Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ο Ελληναρας και η Ζωωδης Λογικη της Αριστερης Λωριδας
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Ο Ελληναρας και η Ζωωδης Λογικη της Αριστερης Λωριδας
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 5 / 8
    Περί αυτοκίνησης
    61
    146
    299
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • H
      hrdoukas last edited by

Το δίκιο το έχει αυτός με τα περισότερα νταν. Τελεία και παύλα.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • M
        manosk last edited by

Καλός για προπόνηση ο Ζαμπίδης μέχρι να πετύχουμε τον Σοφόκλα.

• L
          lokatzis last edited by

Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:

ΥΓ. Αν το μπροστά αυτοκίνητο σταματήσει απότομα, κατεβεί ένας κοντούλης οδηγός με όνομα Μιχάλης Ζαμπίδης, πάει για τσιγάρα και κλείσει όλο το δρόμο θα προσπαθήσεις να του 'ισοπεδώσεις τη μούρη' για να μάθει ο αναιδής βλάκας; Δε νομίζω, έτσι δεν είναι; Γιατί όμως δε θα το κάνεις; Κι αυτός αξίζει να τιμωρηθεί με την ίδια λογική. Εκεί όμως δε μας παίρνει, οπότε οι 'μαγκιές' αφήνονται για άλλον οδηγό.

Το ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούμε να τους 'συνετίσουμε' δεν είναι επιχείρημα για να μη 'συνετίσουμε' τους υπολοίπους. Το ζήτημα είναι αν γενικά είναι λογικό/ηθικό (παράνομο είναι σίγουρα, εκτός κι αν είμαστε σε αυτοάμυνα) να 'συνετούμε' τους άλλους.
          Αν μπει ο Ζαμπίδης σπίτι σου να σε κλέψει, θα φέρεις αντίρρηση/αντίσταση; Θα τον κυνηγήσεις; ΟΧΙ. Αν μπει κάποιος 12χρονος; ΝΑΙ.
          Σίγουρα υπάρχει κάποιος που μπορεί να δείρει τον όποιο Ζαμπίδη στο δρόμο και αν η συμπεριφορά του τελευταίου είναι η ανάλογη, αργά ή γρήγορα θα τον συναντήσει.

• P
            pipinos1976 last edited by

Άρα, από εδώ και πέρα, θα οπλοφορούμε όλοι, έτσι δεν είναι; Μου αρέσει η γυναίκα του άλλου, τον πυροβολώ, του την παίρνω, το ίδιο ισχύει με το αυτοκίνητο, με το σπίτι κτλ.

lokatzis θα είχες αντίρρηση στο να σαπίσει ο δάσκαλος το παιδί σου στο ξύλο για να το συνετίσει; Έχει τη δύναμη, έχει το δίκιο με το μέρος του και πρέπει να βρει τρόπο να το συνετίσει.

Αν απαντήσεις ότι μπορεί να το κάνει, και να στο κάνουν κι εσένα όταν σφάλεις, τότε δεκτό να δέρνεις όποιον θεωρείς (άραγε με ποια προσόντα γίνεται ο καθένας μας κριτής; ) ότι σφάλει. Αν πεις όμως 'το παιδί μου δεν το δέρνει κανείς', εσύ με ποιο δικαίωμα θα χτυπήσεις άλλον άνθρωπο για να έρθει στο σωστό δρόμο; Ποιος ορίζει τον εαυτό του τιμωρό και προστάτη του δικαίου; Αν αυτό δεν είναι μορφή ψύχωσης, τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι.

Ευχαριστώ.

• M
              mellodos last edited by

Τα πράγματα είναι απλά.Αδιαφορώ πάντα μέχρι που η μλκια του αλλου να ξεπεράσει τα όρια.Ετσι συνέβει μια φορά στο Περιστερι όπου και επεσαν κατι ψιλές.Αμα ο άλλος σώνει και καλά ψάχνεται δεν θα καθίσω να τις φάω ή να καλέσω την ΕΛΑΣ πάντως.
              On topic , η κατάσταση έχει βελτιωθεί αρκετά στην εθνική αν εξαιρέσεις βέβαια
              κάποιους που νομίζουν πως στα διόδια πληρώνουν εισητήριο 'prive' για την αριστερή (συνήθως SUV)

• H
                hrdoukas last edited by

**Ξερετε πολλούς που 'ειδανε το φως το αληθινό' μετά από ένα ξυλοφότωμα; **Κατ αρχην οι περισσότεροι από αυτούς που κάνουν τις μαλακιες στο δρόμο ή δεν το καταλαβαίνουν οτι τις κάνουν (και δεν θα το καταλάβουν ΟΥΤΕ με ένα χέρι ξύλο) ή είναι σταρχιδιστές (και θα συνεχίσουν να είναι) ή απλώς νομίζουν οτι είναι καλύτεροι οδηγοί από τους υπόλοιπους και μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν (αυτοί κι αν ΔΕΝ αλλάζουν)
                Οπως και να'χει, το ξύλο δεν έχει εκπαιδευτικά αποτελέσματα σε ενήλικες.

