-
anyway...kaspersky rules χωρίς πολλές ρυθμίσεις και λαμακίες.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειχες νοβα?Yap.
Ειχα....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Βαγγέλη για το σήμα μάλλον πας για κεραία. Απ΄ότι γνωρίζω το ψηφιακό σήμα ή το έχεις ή δεν το έχεις.
Για κάνε ένα 'ψάξιμο' από άλλο σπίτι η με άλλη κεράια.Το πιατο της Nova που εχουμε(το nova το κλεισαμε χθες),δεν νομιζω να βοηθησει καθολου εε?
Ο δέκτης που πήρες είναι 'επίγειος ψηφιακός δέκτης'. Άρα το 'πιάτο' το ξεχνάς.
'edit' Δεν είχα δει τη δημοσίευση ότι δούλεψε το μηχάνημα. Οπότε όλα καλά.
Αν είσαι σε περιοχή με προβληματική λήψη τα 100 ευρώ που σου ζήτησαν για μια κεράια είναι καλή τιμή.
Εγώ πριν δυο χρόνια είχα βάλει κεραία με 300 ευρώ για να καταφέρω να έχω καλό σήμα.Το τέταρτο κανάλι είναι για άτομα με προβλήματα ακοής (Πρίσμα +)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Bagusτο προγραμμα ειναι καλο, αξιζει?
Ακόμα όχι. Επαναλήψεις έχει μόνο. Εκτός εαν κάποιος έχει άτομο με πρόβλημα ακοής και το πάρει για το Πρίσμα+ .
Προσωπικά νομίζω ότι βιάστικα να αγοράσω τον δέκτη. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το τέταρτο κανάλι είναι για άτομα με προβλήματα ακοής (Πρίσμα +)
τι δείχνει; τον Βασίλη Πουλάκη να κάνει γκριμάτσες;
Ο Σουφλιάς το ξέρει αυτό το κανάλι;
-
Επιτέλους παρήγγειλα κινητά!!!
Είχαμε και μια μικρή επιδότηση των 100
-
[quote='n_olympios']Επιτέλους παρήγγειλα κινητά!!!
Είχαμε και μια μικρή επιδότηση των 100
-
με γεια το κινητο...σιτροεν ειναι?
-
Κινητά, ξέρω τι γράφω.
Πρέπει να αντικατασταθούν 2 6310i.
Αν έβγαζε η Citroen κινητά ο προβληματισμός μου θα ήταν κατά τι μικρότερος.
Πάντως και στο δικό μου, η σφραγίδα της Citroen υπάρχει.
-
Κύριοι, τα φώτα σας! Ξεκίνησα τη διαδικασία αναβάθμισης του λογισμικού του Κ750 και εδώ και μία ώρα είναι στάσιμο στην οθόνη της αναβάθμισης, με τα κουτάκια όλα πράσινα (ολοκληρωμένο δηλαδή) και με την προειδοποίηση να μην το αγγίζω να αναβοσβήνει! Τι κάνω; Προφανώς δεν θα προχωρήσει! Καμία ιδέα;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Κύριοι, τα φώτα σας! Ξεκίνησα τη διαδικασία αναβάθμισης του λογισμικού του Κ750 και εδώ και μία ώρα είναι στάσιμο στην οθόνη της αναβάθμισης, με τα κουτάκια όλα πράσινα (ολοκληρωμένο δηλαδή) και με την προειδοποίηση να μην το αγγίζω να αναβοσβήνει! Τι κάνω; Προφανώς δεν θα προχωρήσει! Καμία ιδέα;Έχεις ανοιχτό το παράθυρο του δωματίου;;;
Αν δεν έχεις παράθυρο,έχεις οπτική επαφή με κάδο αποβλήτων;; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κύριοι, τα φώτα σας! Ξεκίνησα τη διαδικασία αναβάθμισης του λογισμικού του Κ750 και εδώ και μία ώρα είναι στάσιμο στην οθόνη της αναβάθμισης, με τα κουτάκια όλα πράσινα (ολοκληρωμένο δηλαδή) και με την προειδοποίηση να μην το αγγίζω να αναβοσβήνει! Τι κάνω; Προφανώς δεν θα προχωρήσει! Καμία ιδέα;
Έχεις ανοιχτό το παράθυρο του δωματίου;;;
Αν δεν έχεις παράθυρο,έχεις οπτική επαφή με κάδο αποβλήτων;;Relax mate... Άνοιξε... Μάλλον όλα καλά! (Αν δεν είχα σκάσει 289 ωραιότατα, ολόφρεσκα ευρουλάκια, μπορεί κ να σκεφτόμουν τη συμβουλή σου...)
-
Πόσα?
Αμάν βρε Νάσο, μας έχει πρήξει με το Κ750 σου επιτέλους!
-
Δε θέλω να σε προβληματίσω αλλά με 20 ευρώ παραπάνω έπαιρνες το Νοκια 6270...
-
Βρε pasxos, τι επιμένεις κι εσύ... Τα Nokia δεν είναι για όλους...
Με λιγότερα ακόμα έπαιρνε το 6230i.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πόσο έχει αυτό τώρα;
-
Λιγότερα από 290, νομίζω.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πόσο έχει αυτό τώρα;
Είχα 6230... Λέτε να έδινα 290 ευρώ για ένα i παραπάνω; Ε όχι, τόσο ληγμένος δεν είμαι!!!
-
Ε όχι, έτσι δεν αξίζει...
Μούμπλε μούμπλε, έχω τα χαρτιά από την πρωινή μου επίσκεψη στη Vodafone μπροστά μου, θα μου κοστίσει 30 ευρώ με 250 ευρώ επιδότηση, οπότε τελικά η τιμή του είναι γύρω στα 280.
-
Ευχαριστώ!
Αλήθεια, ξέρει κανείς πως υπολογίζονται οι επιδοτήσεις; Είναι στάνταρ σε κάθε πρόγραμμα ή συνάρτηση του λογαριασμού που κάνεις;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]