-
Μα καλά,
δεν μπορούσατε να το κάνετε πεντάδα;
τεσπα εγώ θα βάλω 5αδα,
1.Technik, 2. lkar, 3. IKE
Jannis, VW GOLF R32
- (αναπληρωματική πεντάδα)
meco, cmarin, krusestern, coyote, koralli.
-
silencer51 (θέμης)
migf1 (Χάρης)
mirage (θανάσης) -
Για τους 'Ηρακλειωτες' που εχω ηδη συναντηση παααααααρα πολλες φορες, δεν λεω τιποτα. Emmanouil, Meco, Pavlos23, Nasos79, AlexDesign κλπ
Απο τους εκτος Κρητης ειχα τη χαρα να πιουμε καφεδακι με τους cmarin, lkar, kamil, και 2-3 αλλους που δεν δυμαμαι το ονοματα τους
Για το ποιους θα ηθελα να δω ειναι δυσκολο να πω. Οι καλοι παντου χωρανε, δεν θα ειχα προβλημα να πιω καφεδακι ή ποτο πλην πολυ ελαχιστων - 2-3 ατομων - εξαιρεσεων.
Edit: StavrosG και Pinatsis συγνωμη σας ξεχασα αλλα...σας θυμηθηκα.
-
Αν και άνοιξα εγώ το τόπικ βλέπω πως δεν έχω απαντήσει
Μιας και είναι όντως δύσκολο να επιλέξει κανείς 3 θα κάνω μια απόπειρα για το δικό μου top 3:
Χωρίς σειρά λοιπόν:
gavrihl1, 037 , cavallino
Φυσικά είναι και πολλοί άλλοι αλλά αυτοί μου πρωτοήρθαν στο μυαλό. Ο Γαβριοήλ δε νομίζω να χριεάζεται εξήγηση , ο 007 είχε κάνει μερικά πολύ ενδιαφέροντα ποστ αν και έχω καιρό να τον δώ εδώ, ομοίως και ο cavallino ο οποίος ποσταρει συχνότερα φυσικά.
Εκτός συναγωνισμού ένα άτυπο τοπ3 απο άτομα που έχω ήδη γνωρίσει:
dimsabas, Pai Mei, FlowerPower.
Με το Δημήτρη (και όχι Σάββα ) γνωριζόμαστε παιδιώθεν, με τον Pai Mei είχαμε γνωριστεί πριν το 4Τ φόρουμ και με τον FP συχνάζουμε στα ίδια ιδρύματα.
edit: είχα γράψει 007 αντί για 037
-
Είναι όντως άδικο να πρέπει να διαλέξουμε μόνο 3.
Για να βγω από τη δύσκολη θέση θα γράψω τους 3 πρώτους που μου δημιούργησαν την επιθυμία να τους γνωρίσω από κοντά, με σειρά παλαιότητας (όπως δλδ τους πρωτοσυνάντησα στον Αντίλογο):
Krusenstern (Σπύρος)
elteo (Σάββας)
manosk (Μάνος)ΥΓ. Βασικά θα ήθελα να σας γνωρίσω (σχεδόν) όλους!
-
Όλοι οι καλοί χωράνε!
Έχω γνωρίσει πολλούς και θα γνωρίσω ακόμα περισσότερους. Εξαιρετικά παιδιά οι περισσότεροι.
Θα ήθελα όμως να τα πούμε από κοντά με τον γνωτό εγκάθετο Traveller, τον skye (yo!!!!!), τον pasxos, τον funkyreverend, τον elteo, τον manosk, τον gabriel, τον..., τον... Πολλούς.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Έχω γνωρίσει πολλούς
Δυστηχώς γι΄αυτούς.
και θα γνωρίσω ακόμα περισσότερους
Παιδιά αυτό είναι απειλή φυλαχτείτε.
-
**Δεν θέλω **να γνωρίσω τον tazio.Πολλή κακία ρε παιδί μου... Και σκεφτείτε να δώσουμε ραντεβού σε ένα σημείο..Και θα ρθει μετά από μισή ώρα (ιαπωνικός κουβάς ο λόγος... ) και θα πρέπει να τον γυρίσω εγώ..(ιαπωνικός κουβάς που σπάει ο λόγος..)
-
Τι να βρεις βρε τερζή... Deprived childhood, και παρόλο που του είναι πολύ μακριά (η παιδική του ηλικία) τα κατάλοιπα μένουν. Κάτι σαν το πατζάρι σε πουκάμισο ένα πράγμα...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τι να βρεις βρε τερζή... Deprived childhood, και παρόλο που του είναι πολύ μακριά (η παιδική του ηλικία) τα κατάλοιπα μένουν. Κάτι σαν το πατζάρι σε πουκάμισο ένα πράγμα...Οχι και Τερζή... Μ εχεις ακούσει να τραγουδάω;;
-
εγώ θα θελα να συναντήσω έναν χρήστη που είχαμε μια διαφωνία περί δύναμης κακίας.Κανάς χρήστης εδώ Λέρο βρε παιδιά?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εγώ θα θελα να συναντήσω έναν χρήστη που είχαμε μια διαφωνία περί δύναμης κακίας.Στανταρ έχει περισσότερη!! Τα λεφτα μου στον άλλο χρήστη!!
-
Δεν ειναι να λειψει κανεις διακοπες.... Θ' ανοιχτουν ΤΑ κορυφαια τοπικ
(εχουν να σκασουν παρεξηγησεις του στυλ... «δε μ’ αγαπάς πια», «τι εχει αυτος/αυτη παραπανω από μενα» κλπ. )Ευτυχως βλέπω υπαρχουν κανα δυο που μ’ αγαπανε κι εμενα
Ευτυχως εχω γνωρισει μπολικους, μαλλον τους περισσότερους... Απ’ αυτους που μου λειπουν.... θα ηθελα να γνωρισω τους βορειοελλαδιτες hrdouka και greo, τον συντροφο skye (επειδη ειναι περιζητητος.... γαμπρος, μαλλον πρεπει να περιμενω ουρα) και κανα δυο τρεις αλλους
Ανοιχτε ρε και κανα τοπικ ποιους ΔΕΝ θα θελατε να γνωρισετε Εχω μπολικους
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ανοιχτε ρε και κανα τοπικ ποιους ΔΕΝ θα θελατε να γνωρισετε Εχω μπολικουςεισαι ελευθερος να το ανοιξεις!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εισαι ελευθερος να το ανοιξεις!
Ασε να τ' ανοιξει κανα καλο παιδι γιατι εμενα θα με παρεξηγησουν
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
εισαι ελευθερος να το ανοιξεις!
να το ανοίξω εγώ λες;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
να το ανοίξω εγώ λες;
Καλό παιδί είπε ο άνθρωπος!!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ανοιχτε ρε και κανα τοπικ ποιους ΔΕΝ θα θελατε να γνωρισετε Εχω μπολικουςΕνταξει, δεν εννοει εμενα. Εμενα με εχει γνωρισει! Οπότε ανοιξτε γιατι ειμαι πολυ περιεργη να δω τι θα γραψει!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
να το ανοίξω εγώ λες;
Καλό παιδί είπε ο άνθρωπος!!!
ευτυχώς που δεν είπε εγκάθετο
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ενταξει, δεν εννοει εμενα. Εμενα με εχει γνωρισει! Οπότε ανοιξτε γιατι ειμαι πολυ περιεργη να δω τι θα γραψει!
Κοιτα ο προβοκατορας.....
Εσυ εισαι πιο εγκαθετη κι απ' τον lkar παιδακι μου
ποιά 3 μέλη του φόρουμ θέλετε να γνωρίσετε live