• C
                  charmak66 last edited by

Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
                  **Ξερετε πολλούς που 'ειδανε το φως το αληθινό' μετά από ένα ξυλοφότωμα; **Κατ αρχην οι περισσότεροι από αυτούς που κάνουν τις μαλακιες στο δρόμο ή δεν το καταλαβαίνουν οτι τις κάνουν (και δεν θα το καταλάβουν ΟΥΤΕ με ένα χέρι ξύλο) ή είναι σταρχιδιστές (και θα συνεχίσουν να είναι) ή απλώς νομίζουν οτι είναι καλύτεροι οδηγοί από τους υπόλοιπους και μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν (αυτοί κι αν ΔΕΝ αλλάζουν)
                  Οπως και να'χει, το ξύλο δεν έχει εκπαιδευτικά αποτελέσματα σε ενήλικες.

Ξέρω κάποιους που ούτε μετά από ατυχήματα (και μάλιστα σοβαρά με τραυματισμούς, νεκρους κλπ) δεν έβαλαν μυαλό. Πόσο μάλλον με ένα χέρι ξύλο...

• L
                    lokatzis last edited by

Άρα, από εδώ και πέρα, θα οπλοφορούμε όλοι, έτσι δεν είναι; Μου αρέσει η γυναίκα του άλλου, τον πυροβολώ, του την παίρνω, το ίδιο ισχύει με το αυτοκίνητο, με το σπίτι κτλ.

lokatzis θα είχες αντίρρηση στο να σαπίσει ο δάσκαλος το παιδί σου στο ξύλο για να το συνετίσει; Έχει τη δύναμη, έχει το δίκιο με το μέρος του και πρέπει να βρει τρόπο να το συνετίσει.

Αν απαντήσεις ότι μπορεί να το κάνει, και να στο κάνουν κι εσένα όταν σφάλεις, τότε δεκτό να δέρνεις όποιον θεωρείς (άραγε με ποια προσόντα γίνεται ο καθένας μας κριτής; ) ότι σφάλει. Αν πεις όμως 'το παιδί μου δεν το δέρνει κανείς', εσύ με ποιο δικαίωμα θα χτυπήσεις άλλον άνθρωπο για να έρθει στο σωστό δρόμο; Ποιος ορίζει τον εαυτό του τιμωρό και προστάτη του δικαίου; Αν αυτό δεν είναι μορφή ψύχωσης, τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι.

Ευχαριστώ.

Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα (ή δεν το έγραψα καλά). ΔΕΝ πήρα θέση στο αν το ξύλο είναι χρήσιμο/λογικό/κτλ. Απλά είπα ότι κατά τη γνώμη μου το επιχείρημά σου ότι 'αφού δεν μπορούμε να συνετίσουμε το Ζαμπίδη, ας μη συνετίσουμε κανένα' δεν είναι ορθό. Γι' αυτό και το παράδειγμα ότι αν πάει να σε κλέψει ο Ζαμπίδης θα κάνεις την πάπια, ενώ αν πάει να σε κλέψει ένα 12χρονο θα αντισταθείς.

Αν με ρωτάς τι γνώμη μου για το ξύλο:

• Ώρες-ώρες πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι ο τάδε χρειάζεται ξύλο. Αυτό όμως απέχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ από το να κάνω πράξη αυτό που σκέφτομαι (και πίστεψέ με μπορώ στην πλειοψηφία των περιπτώσεων να το υλοποιήσω).
                    • Αποφεύγω τις φασαρίες όσο μπορώ (μόνο μία φορά στα ενήλικα χρόνια μου πήγα να παίξω ξύλο με ένα συμφοιτητή μου φλωρο-εξυπνάκια που είχε άδικο και έκανε τον ξύπνιο. Ευτυχώς για αυτόν δεν αντιστάθηκε και έτσι μείναμε στο κεφαλοκλείδωμα που του είχα κάνει)
                    • Τα παραπάνω ΔΕ σημαίνουν ότι όταν κάποιος κάνει μαλακίες στο δρόμο θα κάνω την πάπια. Θα του το πω και θα τον βρίσω. Μπορεί να με βρίσει και αυτός. Αν, όμως, απειλήσει τη σωματική μου ακεραιότητα (δηλ, προσπαθήσει να με χτυπήσει) ή βρίσει την οικογένεια μου (όπως κάνουν μερικοί 'μάγκες') θα προσπαθήσω να του κάνω τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά. Τόσο απλό!!!

