-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
[snip]
Χάρη, μεγειέςΜερσί
(θα σας ενημερώσω μόλις την πάρω... αληθεια, EVGA εισάγει κανείς στην Ελλάδα... είναι οι πλεόν πουσαρισμένες και δίνουν LIFETIME εγγύηση!!! )
-
digtal video broadcasting teresrtial
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
digtal video broadcasting teresrtialΑυτό το διάβασα, τι σημαίνει δεν ξέρω.
Με απλά λόγια, θα μπορώ να βλέπω και κανονική TV ή μόνο δορυφορική (ότι παίζει free);
Η κεραία κουμπώνει πάνω στο στικάκι;
-
Νάσο, απ'την στιγμή που η μητρική σου είναι τόσο παλιά, δεν αξίζει καν να το συζητάμε για τη μη λειτουργία του σκληρού σαν εσωτερικό Απ'την άλλη, μόνο στο δικό σου desktop δε τον αναγνωρίζει εξωτερικά στο box ή και σε άλλους υπολογιστές, εξαιρουμένου του φορητού σου όπου εκεί είναι όλα εντάξει? Παλιότερα ήταν οκ? Δοκίμασες να κάνεις κανά restore?
`Οσο για το pda, για δες αυτό
Χάρη, DVB-T είναι ψηφιακή επίγεια και δέχεται σήμα απ΄το ίδιο καλώδιο κεραίας που βάζεις στην τηλεόραση αρκεί να έχεις καλή λήψη και ορατότητα. Μάλλον το stick θα έχει adaptor πατέντα για να χωρέσει το καλώδιο της κεραίας
-
Χάρη, DVB-T είναι ψηφιακή επίγεια και δέχεται σήμα απ΄το ίδιο καλώδιο κεραίας που βάζεις στην τηλεόραση αρκεί να έχεις καλή λήψη και ορατότητα. Μάλλον το stick θα έχει adaptor πατέντα για να χωρέσει το καλώδιο της κεραίαςThanks! Κανονική TV (μη δορυφορική) θα μπορώ να βλέπω;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Χάρη, DVB-T είναι ψηφιακή επίγεια και δέχεται σήμα απ΄το ίδιο καλώδιο κεραίας που βάζεις στην τηλεόραση αρκεί να έχεις καλή λήψη και ορατότητα. Μάλλον το stick θα έχει adaptor πατέντα για να χωρέσει το καλώδιο της κεραίας
Thanks! Κανονική TV (μη δορυφορική) θα μπορώ να βλέπω;
Βασικα εριξα μια ματια στο εν λογο προιον.... Μην ασχολειστε με USB tuners, ειναι κακη επιλογη ανεξαρτητως υλοποιησης. Απο εκει και περα το stickακι δεν φαινεται να αναφερει πουθενα για ληψη αναλογικου σηματος... και πολυ πιθανα να μην το υποστηριζει.
Επειδη υπαρχει και μια παρανοηση... η μεταδοση DVB δεν εχει σχεση με δορυφορικα κολπα. Migf1 η τηλεοραση οπως την ξερεις αυτη την στιγμη... με UHF/VHF καναλια θα καταργηθει ως το 2009 για την Ευρωπη... και 2012 για την Ελλαδα (ναι καλα καταλαβες, ακομα και εδω πισω ειμαστε) Τα ΠΑΝΤΑ μα τα ΠΑΝΤΑ θα εκπεμπουν σε DVB... για την ιστορια παντως η ΕΤ3 ηδη εκπεμπει σε DVB, αν και ειναι απλη μεταδοση σηματος. Δεν εκμεταλευετε τις πραγματικες δυνατοτητες.
-
Νάσο, απ'την στιγμή που η μητρική σου είναι τόσο παλιά, δεν αξίζει καν να το συζητάμε για τη μη λειτουργία του σκληρού σαν εσωτερικό Απ'την άλλη, μόνο στο δικό σου desktop δε τον αναγνωρίζει εξωτερικά στο box ή και σε άλλους υπολογιστές, εξαιρουμένου του φορητού σου όπου εκεί είναι όλα εντάξει? Παλιότερα ήταν οκ? Δοκίμασες να κάνεις κανά restore?`Οσο για το pda, για δες αυτό
Συμφωνώ στο 1ο... Βλακεία έκανα που τον πήρα SATA. Έπρεπε να έχω πάρει έναν IDE, θα είχα γλιτώσει τα 2 εξωτερικά κουτιά που πήρα... Με 30 ευρώ παραπάνω, θα είχα 500 GB δίσκου, αντί για 250 και 2 κουτιά που κάθονται... Εν πάση περιπτώσει...
