-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Megia ta nea emoticons!!!
δεν το πιστεύω ότι μπήκε το ' ' στα προεπιλεγμένα..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι ήδη γνωστό, εγώ χτες έμαθα οτι γίνεται...
Σε ένα ένθετο του τελευταίου RAM περιγράφεται ένας τρόπος με τον οποίον μπορεί κανεις να μεγαλώσει το μέγεθος του inbox ενός hotmail account από 2 Mb σε 25 (ίσως και σε 250). Μπορεί να υπάρχουν ήδη τα Γκουγκλογιαχού με τα Γιγαμπάιτ αλλά πολλοί έχουν **και **ένα hotmail και τα 2Μb είναι πλέον απελπιστικά λίγα.
Κατ'αρχήν αν πάει κάποιος να ανοίξει έναν νεο λογαριασμό και δηλώσει τόπο κατοικίας ΗΠΑ πάιρνει με το καλημέρα 25Μb τα οποία μετά από λίγες μέρες γίνονται 250.
Σε έναν υπαρχοντα λογαριασμό μπορεί να γίνει το εξής:
Εχοντας ως επιλεγμένη γλώσσα του hotmail τα Αγγλικα, αλλάζουμε τον τόπο κατοικίας (USA και μια πολιτεία της αρεσκείας μας αρκεί να δώσουμε έναν πραγματικό Τ.Κ. π.χ. Florida 33332) και στη συνέχεια στο address bar γράφουμε τη διεύθυνση
http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi ... countclose
και enter. Σκοπός μας είναι να κάνουμε ένα 'restart' στον λογαριασμό μας ωστε με την επανεργοποίησή του να μας δει βέρους αμερικανους και να μας πριμοδοτήσει με τα παραπανίσια Mbytes
Η επόμενη οθόνη μας καλεί να επιβεβαιώσουμε την προσωρiνή αναστολή του account λέγοντας μάλιστα οτι όλα τα e-mails που βρίσκονται στον λογαριασμό μας θα σβηστούν. Σε μένα που δοκίμασα την όλη διαδικασία με επιτυχία δεν έγινε κάτι τέτοιο και ότι είχα μέσα στη θυρίδα μου έμεινε ανέπαφο. Για καλό και για κακό πάντως όσοι έχουν χρήσιμα e-mails μεσα στη θυρίδα τους ας τα σώσουν με κάποιον τρόπο (π.χ. αντιγραφή του περιεχομένου τους ή forward σε κάποια άλλη διεύθυνση)Μετά την επιβεβαίωση της αναστολής του λογαριασμού ξανακανουμε login και βλέπουμε οτι το inbox μας μεγάλωσε κατα 23 Mb. Υποτίθεται οτι 30 μέρες αργότερα θα μεγαλώσει κατα 225Mb ακόμα για να φτάσει τα 250
το εκανα, οντως πλεον εχω 25ΜΒ!
τελικά χάνονται ή δε χάνονται τα mail ?
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 314#518314
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=518314#518314εγώ πάλι ψάχνω χαλασμένο κ500 (νομίζω, αλλιώς θα ναι κ300) πάλι για ανταλλακτικά της οθόνης, αλλά χωρίς χρέωση ε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι ήδη γνωστό, εγώ χτες έμαθα οτι γίνεται...
Σε ένα ένθετο του τελευταίου RAM περιγράφεται ένας τρόπος με τον οποίον μπορεί κανεις να μεγαλώσει το μέγεθος του inbox ενός hotmail account από 2 Mb σε 25 (ίσως και σε 250). Μπορεί να υπάρχουν ήδη τα Γκουγκλογιαχού με τα Γιγαμπάιτ αλλά πολλοί έχουν **και **ένα hotmail και τα 2Μb είναι πλέον απελπιστικά λίγα.
Κατ'αρχήν αν πάει κάποιος να ανοίξει έναν νεο λογαριασμό και δηλώσει τόπο κατοικίας ΗΠΑ πάιρνει με το καλημέρα 25Μb τα οποία μετά από λίγες μέρες γίνονται 250.