Προσπαθώ να μην ενοχλώ κανέναν. Αν κατά λάθος το κάνω, θα ζητήσω συγγνώμη και δε θα πω τίποτα ακόμα και αν με βρίσουν! Γι' αυτό και όταν κάποιος ενώ έχει άδικο ζορίσει την τύχη του δε θα τον λυπηθώ.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                    • G
                      gti_ last edited by

kacey

Αυτά που γράφεις τα έχεις κάνει ή αφορούν υποθετική σου αντίδραση στο μέλλον;Έχεις ξυλοφορτώσει δλδ κάποιον κατασκηνωτή της αριστερής λωρίδας;

• K
                        kacey last edited by

@@ μεντολες και φιλοσοφιες του πρωκτου. Οταν κανει ο αλλος μλκια και παει να βγει απο πανω, μονο ευγενικος δεν θα ειμαι. Αμα δε εχει ορεξη και για τσαμπουκα, δεν θα του κανω την χαρη να τον αφησω. Πολυ μπλα-μπλα εχει πεσει εδω μεσα, ολοι οι politically correct προσπαθηστε να αλλαξετε την ελληνικη κοινωνια με το κυρηγμα, αλλα οσον αφορα εμενα κρατηστε το για την παρτη σας.

Ο χρήστης spiros έγραψε:

Αμα σου ισοπεδωσω την μουρη, θα το ξανακανεις?

και αμα τυχει και σου ισοπεδωσει αυτος τη μουρη, εσυ θα το ξαναδοκιμασεις να συνετισεις καποιον?

και αμα μου ισωπεδωσει καποιος την δικια μου μουρη, τοτε 'μπορει να φαγαμε αλλα ριξαμε κιολας'. Εγω εχω πολλακις δηλωσει οτι την παπια δεν την κανακανω ποτε στην ζωη μου, μια φορα το εκανα πριν 10+ χρονια και ακομα το θυμαμαι και το μετανιωνω. Αν καμμια φορα καποιος χρειαζεται ενα χερακι ξυλο και κρατηθω, θα ειναι επειδη θα σκεφτω οχι τι μπορω να παθω εγω αλλα τι μπορει να του κανω...Α και που'σαι, οταν εχεις πυροσβεστηρα μεσα στο αμαξι, μονο με οπλο μπορει να κανει καποιος κατι...

Επιτρέψτε μου να το δω από μια άλλη οπτική γωνία. Βαρεθηκα, σιχάθηκα, αηδίασα από τη Νεοελληνική συμπεριφορά σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας και ιδίως στο δρόμο με κυρίαρχη έκφραση την 'ετσιθελική' κατάληψη της αριστερής λωρίδας. Πέρα από θεωρίες, πέρα από συζητήσεις έχω καταλήξει και εφαρμόζω τα εξής.

1. Δεν εκνευρίζομαι (προσπαθώ σκληρά πάντως..)
                        2. Προβλέπω και αποφεύγω.
                        3. Εξαφανίζομαι όταν μπορώ.
                          ΟΜΩΣ
                          Όσοι επικαλούνται τον 'τσαμπουκά' τους, την αδιαφορία τους και την επιδεικτική επιθετικότητα προς τους άλλους οδηγούς τότε ας είναι έτοιμοι να υποστούν τις συνέπειες.
                          Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις κάποιον με το γάντι όταν σου επιτίθεται. Ιδίως έναν Νεοέλληνα.Δεν υποστηρίζω την αυτοδικία σε καμία περίπτωση **αλλά προσωπικά όταν δεν μπορώ να αποφύγω μια διένεξη παρά την ανοχή μου τότε φροντίζω να την τελειώσω όπως θέλω εγώ. Κανένας μας δεν μπορεί να γίνει τιμωρός του δρόμου αλλά κάποτε νομίζω πως η ανοχή πρέπει να σταματήσει.Ή θα ισχύουν οι λογικοί κανόνες και ο σεβασμός από όλους και για όλους ή θα ισχύει ο προσωπικός νόμος. **Καλό θα ήταν να ίσχυε το πρώτο αλλά φοβάμαι ότι ακόμη καλό θα ήταν να εφαρμόζεται σε κάποιους το δεύτερο.
                          Φιλικά