Δεν έχω δοκιμάσει σε άλλον υπολογιστή εκτός απ' το φορητό μου τον δίσκο ως εξωτερικό. Θα μπορούσα να τον πάρω στο γραφείο, αλλά δεν λέει να κουβαλάω τόσα πράγματα εκεί. Μπορεί να το δοκιμάσω από βδομάδα... Restore εννοείς στα windows; Δεν έχω κρατήσει restore points και αυτά που κρατάει μόνο του δεν έχουν δουλέψει ποτέ. Πάντως, να σου πω κάτι που είναι μάλλον αστείο; Φοβάμαι ότι δεν τον διαβάζει σωστά, γιατί αργεί πολύ να κάνει το autorun. Ενώ στο φορητό που το κάνει στο φτερό, είναι οκ... Μ@Λ@ΚΙ@ άποψη;;;
Τo PDA που μου έδειξες φαίνεται ενδιαφέρον και σε πολύ ελκυστική τιμή. Παίρνει κάρτες μνήμης; Δεν το είδα κάπου... Το έχει κάποιος; Εσύ; Να ρωτήσω, υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης αυτού του μικρού (ή άλλου PDA) με προβολέα για προβολή powerpoint; Γιατί είναι κι αυτό ανάμεσα στα desired features...
Ευχαριστώ πολύ!
-
Αφού έχασα το κινητό μου δεύτερη φορά σε 6 μήνες...με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι αγόρασα καινούργιο από e-bay (με 3μηνη εγγύηση) ένα...πανάρχαιο 6210!!!!!
Γ@ΜW ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚWL0Κ1ΝΗΤ@!!!!
Δε θέλω κάμερα, δε θέλω bluetooth, δε θέλω χρώματα στην οθόνη, δε θέλω πολυφωνικούς ήχους!!! ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!!! Το 6210 (και το 6310) ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ!!!
Αχ, τα είπα και ξαθύμανα
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αφού έχασα το κινητό μου δεύτερη φορά σε 6 μήνες...με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι αγόρασα καινούργιο από e-bay (με 3μηνη εγγύηση) ένα...πανάρχαιο 6210!!!!!Γ@ΜW ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚWL0Κ1ΝΗΤ@!!!!
Δε θέλω κάμερα, δε θέλω bluetooth, δε θέλω χρώματα στην οθόνη, δε θέλω πολυφωνικούς ήχους!!! ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!!! Το 6210 (και το 6310) ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ!!!
Αχ, τα είπα και ξαθύμανα
Σαν τον παππού μου και τον πατέρα μου....
-
Αφού έχασα το κινητό μου δεύτερη φορά σε 6 μήνες...με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι αγόρασα καινούργιο από e-bay (με 3μηνη εγγύηση) ένα...πανάρχαιο 6210!!!!!Γ@ΜW ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚWL0Κ1ΝΗΤ@!!!!
Αχ, τα είπα και ξαθύμανα
Ρε συ Θέμη, sorry κιόλας, αλλα με τη συχνότητα που χάνεις τα κινητά σου, πες μας που συχνάζεις σε παρακαλώ, μπας και πάρουμε κανένα καινούριο κινητό στο τσάμπα δηλαδή...
Πλάκα κάνω, έτσι; Μαλακία πάντως... Πώς το έχασες αυτό;
-
Με τον ίδιο τρόπο που έχασα και το πρώτο 6210. Το άφησα στην οροφή του αυτοκινήτου
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρχεστε μέχρι το γκαράζ την ώρα που φεύγω. Εγγυημένο κινητό στο χέρι!!
Πάντως, αν δεν το έχανα την πρώτη φορά, ακόμα με το ίδιο 6210 θα ήμουν. 6 χρόνια με το ίδιο τηλέφωνο!! Και τώρα που το ανανέωσα, μάλλον άλλα 6 χρόνια
-
Με τον ίδιο τρόπο που έχασα και το πρώτο 6210. Το άφησα στην οροφή του αυτοκινήτουΤο μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρχεστε μέχρι το γκαράζ την ώρα που φεύγω. Εγγυημένο κινητό στο χέρι!!
Πάντως, αν δεν το έχανα την πρώτη φορά, ακόμα με το ίδιο 6210 θα ήμουν. 6 χρόνια με το ίδιο τηλέφωνο!! Και τώρα που το ανανέωσα, μάλλον άλλα 6 χρόνια
Το πηδήξαμε λίγο το θέμα, αλλά τι συνήθεια είναι αυτή, να βάζεις το κινητό στην οροφή του αυτοκινήτου; Εγώ δεν ακουμπάω ΤΙΠΟΤΑ στο αυτοκίνητό μου...Τι ήταν αυτό το 2ο κινητό; Κρίμα πάντως, κρίμα... Εύχομαι το 6210 να είναι πιο 'γουρλίδικο'...
