-
Ρε αφήστε το παιδί το πιάσατε όλοι από τη μύτη...
Αλλά στα λέγαμε -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ρε αφήστε το παιδί το πιάσατε όλοι από τη μύτη...
Αλλά στα λέγαμεΜμμμμ, δεν μπορώ να αναπνεύσω, αφήστε με λέωωω!!!
(πείτε καμία καλή ιδέα για το 4Tforum theme, ως τώρα είναι πολύ μονότονο...)
-
Λοιπόν, σοβαρά τώρα... Με το speedmeter της Forthnet, έχω γράψει τις παρακάτω μετρήσεις σήμερα:
12/6/2006, 10:00
TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e
click START to begin
Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 114.25Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 304.62kb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modem
12/6/2006, 11:05
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 287.84kb/s
12/6/2006, 12:03
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 271.40kb/s
12/6/2006, 14:04
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 113.81Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 189.41kb/s
12/6/2006, 17:32
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 113.59Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 196.67kb/s
12/6/2006, 19:09
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 112.72Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 192.48kb/s
12/6/2006, 20:03
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 113.70Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 176.03kb/s
Νομίζω ότι δικαιούμαι να τους ρίξω ένα ωραιότατο χέσιμο (πάντα με το γάντι, έτσι; ). Τι λέτε κι εσείς;
Αυτές οι μετρήσεις είναι από γραμμή στα 384. Ε όχι! Νοιώθω ότι με κοροϊδεύουν!
-
βρε δεν ειπαμε να μην εμπιστευεσαι αυτα τα τεστ?
εχω γραψει μερικες σελιδες πισω, για το du meter. Κατεβασε το και κανε οτι λεω. Τοτε και μονο θα εχεις μια σαφεστατη εικοτα της ταχυτητας σου!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
βρε δεν ειπαμε να μην εμπιστευεσαι αυτα τα τεστ?εχω γραψει μερικες σελιδες πισω, για το du meter. Κατεβασε το και κανε οτι λεω. Τοτε και μονο θα εχεις μια σαφεστατη εικοτα της ταχυτητας σου!
Τα ίδια λέει χοντρικά και το DU meter, άλλωστε η forthnet όταν αναφέρεις πρόβλημα, αυτό το τεστ σου λέει να κάνεις και να της στείλεις τα αποτελέσματα! Εγώ λοιπόν μ' αυτό θα πάω και ειδικά εκείνο το 176.03 μου αρέσει πάρα πολύ, είναι ό,τι πρέπει για να τους τα ψάλλω στα γαλλικά!
-
παω πασο.
πες μας τι δικαιολογια θα σου πουν οταν μιλησεις μαζι τους.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παω πασο.πες μας τι δικαιολογια θα σου πουν οταν μιλησεις μαζι τους.
Να σου πω από τώρα, γιατί είναι σαν να τους ακούω ήδη; ΟΤΕ
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
παω πασο.
το φανταστικα. Και τωρα αρχιζει το ενδιαφερον κοματι....
Εφοσον εχεις παρει την υπηρεσια απο αυτους, δεν ειναι υποχρεωμενοι αυτοι να τρεξουν τον ΟΤΕ? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παω πασο.
Εφοσον εχεις παρει την υπηρεσια απο αυτους, δεν ειναι υποχρεωμενοι αυτοι να τρεξουν τον ΟΤΕ?Εννοείται πως έχεις δίκιο!!! Εγώ τους έχω στείλει ήδη mail με αόριστα παράπονα, που λέει ακριβώς αυτό! Εγώ έχω με τη forthnet συνεργασία! Αν ένας δικός τους συνεργάτης δημιουργεί προβλήματα, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τα μετακυλούν στους πελάτες τους. Για την ακρίβεια, κλείνω το mail μου ως εξής:
'Με δεδομένο ότι έχω πληρώσει σύνδεση στα 384 kbps, την οποία ουδέποτε είχα, σας ενημερώνω ότι εάν στο διάστημα του ενός μηνός μέχρι τη λήξη της συνδρομής μου, δεν έχει υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη, δεν προτίθεμαι να ανανεώσω τη συνεργασία μου μαζί σας.'
Τώρα που θα τους έρθει και η σφαλιάρα των μετρήσεων, να δούμε τι γέλια θα κάνουμε!
-
Πρέπει να πάρω έναν φορητό υπολογιστή.
Το πρόγραμμα που θα τρέχει κατά κύριο λόγο, δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε τίποτα. Από κει και πέρα οτι και να 'ναι, ένα Office XP φαντάζομαι οτι θα το σηκώνει...
Μεγαλύτερη σημασία δίνεται στο χαμηλό βάρος και στις μικρές διαστάσεις.
Θα χρειαστώ επίσης και έναν φορητό εκτυπωτή. [Υπάρχει δυνατότητα να έχω συνδενδεμένο τον εκτυπωτή χωρίς καλώδια; (bluetooth?)]Κι εδώ προκύπτει το ερώτημα
Τablet ή Laptop?Οι διαστάσεις ενός tablet είναι πιο κοντά σ'αυτό που θέλω αλλά από την άλλη δεν θέλω να δώσω και 2 χιλιάρικα για να πάρω ένα μηχανάκι με τις μισές δυνατότητες από ένα φτηνότερο laptop.
Υπάρχει τίποτα στην αγορά που να συνδυάζει μικρές διαστάσεις-βάρος, τιμή μέχρι 1,5k (αν είναι και λιγότερο δε μας χαλάει) και απλώς αξιοπρεπείς επιδόσεις;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Πρέπει να πάρω έναν φορητό υπολογιστή.
