-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κανείς από KVM switches?
Βασικά έχω 2 pc 2 οθόνες κ 2 keyboards+mouse. Θέλω να τα χειρίζομαι με 1 πληκτρολογιο-ποντίκι.
Υπάρχουν αυτα τα switches που όμως λειτουργουν με ενσύρματα πληκτρολ. ενώ αυτά που έχω είναι ασύρματα. Ψάχνω για τέτοιο switch που να κάνει όμως για ασυρματα keyboards-mouse. Ξέρετε κάτι σχετικό?Ευχαριστώ
αυτα που εχουν USB εισοδους δεν κανουν??? (τα περισσοτερα -που εχω δει- Wireless mouse και keyboards ειναι με ασυρματο USB)
τσεκαρε τα site της iogear και της belkin
[/img]
-
KrusensternΕ
μήπως να κάνω και format? Για γιατρός μια φορά δεν κάνεις...για νεκροτόμος σίγουρα.
Εσύ τι έχεις μάστορα?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
KrusensternΕμήπως να κάνω και format? Για γιατρός μια φορά δεν κάνεις...για νεκροτόμος σίγουρα.
Εσύ τι έχεις μάστορα?
To έχω πει ΠΟΛΛΕΣ φορές. Το Kerio κόντεψε να μου διαλύσει το PC. Επίσης έχω πει αρκετές φορές ότι αρκούμαι στο firewall των XP.
Πρόσφατα άλλαξα antivirus από Kaspersky σε Avast.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε γμτ...μου βγάζει αυτό το ρημαδοπαράθυρο στο Antivir. Πώς γίνεται άλλοτε να το αφήνει το firewall να κατεβάσει τα updates και άλλοτε όχι?Το firewall μου είναι το Kerio.
Τα ιδια προγραμματα εχω και εγω ,το παραθυρο το βγαζει που και που αλλα τα updates τα κατεβαζει χωρις προβλημα.
-
κακομοιρα παιδια
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρε γμτ...μου βγάζει αυτό το ρημαδοπαράθυρο στο Antivir. Πώς γίνεται άλλοτε να το αφήνει το firewall να κατεβάσει τα updates και άλλοτε όχι?
Το firewall μου είναι το Kerio.
Τα ιδια προγραμματα εχω και εγω ,το παραθυρο το βγαζει που και που αλλα τα updates τα κατεβαζει χωρις προβλημα.
άρα δεν φταίει το Κerio.
κι εμένα κατεβάζει κανονικά τα updates.
j.marr...?
-
Το έχεις πει ρε Σάββα. Παίρνω τα ρίσκα μου όμως, γιατί δεν θέλω ένα firewall που να μου τα πρήζει όλη μέρα επειδή είναι ασύμβατο με ΟΛΑ τα antivirus που κυκλοφορούν και επειδή δεν ξέρω τι άλλο. Έτσι κι αλλιώς, στο 90% του ιντερνετικού μου χρόνου είμαι πίσω από κεντρικό δικτυακό firewall.
Το ρίσκο δικαιώνεται από τον Ιανουάριο ως τώρα. Θα δείξει. Kerio δεν βάζω ούτε να με πληρώνουν πάντως.
Ο χρήστης elteo έγραψε:
άρα δεν φταίει το Κerio.κι εμένα κατεβάζει κανονικά τα updates.
j.marr...?
Πλάκωσαν οι UNIXάδες
-
κρούζερ...δεν μας τα λες όλα...
έτσι κι εγώ βάζω XP. Σκέτο XP όμως νιεντε! Τα εξερχόμενα ποιός θα τα ελέγχει...η κυρά Φροσύνη ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κρούζερ...δεν μας τα λες όλα...έτσι κι εγώ βάζω XP. Σκέτο XP όμως νιεντε! Τα εξερχόμενα ποιός θα τα ελέγχει...η κυρά Φροσύνη ?
Από το σπίτι παίζω σκέτο XP firewall. Πρόβλημα ΕΝΑ μόνο σε 7 μήνες, το ανέλαβαν τα αντισπαιγουερικά
Σε κάθε scan καθαρό το βρίσκω το λαπιτοπάκι.
-
να το τολμήσω δηλ ΡΕ?
-
Linux
(Unix-like)
-
ναι να βάλω Linux να λύσω ένα πρόβλημα και να αποκτήσω άλλα δέκα...άσε να μου λείπει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι να βάλω Linux να λύσω ένα πρόβλημα και να αποκτήσω άλλα δέκα...άσε να μου λείπει.δηλ.???? (τι θες να κανεις)
μπορεις να δοκιμασεις κατεβαζοντας ενα Live CD
-
Κι εγώ ρε παίδες με το firewall των ΧΡ ποτέ δεν ειχα πρόβλημα...
-
λες?
δεν θέλω κι εγώ πολλά σκατολογίδια να τρέχουν ...αλλά αξίζει ρε?
-
elteo
καντο και πες μας! -
υπάρχουν και άλλα πειραματόζωα...
Βαρέθηκα όλα αυτά τα επιπλέον μέτρα ασφαλείας. Κυνηγάμε την ασφάλεια και έχουμε μετατρέψει το pc μας σε ένα 'τέρας' που ζητά συνεχώς πόρους με τόσα που βάζουμε σε αυτό.
-
Mπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο ελαφρύ μικρό firewall εάν είναι δυνατόν 'δωρεάν'...?
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]