-
Με τον ίδιο τρόπο που έχασα και το πρώτο 6210. Το άφησα στην οροφή του αυτοκινήτουΤο μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρχεστε μέχρι το γκαράζ την ώρα που φεύγω. Εγγυημένο κινητό στο χέρι!!
Ετσι έχασα το Qtek 8310 μου ....400 ευρώ πάνε στράφι...
-
τώρα που πήρες cabrio θα γλυτώσεις πολλά
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Με τον ίδιο τρόπο που έχασα και το πρώτο 6210. Το άφησα στην οροφή του αυτοκινήτου
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έρχεστε μέχρι το γκαράζ την ώρα που φεύγω. Εγγυημένο κινητό στο χέρι!!
Το πηδήξαμε λίγο το θέμα, αλλά **τι συνήθεια είναι αυτή, να βάζεις το κινητό στην οροφή του αυτοκινήτου; Εγώ δεν ακουμπάω ΤΙΠΟΤΑ στο αυτοκίνητό μου...**Τι ήταν αυτό το 2ο κινητό; Κρίμα πάντως, κρίμα... Εύχομαι το 6210 να είναι πιο 'γουρλίδικο'...
Ούτε και εγώ...έχει εικοσιπέντε σοδειές σκόνη και τέσσερις σοδειές κουτσουλιές...
By the way, οι κουτσουλιές του 2002 ήταν εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τώρα που πήρες cabrio θα γλυτώσεις πολλά
Τελικά ρε Θέμη τι αμάξι πήρες; (2η φορά που ρωτάω )
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Νάσο, απ'την στιγμή που η μητρική σου είναι τόσο παλιά, δεν αξίζει καν να το συζητάμε για τη μη λειτουργία του σκληρού σαν εσωτερικό Απ'την άλλη, μόνο στο δικό σου desktop δε τον αναγνωρίζει εξωτερικά στο box ή και σε άλλους υπολογιστές, εξαιρουμένου του φορητού σου όπου εκεί είναι όλα εντάξει? Παλιότερα ήταν οκ? Δοκίμασες να κάνεις κανά restore?
`Οσο για το pda, για δες αυτό
Συμφωνώ στο 1ο... Βλακεία έκανα που τον πήρα SATA. Έπρεπε να έχω πάρει έναν IDE, θα είχα γλιτώσει τα 2 εξωτερικά κουτιά που πήρα... Με 30 ευρώ παραπάνω, θα είχα 500 GB δίσκου, αντί για 250 και 2 κουτιά που κάθονται... Εν πάση περιπτώσει...
Δεν έχω δοκιμάσει σε άλλον υπολογιστή εκτός απ' το φορητό μου τον δίσκο ως εξωτερικό. Θα μπορούσα να τον πάρω στο γραφείο, αλλά δεν λέει να κουβαλάω τόσα πράγματα εκεί. Μπορεί να το δοκιμάσω από βδομάδα... Restore εννοείς στα windows; Δεν έχω κρατήσει restore points και αυτά που κρατάει μόνο του δεν έχουν δουλέψει ποτέ. Πάντως, να σου πω κάτι που είναι μάλλον αστείο; Φοβάμαι ότι δεν τον διαβάζει σωστά, γιατί αργεί πολύ να κάνει το autorun. Ενώ στο φορητό που το κάνει στο φτερό, είναι οκ... Μ@Λ@ΚΙ@ άποψη;;;
Τo PDA που μου έδειξες φαίνεται ενδιαφέρον και σε πολύ ελκυστική τιμή. Παίρνει κάρτες μνήμης; Δεν το είδα κάπου... Το έχει κάποιος; Εσύ; Να ρωτήσω, υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης αυτού του μικρού (ή άλλου PDA) με προβολέα για προβολή powerpoint; Γιατί είναι κι αυτό ανάμεσα στα desired features...
Ευχαριστώ πολύ!
Καλημέρα,
σου ανέφερα το restore γιατί προφανώς θα έχει γίνει κάποια βλακεία στους usb drivers γενικώς. Δοκίμασε να κάνεις το παρακάτω: Πήγαινε Device Manager και κάνε uninstall ό,τι βρίσκεται στο Universal Serial Bus Controllers όλα σε μια φορά δλδ μη κάνεις ένα ένα τα restart όπου σου ζητάει, θα πατάς No, και θα κάνεις restart όταν τελειώσεις για να τα ξαναβρεί και ίσως δουλέψει μετά. Σημείωση, μη το έχεις πάνω όταν κάνεις αυτό. Είχε βγάλει και η Microsoft ένα patch για το usb αλλά δε θυμάμαι ποιο είναι (δε μ'αρέσει αυτό το εικονίδιο btw )Οσο για το pda, όχι δε το έχω, έχει ένας φίλος το mio 168 που είναι εξίσου καλό, μόνο που αυτό έχει τον κορυφαίο δέκτη Sirf star 3 και bluetooth. Αν ο προβολέας έχει bluetooth λογικά θα γίνεται
Οσο για το memory stick έχεις δίκιο, δε το αναφέρει πουθενά αν και νομίζω ότι θα έχειedit: δες εδώ
-
edit: δες εδώ
Πωπω, με κατέστρεψες τώρα... Αν είναι τόσο καλό αυτό, όσο φαίνεται, με βλέπω να παίρνω κι εγώ ένα...