Οτι ειπε, ακριβως οπως το ειπε.

pipinos1976
                        καπου εχεις μπλεξει το τι λεμε. Δεν συνηθιζω να δερνω καποιον επειδη εκανε μλκια. Αμα ομως κανει μλκια, και μετα ζητησει και τα ρεστα ενω εκανε μλκια, θα ακουσει μπινελικι ανευ προηγουμενου. Αν τοτε ερθει για τα παρελκομενα και ερθει για ξυλο, θα το λαβει. Σιγα μην μου πει 'θα σε μαμησω' και εγω να σκυψω και να του πω περαστε...Δεν ειμαι καλος χριστιανος, τι να κανουμε...

Α και που΄σαι, την επομενη φορα που θα σου κανει καποιος μλκια και μετα θα ερθει να σου το παιξει και βαρυμαγκας, εσυ καλεσε την ΕΛ.ΑΣ. Αυτοι επειδη θα εχουν πιο σοβαρες δουλειες οπως πχ να γραφουν για 56 χαω στο κεντρο, δεν θα μπορεσουν να ασχοληθουν, ο βαρυμαγκας θα πλεει σε πελαγη ευτυχιας επειδη (για αλλη μια φορα) κανεις δεν του εκανε τιποτα, και θα επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα οτι μπορει να κανει οτι του κατεβει, και εσυ επισης σε πελαγη ευτυχιας γιατι 'εκανες το σωστο'...Ξεχνωντας βεβαια οτι νομικα δεν στεκει 'ειδα αυτον να κανει εκεινη την παραβαση', οπως και δεν στεκει το να ισχυριστεις οτι σε απειλησε αν δεν εχεις μαρτυρα. Και στην τελικη τι θα κανεις, μηνυση?

Σεναριο που εχει συμβει και αναφερθει εδω μεσα απο αλλο μελος:

2 τσογλαναραιοι μαγκια-κλανια-εξατμιση(-ηχοσυστημα) ανεβαινουν στενακι-μονοδρομο αναποδα, και οταν συναντιονται με αλλο αυτοκινητο με μεσηλικα (αν θυμαμαι καλα) και δεν χωρανε να περασουν, βγαζουν κεφαλι απο το πραθυρο και φωναζουν 'μλκ κανε ακρη να περασουμε'. Εσυ παρε τηλ. την ΕΛ.ΑΣ, εγω εκει θα εφτιαχνα ενα μεταμοντερνης αισθητικης γλυπτο με το κεφαλι και το καπω του αυτοκινητου τους...Και πες μου μετα τι θα τους αγγιζε περισσοτερο...

....
                        Ο τρόπος ομιλίας και συμπεριφοράς από την άλλη δείχνει και το επίπεδο του πολιτισμού το καθενός μας. Όταν γράφεις 'άμα σου ισοπεδώσω τη μούρη...' είναι σαν να λές ότι ο άλλος άνθρωπος δεν αξίζει τίποτε, είναι άπλα ένα ζώο, ίσως και παρακάτω...

ΝΑΙ, οταν ο αλλος κανει μλκια στον δρομο οχι κατα λαθος αλλα επειδη ετσι τον βολευει, εσκεμμενα αδιαφορωντας για τον αλλο (οπως στο σεναριο πιο πανω) και μετα βγαινει να σου το εμπεδωσει και με ξυλο, τοτε ειναι πιο κατω απο ζωο και σε καθε περιπτωση αξιζει οτι θα παθει...

ΥΓ ειπαμε, κρατα το κυρηγμα για τον εαυτο σου που εισαι τελειος. Αν δεν εισαι, ασ΄το...

• K
                          kacey last edited by

Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
                          kacey

Αυτά που γράφεις τα έχεις κάνει ή αφορούν υποθετική σου αντίδραση στο μέλλον;Έχεις ξυλοφορτώσει δλδ κάποιον κατασκηνωτή της αριστερής λωρίδας;

1ον σβηστε το πρωτο απο τα δυο ιδια ποστ, δεν μου βγαζει delete

2ον ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ειπαμε λιγη σοβαροτης (ελαχιστη, αλλα να υπαρχει).

