Kerio.
-
Μετά από λίγο, η ομπρέλα εμφανίζεται ξανά στο tray, ανοιχτή (YES!!!!)
-
Ενεργοποίηση του Kerio.
ΥΓ. Στο επόμενο update θα δοκιμάσω χωρίς απενεργοποίηση του Kerio, για να δω αν θα εμφανιστεί η ομπρέλα μετά το update. Αν όντως εμφανιστεί, τότε θα σημαίενι πως σε SP2 το Antivir7 θέλει εγκατάσταση σε Safe Mode.
Σήμερα δουλεύει κανονικά το Antivir μετά το update στην taskbar.
-
-
κανένα πρόγραμμα που να σπάει τον κωδικό από κλειδωμένα zip αρχεία?
-
Passware Password Recovery Kit (google).
Αν το password είναι πολύπλοκο και μεγάλο, δεν σπάει με τίποτα. Αν όχι, μπορεί να σπάσει σε δευτερόλεπτα. -
ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΕΟΣ ΙΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ !!!!!
Διαβάστε το παρακάτω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για να καταλάβετε για πόσο μικρό PC μιλάμε, δείτε αυτό:
Δείτε πως φαίνονται τα CD δίπλα στο VAIO!
Καταπληκτικό αλλά δεν αγοράζω από εξωτερικό επειδή δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη αλλά και επειδή δεν έχω πιστωτική [είμαι εναντίον].
Από που αλλού μπορώ να το βρω;
Με Attica Gift card μπορώ να αγοράσω;
Δώσε κάνα link από το ebay.
Δυστυχώς λόγω του οτι ειναι γιαπωνέζικο μοντέλο δεν το βρίσκεις πουθενά εκτός απο ebay.
Αυτός ο τύπος μένει Ιαπωνία και πουλάει τέτοια gadgets στην Ευρώπη...
-
Τι να το κάνεις ....είναι λαμάκας ο τύπος.
I will only accept PayPal payment. I will not send this item Nigeria. I will not have business out side of auction and new users
Ε ρε ρατσισμός...βρε ουστ!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το καλώδιο 'απ' την πρίζα' πάει στο Line. Ένα άλλο συνδέει το splitter με το modem και ένα τρίτο το netmod με την υποδοχή phone του splitter...
Το καλώδιο συνδέεταιστο netmod στην εσωτερική υποδοχή (εκεί που πήγαινε παλιά το καλώδιο της πρίζας)...Έτσι δεν είναι;
Ναι, σωστά είναι, άρα κάποια βλακεία θα έγινε απ'το κέντρο. Δοκίμασες να κάνεις reset στο netmod? Πατημένο 15 δευτερόλεπτα πάνω κάτω. Αν τίποτα, τότε αύριο με το καλημέρα πάρε 121
Mπαααα! Τζίφος και το reset!
Αύριο 13888 (βλάβες από κινητό)...
Ευχαριστώ, πάντως!
Νεότερα: το πρωί τους πήρα τηλέφωνο για να δηλώσω το πρόβλημα και πριν λίγο μου τηλεφώνησαν για να μου που ότι η adsl μου δουλεύει με demo της forthnet (σώωωπαααα), άρα θεωρείται πρόβλημα τηλεφώνου και όχι της adsl (ποιός το είχε πει αυτό, δεν ξέρω) και πρέπει να το ξαναδηλώσω στις βλάβες....
Τέλος πάντων, αν είναι κάποιο πρόβλημα απ' το κέντρο θα διορθωθεί μέσα σε 2-3 ώρες, αλλιώς θα περάσει συνεργείο μέσα σε 2 εργάσιμες...
Άντε να δούμε!
Τελικά όλα οκ! Κάποια βλακεία είχαν κάνει στον κέντρο και επιδιορθώκε το μεσημέρι!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι να το κάνεις ....είναι λαμάκας ο τύπος.I will only accept PayPal payment. I will not send this item Nigeria. I will not have business out side of auction and new users
Ε ρε ρατσισμός...βρε ουστ!
