-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Η ποιότητα δεν εξαρτάται τόσο από την κάμερα όσο από την ταχύτητα σύνδεσης. Υπάρχουν βέβαια κάμερες που είναι μάπα, αλλά με κανένα 30άρι-50άρι ευρώ θα βρείς κάτι πολύ καλό. Όταν όμως ο Έλληνας που θα σου στέλνει εικόνα θα έχει μάξιμουμ 11 ΚΒ/sec και θα δέχεται με 30 ΚΒ/sec, θα υπάρχει μια καθυστέρηση (άρα 'σπάσιμο' της εικόνας) που με καμιά κάμερα δεν θα ξεπερνιέται.
που σημαινει οτι θα κανουν μαυρα ματια να τους δω;; Η dsl 512 τι upload εχει;
κατα τη γνωμη μου ειναι σπαταλη χρηματων να δωσεις τοσα λεφτα! ασε που η συνδεση θα σπαει την εικονα.
παρε 2 καμερουλες να τους βλεπεις! παντως με καμια καμερα απο οσες εχω δει απο φιλους δεν φαινεται χαλία η εικονα. μια χαρα ειναι ολα. παντως εγω θα ενιωθα πολυ αμηχανα να μιλαω στους γονεις μου και καμερα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και ΙΕ και beta!Τα δυο κακά της μοίρας του.
-
**'4TForum support will be void if Internet Explorer or beta browsers are used' **:rtfm:
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eχετε να προτεινετε κανεναν καλα free anti-virus απο το internet γιατι ελειξε Kaspersky που είχα;;;
Αntivir PE Classic 7.0 (το καλύτερο)
υπάρχει κάποιο link για να το κατεβάσω ?
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
thanks δεν το έβρισκα
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Η ποιότητα δεν εξαρτάται τόσο από την κάμερα όσο από την ταχύτητα σύνδεσης. Υπάρχουν βέβαια κάμερες που είναι μάπα, αλλά με κανένα 30άρι-50άρι ευρώ θα βρείς κάτι πολύ καλό. Όταν όμως ο Έλληνας που θα σου στέλνει εικόνα θα έχει μάξιμουμ 11 ΚΒ/sec και θα δέχεται με 30 ΚΒ/sec, θα υπάρχει μια καθυστέρηση (άρα 'σπάσιμο' της εικόνας) που με καμιά κάμερα δεν θα ξεπερνιέται.
που σημαινει οτι θα κανουν μαυρα ματια να τους δω;; Η dsl 512 τι upload εχει;
κατα τη γνωμη μου ειναι σπαταλη χρηματων να δωσεις τοσα λεφτα! ασε που η συνδεση θα σπαει την εικονα.
παρε 2 καμερουλες να τους βλεπεις! παντως με καμια καμερα απο οσες εχω δει απο φιλους δεν φαινεται χαλία η εικονα. μια χαρα ειναι ολα. παντως εγω θα ενιωθα πολυ αμηχανα να μιλαω στους γονεις μου και καμερα.περι αμηχανιας: ε και τι να κανω.. θα κανω να δω αδερφια και γονεις κανα χρονο ετσι οπως φαίνεται... τουλαχιστον ας τους βλεπω μια στο τοσο απο καμερουλα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χε, προτιμώ το http://fuckinggoogleit.com/?q=Antivir
-
ρε παιδια εχω προβλημα!
εχω ενα midi keyboard το οποιο αν δεν ξερετε δεν μπορει να παιξει απο μονο του επειδη δεν εχει ηχους και τους παιρνει απο το pc.
παλια ειχα μια καρτα ηχου με Midi εισοδο και ολα ηταν καλα, μεχρι που την εκαψα (η τουλαχιστον ετσι μου ειπαν απο το πλαισιο ).
