-
Το κακό πού είναι; Ρωτάω γιατί πραγμτατικά δεν ξέρω!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πάντως εγω με το ψωρο-adsl-in-a-box μου μια χαρά είμαι! 340+ ταχυτητα σε 384...Και υποτιθεται ότι είναι τελείως φτηνιάρικο πακέτο...
ψωρο-adsl-in-a-box;;; τελείως φτηνιάρικο πακέτο;;;
Τεσπα που λένε κι οι νεολαίοι..
Ήταν ότι πιο φτηνό υπήρχε σε adsl και τα πακετα έχουν μια όχι και τόσο καλή φήμη...Εμένα με καλύπτει! Θα ανανεώσω κιόλας γιατί τελειώνουν οι 6μήνες!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το κακό πού είναι; Ρωτάω γιατί πραγμτατικά δεν ξέρω!Μεγάλη συζήτηση βρε drdino... Είναι και αργά..την πιάνουμε άλλη φορά αν θέλεις..χωρίς δείγμα εγκαθετότητας..γιατί ένας **κούκος **πάει να μου βγάλει το όνομα.....
-
Εγώ πάντως με 148 ευρώ πήρα δωδεκάμηνο. Αν με πιάσαν κορόιδο, δεν ξέρω...
-
silencer51
το Ε61 είναι, κοστίζει [b][url=http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&la=1&ct=58&itm=3685]397
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
O silencer σπόταρε νέο gadget:http://www.sg.hu/kep/2005_10/1011eseri5.jpg
To έχει το Πλαίσιο με 400 ευρώ περίπου και το σκέφτομαι σοβαρά για 12 άτοκες...
Ειμαι άρρωστος!
Αν πας λίγες σελίδες πίσω, θα δεις φωτογραφίες του δικού μου νέου κινητού. Είναι το Ε60. Το Ε61 είναι το ίδιο ακριβώς κινητό, με μόνη διαφορά τη μεγαλύτερη οθόνη (σε διαστάσεις, όχι σε ανάλυση) και το qwerty πληκτρολόγιο.
Επειδή τα είχα και τα 2 διαθέσιμα για λίγο, επέλεξα το Ε60, καθώς το μεγάλο μέγεθος του Ε61 ήταν για μένα απαγορευτικό.
-
To είδα το post σου σχετικά με το Ε60, μάλιστα το Ε60 έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάλυση στην οθόνη του (300κατι επι 400κάτι ενώ το Ε61 320Χ240)...
Το μέγεθος δεν με νοιάζει οπότε ψήνομαι για το qwerty πληηκτρολόγιο...
Το μόνο μείον στην αγορά κινητού με δόσεις (άτοκες πάντα!) ειναι οτι π.χ. στο κλέβουν σε ενα δίμηνο και μετά κάθεσαι σα μαλ**** και πληρώνεις για ενα χρόνο...
-
Tελικά δεν μου έκατσε η αγορά του Ν6680...κι επειδή βαρέθηκα να έχω παντοφλίτσες αποφάσισα να περάσω στα clamshells.
Το νέο μου απόκτημα : Ν6131 στα 258 ευρώ. (κλικ)
στα +
ανάλυση οθόνης 240 x 320 στα 16 εκ. χρώματα
ράδιο και mp3
τιμή
ποιότητα κατασκευής
μικρό μέγεθος
μικρό βάροςστα -
η αυτονομία...2 μέρες με αρκετή χρήση
-
Καλό φαίνεται Σάββα. Series 40 λειτουργικό έχει;
-
Nαι. Μου αρέσει τώρα το καλοκαιράκι να μην κουβαλώ μεγάλα κινητά.
Πάντως το eml.gr έχει σαφώς φτηνότερες τιμές από το Πλαίσιο. Κι έχει δωρεάν αποστολή εντός Αττικής.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tελικά δεν μου έκατσε η αγορά του Ν6680...κι επειδή βαρέθηκα να έχω παντοφλίτσες αποφάσισα να περάσω στα clamshells.Το νέο μου απόκτημα : Ν6131 στα 258 ευρώ. (κλικ)
στα +
ανάλυση οθόνης 240 x 320 στα 16 εκ. χρώματα
ράδιο και mp3
τιμή
ποιότητα κατασκευής
μικρό μέγεθος
μικρό βάροςστα -
η αυτονομία...2 μέρες με αρκετή χρήση
Στοίχημα ότι σε 2 μήνες MAX θα το έχεις ξεφορτωθεί
-
Ok πάει το στοίχημα...100 πιτόγυρα...!
Ξεκίνα από τώρα να τυλίγεις...αυτός που θα μου πούλαγε το 6680 το μετάνιωσε, τι να πεις υπάρχουν και λαμάκες.
-
Η οθόνη αγοράσθηκε.
LG Flatron L1750SQ -
Το svchost γιατί μου ζητάει πρόσβση στο ίντερνετ; Να του δώσω;
-
[quote='elteo']silencer51
το Ε61 είναι, κοστίζει [b][url=http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&la=1&ct=58&itm=3685]397
-
ZoneAlarm ή Kerio?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ερώτηση.
Αγόρασα και μια κάρτα Nvidia με καλώδιο-μετατροπέα για να συνδέσω 2 οθόνες στο PC του γραφείου.
Προφανώς θα αντικαταστήσω την κάρτα που ήδη υπάρχει?Manual δεν έχει;
Κανονική κάρτα γραφικών δεν είναι (όχι αντάπτορας-που δε νομίζω να υπάρχουν κιόλας);
Πρώτα κανεις uninstall την παλιά κάρτα και μετά βάζεις την καινούρια. Αν δεν κάνεις uninstall είναι πολύ πιθανόν να έχεις προβλήματα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ερώτηση.
Αγόρασα και μια κάρτα Nvidia με καλώδιο-μετατροπέα για να συνδέσω 2 οθόνες στο PC του γραφείου.
Προφανώς θα αντικαταστήσω την κάρτα που ήδη υπάρχει?Manual δεν έχει;
Κανονική κάρτα γραφικών δεν είναι (όχι αντάπτορας-που δε νομίζω να υπάρχουν κιόλας);
Πρώτα κανεις uninstall την παλιά κάρτα και μετά βάζεις την καινούρια. Αν δεν κάνεις uninstall είναι πολύ πιθανόν να έχεις προβλήματα.
Αν την κάνω uninstall Χαρη όμως θα συνεχίζω να μπορώ να βλέπω στην οθόνη?
-
Απαντήσεις:
Kerio.
Aν το svchost.exe (κρυφό αρχείο) βρίσκεται στον φάκελο windows/system32 δώστου πρόσβαση.
Ναι, θα αλλάξεις την κάρτα. Όμως αν τώρα έχεις κάρτα άλλης μάρκας ή με παλιούς οδηγούς, πρώτα θα απεγκαταστήσεις τους οδηγούς από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων, θα έχεις κατεβάσει τους τελευταίους, θα κλείσεις το PC (όχι επανεκκίνηση), θα βγάλεις την παλιά-βάλεις τη νέα στο AGP ή PCI-Express (αναλόγως τη μητρική) [προσοχή στις οδηγίες μήπως χρειάζεται χωριστή παροχή ρεύματος ΚΑΙ στην κάρτα], θα εκκινήσεις το PC, θα βρει την κάρτα αλλά θα της περάσει στάνταρ οδηγούς, θα εγκαταστήσεις τους οδηγούς που κατέβασες από την nvidia ακολουθώντας τις οδηγίες.
-
Thanks
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]