-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πως γίνεται να κρατάει την πόρτα με το ΔΕΞΙ χέρι και να οδηγεί ?Ξεκινάει, σκύβει, η πόρτα ακουμπάει ανάλαφρα πάνω του, αφήνει το χέρι από την πόρτα και ανοίγει γκάζι...
Απλό !!Υ.Γ.: ΟΥΤΕ σε τριτοκοσμική χώρα δεν πρέπει να έχουν τόσο μεγάλη βλακεία !!
-
Καλο!! απλά ήμασταν στο φαναρι, και αλλαξε χερι να ξεμουδιασει!! με το αριστερο την κρατουσε στον δρομο!!!
-
Ο νέος ΚΟΚ έκανε μια εξωφρενική αύξηση του προστίμου από τα 80 στα 350 ευρώ για την μη χρήση κράνους. Όσο και καλή διάθεση να είχε ο νομοθέτης να προστατέψει τους αναβάτες αναγκάζοντας τους να 'συμμορφωθούν' από φόβο, δυστυχώς το μόνο όπου κατάφερε είναι να μετατρέψει την κατάσταση σε ένα ακόμη Ελληνικό ανέκδοτο....
Δείτε φωτογραφίες από Ελληνες αναβάτες σε μιά επαρχιακή πόλη και καμαρώστε μυαλά έδω...
http://www.safedriver.gr/index.php?productID=98' target='_blank
(ανοίχτε το powerpoint...)
-
Μια απορία έχω... καλά όσοι έχουν σκούτερ ή όσοι έχουν παπιά, όπου μπορεί κάποιος να αλλάξει ταχύτητα και με τη φτέρνα.
Αυτοι που οδηγούν μεγάλες μηχανές, με χειροκίνητο (ποδοκίνητο δηλαδή) κιβώτιο, πώς στο διάολο ανεβάζουν ταχύτητα φορώντας παντόφλα? Δεν τους πονάει το πόδι, ιδιαιτερα σε κανα-δυο μηχανάκια από αυτά που είδα, που δεν μπορείς να πεις οτι έχουν και κιβώτιο-βούτυρο? -
Ω ναι, ποναει και κανεις κάλο και μαυρίζει και το δαχτυλο..!!
προσπαθεις να σημαδεψεις το κουντουπιε που εχει λιγο ψωμι η παντόφλα... -
Mα πόσο μαζόχες μπορεί να είναι?
-
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Οι τροχαίοι αλλού
http://www.youtube.com/watch?v=kTYGmjgSMv8' target='_blank' target='_blankκαι τα καμάρια οι Ζητάδες μας. Δοξάστε τους.
http://www.youtube.com/watch?v=cY2iICzK7FQ' target='_blank' target='_blankΕρασιτέχνες
Δείτε εδώ: Japanese police motorcycle competition
http://www.youtube.com/watch?v=mp-ZRiVslbM' target='_blank -
Μια φορά θέλησα καλοπροαίρετα να συμβουλεύσω εναν μοτοσυκλετιστή με μια Honda CBR ο οποίος ελλισόταν γύρω γύρω χωρίς κράνος, λέγοντας: 'Φόρεσε κράνος ρε φίλε'..
Γυρίζει το κεφάλι, μου λέει: 'Αντε και γαμήσου ρε κουτάκια' και χάνεται στον ορίζοντα..Φυσικά, δεν σκέφτηκα να τον ακολουθήσω, γιατί η δικιά του πρώτη είναι δικιά μου πέμπτη..
-
Πρίν μερικά καλοκαίρια ταξιδεύοντας με ένα ΧΤ 600 σταμάτησα μετά τα διόδια του Κιάτου για τσιγάρο και για να ξε-ιδρώσω λίγο και χαζεύω ένα τύπο που είχε σταματήσει κι αυτός για τσιγάρο μαζί με την κοπέλα του και ταξίδευαν χωρίς κράνος, χωρίς μπουφάν και με βερμούδα και αυτός και αυτή με μιά φορτωμένη Transalp. Ζητώντας φωτιά για να ανοίξω κουβέντα τους ρώτησα πώς αντέχουν να ταξιδεύουν έτσι χωρίς εξοπλισμό. Η απάντηση ήταν, ότι τους αρέσει η αίσθηση του αέρα πάνω τους.
