-
email στέλνω!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:email στέλνω!!
δε σε σωζει τιποτα!
ωραιο το emotion του εγκαθετου τελικα------->
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάντα χρειάζεται ένα floppy. Για συμβατότητα με αποθηκευτικά μέσα τρίτων, για εκκίνηση του υπολογιστή με κάποια δισκέτα εκκίνησης που φτιάχνουν ακόμα αρκετά προγράμματα για πρόληψη καταστροφών κ.ά.Παιδιά, χωρίς πλάκα... Το floppy είναι... χαλασμένο! Για συναισθηματικούς λόγους το αφήνω και επειδή δεν έχω κάλυμα για την πρόσοψη... Του βάζω εκεί και κάτι καλώδια, μάλλον το αναγνωρίζουν τα windows αλλά ούτε διαβάζει, ούτε γράφει πλέον!
-
Το έφτιαξα!
Αλλά γιααα πείτε μου...τα fonts από που τα αλλάζω για να είναι ίδια με το Mac (Μην μου πείτε από τα properties της οθόνης, δεν έχει επιλογές για Fonts)
Γιατι έχω μόνο την επιλογή pantherg?
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Παιδιά, χωρίς πλάκα... Το floppy είναι... χαλασμένο! Για συναισθηματικούς λόγους το αφήνω και επειδή δεν έχω κάλυμα για την πρόσοψη... Του βάζω εκεί και κάτι καλώδια, μάλλον το αναγνωρίζουν τα windows αλλά ούτε διαβάζει, ούτε γράφει πλέον!
Εχεις καψει εγκεφαλο...
Μπες λιγο στο MSN που θελω να σου συρω μερικες λεξουλες...
- ασχετο... τα σουτζουκακια τα ειχα φτιαξει εδω και μερες, απλα τελικα αποφασισα να τα ψησω
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το έφτιαξα!Αλλά γιααα πείτε μου...τα fonts από που τα αλλάζω για να είναι ίδια με το Mac (Μην μου πείτε από τα properties της οθόνης, δεν έχει επιλογές για Fonts)
Γιατι έχω μόνο την επιλογή pantherg?
κανεις προπονηση για αλλαγη λογισμικου???
-
-
-
Σύμφωνοι, αλλά αν πατήσεις στο Appearance> Advanced και μετά διαλέξεις Item από το μενού ή πατώντας στην εικόνα πάνω, δεν σου βγάζει επιλογές για fonts;
-
Το έκανα.Είναι ΟΚ. Απλά δεν εμφάνιζε καμιά επιλογή Font!!
Ωραίο είναι. Περίπου σαν Mac. Η γραμματοσειρά των Mac λείπει για να είναι τέλειο!!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Παιδιά, χωρίς πλάκα... Το floppy είναι... χαλασμένο! Για συναισθηματικούς λόγους το αφήνω και επειδή δεν έχω κάλυμα για την πρόσοψη... Του βάζω εκεί και κάτι καλώδια, μάλλον το αναγνωρίζουν τα windows αλλά ούτε διαβάζει, ούτε γράφει πλέον!
Εχεις καψει εγκεφαλο...
**Μπες λιγο στο MSN που θελω να σου συρω μερικες λεξουλες... **
- ασχετο... τα σουτζουκακια τα ειχα φτιαξει εδω και μερες, απλα τελικα αποφασισα να τα ψησω
Την παλεύεις;;; Βάλε star αγόρι μου...
(Εγώ παίζω GP4 στο καινούριο μου pc )
-
Δες εδώ μπας και βρεις την αντίστοιχη.
-
Ευχαριστώ πολύ Μάνο!
-
για αγορές μέσω νετ από το πλαίσιο βάζουν και μεταφορικά?
edit : Για παραγγελίες μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος άνω των
-
SirGus
λεγε, ποια τιμονιερα θα παρεις?
-
ωχ...μας πιάσανε!
όχι θα πάρω την 1η αναμενόμενη λογική συνέπεια του ADSL
DVDRW xexe
-
Χεχε, όταν βαρεθείς να γράφεις δισκάκια, τότε θα έρθει η ώρα των TerraBytes σε μορφή σκληρών...
-
Excuse me...
Wtf ειναι αυτο?
-
Αυτό που λέει στην περιγραφή... Ελέγχει αρχεία για να δει αν έχεις duplicates, δηλαδή το ίδιο αρχείο πάνω από μία φορές στον υπολογιστή σου.
-
Οκ θενξ.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]