-
Παρατηρείστε παρακαλώ οι άπιστοι Θωμάδες ότι η πρόγνωση αναφέρεται στον Πειραιά. Επίσης διαβάστε τι λέει εδώ η ΕΜΥ για τις προσεχείς ημέρες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παρατηρείστε παρακαλώ οι άπιστοι Θωμάδες ότι η πρόγνωση αναφέρεται στον Πειραιά. Επίσης διαβάστε τι λέει εδώ η ΕΜΥ για τις προσεχείς ημέρες.Ναι ο Πειραιάς είναι στην Δυτική...Ελλάδα...είναι πολύ μακρυά από την Κάρυστο...
...παλιο-γκαντέμη...
το αβαταρ δεν το έβαλα τυχαία...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παρατηρείστε παρακαλώ οι άπιστοι Θωμάδες ότι η πρόγνωση αναφέρεται στον Πειραιά. Επίσης διαβάστε τι λέει εδώ η ΕΜΥ για τις προσεχείς ημέρες.
Ναι ο Πειραιάς είναι στην Δυτική...Ελλάδα...είναι πολύ μακρυά από την Κάρυστο...
...παλιο-γκαντέμη...
το αβαταρ δεν το έβαλα τυχαία...
-
Βρέξει-βρέξει-βρέξει, Παναγίτσα μου να βρέξει!!!
Έχω τόσο χώμα στα αυτοκίνητα που θα μπορούσα να φυτέψω γκαζόν στην οροφή τους.Edit:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... start=2475 -
ξύπνησα σήμερα και τα είδα όλα μπλε, δυστυχώς όμως δεν εννοώ τα leds αλλά την οθόνη blue screen για όσους δεν κατάλαβαν, με error KERNEL_INPAGE_FAULT. Κάνω restart τπτ, κολλούσε σε κάτι αρχεία, κάνω recovery του ρίχνω ένα chkdsk /p εντάξει ξεκίνησε αν και σε PIO mode, αλλά το φτιαξα κι αυτό μετά.
Πάω στο event viewer και βλέπω 5 errors:
The device, \Device\Ide\IdePort0, did not respond within the timeout period.
ένα άλλο error παραπάνω
The driver detected a controller error on \Device\Ide\IdePort0.Μετά warnings
An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation.
The driver has detected that device \Device\Ide\IdePort0 has old or out-of-date firmware. Reduced performance may result.
ρε γμτ στον προηγούμενο σκληρό (seagate 200gb sata) έκανε τα ίδια κόλλαγε ανά διαστήματα και τον έστειλα αυτό και τον άλλαξα μ'ένα WD 250GB sata και ήταν μια χαρά απ'τον Σεπτέμβρη που τον έβαλα μέχρι τώρα. Τι σκ@τ@ να φταίει
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι κάρτες AGP 8X είναι απολύτως συμβατές με τις μητρικές 4Χ. Οι επιδόσεις είναι σχεδόν οι ίδιες, αφού το 8Χ ήταν περισσότερο εμπορικό τρικ παρά τεχνολογική εξέλιξη.Αχά!
Τότε αγαπητέ silencer μόλις βρήκες αγοραστή για την κάρτα σου! Μόλις σου έρθει η καινούρια, ρίξε μου ένα p.m. να τα πούμε!
ΥΓ. Θα μου δουλεύει σίγουρα, έτσι παιδιά; Μην πάθουμε καμιά ζημιά (btw, καινούρια πόσο κάνει η κάρτα; )
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
btw, παιδιά το NFS MW είναι μεγάλη πόρωση τελικά! Όπως και στο NFS U έτσι κι εδώ (ακόμα περισσότερο στο MW) τέτοια αίσθηση ίλιγγιώδους ταχύτητας δεν έχω ξανασυναντήσει σε άλλο game. Μιλάμε για ταχύτητες 250-300 χμ/ώρα με κίνηση στο δρόμο... αφήστε τα να πάνε!
Μου εχει σπασει τα νευρα Εχω φτασει 5ος στην καταταξη και δεν μπορω να ξεφυγω απο τους μπατσους στα Milestones με τιποτα .Θα το βγαλω να ησυχασω,εχω ηδη παραγγειλει το Path of Neo (ή καπως ετσι) .
Δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί πάνω ! Τώρα θα κάνω challenge τον Νο 9 (αν θυμάμαι καλά... ο μετά τον Baron o No 9 δεν είναι; )
Μέχρι τώρα έχω 'φτιάξει' τζτζί ένα Πουντάκι κι έχω πάρει την Cayeman του Baron και το RX8 της Izzy (με τα pink slips). Αλλά με το Πούντο βολεύομαι καλυτερα (θα κάνω ποστ ss στο τοπικ του Σάββα μόλις πάω σπίτι).
