-
Το γνωρίζω. Γι'αυτό δεν καίγομαι κιόλας να 'αφαιρέσω' το vodafone live.
Ας μην ξεχνάμε πως ανήκω στην παλιά, σκληροπυρηνική κάστα κατόχων και χρηστών κινητών τηλεφώνων. Κοινώς, αν ένα κινητό παίρνει τηλέφωνα και στέλνει μηνύματα με σχετικά καλή αυτονομία και αξιοπιστία, μου αρκεί.
-
Καλά όταν το πάρεις...τα λέμε...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ημουν στη Vodafone το πρωί.6230i ----> έλλειψη
6280 ----> έλλειψη
6680 ----> έλλειψη.'Δεν υπάρχει πρόβλημα, θα τα φέρουμε, αρκεί να μη χρειάζεστε συσκευή σύντομα.'
Ηταν και νοστιμούλα και δεν μπορούσα να της φωνάξω ρε γμτ (όχι ότι θα της φώναζα διαφορετικά αλλά λέμε...)
Και γιατι δεν επαιρνες την νοστιμουλα βρε Νικο :::Ουτε αυτη ηταν διαθεσιμη:::
-
Χαχαχα, δε ρώτησα Κυριάκο, την επόμενη βδομάδα που θα είμαι εκεί για τις λεπτομέρειες θα ζητήσω compensation αν δεν υπάρχουν τα κινητά!
Σάββα... Τόσο χάλια?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Και να πάρω, ξέρουμε το κόλπο πλέον...Ο,τι μου δώσουν, Σάββα... Αφού αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τις επιδοτήσεις της Vodafone, μπορώ να κάνω αλλιώς? Θα το πω βέβαια, αλλά...
Μπορείς να πάρεις το νουμεράκι σου και να πας σε άλλη εταιρεία. ΕΛΕΟΣ με τις κωλο-customized συσκευές τους!
-
Δυστυχώς, η κάλυψη στις περιοχές όπου συχνάζω λόγω δουλειάς δεν είναι τόσο καλή από τις άλλες εταιρείες, Σπύρο, οπότε θέμα αλλαγής εταιρείας δεν τίθεται για αυτόν (και μόνο, ίσως) το λόγο.
Εξάλλου το 6310i θα υπάρχει και θα λειτουργεί σαν καινούριο.
-
Η σειρά Ε της ΝΟΚΙΑ τι λειτουργικό θα έχει?
-
mano και nod32 users πώς γίνεται να απενεργοποιήσω αυτό το ηλίθιο παραθυράκι στην taskbar που κάθε λίγο μου δείχνει κάποιες μικρές μπάρες;
-
Η μοναδική περίπτωση που μου βγάζει μπάρα στην taskbar είναι όταν κατεβάζω mail με συνημμένο αρχείο, που απενεργοποιείται από το setup του IMON. Μπορείς να μου δείξεις κάποιο screenshot;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η σειρά Ε της ΝΟΚΙΑ τι λειτουργικό θα έχει?Symbian V9.1
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:hmmm: Η μοναδική περίπτωση που μου βγάζει μπάρα στην taskbar είναι όταν κατεβάζω mail με συνημμένο αρχείο, που απενεργοποιείται από το setup του IMON. Μπορείς να μου δείξεις κάποιο screenshot; -
Η Τellas έχει ανακοινώσει, είναι και αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ότι μειώνει την 512 αορίστου χρόνου σε 23,90 € , γι αυτούς που έχουν ήδη τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Η τιμή είναι τελική μαζί με τον ΦΠΑ.Από τη Forthnet δεν έχω παράπονο κανένα παρ' ότι ΄πλέον είμαι σχετικά μακριά από το DSLAM . Πάει σφαίρα οποιαδήποτε ώρα της μέρας.
Η τιμή της Tellas όμως είναι σημαντικά μικρότερη.Το θέμα είναι αν αξίζει σαν εταιρεία.
Εχει κανείς εμπειρία; -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η σειρά Ε της ΝΟΚΙΑ τι λειτουργικό θα έχει?Ααααχ, έπαθα και το άλλο σοκ σήμερα... Το Ε60 το είχαν ήδη στον κατάλογο, με ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ!!!
Αλλά δυστυχώς δεν το έχουν ακόμη διαθέσιμο και ούτε ξέρουν πότε θα έρθει...
Η (ανεπίσημη) απάντηση της Alpha Copy επί του θέματος, σε συνάντηση που είχα, ήταν: 'τώρα φέραμε τη σειρά Ν, πρέπει να προωθήσουμε αυτά προτού έρθει η Ε. Θα περιμένουμε σίγουρα μέχρι μετά το καλοκαίρι για εξελίξεις'.
-
Τί άλλο θα ακούσουμε???
-
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Τί άλλο θα ακούσουμε???γιατί τώρα δεν πληρώνουμε φόρο;
ο φπα τι είναι ... κρεμούλα προδέρμ ...;
-
Μπράβο, μπράβο... Μετά τη γκιλοτίνα και την πανώλη, οι γάλλοι έβγαλαν άλλο ένα πολύ χρήσιμο πράγμα για την ανθρωπότητα...
Ευτυχώς που έχουν βγάλει και καλά αυτοκίνητα δηλαδή (και δε θέλω αρνητικά σχόλια επ'αυτού).
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Τί άλλο θα ακούσουμε???Είδες όταν δεν έχεις δουλειά να κάνεις όλη μέρα. Όλο σκέψεις για το πως θα τα πάρεις.
Ρε άεργοι των Βρυξελών δε μας παρατάτε ήσυχους.
-
Ομολογουμένως, μπορεί να λέμε για τους δικούς μας αργόμισθους πολιτικούς και υψηλόβαθμούς δημόσιους λειτουργούς, αλλά στα όργανα της Ε.Ε. η νομενκλατούρα τρώει με χρυσά κουτάλια και λογαριασμό δεν δίνει. Η ελληνική γραφειοκρατία είναι αστεία μπροστά στην ευρωπαϊκή.
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]