πανω στη βιασυνη μου να ξανακουσω μουσικη δεν προσεξα αν η καινουρια καρτα εχει Midi εισοδο και οπως ηταν φυσικο, δεν ειχε
απο τοτε εχω δοκιμασει τα παντα για να το κανω να παιξει! αγορασα game port απο 15πινο σε Usb, τζιφος. Τωρα με λενε να αγορασο βυσμα απο 15πινο να βγαινει σε 9πινο.
Υπαρχει και η λυση της αγορας καινουριας καρτας ηχου και εκει παιζουν 2 επιλογες. Η μια ειναι να δωσω 70 ευρω να παρω μια καλη με Midi εισοδο και η αλλη να παρω μια παρακμιακη που βρηκα με 12 ευρω αλλα εχει midi εισοδο. το προβλημα με την δευτερη καρτα ειναι οτι ειναι χειροτερη απο αυτην που εχω τωρα (creative 7.1 νομιζω - εχω ηχεια 7.1). Και αναρωτιεμαι αν μπορω να εχω 2 καρτεσ πανω στο Pc. H creative να δουλευει γοα ολα τα υπολοιπα και το χρεπι να δουλευει μονο για το midi.
Γινεται ?
Καμια αλλη λυση ? -
-
καλορίζικο το.....παλιό τηλέφωνο
-
FlowerPower
Ίσως να γίνεται, αλλά σε παρόμοια περίπτωση που πήγα να χρησιμοποιήσω κάρτα ήχου και το κύκλωμα ήχου της μητρικής ταυτόχρονα, δεν δούλευε τίποτα, έκαναν 'conflict' μάλλον.
Λογικά θα έπρεπε να γίνεται, εφόσον ρυθμιστούν έτσι ώστε άλλη δουλειά να κάνει η μία και άλλη η άλλη από τις επιλογές ήχου των WinXP. Κάποια πρέπει να είναι η προεπιλεγμένη και η άλλη να είναι ρυθμισμένη για το midi, από εδώ:Μόνο μια δοκιμή θα επιβεβαιώσει το κατά πόσο είναι δυνατή η χρήση των δύο καρτών ταυτόχρονα. Πάντως αν δεν δουλέψει καταρχήν, ίσως με μια μεταφορά σε άλλη θύρα δουλέψει (με πιθανή αλλαγή του IRQ).
Krusenstern
Δηλαδή τί έκανες; (και τίνος είναι ο mac; ) -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Krusenstern
Δηλαδή τί έκανες; (και τίνος είναι ο mac; )Πήρα καινούριο-αρχαίο 6310i
Ο Mac είναι της δουλειάς. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Krusenstern
Ο Mac είναι της δουλειάς.Κρους, να υποθεσω οτι ειναι ευρημα της αρχαιολογικης σου ομαδας και χαρηκες τοσο πολυ ?
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Krusenstern
Ο Mac είναι της δουλειάς.Κρους, να υποθεσω οτι ειναι ευρημα της αρχαιολογικης σου ομαδας και χαρηκες τοσο πολυ ?
Είσαι πεζός και ρηχός.-
-
http://www.forthnet.gr/templates/corpor ... c=10008544
το είδατε??
-
Πστ, λίγα λόγια για το 6310i, έτσι? Είναι καλύτερο από πολλές από τις μπαχατέλες που κουβαλάτε οι περισσότεροι εδώ μέσα μαζί σας.
Α ρε Σπύρο ζηλιάρη!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10008544το είδατε??
Κώστα, το Σάββατο μου ήρθε email από το e-shop που έλεγε για προσφορά, 117
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10008544
το είδατε??
Κώστα, το Σάββατο μου ήρθε email από το e-shop που έλεγε για προσφορά, 117
-
Τι να σου πω... Ετσι κι αλλιώς είναι γνωστή η πολιτική του ΟΤΕ να προωθεί τις δικές του συνδέσεις και να καθυστερεί τις υπόλοιπες, οπότε και να βιαστείς, σύνδεση δε θα έχεις πριν περάσει ένας μήνας...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]