Όταν λες δεν μπορείς να τους ξεφύγεις με τίποτα τι εννοείς; Δεν δουλεύουν τα hideouts;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε παιδιά μια βλακεία και μισή είναι...για ένα απόγευμα και πολύ του είναι.Σε ένα απόγευμα Σάββα, ούτε το 1/10 του gameplay δεν παίρνεις χαμπάρι. Μπορεί να είναι arcade το MW, αλλά έχει στρατηγικές οι οποίες σε επιβραβεύουν (βοηθάνε) αν τις χρησιμοποιήσεις. Έχει επίσης απίστευτους ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ήχους από τα μοτέρ των διαφορετκών αυτοκινήτων, απίθανα γραφικά (υποθέτω ) και φυσικά απίστευτη αίσθηση ταχύτητας. Τέλος, έχει απροσδόκητο βάθος.
Το τιμολογούν στο ps2 και 50 ευρώ...ναι καλά πώς το θέλετε;
Τα είπε ο Μάνος προηγουμένως. Κονσόλες ατσιπάριστες δεν θέλατε;
Το Toca Race Driver τι λέει ...αξίζει τα 49 του ευρώ;
Καλές κριτικές έχει πάρει. Δεν το έχω δει/παίξει πάντως.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eννοεις τo καινουργιο φανταζομαι,απο οτι ξερω(δε το εχω παιξει)ειναι αρκετα καλο καθως εχει επανελθει ο ρεαλισμος των παλιων Toca που ουσιαστικα το εκαναν και γνωστο (και απο οτι ακουσα με ενα κωδικο σου βγαζει αλλα τα αυτοκινητα της Honda )
-
Το καγκουρομηχάνημά μου:
Στο σκοτάδι:
Closeup του panel:
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ρε παιδιά μια βλακεία και μισή είναι...για ένα απόγευμα και πολύ του είναι.
Σε ένα απόγευμα Σάββα, ούτε το 1/10 του gameplay δεν παίρνεις χαμπάρι. Μπορεί να είναι arcade το MW, αλλά έχει στρατηγικές οι οποίες σε επιβραβεύουν (βοηθάνε) αν τις χρησιμοποιήσεις. Έχει επίσης απίστευτους ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ήχους από τα μοτέρ των διαφορετκών αυτοκινήτων, απίθανα γραφικά (υποθέτω ) και φυσικά απίστευτη αίσθηση ταχύτητας. Τέλος, έχει απροσδόκητο βάθος.
Το τιμολογούν στο ps2 και 50 ευρώ...ναι καλά πώς το θέλετε;
Τα είπε ο Μάνος προηγουμένως. Κονσόλες ατσιπάριστες δεν θέλατε;
Καλές κριτικές έχει πάρει. Δεν το έχω δει/παίξει πάντως.
Harry εννοώ το βάθος...το βαριέσαι αμέσως.
Εχω παίξει πολλά ΝFS από το Ηοt Pursuit και αυτό με τις Porsche μέχρι τα
Undeground 1 & 2. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Οι κάρτες AGP 8X είναι απολύτως συμβατές με τις μητρικές 4Χ. Οι επιδόσεις είναι σχεδόν οι ίδιες, αφού το 8Χ ήταν περισσότερο εμπορικό τρικ παρά τεχνολογική εξέλιξη.
Αχά!
Τότε αγαπητέ silencer μόλις βρήκες αγοραστή για την κάρτα σου! Μόλις σου έρθει η καινούρια, ρίξε μου ένα p.m. να τα πούμε!
ΥΓ. Θα μου δουλεύει σίγουρα, έτσι παιδιά; Μην πάθουμε καμιά ζημιά (btw, καινούρια πόσο κάνει η κάρτα; )
Για κάτσε λίγο, έψαξα και είδα ότι ορισμένες 4Χ μητρικές έχουν πρόβλημα με 8Χ κάρτες. Κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό, αλλά ορισμένες υλοποιήσεις έχουν πρόβλημα παροχής επαρκούς ρεύματος στην κάρτα. Ποια μητρική έχεις μπας και το ξεκαθαρίσουμε με πιο συγκεκριμένο ψάξιμο;
Καινούρια πρέπει να κόστιζε 100+ ευρώ παραπάνω, αλλά σήμερα δεν πρέπει να πωλείται πλέον. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Harry εννοώ το βάθος...το βαριέσαι αμέσως.