Το πρόγραμμα που θα τρέχει κατά κύριο λόγο, δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε τίποτα. Από κει και πέρα οτι και να 'ναι, ένα Office XP φαντάζομαι οτι θα το σηκώνει...
Μεγαλύτερη σημασία δίνεται στο χαμηλό βάρος και στις μικρές διαστάσεις.
Θα χρειαστώ επίσης και έναν φορητό εκτυπωτή. [Υπάρχει δυνατότητα να έχω συνδενδεμένο τον εκτυπωτή χωρίς καλώδια; (bluetooth?)]Κι εδώ προκύπτει το ερώτημα
Τablet ή Laptop?Οι διαστάσεις ενός tablet είναι πιο κοντά σ'αυτό που θέλω αλλά από την άλλη δεν θέλω να δώσω και 2 χιλιάρικα για να πάρω ένα μηχανάκι με τις μισές δυνατότητες από ένα φτηνότερο laptop.
Υπάρχει τίποτα στην αγορά που να συνδυάζει μικρές διαστάσεις-βάρος, τιμή μέχρι 1,5k (αν είναι και λιγότερο δε μας χαλάει) και απλώς αξιοπρεπείς επιδόσεις;
Laptop!!! ----> ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!
Ναι, υπάρχουν bluetooth εκτυπωτές.
-
Ελαφρύ, 'ασθενικό' φορητό έως 1500 ευρώ; Ουυυυυ, ένα κάρο.
http://www.e-shop.gr/PER_laptops.phtml με προτίμηση σε Toshiba, Sony, Fujitsu-Siemens, IBM.Για δες όμως κι αυτό:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=18882 -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
παω πασο.
Εφοσον εχεις παρει την υπηρεσια απο αυτους, δεν ειναι υποχρεωμενοι αυτοι να τρεξουν τον ΟΤΕ?Εννοείται πως έχεις δίκιο!!! Εγώ τους έχω στείλει ήδη mail με αόριστα παράπονα, που λέει ακριβώς αυτό! Εγώ έχω με τη forthnet συνεργασία! Αν ένας δικός τους συνεργάτης δημιουργεί προβλήματα, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τα μετακυλούν στους πελάτες τους. Για την ακρίβεια, κλείνω το mail μου ως εξής:
'Με δεδομένο ότι έχω πληρώσει σύνδεση στα 384 kbps, την οποία ουδέποτε είχα, σας ενημερώνω ότι εάν στο διάστημα του ενός μηνός μέχρι τη λήξη της συνδρομής μου, δεν έχει υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη, δεν προτίθεμαι να ανανεώσω τη συνεργασία μου μαζί σας.'
Τώρα που θα τους έρθει και η σφαλιάρα των μετρήσεων, να δούμε τι γέλια θα κάνουμε!
Απο δικη μου εμπειρια, σου λεω οτι κατα 99% ειναι θεμα ΟΤΕ. Εχω τροπο να το αποδειξω αλλα δεν ειναι της στιγμης.
Εσυ σαφεστατα πρεπει να τρεξεις την Φορθνετ και αυτοι με τη σειρα τους να πιεσουν τον ΟΤΕ να δωσει λυση. Νομιζω οτι πεφτεις σε κομβο του ΟΤΕ ο οποιος ειναι πηγμενος απο συνδεσεις dsl ή απλα εισαι μακρια απο το κεντρο του ΟΤΕ.
Διακοπες σου κανει η γραμμη? -
Nαι αλλά του πλαισίου δεν θα το έλεγα ακριβώς η καλύτερη λύση. Επίσης 1300 ευρά για build2order είναι way too much!
-
Παίδες, hold the press!
Κάρτα που να υποστηρίζει 2 οθόνες (2 σε 1) που θα βρω?
Ε?...Φαναστικοί συνφορουμίτες?
-
Μάλλον όλες της nvidia, τουλάχιστον αυτές που κοστίζουν άνω των 150 ευρώ.
http://www.nvidia.com/object/feature_twinview.html -
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παω πασο.
Απο δικη μου εμπειρια, σου λεω οτι κατα 99% ειναι θεμα ΟΤΕ. Εχω τροπο να το αποδειξω αλλα δεν ειναι της στιγμης.
Εσυ σαφεστατα πρεπει να τρεξεις την Φορθνετ και αυτοι με τη σειρα τους να πιεσουν τον ΟΤΕ να δωσει λυση. Νομιζω οτι πεφτεις σε κομβο του ΟΤΕ ο οποιος ειναι πηγμενος απο συνδεσεις dsl ή απλα εισαι μακρια απο το κεντρο του ΟΤΕ.
Διακοπες σου κανει η γραμμη?Έτσι ακριβώς είναι.- Έχεις βέβαια συνεργασία με τη Φορθνετ άλλά η εταιρία χρησιμοποιεί γραμμές που είναι μισθωμένες στον ΟΤΕ.Εφόσον συμβαίνει αυτό είναι στο χέρι του ΟΤΕ.Υπομονή λοιπόν λίγους μήνες μέχρι να ενεργοποιήσει η Φορθνετ τις δικές της καινούριες γραμμές.
-
παντως τα χοντρα προβληματα της φορθνετ σταματησαν μετα τον επικο ιανουαριο...τετοια μπινελικια δεν ειχαν ξαναγινει...
-
και οι περισσοτερες ati το υποστηριζουν
δεν θα εχεις προβλημα οτι και να διαλεξεις
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]