Εχω ξυλοφορτωσει στα Χανια κοπανο που βγηκε απο ΣΤΟΠ, του εκανα την χαρη να μην τον εμβολισω στην πορτα του οδηγου (=μαλλον δεν την εβγαζε καθαρη) και οταν ειδε οτι οι πινακιδες μου ηταν Υχχ, μου ειπε 'μεγαλε σιγα μην σταματησω εγω ο ντοπιος στο ΣΤΟΠ για να περασεις εσυ ο Αθηναιος'.

Καταλαβες τωρα για τι καταστασεις μιλαμε? Η εκει επρεπε να παρω τηλ την (επισης ντοπια) αστυνομια να του κανει συστασεις? Ή στο σεναριο που περιεγραψα πιο πανω με τα τυπακια αναποδα σε μονοδρομο και 'κανε ακρη να περασω μην σε πλακωσω', εσυ μπορει να εκανες ακρη, εγω οχι...

• C
                            coyote last edited by

Ο χρήστης GTZ έγραψε:
                            Η συμπεριφορά στους δρόμους είναι θέμα κοινωνικής μόρφωσης κατ'εμέ και σεβασμού στον συνάνθρωπο.
                            Το ζώον που κινείται αργά και αριστερά είναι το ίδιο ζώον και επικίνδυνο με το ζώον που κινείται με 220 και απαιτεί να τον βλέπουν όλοι οι προπορευόμενοι απο τους καθρέφτες τους και να κάνουν πανικόβλητοι δεξιά...
                            Ο σωστός άνθρωπος και κατ'επέκταση σωστός οδηγός κινείται όπως επιβάλλουν οι συνθήκες κυκλοφορίας και η πυκνότητα της κίνησης.Δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανόνας για το πότε θα πάει δεξιά και πότε όχι.
                            Οφείλει βέβαια πάντα να κινείται στη δεξιά λωρίδα,αλλά κατ'εμέ δεν υποχρεούται και πηγαίνει δεξιά όταν κινείται με 140-150 και επομένως προσπερνάει το 90% των προπορευόμενων,για να δώσει χώρο στον παράνομο και επικίνδυνο οδηγό που κινείται με 220...δεδομένου επίσης και του οτι τα περισσότερα κομμάτια αυτοκινητοδρόμου στη χώρα μας είναι με 2 1/2 λωρίδες και όχι με 3 1/2,οπότε και τα 220km/h είναι ανεπίτρεπτη ταχύτητα που αγγίζει τα όρια αντικοινωνικής συμπεριφοράς.

Εμένα με κάλυψε ο φίλος.

Πρεπει να πω όμως και κάτι άλλο
                            Γρήγορα αμάξι πηρα (ταπερ) για να μη κάνω συνέχεια στην ακρη αλλά να μπορώ να επιταχύνω και να κάνω στην άκρη όταν μπορώ....
                            Τις περισσότερες φορές έρχεται από πίσω μου κάποιος με 180 και αν κάνω αμέσως στην άκρη (εγώ πάω 160 πχ) πρέπει να πέσω στα 90 ξαφνικά.....
                            Μέχρι και ο λαιμός του γιού μου κουνιέται πέρα δώθε...

Αρα που να κάνεις στην άκρη ρε μεγάλε αμέσως, που θέλουν μερικοι.... αφού έχει 2 λωρίδες... Λίγο υπομονή
                            Την Κυριακή ήρθε πάλι αυτή η jaguar από Αράχωβα (αριθμος 4000) και ήθελε να τους καβαλήσει όλους....
                            Είπαμε λάθος μέρα. Την κυριακή του Αυγούστου δε πρέπει να έχουμε απαιτήσεις να κάνουν στην άκρη αμέσως...
                            Που? πάνω στο λεωφορείο ή στα αμάξια των 1000 κυβικών που οι άνθρωποι δε μπορούν να πάνε πιο γρήγορα

• P
                              pipinos1976 last edited by

Λοιπόν, φίλε Kacey, εγώ δεν είμαι Πολιτικά Ορθός, είμαι δάσκαλος στο σχολείο ή καθηγητής (ό,τι σου αρέσει) και το παιδί σου μου χαλάει το μάθημα και πάει και για τσαμπουκά. Να το πλακώσω στο ξύλο, να το αποβάλλω από όλα τα σχολεία της χώρας, να το κουρέψω ή να προσπαθήσω με τον καλό τρόπο, ίσως και καλώντας σε στο σχολείο να βρούμε κάποια άκρη;

Εδώ θέλω απάντηση. Σε ό,τι άλλο λες κρίνεις μια πολύ στενή περιοχή, αυτή που σε βολεύει, και λες θα δείρω αυτόν που ζητάει και τα ρέστα. Και το παιδί ζητάει τα ρέστα, ξύλο κι εκεί; Ή μήπως εκεί δε σε συμφέρει και θα πρέπει να ισχύσει η παιδαγωγική = ο νόμος του κράτους και όχι το προσωπικό δίκαιο του εκάστοτε ψυχάκια καθηγητή;

Εσύ που είσαι δεν είσαι αναμάρτητος προφανώς καταλαβαίνεις τον εκνευρισμό του δασκάλου όταν του χαλάνε τη δουλειά του...!!!

