-
Σύμφωνοι, αλλά όπως και να έχει, η ευκολία χρήσης μιας 'καταναλωτικής' συσκευής απέχει ακόμα αρκετά από το πιο εύκολο στη χρήση του pc.
Χμμμ, έτσι κι αλλιώς ψαχνόσουν και για pc, έτσι δεν είναι Σάββα?
-
Αρκεί η εν λόγω συσκευή να μην έχει 'γερμανικό' μενού επιλογών
Μπορεί να σε φέρει στα πρόθυρα αυτοκτονίαςΣωστός για την ευκολότερη χρήση του 'καταναλωτικού' αλλά σκληροτράχηλοι φορουμάδες σαν εμάς δεν νομίζω να έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα
(μεγαλύτερη εξoικίωση με PCs απο το μέσο καταναλωτή)Μόνο εμπόδιο η προβληματική ποιότητα απεικόνισης σε CRT τηλεόραση.
-
Με το σωστό software τίποτα δεν είναι προβληματικό (αχέμ, συνήθως).
-
Θέλω το περιεχόμενο δύο ταινιών που είναι γραμμένες σε δύο διαφορετικά dvd να το γράψω σε ένα dvd. Το πρόβλημα δεν είναι το μέγεθος αλλά η διαδικασία. Εστω οτι αντιγράφω στον σκληρώ με το dvd shrink τις δύο ταινίες στην κατάλληλη συμπίεση. θα έχω δύο directories:
|-tainia1
|-tainia2αν τα ρίξω έτσι όπως είναι με το nero σε ένα άδειο dvd θα παίζουν κανονικά και τα δύο; ή δεν θα παίζει κανένα;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Θέλω το περιεχόμενο δύο ταινιών που είναι γραμμένες σε δύο διαφορετικά dvd να το γράψω σε ένα dvd. Το πρόβλημα δεν είναι το μέγεθος αλλά η διαδικασία. Εστω οτι αντιγράφω στον σκληρώ με το dvd shrink τις δύο ταινίες στην κατάλληλη συμπίεση. θα έχω δύο directories:
|-tainia1
|-tainia2αν τα ρίξω έτσι όπως είναι με το nero σε ένα άδειο dvd θα παίζουν κανονικά και τα δύο; ή δεν θα παίζει κανένα;
Εγω το κανω αυτο με το Nero VisionExpress.Φτιαχνεις μενου με τις δυο ταινιες σε DVD.Μετατρεπει τα avi σε dvd .Αν ομως το μηχανημα σου παιζει divx μπορει και μια απλη αντιγραφη να ειναι ενταξει.Δοκιμασε με ενα DVDRW και θα δεις.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
|-tainia1
Μάλλον ναι, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Για πιο σίγουρα, αφού τα φτιάξεις σε δυο φακέλους με το Shrink, χρησιμοποίησε κι ένα authoring πρόγραμμα (π.χ. το TMPGEnc DVD Author ή το VisionExpress, που αναφέρθηκε παραάνω) για να φτιάξεις μενού ώστε να διαλέγεις ποια ταινία θέλεις να δεις.
-
Η κρατική τηλεόραση έχει αρχίσει την εκπομπή ψηφιακών καναλιών.
Έχει ψαχτεί κανείς για ψηφιακό δέκτη;
-
-
Ενδιαφέρουσα συσκευή η Daewoo!
Χτες έψαξα λίγο κι εγώ στο δίκτυο, γιατί άρχισε να με 'γαργαλάει' η ανακοίνωση έναρξης λειτουργίας του Cine+ με τα ντοκυμαντέρ και τις ταινίες, αλλά σκέφτηκα να περιμένω λίγο, να ξεκαθαρίσει το θέμα, να μάθω και περισσότερα...
-
όταν βγούνε πολλά κανάλια και οι περισσότεροι έχουν εφοδιαστεί με ψηφιακό δέκτη επίγειου σήματος, θα τα κάνουν συνδρομητικά. Το θέμα είναι πόσο καιρό έχουμε μέχρι τότε (αρκετό φαντάζομαι)
-
Στη σελίδα της ΕΡΤ αναφέρει πως υπάρχει υποχρέωση από την Ε.Ε. να εκπέμπουν όλα τα κρατικά κανάλια ψηφιακά έως το 2012. Τα κρατικά δεν νομίζω να γίνουν συνδρομητικά, και στα κρατικά πάντα θα βλέπουμε ενδιαφέροντα προγράμματα, τα οποία δεν θεωρούνται εμπορικά και δεν θα προβάλονται στα ιδιωτικά-συνδρομητικά...
