-
Στην έχουν κάνει 1MB, Κώστα. Μη μιλάς μιλιά.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Στην έχουν κάνει 1MB, Κώστα. Μη μιλάς μιλιά.θα δω αν συνεχίζει έτσι και τότε θα χαρώ!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Στην έχουν κάνει 1MB, Κώστα. Μη μιλάς μιλιά.Και τι 1Mbit, προβληματικό..
Πάντως στα Γιάννενα με 512 έχω σταθερό στα 55 με 58..
-
Να το αφήσω στα 768 τότε?
-
άρα έχω γρήγορο 512
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
άρα έχω γρήγορο 512Οι ταχύτητες που αναφέρεις είναι το peak που μπορεί να πιάσει μια 512, οπότε έχεις γρήγορη 512 (ή αργή 768 ). Εσύ αποφασίζεις.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
άρα έχω γρήγορο 512
Οι ταχύτητες που αναφέρεις είναι το peak που μπορεί να πιάσει μια 512, οπότε έχεις γρήγορη 512 (ή αργή 768 ). Εσύ αποφασίζεις.
τι peak έχει μια 768 και 1024?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
άρα έχω γρήγορο 512
Οι ταχύτητες που αναφέρεις είναι το peak που μπορεί να πιάσει μια 512, οπότε έχεις γρήγορη 512 (ή αργή 768 ). Εσύ αποφασίζεις.
θεωρητικα ειναι x/8 οπου x ταχυτητα σε Κbps (στην ουσια ειναι μετατροπη bit σε bytes)
πχ 768/8 = 96ΚΒ ανα sec download
τετοια ταχυτητα ειναι μαλλον αδυνατο να πιασεις σε κανονικες συνθηκες
-
Η Tellas πάει κατά διαόλου.
http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=1&id=1448
Ψάχνουν λέει τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία δεν τραβάει. Ας κοιτάξουν καλύτερα μόνο το εξής: ότι η Tellas μπήκε με προσωπικό νοοτροπίας ΔΕΚΟ σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και παίρνει αυτό που της αξίζει. Στοίχημα ότι οι απασχολούμενοι θα ζητήσουν μεταφορά τους στη μαμά εταιρεία έτσι και κλείσει η Tellas και ότι οι πολιτικοί της αντιπολίτευσης θα υποστηρίξουν 'τα δίκαια αιτήματά τους'.
-
Ρε παιδια μπαίνετε msn??
-
Μπαίνουμε !
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η Tellas πάει κατά διαόλου.http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=1&id=1448
Ψάχνουν λέει τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία δεν τραβάει. Ας κοιτάξουν καλύτερα μόνο το εξής: ότι η Tellas μπήκε με προσωπικό νοοτροπίας ΔΕΚΟ σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και παίρνει αυτό που της αξίζει. Στοίχημα ότι οι απασχολούμενοι θα ζητήσουν μεταφορά τους στη μαμά εταιρεία έτσι και κλείσει η Tellas και ότι οι πολιτικοί της αντιπολίτευσης θα υποστηρίξουν 'τα δίκαια αιτήματά τους'.
Το είχα ξανααναφέρει αυτό παλαιότερα όπως και τη ζημία των 50εκατομμυρίων ευρώ τον πρώτο μήνα (αν θυμάμαι καλά) κυρίως λόγω των υπερβολικών διαφημίσεων..Τί περιμένεις λοιπόν από μια τέτοια εταιρία;;;;
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Μπαίνουμε !το 8 beta το έχετε δοκιμάσει?
-
to 'foraw' twra , mia xara einai
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
to 'foraw' twra , mia xara einaiσου πάει
-
τι λέει;
δεν το έχω δοκιμασει -
εγω με το 8 βετα, δεν μπαινω... λετε να πειραξε παλι κατι το μικρο μου αδερφακι οσο ελειπα;;;
edit/... Μπήκα.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
άρα έχω γρήγορο 512
Θεωρητικά είναι αυτό που λέει ο j.marr, πρακτικά το 1Mbit έχει peak @ 85-90 με αναλαμπές στα 110.
Τα 2Mbit φτάνουν μέχρι 200 σταθερά..
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
τι λέει;
δεν το έχω δοκιμασειείναι λίγο πιο βαρύ από το 7.5 τελικά?
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
εγω με το 8 βετα, δεν μπαινω... λετε να πειραξε παλι κατι το μικρο μου αδερφακι οσο ελειπα;;;edit/... Μπήκα.
εχει βγει το final εδω και μερες ρε παιδια, και μιλατε ακομα για ΒΕΤΑ? και περιμενετε να μπειτε με το beta?.... αντε αντε παλι πισω μεινατε.... βουρ για download.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]