Ευχαριστώ.

ΥΓ1. Δεν είμαι δάσκαλος, το σενάριο είναι υποθετικό, αλλά 100% δυνατόν να πραγματοποιηθεί.

ΥΓ2. Δεν είμαι αναμάρτητος, ούτε κι εσύ. Σε καλώ σε μονομαχία αφού είσαι τόσο τσαμπουκάς για να σε ισοπεδώσω. Έλα με τα χέρια, με μαχαίρι, με ρόπαλο, με πυροσβεστήρα. Εγώ πάντως, θα φέρω σίγουρα το πιστόλι μου, για να είμαστε και δίκαιοι, έτσι δεν είναι ;;; Άλλωστε δίκαιος αγώνας υπάρχει μόνο όταν μιλάμε για αθλητισμό. Ό,τι περιγράφεις εσύ είναι πόλεμος και εκεί ο σώζων τον εαυτό σωθήτω... καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάω.

ΥΓ3. Αν εσύ κάνεις τη μαλακία στο δρόμο, επιτρέπεις στον άλλο να σε πλακώσει γιατί θεώρησε ότι πήγες να τον σκοτώσεις; Θα κάτσεις να τις φάς; Ή μάλλον θα δεχθείς αρχικά τις ύβρεις σκύβοντας το κεφάλι ή θα αντιδράσεις, θα βρίσεις και εσύ και θα συνεχίσεις μέχρι τον τσαμπουκά; Αν τα δεχθείς όλα αδιαμαρτύρητα τότε εντάξει, αν αντιδράσεις όμως σημαίνει ότι τον τσαμπουκά τον πουλάς από προσωπικό πρόβλημα που έχει σχέση να κάνει με την επιβολή πάνω στον άλλο, όχι με αντίδραση σε επικίνδυνη κατάσταση και αυτά είναι 100% διαπιστωμένα ψυχολογικά και ψυχιατρικά. Καθόρισε μας σε παρακαλώ πότε και πώς αντιδράς, αντιδράς πάντα ή μόνο όταν κάνει ο άλλος το λάθος;

ΥΓ4. Προς lokatzis. Αν έμπαινε ο Ζαμπίδης στο σπίτι να με κλέψει πρώτα θα κοίταγα τη ζωή της οικογένειάς μου. Αν ήμουν μόνος θα το πάλευα 1000%. Πάντως, σε περίπτωση που μου έτυχε στο στρατό που αστυνομικός μου έκανε πλάκα όταν ήμουν στη σκοπιά (σήκωσε όπλο), έγινε χαμός, ξαφνικά βρέθηκε ξαπλωμένος στο έδαφος με το G3 στο κεφάλι, άρα μην νομίζεις ότι επειδή είμαι πολιτικά ορθός θα απαρνηθώ τα δικαιώματά μου, απλά προσπαθώ να αποφύγω μέχρι τελευταία στιγμή τον τσαμπουκά που δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει (προσπάθησα να τον πείσω να σταματήσει την πλάκα, δεν άκουσε, θεώρησα ότι απειλούμαι και τα υπόλοιπα ήρθαν μόνα τους, αν αντιδρούσε ξαπλωμένος σίγουρα θα έτρωγε και άλλες κοντακιές, ίσως να του άνοιγα και το κεφάλι και να πυροβολούσα και τον άλλο που ήταν μαζί του). Απλά αυτό που είπα είναι ότι όλοι θα έπρεπε να προσπαθούμε να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις και να δώσουμε το καλό παράδειγμα μήπως και η κοινωνία μας προοδεύσει. Αυτά που γράφει ο Kacey ανήκουν σε απολίτιστη κοινωνία, σε ζούγκλα και μας ρίχνουν το επίπεδο αντί να μας το ανυψώνουν αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε παγκοσμίως.