Πωπωπω, άχρηστα έξοδα ρε γαμώ το...
Θα το προτείνω κ θα δω τι θα μας πει κ η μελλοντική ιδιοκτήτις... Ευχαριστώ πολύ και για τα USB advice, θα δοκιμάσω αυτό που μου λες!
(πότε θα αρχίσουμε τον έρανο για το Mio;;; )
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Βασικα εριξα μια ματια στο εν λογο προιον.... Μην ασχολειστε με USB tuners, ειναι κακη επιλογη ανεξαρτητως υλοποιησης. Απο εκει και περα το stickακι δεν φαινεται να αναφερει πουθενα για ληψη αναλογικου σηματος... και πολυ πιθανα να μην το υποστηριζει.Επειδη υπαρχει και μια παρανοηση... η μεταδοση DVB δεν εχει σχεση με δορυφορικα κολπα. Migf1 η τηλεοραση οπως την ξερεις αυτη την στιγμη... με UHF/VHF καναλια θα καταργηθει ως το 2009 για την Ευρωπη... και 2012 για την Ελλαδα (ναι καλα καταλαβες, ακομα και εδω πισω ειμαστε) Τα ΠΑΝΤΑ μα τα ΠΑΝΤΑ θα εκπεμπουν σε DVB... για την ιστορια παντως η ΕΤ3 ηδη εκπεμπει σε DVB, αν και ειναι απλη μεταδοση σηματος. Δεν εκμεταλευετε τις πραγματικες δυνατοτητες.
Thanks για την πολύτιμη πληροφόρηση (δεν είχα ιδέα )
Σήμερα το πρωί επιδόθηκα και σε μια ιντερνετική επιμόρφωση επί του θέματος, και για καλή μου τύχη είδα πως κυκλοφορούν hybrid tuners, που υποστηρίζουν δλδ και αναλογικό και DVB-TΌπως παράδειγμα ο LifeView TV Walker Hybrid USB2, o Hauppauge WinTV-HVR900 Hybrid TV Stick και ο Pinnacle PCTV 310e USB2
Θα ήθελα να ρωτήσω όμως γιατί προτείνεις να ΜΗΝ ασχοληθούμεμε υλοποιήσεις USB2; Φαίνεται να είναι μονόδρομος για όσους θέλουμε να έχουμε portable TV (δλδ ΚΑΙ στον επιτραπέζιο ΚΑΙ στο laptop) και μάλιστα με δυνατότητα εγγραφής. Όλες οι εταιρίες του είδους παρέχουν υλοποιήσεις USB2. Που ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα;
Με ενδιαφέρει πολύ να μάθω το πρόβλημα γιατί η τρέχουσα κάρτα γραφικών μου (PixelView Ti4200) παρέχει VideoIn, δλδ είσοδο αναλογικού βίντεο, την οποία και χρησιμοποιώ για να γ΄ράφω βίντεο από την TV στο επιτραπέζιο. Οι υλοποιήσεις της nVidia 7800 GS που θέλω να αγοράσω ΔΕΝ παρέχουν δυστυχώς VideoIn (μόνο DVi, δλδ Digital Video In). Άρα σε συνάρτηση με την πρόσφατη αγορά του laptop μου (που επίσης ΔΕΝ παρέχει VideoIn) η αγορά ενός USB2 hybrid tuner φαντάζει ΙΔΑΝΙΚΗ για την περίπτωσή μου.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Θα ήθελα να ρωτήσω όμως γιατί προτείνεις να ΜΗΝ ασχοληθούμεμε υλοποιήσεις USB2; Φαίνεται να είναι μονόδρομος για όσους θέλουμε να έχουμε portable TV (δλδ ΚΑΙ στον επιτραπέζιο ΚΑΙ στο laptop) και μάλιστα με δυνατότητα εγγραφής. Όλες οι εταιρίες του είδους παρέχουν υλοποιήσεις USB2. Που ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα;
Στην ταχύτητα και στην ποιότητα. Για Video/TV ειδικά real time είναι σχεδόν υποχρεωτικό το firewire. Υπάρχουν αντίστοιχα εξωτερικές συσκευές με εξόδους f/w και όλες τις εισόδους S-Video/RCA και κλασική αντένα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]