Ε δεν κρατήθηκα και τους είπα να κάτσουν σπίτι τους και να αγοράσουν ενα δυνατό ανεμιστήρα να τους κάνει αέρα. -
Ο χρήστης ace69 έγραψε:
Πρίν μερικά καλοκαίρια ταξιδεύοντας με ένα ΧΤ 600 σταμάτησα μετά τα διόδια του Κιάτου για τσιγάρο και για να ξε-ιδρώσω λίγο και χαζεύω ένα τύπο που είχε σταματήσει κι αυτός για τσιγάρο μαζί με την κοπέλα του και ταξίδευαν χωρίς κράνος, χωρίς μπουφάν και με βερμούδα και αυτός και αυτή με μιά φορτωμένη Transalp. Ζητώντας φωτιά για να ανοίξω κουβέντα τους ρώτησα πώς αντέχουν να ταξιδεύουν έτσι χωρίς εξοπλισμό. Η απάντηση ήταν, ότι τους αρέσει η αίσθηση του αέρα πάνω τους.
Ε δεν κρατήθηκα και τους είπα να κάτσουν σπίτι τους και να αγοράσουν ενα δυνατό ανεμιστήρα να τους κάνει αέρα.Καλα τους ειπες.Τραγικο θεαμα.
-
Μήπως τους άρεσε και η γεύση από τα μυγάκια στο στόμα?
-
Τι καινουρια μοδα ειναι αυτη; Παρα πολλοι κυκλοφορουν κανονικα με μπουφανακι κορντουρα, αλλα χωρις κρανος. Και πολλοι απ'αυτους, σε ταξιδιαρικες BMW 1200αρες. Βλεπεις τώρα το τερας τη μηχανή, την πανοπλια να προστατευει χερια - αγκωνες, κι ενα κεφαλακι να προεξεχει.
Ειδα δεκαδες τετοιους στα Χανιά αυτες τις μερες... Πολυ ασχημο θέαμα κατά τη γνώμη μου.
-
Άλλος πάει πλακωμένος με fazer με t-shirt, βερμούδα και χωρίς κράνος. Μάλλον του είπαν ότι στον παράδεισο έχει καλοκαίρι τώρα και πάει γοργά να προλάβει.... Άλλος έχει και το παιδάκι του όρθιο μπροστά του χωρίς κράνος και οι δύο. Από τη μία σκέφτομαι να πω τπτ όταν βλέπω τέτοια από την άλλη λέω τσάμπα θα εκνευριστώ. Αν είχε μυαλό δεν θα είχε δώσει καν αφορμή να σκεφτώ να κάνω παρατήρηση.
-
http://www.youtube.com/watch?
http://www.youtube.com/watch?v=HbD1WTG9G-k
Youtube Videov=OjBGlv1RMdk : :
-
Πριν μερικές μέρες ανέβαινα από Καλαμπάκα προς Παναγιά (για να μπω Εγνατία και να φτάσω Γιάννενα). Δεν είχε πολλή κίνηση, αλλά πέτυχα κάποια φορτηγά που με καθυστερούσαν. Εκεί που περίμενα πίσω από ένα , βλέπω στον καθρέπτη μηχανή. Κάνω τερμα δεξιά για να μπει δίπλα μου αν χρειαστεί και παράλληλα αφήνω χώρο από τον μπροστινό μου για να χωρέσει άνετα όταν με προσπεράσει.
Σε μερικά δευτερόλεπτα με προσπερνάει και αμέσω μετά κάνει το ίδιο και στο φορτηγό. Είχε ένα TDM900 αν είδα καλά.
Μετά από κάνα 2 λεπτά, βρίσκω μια ευθεία και...σπάζοντας την 2α περνάω την νταλίκα... Και μετά από κάνα 2 λεπτά ακόμη, έχω φτάσει την μηχανή που στο συνεχές στροφιλίκι, δεν μπορούσε να κινηθεί ή δεν ήθελε έστω, τόσο γρήγορα. (δεν θέλω γέλια! )
Σε όλες τι στροφές έκοβε πολύ και με ανάγκαζε να φρενάρω. Στις ευθείες δεν έτρεχε. Προσπαθούσα να τον περάσω, και επιτάχυνε!
Κάποια στιγμή απήυδισα κι άρχισα να του κορνάρω, γιατί είχα βαρεθεί να αναγκάζομαι να φρενάρω για να μην το χτυπήσω και επιπλέον ο δρόμος ήταν φοβερά στενός και δύσκολος και δεν μπορούσα να βρω χώρο να τον περάσω.Μετά από κόρνες αποφάσισε...αγανακτισμένος να με αφήσει να περάσω και αφού με άφησε, τον άφησα πίσω και συνεχίσαμε το δρόμο μας.... Συμπεράσματα:
- Ενώ ο παλιο-γιωταχής φέρεται ευγενέστατα και πέφτει...στα 4 για να τον περάσουν, ο easy rider δεν δέχεται να τον περνάνε, έστω κι όταν πάει πιο αργά.
