-
[quote='migf1']Τελικά πήρα αυτό για
-
[quote='elteo'][quote='migf1']Τελικά πήρα αυτό για
-
Δεν ξέρω εάν βγάζει και για pc.
Nαι εννοείται είναι της Logitech...[φανατικός των προϊοντων της]...λέγεται Action Controller. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν ξέρω εάν βγάζει και για pc.
Nαι εννοείται είναι της Logitech...[φανατικός των προϊοντων της]...λέγεται Action Controller.Δεν το βλέπω να βγαίνει για PC.
Πάντως με τα λεφτά που έδωσα θα μπορούσαν να πάρω το Saitek P2600 Rumble Force
-
Αμ αυτό;
-
Χάρη θα σε πιάσει πονοκέφαλος ρε συ!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χάρη θα σε πιάσει πονοκέφαλος ρε συ!!Έχω όντως πονοκέφαλο: ποιο από τα δυο να παραγγείλω στο Πλαίσιο να μου στείλουν. Το ενσύρματο της Saitek με κραδασμό ή το ασύρματο χωρ΄ςι κραδασμό;;;;;
Ιδού το δίλλημα
(φέυγω τώρα, πάω στο μαγαζί να το σκεφτώ)
-
Aσύρματα και λαμακίες...εγώ θα έπαιρνα το ενσύρματο με την δόνηση.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μετά από πολλές μέρες αγανάκτησης λόγω των απείρων κολλημάτων, αποφάσισα να πάρω τον ΟΤΕ να παραπονεθώ για το modem 520i. (in retrospect, κακώς δεν τους πήρα νωρίτερα…).Εγώ: «Καλημέρα, έχω ένα πρόβλημα με το μόντεμ της ADSL»
ΟΤΕ: «Ποιο είναι το πρόβλημα;»
Εγώ: «Κολλάει συνεχώς και επανέρχεται μόνο με reset.»
ΟΤΕ: «Μάλιστα. Από πότε άρχισε να το κάνει αυτό;»
Εγώ: «Από την αναβάθμιση στο νέο λογισμικό της Intracom.»
ΟΤΕ: «Κακώς το αναβαθμίσατε. Η εγκατάσταση του καινούργιου λογισμικού καταστρέφει το modem»
Εγώ: (αγανακτισμένος) «Εσείς με προτρέψατε. Με e-mail, αλλά και όταν επικοινώνησα μαζί σας τηλεφωνικώς»
ΟΤΕ: «Ναι, το γνωρίζουμε. Θα έρθουμε να σας το αλλάξουμε»Η εγκατάσταση του καινούργιου λογισμικού καταστρέφει το modem
Δεν παίζονται. Εγώ έχω προβλήματα με το ISDN netmod. Έρχονται κάθε βδομάδα και το αλλάζουν με άλλο μεταχειρισμένο, παίρνουν το δικό μου και το δίνουν σε κάποιον άλλο. Αυτό που μου βάζουν το γύρισε πίσω άλλος που είχε πρόβλημα. Που θα πάει, δεν θα βρεθεί κανένα καλό; -
Μια γρήγορη ερώτηση που θέλει γρήγορη απάντηση.. Τα windows έχουνε bootloader? Αν ναι, πως τον απενεργοποιώ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μια γρήγορη ερώτηση που θέλει γρήγορη απάντηση.. Τα windows έχουνε bootloader? Αν ναι, πως τον απενεργοποιώ?φυσικά κι έχουνε Δημήτρη, 2 τρόποι απενεργοποίησης υπάρχουν, αλλάζεις απ'το BIOS τη σειρά των σκληρών, πειράζεις/μετονομάζεις/σβήνεις το c:\boot.ini ή κάνεις format c:\ από boot disk διάλεξε και πάρε
-
Θενξ συνονόματε..
Έχω static ip και πρέπει να περάσω manually τις ρυθμίσεις σε suse 10. Ενώ περνάω και ip, subnet mask & gateway, δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ.. Καμιά ιδέα?
-
σε ένα sagem SV3 ενός φίλου που το maximum της έντασης είναι πάλι πολύ χαμηλά τι μπορώ να κάνω?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
σε ένα sagem SV3 ενός φίλου που το maximum της έντασης είναι πάλι πολύ χαμηλά τι μπορώ να κάνω?Α) Άλλαζει συσκευή.
Β) Ας βάλει ακουστικό βαρηκοήας.
Γ) Να πεί σε όποιον σε καλεί να φωνάζει.
Δ) Μαθαίνει να ζει με το πρόβλημα.
Ε) ΔΞ / ΔΑ
Αν είναι ή εργοστασιακή ρύθμιση για την ένταση αρκετά χαμηλή, μάλλον δε μπορεί να κάνει τίποτα. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ σε ένα Alcatel.
-
αν σ΄ένα k750 όταν πας να του βάλεις memory stick κολλάει, τότε φταίει το λογισμικό ή είναι θέμα hardware? Να σημειώσω ότι έχει firmware R1AA008
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν είναι ή εργοστασιακή ρύθμιση για την ένταση αρκετά χαμηλή, μάλλον δε μπορεί να κάνει τίποτα. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ σε ένα Alcatel.
Το κακό είναι ότι δεν νομίζω στα Sagem να μπορείς να περάσεις άλλους ήχους
-
Δεν ξέρω τι, πως και γιατί, αλλά αν απενεργοποιήσω προσωρινά το Kerio όταν κάνει update το Antivir7 τότε η ομπρελίτσα ΔΕΝ εξαφανίζεται από το tray. Αυτά στα WinXP Home GR SP2 (γιατί στα WinXP Pro EN SP1 δουλεύει μια χαρά χωρίς να απενεργοποιήσω τίποτα).
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχω static ip και πρέπει να περάσω manually τις ρυθμίσεις σε suse 10. Ενώ περνάω και ip, subnet mask & gateway, δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ.. Καμιά ιδέα?Και μένα με παίδεψε. Τη στατική διεύθυνση τη δίνεις μέσα στο modem/router, στο linux διαλέγεις τη σωστή κάρτα δικτύου και dhcp, μη ξεχάσεις να το δηλώσεις external zone. Το ΚΙντερνετ δεν δουλεύει, έχεις συνέχεια σύνδεση χωρίς login.
-
Από χτές είμαι ευτυχής κάτοχος ενος K750i ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας παιδες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Από χτές είμαι ευτυχής κάτοχος ενος K750i ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας παιδεςΜε γειες , νομιζω οτι ειναι το καλύτερο κινητό που μπορείς να αγοράσεις με τα χρήματα που κοστίζει...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]