Σε έναν υπαρχοντα λογαριασμό μπορεί να γίνει το εξής:
Εχοντας ως επιλεγμένη γλώσσα του hotmail τα Αγγλικα, αλλάζουμε τον τόπο κατοικίας (USA και μια πολιτεία της αρεσκείας μας αρκεί να δώσουμε έναν πραγματικό Τ.Κ. π.χ. Florida 33332) και στη συνέχεια στο address bar γράφουμε τη διεύθυνση
http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi ... countclose
και enter. Σκοπός μας είναι να κάνουμε ένα 'restart' στον λογαριασμό μας ωστε με την επανεργοποίησή του να μας δει βέρους αμερικανους και να μας πριμοδοτήσει με τα παραπανίσια Mbytes
Η επόμενη οθόνη μας καλεί να επιβεβαιώσουμε την προσωρiνή αναστολή του account λέγοντας μάλιστα οτι όλα τα e-mails που βρίσκονται στον λογαριασμό μας θα σβηστούν. Σε μένα που δοκίμασα την όλη διαδικασία με επιτυχία δεν έγινε κάτι τέτοιο και ότι είχα μέσα στη θυρίδα μου έμεινε ανέπαφο. Για καλό και για κακό πάντως όσοι έχουν χρήσιμα e-mails μεσα στη θυρίδα τους ας τα σώσουν με κάποιον τρόπο (π.χ. αντιγραφή του περιεχομένου τους ή forward σε κάποια άλλη διεύθυνση)Μετά την επιβεβαίωση της αναστολής του λογαριασμού ξανακανουμε login και βλέπουμε οτι το inbox μας μεγάλωσε κατα 23 Mb. Υποτίθεται οτι 30 μέρες αργότερα θα μεγαλώσει κατα 225Mb ακόμα για να φτάσει τα 250
το εκανα, οντως πλεον εχω 25ΜΒ!
τελικά χάνονται ή δε χάνονται τα mail ?
Ζήτω, δούλεψε και δεν έχασα τπτ, μπράβο στα παιδιά!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εγώ πάλι ψάχνω χαλασμένο κ500 (νομίζω, αλλιώς θα ναι κ300) πάλι για ανταλλακτικά της οθόνης, αλλά χωρίς χρέωση ε
Και που θα βρούμε??
-
έχει δοκιμάσει ή γνωρίζει κανείς τίποτα για το παρακάτω;
-
Πολύ καλό, αλλά κάπως ακριβό. Μπορείς να πάρεις πολλές ταινίες πχ divx (ή μουσική) μαζί σου και να τις παίξεις σε οποιαδήποτε τηλεόραση ή σύστημα ήχου.
http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView. ... alog_Id=15 -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
εγώ πάλι ψάχνω χαλασμένο κ500 (νομίζω, αλλιώς θα ναι κ300) πάλι για ανταλλακτικά της οθόνης, αλλά χωρίς χρέωση ε
Και που θα βρούμε??
Παρεδρε δύσκολα θα βρεις μεταχείρο. Να ήτανε κάποιο Nokia που βρωμάει ο τόπος κάτι θα γινόντανε...αλλά Siemens δύσκολα.
-
Για να μπαίνει κάποιο πρόγραμμα στο linux πρέπει να έχει κουλό όνομα;
ubuntu tergent, gaym, loutaq...
-
-
@nasos79: Για IM στο linux το καλύτερο πρόγραμμα ειναι το gaim, το οποίο λογικά θα ειναι ήδη εγκατεστημένο.
Έτσι, να γινόμαστε πολλοί οι Linuxαδες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και σε στρατιωτικούς υπολογιστές θα χρησιμοποιηθεί το τσιπ του Playstation 3
χρησιμοποιειται απο την mercury computers για στρατιωτικες εφαρμογες
αυτο το chip (cell) εναι πραγματικα εκπληκτικο και θα το ηθελα πολυ σε desktop μηχανηματα (με LINUX -αντε να αυξανομαστε-)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και που θα βρούμε??