Εχω παίξει πολλά ΝFS από το Ηοt Pursuit και αυτό με τις Porsche μέχρι τα
Undeground 1 & 2.Έχει απροσδόκητο βάθος. Π.χ. αν ένα αμάξι σου το έχουν καταδιώξει πολλές φορές οι μπάτσοι ανεβαίνει το heat του (έτσι το ονομάζει), που σημαίνει πως σε εντοπίζουν πολύ ευκολότερα όταν κινείσαι ελέυθερα στους δρόμους (ναι, σε αφήνει και περιπλανιέσαι στους δρόμους ελεύθερα). Για να κατεβάσεις το heat σου, βάφεις αλλιώς το αμάξι, του αλλάζεις body-kit, ζάντες, κλπ. Αυτο βέβαια προϋποθέτει πως έχεις φράγκα, τα οποία τα κερδίζεις με το σταγονόμετρο (συνήθως από κόντρες).
Ή π.χ. αν κερδίζεις κάποια κόντρα, τότε (αν είσαι τυχερός) μπορείς να πάρεις το αμάξι του αντιπάλου σου, που σημαίνει πως όσο προχωράς έχεις στο γκαράζ σου περισσότερο του ενός αυτοκίνητα. Άν κάποιο λοιπόν έχει υψηλό επίπεδο heat, μπορείς να το αφήσεις στο γκαράζ και να πάρεις άλλο αυτοκίνητο.
Ή π.χ. αν οι μπάτσοι σε πιάσουν πολλές φορές με το ίδιο αυτοκίνητο, σου το κατάσχουν Και το καλό είναι πως οι βελτιώσεις του κάθε αυτοκινήτου είναι ξεχωρίστές (δλδ θες έξτρα χρήματα για τις βελτιώσεις το κάθε αυτοικινήτου σου... και είπαμε τα λεφτά τα κερδίζεις με το σταγονόμετρο). Αν λοιπόν σου κατασχέσουν οι μπάτσοι το 'καλό' σου του-του μένεις να συνεχίσεις με κάποιο από τα άλλα σου αυτοκίνητα (΄πρέπει λοιπόν να φροντίζεις να είναι όλα σου τα αυτοκίνητα ανταγωνιστικά).
Έχει κι άλλα πολλά, που κι εγω τα ανακαλύπτω στην πορεία.Αυτό που ρώτησε παραπάνω ο Bil33 π.χ., για τις καταδιώξεις, αν καταφέρεις να χάσουν οι μπάτσοι την οπτική επαφή τους μαζί σου, τότε σου ανοίγουν στο χάρτη διάφορα hideouts. Πηγαίνοντας σε ένα hideout (κρυσφήγετο, στα ελληνικά) οι μπάτσοι δεν σε βρίσκουν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι κάρτες AGP 8X είναι απολύτως συμβατές με τις μητρικές 4Χ. Οι επιδόσεις είναι σχεδόν οι ίδιες, αφού το 8Χ ήταν περισσότερο εμπορικό τρικ παρά τεχνολογική εξέλιξη.
Αχά!
Για κάτσε λίγο, έψαξα και είδα ότι ορισμένες 4Χ μητρικές έχουν πρόβλημα με 8Χ κάρτες. Κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό, αλλά ορισμένες υλοποιήσεις έχουν πρόβλημα παροχής επαρκούς ρεύματος στην κάρτα. Ποια μητρική έχεις μπας και το ξεκαθαρίσουμε με πιο συγκεκριμένο ψάξιμο;
Καινούρια πρέπει να κόστιζε 100+ ευρώ παραπάνω, αλλά σήμερα δεν πρέπει να πωλείται πλέον.Asus P4PE
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://hardware.mcse.ms/archive53-2004-12-118344.html
και κυρίως:
http://hardware.mcse.ms/archive55-2004-8-65303.htmlNo problem.
Είσαι θεός!!!
-
Μου έδωσες μια ιδέα για αποκριάτικο κοστούμι.
-
-
Καλά ρε σεις πως καταφέρνετε και σας πιάνουν οι μπάτσοι; Όταν η φλόγα είναι κάτω από 4 δεν σε πιάνουν με τίποτα. Στο 4 δυσκολεύει λόγω των καρφιών. Που να πάτε και στο τέλος, οπού αφού νικήσετε τον Ρέιζορ η φλόγα πάει στο 6 και γίνεται το σώσε!
Ρε mig σου κατέσχεσαν το αμάξι . Και το έσωσες; -
Παίδες, μήπως θέλει κανένας ενα ωραιότατο, σε άριστη κατάσταση Zalman 7000Cu CPU Cooler? Κάνει για όλα τα socket, ακόμα και για Socket A, τόσο Intel όσο και AMD. Το δίνω 20-25 ευρώ (καινούριο κάνει 50 περίπου).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]