-
Πάντως προς το παρόν δε φαίνεται να λέει κάτι από πλευράς ποιότητας εικόνας. Ναι, δεν έχει χιόνια ή παρεμβολές, αλλά από την άλλη η ανάλυση είναι πολύ χαμηλή (και δεν πιστεύω να θέλετε βέβαια και πολυκάναλο ήχο)...
Το καλό βέβαια είναι πως δε χρειάζεται καμία εγκατάσταση, αγοράζεις το δέκτη, τον συνδέεις με την τηλεόραση et voila!
-
Από πρόγραμμα πάντως συμπαθέστατη. Σήμερα στο Cine+:
06:00 ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ
06:30 ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
07:00 Ο ΤΣΟΠΥ ΚΑΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ
07:30 ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
08:00 ΣΙΛΒΑΝ
08:30 ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΙ
09:00 ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ… Η ΑΜΕΡΙΚΗ
09:30 ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ… ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
10:00 ΝΩΕ
11:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ
11:30 Ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ
12:00 ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ
14:00 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΑΡΤ
15:00 ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
15:30 MIA ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ … ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ
16:00 ΜΟΜΠΥ ΝΤΙΚ
16:30 O ΝΤΕΛΦΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
17:00 ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ
18:00 Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ
20:00 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
22:00 ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΚΤΑΡΙΑ
00:00 TΟ ΟΠΛΟ
01:00 ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ
02:00 ΠΩΛΕΙΤΑΙ
04:00 MAD MONKEY
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πάντως προς το παρόν δε φαίνεται να λέει κάτι από πλευράς ποιότητας εικόνας. Ναι, δεν έχει χιόνια ή παρεμβολές, αλλά από την άλλη η ανάλυση είναι πολύ χαμηλή (και δεν πιστεύω να θέλετε βέβαια και πολυκάναλο ήχο)...Το καλό βέβαια είναι πως δε χρειάζεται καμία εγκατάσταση, αγοράζεις το δέκτη, τον συνδέεις με την τηλεόραση et voila!
Ναι, αν και μας εχουν υποσχεθει 720p και AC3 μεχρι τελος του έτους (ποιού ετους αραγε )
-
Για να δούμε. Αν και μας βλέπω να πηγαίνουμε κατευθείαν σε 1080p από τα επερχόμενα νέα φορμά υψηλής ανάλυσης (σε δισκάκια BluRay κλπ).
Πάντως εγώ κατεβάζω ήδη clips με 720p και 1080p για το (soon to become) προβόλι μου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Από πρόγραμμα πάντως συμπαθέστατη. Σήμερα στο Cine+:Dukes, Love Boat, Dallas & KITT πότε έχει;
-
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... Η ΕΡΤ
-
Τώρα τελευταία μου έρχονται τα email ειδοποίησης νέας δημοσίευσης στα φόρουμ διπλά και τριπλά.
Χρησιμοποιώ Outlook Express & yahoo και πάροχο Panafonet. Πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Τι μπορεί να συμβαίνει;
Είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικό να έχω αντί για 60 mails ειδοποίησης ...180...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... Η ΕΡΤΗ γαλλική παραγωγή Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος αξίζει. Την έβλεπα μικρός και μπορώ να πω ότι με βοήθησε να μάθω παγκόσμια ιστορία.
Σήμερα όλο μάνγκα και τάνγκα είναι η 'παιδική' TV. -
Παιδιά δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί και επειδή είναι αδύνατον να ψάξω σε τόσες σελίδες θέλω να κάνω την εξής ερώτηση.
Θέλω να αγοράσω ένα set home theater.Η χρήση του θα είναι και στεροφωνικό για μουσική.Το θέμα μου είναι αν υπάρχει τρόπος ένα DVD player να διαβάζει μουσική mp3 από κάποιο αποθηκευτικό μέσο μεγαλύτερης χωρητικότητας από CD ή memory stick δηλαδή από κάποιον σκληρό(όχι συνδεδεμένου υπολογιστή).
Eυχαριστώ.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]