• C
                                cpp last edited by

Mια και πιάσατε τα περι συμπεριφοράς και ξύλου.....
                                Κάποιος στην ηλικία των 30 μαζί τους γονείς του ανέβαινε την Ευβοια και είχε ένα διαπληκτισμό έντονο με κάποιον αλλό οδηγό. Απομακρυνόμενος του σήκωσε το δάκτυλο, οπότε ο άλλος τον ακολούθησε και τον σταμάτησε παρά πάνω και εκεί που κατεβαίνουν για τα δέοντα........... ο πατέρας του παιδιού κάτι κατάλαβε και προσπαθούσε να τα ηρεμήσει λίγο τα πράγματα, κάνει η κυρία του άλλου οχήματος 'Βαγγέλη, ΜΗ!!!'
                                Τελος πάντων, ο Βαγγέλης ήταν ο Ρωχάμης...... και εντάξει είναι cool τωρα, αλλά άντε να πετύχεις το Μακρυγιάννη θα σε κάνει κόσκινο!!!!
                                ΌΧΙ ΤΣΑΜΠΟΚΆΔΕΣ ΣΕ ΔΡΌΜΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΔΕΣ!!!!
                                ΑΜΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΟΛΎΒΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ????

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                • H
                                  hannibal last edited by

Συφορουμιτη πιπινο....
                                  Τι δεν καταλαβαινεις....
                                  Ο κωστας εγραψε οπως και εγω παλιοτερα οτι αμα κανουμε μαλακια εμεις ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ και προσπαθουμε να τελειωσουμε εκει το θεμα. Αν παλι ο αλλος ερθει και απειλησει την σωματικη μας ακαιρεωτητα κλπ κλπ τοτε φυσικα και θα αντιδρασουμε οπως εκανες εσυ στην σκοπια στο παραδειγμα που ανεφερες....
                                  Απο εκει και περα οταν ο αλλος κανει μλκια και απο πανω τσαμπουκαλευθει η ερ8ει παλι να ζητησει τα ρεστα ενω εν γνωση του εχει κανει μαλακια και απειλησει,τοτε παλι θα του κατεβασω και εγω τα μουτρα οπως εκανα στον τυπα στην Εθνικη. Τι δεν καταλαβαινεις λοιπον και δινεις παραδειγματα για σχολεια, που ειναι τελειως αστοχο....
                                  Στην μια περιπτωση μιλαμε για ενηλικα που παιζει με τις ζωες αλλων και πουλαει και τσαμπουκα, και στην αλλη μιλας για ενα παιδακι που ακομα το μυαλο του ειναι μονο στην σκανταλια και στο παιχνιδι... Αρα τοσες σελιδες ασχολεισαι με λαθος παραδειγμα και αστοχο επιχειρημα....

• C
                                    coyote last edited by

Ο χρήστης cpp έγραψε:
                                    Mια και πιάσατε τα περι συμπεριφοράς και ξύλου.....
                                    Κάποιος στην ηλικία των 30 μαζί τους γονείς του ανέβαινε την Ευβοια και είχε ένα διαπληκτισμό έντονο με κάποιον αλλό οδηγό. Απομακρυνόμενος του σήκωσε το δάκτυλο, οπότε ο άλλος τον ακολούθησε και τον σταμάτησε παρά πάνω και εκεί που κατεβαίνουν για τα δέοντα........... ο πατέρας του παιδιού κάτι κατάλαβε και προσπαθούσε να τα ηρεμήσει λίγο τα πράγματα, κάνει η κυρία του άλλου οχήματος 'Βαγγέλη, ΜΗ!!!'
                                    Τελος πάντων, ο Βαγγέλης ήταν ο Ρωχάμης...... και εντάξει είναι cool τωρα, αλλά άντε να πετύχεις το Μακρυγιάννη θα σε κάνει κόσκινο!!!!
                                    ΌΧΙ ΤΣΑΜΠΟΚΆΔΕΣ ΣΕ ΔΡΌΜΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΔΕΣ!!!!
                                    ΑΜΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΟΛΎΒΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ????

και μη ξεχνάς και τους αλλοδαπούς εκγληματίες με αγρια αμαξάκια που κυκλοφορούν

• S
                                      skye last edited by

Λοιπόν, φίλε Kacey, εγώ δεν είμαι Πολιτικά Ορθός, είμαι δάσκαλος στο σχολείο ή καθηγητής (ό,τι σου αρέσει) και το παιδί σου μου χαλάει το μάθημα και πάει και για τσαμπουκά. Να το πλακώσω στο ξύλο, να το αποβάλλω από όλα τα σχολεία της χώρας, να το κουρέψω ή να προσπαθήσω με τον καλό τρόπο, ίσως και καλώντας σε στο σχολείο να βρούμε κάποια άκρη;