Δυστυχώς έχει γίνει χαμός με τις απάτες και οι sellers είναι πολύ δίσπιστοι.
Αν του στείλεις ενα μύνημα ίσως και του εξηγήσεις την κατάσταση...
-
Και άντε και το πήρε από το Γιαπώνι. Με after-sales support τι γίνεται; Το καλύπτει η ΣΟΝΥ ΕΛΛΑΣ ή άμα (ω μη γέννετω) χρειαστεί τίποτα θα του πιουν το αίμα;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Γεια
Εχω ενα προβλημα με ιο στο pc. O Ioς ειναι ο OLY7C96N και εχει ερθει με το Trojan Win32.Adload.m
Η πληρης διευθυνση που βρισκεται ειναι ...C:\Documents and Settings\User\Local Settings
Temporary Internet Files\Content.IE5\OLY7C96N\x{1}.chm.
Στη registry, δημιουργει ενα αρχειο το ACMru.
Το προβλημα ειναι οτι ο Kasperski το βρισκει αλλα δεν μου δινει καμμια επιλογη δηλαδη η να σβηστει η να μπει καραντινα .
Πηγαινοντας στο site του Kasperski στη λιστα με τους ιους δεν το βρισκει ουτε εχει κατι εκει που
εχει προγραμματα για ιους που δεν μπορουν να αφαιρεθουν με το αντιιυκο.
Προβλημα δευτερο. προσπαθωντας να τον σβησω , πρωτα απο το Temporary Internet Files και
επειτα απο την registry ανακαλυπτω οτι αυτος ο φακελος εκτος των αρχειων που βλεπω και σβηνω εχει ακομη αρχεια συνολο 820ΜΒ τα οποια δεν μπορω να δω και να σβησω.
Στις ιδιοτητες φακελων ειναι τσεκαρισμενο να βλεπω τα κρυφα αρχεια και τα αρχεια συστηματος.
Τα αρχεια αυτα ειναι πραγματικα και οχι κατι εικονικο που δημιουργει ο ιος.
Σε αλλο υπολογιστη χωρις ιο ειδα επισης στο Temporary Internet Files να υπαρχουν αορατα αρχεια.
και επειδη μου την δινουν ειδικα τα αορατα αρχεια ποσο μαλλον σε αυτο το folder ακουω συμβουλες. Συμβουλες δεχομαι και στο τι να κανω με τον ιο , οτιδηποτε ευπροσδευκτο παιδια.Δοκίμασες στον Internet Explorer να πας Tools->Internet Options και πατάς Delete Files με τσεκαρισμένο το offline content ?
Επίσης άνοιξε το regedit και άνοιξε το παρακάτω κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
και σβήσε οτιδήποτε ύποπτο. αν έχεις καμιά απορία στείλε screenshot για βοήθεια. Στη συνέχεια κάνεις end task το πρόγραμμα απ'το Task Manager(Ctr+Alt+Del στα XP/2K) και μετά πας στο φάκελο που βρίσκεται και το σβήνεις. Κάνε ένα restart για το καλό
Ευχαριστώ , διαγραφικαν , αλλα παραμενουν 15,4 ΜΒ με αρχεια που εγω δεν μπορω να δω .
Πως μπορουμε να τα εμφανισουμε?Επισης ενώ το συστημα είναι καθαρο , και η registry , εχει παραμεινει ένα προβλημα. Τα
Shortcut στην επιφανεια εργασιας My computer, disk 1 , disc 2 kai cdrom όταν κανω κλικ
Να ανοιξουν ανοιγει το παραθυρο του search , ανοιγουν μονο με δεξι κλικ properties
Open. Το ιδιο συμβαινει και με κάθε κιτρινο φακκελο.
Ακομη ένα ερωτημα πως περνουμε screen shot?Kαι μια και αρχισα να πληκτρολογω ,που κανω ωρες ας κανω δυο ερωτησεις ακομα
Αλλα σχετικες με βιντεοκαμερες mini DV .