- Αγανακτεί και χειρονομεί, επειδή του κορνάρει, μάλλον γιατί δεν θέλει ν' ανταποδώσει την...εξυπηρέτηση.
- Πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τον εαυτό του κυρίως , αλλά και για τους υπόλοιπους είναι ένας τέτοιος οδηγός; Και πως περιμένουμε μετά οι οδηγοί αυτοκινήτων να φέρονται σωστά, όταν ΔΕΝ το ανταποδίδουμε;
Λίγο μετά πέτυχα τοπικό οδηγό με Hi-Lux διπλοκάμπινο με 170 άλογα. Ενώ στην αρχή έτρεξε για να ξεφύγει, επειδή είχαν αρχίσει τα λάστιχα να στριγκλίζουν, με άφησε προς τιμήν του να περάσω σε πρώτη ευκαιρία. Μετά βέβαια, προσπάθησε να με φτάσει, ενώ στην Εγνατία πάλεψε πολύ, αλλά όχι με επιτυχία (ανακάλυψα πως το κοντέρ στο Υ φτάνει μετά τα 200 σε κατηφόρα, κάτι που είναι 190+ στο GPS. Pas Mal. Βέβαια, μετά από λίγο έκοψα τις καγκουριές μου, αλλά και πάλι, θεωρώ την συμπεριφορά του 'αγρότη' τίμια (στην Εγνατία ας τρέξει όσο θέλει, στον κωλόδρομο σωστά βοήθησε την προσπέραση...), ενώ του αναβάτη άθλια.
-
πλησιάζω πολύ χαλαρός το κόκκινο φανάρι και με περνάει ένας τύπος με μηχανή κοιτώντας αρκετά παράξενα.
εγώ σχεδόν full gear, μόνο ειδικό παντελόνι δεν φορούσα απο προστατευτικό εξοπλισμό.
οπότε ο τύπος σταματάει στο φανάρι και φοράει το κράνος που είχε στο χέρι.
κάτι είναι και αυτό. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πλησιάζω πολύ χαλαρός το κόκκινο φανάρι και με περνάει ένας τύπος με μηχανή κοιτώντας αρκετά παράξενα.
εγώ σχεδόν full gear, μόνο ειδικό παντελόνι δεν φορούσα απο προστατευτικό εξοπλισμό.
οπότε ο τύπος σταματάει στο φανάρι και φοράει το κράνος που είχε στο χέρι.
κάτι είναι και αυτό.Θα σκεφτηκε οτι εισαι ντοπιος και ξερεις οτι εκει κοντα εχει μπλοκο
-
Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι αρκετοί έχουν πολύ λάθος νοοτροπία τόσο στο μηχανάκι-μηχανή όσο και σε οτιδήποτε άλλο (αμάξι, νταλίκα, λεωφορεία κ.λ.π). Κι αυτό φαίνεται συνολικά στην οδηγική τους συμπεριφορά. Είναι η νοοτροπία του στρατού κατά κάποιο τρόπο. Και εξηγώ: 'Τόσα χρόνια οδηγώ, το κράνος, η ζώνη κ.λ.π δεν αφορούν εμένα, εγώ είμαι παλιός. Έμπειρος'. 'Γιατί να ανάψω φλας, αφού έχω την εμπειρία και ξέρω ότι άλλαζω λωρίδα χωρίς πρόβλημα'.'Το κόκκινο δεν είναι για εμένα, είναι για τους άλλους που δεν είναι τόσο κάλοί όσο εγώ.'
Πιστεύω ότι σε πολλές περιπτώσεις αυτό ισχύει στο έπακρο, καθώς κάποιοι έχουν την παραίσθηση ότι η σωστή οδήγηση είναι θέμα εμπειρίας. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Άλλο σωστή οδήγηση, άλλο εμπειρία. Απλά σε σωστό συνδυασμό αυτά τα δύο σε κάνουν σίγουρα καλύτερο οδηγό.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
οπως γυρνουσα με 30χλμ σκαει κουκουβαγια μες στη μαπα μου.
Κουκουβάγια ε;;; Χε!
Σκίουρος σού έχει επιτεθεί ποτέ;;;
http://forum.lfs-noobs.org/viewtopic.php?t=439 But this was no ordinary squirrel. This was not even an ordinary angry
squirrel.This was an EVIL MUTANT ATTACK SQUIRREL OF DEATH!That was one thing. The other?
Well, I could clearly see shredded and flying pieces of foam
and upholstery from the back seat. But I could also swear I
saw the squirrel in the back window, shaking his little fist
at me. That is one dangerous squirrel. And now he has a patrol
car. A somewhat shredded patrol car, but it was all his.Τελειο!!!
μοτοσυκλετιστες?αχαχαχα