Παρεδρε δύσκολα θα βρεις μεταχείρο. Να ήτανε κάποιο Nokia που βρωμάει ο τόπος κάτι θα γινόντανε...αλλά Siemens δύσκολα.
Καλά να πάθω...αφού χάλασε και πήγα να το φτιάξω εγώ τώρα είναι εκτός εγγύησης.
Λες και είναι Ami το κινητόΑντί για τζάμπα τώρα, καλύτερο το 60άρι euros
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πολύ καλό, αλλά κάπως ακριβό. Μπορείς να πάρεις πολλές ταινίες πχ divx (ή μουσική) μαζί σου και να τις παίξεις σε οποιαδήποτε τηλεόραση ή σύστημα ήχου.νομίζω ότι μπορώ να το βρω σχετικά φτηνά, γι' αυτό ρωτάω. Το μόνο που δε μου αρέσει στο συγκεκριμένο μηχανάκι είναι ότι δεν έχει δικό του user interface, αλλά πρέπει να το έχεις συνδεδεμένο είτε στην τηλεόραση είτε στο pc για να ανοίξεις τα αρχεία σου. Δηλαδή, δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα ipod π.χ.
-
Ως ιδέα είναι πολύ καλή. Έχει ένα σκληρό φορητού υπολογιστή, 2-3 υποδοχές εισόδου και εξόδου και μπορείς πχ να πας στο εξοχικό ή σε ξένο σπίτι με 50 ταινίες ή με μερικές χιλιάδες τραγούδια.
Δεν ξέρω τι λέει από ποιότητα εικόνας, τι γίνεται με τους υπότιτλους ('διαβάζει' αρχεία srt, txt κλπ ή όχι, πως φαίνονται οι υπότιτλοι στην τηλεόραση, αν αλλάζει ο τρόπος απεικόνισής τους [μέγεθος, σημείο θέασης-χρώμα]). Πρέπει να το δεις σε λειτουργία για να κρίνεις αν σου κάνει.
Πάντως, επαναλαμβάνω, είναι πολύ καλό προϊόν, ειδικά για μια ελληνική εταιρεία. -
Έκανα κι εγώ το κολπάκι που έγραψε σε προηγούμενη σελίδα ο hrdoukas (για το μεγάλωμα του χώρου του hotmail στα 25 από τα 2 ΜΒ). Σε δύο λογαριασμούς μου το αποτέλεσμα ήταν να μου στείλουν μήνυμα ότι καταργείται η ηλ. διεύθυνση λόγω προσπάθειας εξαπάτησης της υπηρεσίας.
Μπα, δούλεψε μια χαρά.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
@nasos79: Για IM στο linux το καλύτερο πρόγραμμα ειναι το gaim, το οποίο λογικά θα ειναι ήδη εγκατεστημένο.Έτσι, να γινόμαστε πολλοί οι Linuxαδες...
Νομίζω δουλεύει και η MirandaIM σε linux, που είναι κι ελαφρύτερη
(made by... GNU) -
Ναι, για πιο lightweight καταστάσεις το Μιράντα ειναι επίσης πολύ καλή λύση (και για Windows).
-
Πρώτη δημοσίευση από SUSE linux, η βοήθεια έσκασε 3 φορές μέχρι να φτιάξει index. Επίσης ένα session είναι κολλημένο στο YaST2, χρησιμοποίησα το KSysGuard για να το κλείσω. Τα windows κοροϊδεύουμε.
Από θέμα ασφάλειας, χωρίς hardware firewall όλα τα ports απαντούν (αλλά είναι κλειστά) και επιστρέφει κανονικά τα ping ώστε να σε εντοπίζουν αμέσως τα port scanners. Ελπίζω να τα πάει καλά στα δύσκολα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#4]