Αν στην βιντεοκαμερα εχουμε αναλογικη εισοδο μπορουμε να την συνδεσουμε με VCR
Και να μετατρεψουμε τις παλιες ταινιες σε ψηφιακες σωστα?.
Αν το μανιουαλ της μητρικης γραφει ότι υποστηριζει firewire σημαινει τι? Μπορουμε να αγορασουμε καποιο
Καλωδιο και να βγαλουμε εξοδο?Τι λετε για mini DV JVC? Με 1.33 Megapixel και 540 γραμμες αναλυσης θα είναι ενταξει για
Τις νεες τβ με υψηλη ευκρινεια ?Ευχαριστώ, οποιον δεν βαριεται να πληκτρολογει και μου δωσει απαντησεις.
-
My Computer->Tools->Forder Options->View->Hidden Files and Folders
Αλλαξε το σε Show -
Νίκο, είχε γράψει νωρίτερα ότι είναι ορατά τα κρυφά αρχεία.
-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Και άντε και το πήρε από το Γιαπώνι. Με after-sales support τι γίνεται; Το καλύπτει η ΣΟΝΥ ΕΛΛΑΣ ή άμα (ω μη γέννετω) χρειαστεί τίποτα θα του πιουν το αίμα;Όχι. Λογικα δεν θα καλύπτεται. Αν και κρίνοντας απο το τραγικό after sales της Sony (και όχι μόνο) καλύτερα έτσι. Φαντάζομαι πάντως (έτσι γινεται στις περισσότερες εισαγωγές απο Ιαπωνία) οτι ο vendor (ο πωλητής) μπορείς να του το στείλεις, να το πάει αυτός με τη σειρά του στο γιαπωνέζικο σέρβις και να στο ξαναστείλει πίσω. Με το Zaurus που έχω και κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Ιαπωνία, έτσι λειτουργεί το σέρβις (έχω κανονικλη διετή εγγύηση).
Παίδες, καλώς η κακώς το μέλλον ειναι οι online αγορές. Έχω σταματήσει να αγοράζω απο καταστήματα εδώ και πολύ καιρό. Και να πω οτι έχουμε στην Ελλάδα καταστήματα εφάμιλλα του εξωτερικού...
Ειναι τραγική η κατάσταση. Πας να ζητήσεις κάτι λιγο πιο ψαγμένο και σε κοιτάνε σαν χάνοι. Δεν έχουνε σχεδόν ποτέ σε στοκ τα περισσότερα πράγματα. Ειναι άσχετοι όσον αφορά H/Y. Πάω στο -υποτίθεται σοβαρό - Multirama και τους λέω, 'Μια PCMCIA κάρτα LAN θέλω'. Με κοιτάζει σαν αποχαυνομένος. Και μου πετάει το θεικό, 'Δεν φέρνουμε πιά, πλέον πουλάμε μόνο WiFi'. Σιγά ρε φίλε! Δηλαδή στην Ελλάδα πλέον το απλό LAN θεωρείται ξεπερασμένο!? Μη χέσω...
Π.χ. ας πούμε οτι θέλω να αγοράσω ενα φορητό με 1200 ευρά. Με τα λεφτά αυτά αγοράζεις άνετα στο ebay καινούριο φορητό που εδώ ΑΝ τον έφερνε το Πλαίσιο ή το Multirama θα κόστιζε χαλαρά +500-600 ευρώ (κάποιος μαλάκας πρέπει να πληρώσει για τη διακόσμηση του καταστήματος, τα κυριλέ πουκάμισα των πωλητών κ.λ.π.) και ταυτόχρονα έχεις και εγγύηση (αν ειναι μηχάνημα που πωλείται και στην Ευρώπη).
Αυτό ας πούμε (η επιλογή μου σε αυτά τα λεφτά):
http://www.expansys.com/product.asp?code=JVC_MP-XV841
δεν το βρίσκεις πουθενά παρ' όλο που πωλείται κανονικά σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]