-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σε ποιες εταιριούλες αναφέρεσαι,για να καταλάβω..Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Αν αναφέρεσαι σε καμια telepassport να συμφωνήσω..είναι λάθος όμως η διατύπωσή σου..πιθανόν να μη φανταζεσαι για τι ποσα μιλάμε ότι επενδυονται.
Κοίτα, επειδή αν καταλαβαίνω καλά είσαι του χώρου των τηλεπικοινωνιών, προφανώς τα γνωρίζεις τα πράγματα καλύτερα από μένα. Αυτό όμως δε μου αφαιρεί το δικαίωμα να έχω πολύ μεγάλα παράπονα, ως καταναλωτής, ως αιμοδότης δηλαδή τέτοιων εταιρειών.
Και πραγματικά, όσο οι πάροχοι internet στην Ελλάδα δε φροντίζουν να προστατεύσουν τον καταναλωτή με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, και ακούω από παντού παράπονα, για μένα θα παραμένουν εταιρειούλες, ανεξαρτήτως των ποσών που επενδύονται - αυτά ας ενδιαφέρουν τους μετόχους και τους επενδυτές. Εμένα με νοιάζει να παίρνω αυτό για το οποίο πληρώνω, έτσι όπως μου το υποσχέθηκαν, και όχι στο περίπου.
Και ξαναλέω, πιθανόν να υπάρχει κάποια εταιρεία σοβαρή στο χώρο, αλλά η δικιά μου εμπειρία, και των γνωστών μου, δείχνει το αντίθετο.
-
tazz
Σαφεστατα και εχεις το δικαίωμα ως καταναλωτής να έχεις παράπονο για το παραμικρό που σε απασχολεί και που πιθανόν να σε εμποδίζει να αξιοποιήσεις κατάλληλα την υπηρεσία που ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.Αυτό όμως δε σημαίνει ότι επειδή ακούς και γνωρίζεις μερικά πράγματα για το Ιντερνετ πχ ή την τηλεφωνία στο εξωτερικό θα πρέπει να εχεις παράπονα που θα είχε (και με το δίκιο του) ο Αγγλος πχ καταναλωτής.Υπάρχουν παιχνίδια που παίζονται στη χώρα μας για τα οποία δε φταίει πάντα ο ΟΤΕ (μην είμαστε κατηγορηματικοί στο θεμα του ΟΤΕ ).Και επίσης (επειδή όπως είπες κι εσυ για τη Vivodi και το τμήμα τεχνικής υποστήριξης) υπάρχουν επαγγελματίες που δεν γνωρίζουν πολλά (υπάρχουν πολλοί 19άρηδες πχ που έχουν πάρει μόνο τη βασική εκπαίδευση).Γι αυτό ευθύνεται η εταιρία προφανώς και συμβαίνει σε ΟΛΕΣ τις εταιρίες.Γι αυτο και δεν είναι τέλειες.Και δεν μπορει να γίνει και διαφορετικά γιατι ποιός 25άρης που έχει τελειώσει πανεπιστημιο θα δεχτεί να πιάσει θέση στο τμήμα αυτο;Εχουν δει τα ματια μου βιογραφικά ατόμων που έχουν τελειώσει ένα ΙΕΚ Ξυνή πχ και ενδιαφέρονται για θέση chief engineer.. Tί να του πείς τωρα αυτού;
ΟΜΩΣ από τότε που η αγορά έγινε ελεύθερη έχουν αλλάξει απίστευτα τα πράγματα και συνεχώς αλλάζουν.Πιθανόν να διάβασες σε προηγούμενο ποστ μου για την εγκατάσταση των ιδιωτικών dslams της Φορθνετ.Ο εξοπλισμός έρχεται τις επόμενες μέρες και σε λίγες εβδομάδες θα είναι δυνατό να έχουμε 8 Μbps.Δεν θα ειναι η μόνη βέβαια εταιρία που θα προχωρήσει σε κάτι τέτοιο (δεν φανταζεσαι το πόσο δαπανηρό είναι) και αυτό είναι πολύ καλό.Επομένως οι υπηρεσίες βελτιώνονται συνέχεια και μη ξεχνάς ότι μερικά χρόνια πριν κάτι τέτοιο για την Ελλάδα ήταν ανέκδοτο. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νίκο (koyk) ποιο firewall χρησιμοποιείς;
Των Windows...
Δοκίμασε μήπως πρέπει να 'ελευθερώσεις' το Antivir Tray Tool μέσα από τις ρυθμίσεις του firewall.
-
-
Καλά, μιλάμε οι τύποι είναι απίστευτοι... πού τα σκέφτονται θα 'θελα να 'ξερα.
Δείτε κι αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=tcW3hbnR2EI
-
με τη Vivodi δεν έχω κανένα πρόβλημα,
τόσο στο internet όσο και την εξυπηρέτηση.Αν το είχα σκεφτεί καλά από την αρχή θα έβγαζα τον ΟΤΕ μια για πάντα
και θα έβαζα σταθερό (με πάγιο κανονικά) Vivodi. -
technik-ια ερώτηση:
το ασύρματο πληκτρολόγιο πότε καταναλώνει μπαταρία ?
-πάντα?
-όταν είναι ανοιχτό το πι σι, άρα και ο δέκτης?προβληματίστηκα βραδιάτικα...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
technik-ια ερώτηση:το ασύρματο πληκτρολόγιο πότε καταναλώνει μπαταρία ?
-πάντα?
-
Σήμερα έκανα αναβάθμιση στο λογισμικό του τηλεφώνου μου - Sony Ericsson K750i. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά.. . Αν κάποιος φίλος έχει επιχειρήσει κάτι αντίστοιχο και θέλει, ας παραθέσει τιε εμπειρίες του από internet firmware upgrades..
-
Αλλαξα το κανάλι επικοινωνίας με το ασύρματο router (από το 11 στο 6).
Τώρα ενω βλέπω κανονικά Internet δεν μπορώ να μπω στο menu του router!! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
technik-ια ερώτηση:
το ασύρματο πληκτρολόγιο πότε καταναλώνει μπαταρία ?
-πάντα?
μή γελάς παλιο-σε-4-ράκια, απάντησε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τώρα ενω βλέπω κανονικά Internet δεν μπορώ να μπω στο menu του router!!τόσα προβλήματα, ούτε BMW σε κρύο να ταν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τώρα ενω βλέπω κανονικά Internet δεν μπορώ να μπω στο menu του router!!τόσα προβλήματα, ούτε BMW σε κρύο να ταν
Δεν ειπε ότι δε δουλεύει καθόλου.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Είναι γιατι εγω 'ψάχνομαι'... ...δεν πάω να πάρω γουρούνι στο σακί σαν μερικούς μερικούς....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είναι γιατι εγω 'ψάχνομαι'... ...δεν πάω να πάρω γουρούνι στο σακί σαν μερικούς μερικούς....
ψάχνεσαι για προβλήματα
-
Ψάχνομαι για βελτίωση...
-
Με κανα aftermarket κι εσυ;
-
Πάσχε σε βλέπω να σφουγγαρίζεις σήμερα!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Με κανα aftermarket κι εσυ;Κοίτα ποιος μιλάει..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάσχε σε βλέπω να σφουγγαρίζεις σήμερα!!!Κουβά θα φέρει ο tazio η εσύ;
Μικρέ εσύ φέρε σαπούνι..
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]