Εδώ θέλω απάντηση. Σε ό,τι άλλο λες κρίνεις μια πολύ στενή περιοχή, αυτή που σε βολεύει, και λες θα δείρω αυτόν που ζητάει και τα ρέστα. Και το παιδί ζητάει τα ρέστα, ξύλο κι εκεί; Ή μήπως εκεί δε σε συμφέρει και θα πρέπει να ισχύσει η παιδαγωγική = ο νόμος του κράτους και όχι το προσωπικό δίκαιο του εκάστοτε ψυχάκια καθηγητή;

Εσύ που είσαι δεν είσαι αναμάρτητος προφανώς καταλαβαίνεις τον εκνευρισμό του δασκάλου όταν του χαλάνε τη δουλειά του...!!!

ατυχεστατο παραδειγμα..
                                      που κολλαει το παιδακι με τον καθε μαλακα που νομιζει οτι θα κανει τη μαλακια του και θα ερθει και για τσαμπουκα αντι να πει μια συγνωμη, ή εστω να μην πει τιποτα (αφου ειναι τοσο εγωιστης);

επισης, αλλο να κανεις λαθος (ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ) και αλλο να εχεις κανει χοντρη μαλακια και να ζητας και τα ρεστα απο πανω.

εντιτ:
                                      @cpp

γι'αυτο προσεχουμε μην κανουμε καμια μαλακια σε κανα λαντα με φιμε τζαμια οταν ακουγεται απο μεσα τυπος που φωναζει yobani vrot bliat
                                      ή καμια καντιλακ με αναρτησεις περιεργες και φιμε τζαμια ενω μεσα σιγοπαιζει το still dre.. yO!

η καλυτερη λυση ειναι το drive by..
                                      βγαζεις το ΑΚ απ'εξω κ οποιον παρει..
                                      ή περνας απο πανω του
                                      (ενδεχομενως κατεβαινεις για να του παρεις πορτοφολι και/ή τυχον χρυσαφικα

ξανα: ΥΟΟΟΟΟΟ

• K
                                        kacey last edited by

pipine

μου συγκρινεις παιδια, που κανει φασαρια στο μαθημα, με ενηλικο που κανει πιθανως επιτηδες (επιτηδες= επειδη τον βολευει) μλκια στον δρομο και ο οποιος μετα ερχεται να σου πουλησει μαγκια το λιγοτερο, να σε δειρει το περισσοτερο...

οποιαδηποτε αλλη συζητηση ειναι ανουσια αμα ειναι να χρησιμοποιεις τετοια επιχειρηματα...

skye

και η χοντρη μλκια που λες, μπορει να γινει απο λαθος. Εχω κανει και εγω μια φορα στην ζωη μου. Εκει ζητας ειλικρινα συγνωμη και (λογικα...) τελειωνει εκει το θεμα. Στα δυο σεναρια που εγραψα πιο πανω*, αμα χωραει η λογικη τοτε εγω ειμαι οντως gay...

*σεναριο α) τσογλανοι πανε αναποδα και απαιτουν, υπο την απειλη ξυλου, μεσηλικα να κανει στην ακρη για να περασουν. Τους κανεις την μουρη πλακε?
                                        σεναριο β), τσογλανος επαρχιωτης απανταει, αφου εχω καταφερει να μην σκοτωθουμε οταν παραβιασε ΣΤΟΠ, οτι δεν δεχεται να σταματαει εκεινος στο χωριο του για να περασει ο αθηναιος.

παρε εσυ τηλ. την αστυνομια ή πιασε λογικη συζητηση, και ασε εμας τους αγριους να τα βγαλουμε περα οπως νομιζουμε...

• K
                                          kacey last edited by

Α και κατι αλλο, λες αυτα που γραφω ανηκουν σε απολιτιστη κοινωνια, σε ζουγκλα. Εμ βεβαια, αφου σε ζουγκλα ζουμε και εχουμε απεναντι μας κανιβαλους στους δρομους, ετσι ακριβως θα τους αντιμετωπισουμε. Στην ζουγκλα οποιος δεν συμπεριφερεται συμφωνα μες τους κανονες της, χανει...

• S
                                            skye last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
                                            pipine

μου συγκρινεις παιδια, που κανει φασαρια στο μαθημα, με ενηλικο που κανει πιθανως επιτηδες (επιτηδες= επειδη τον βολευει) μλκια στον δρομο και ο οποιος μετα ερχεται να σου πουλησει μαγκια το λιγοτερο, να σε δειρει το περισσοτερο...

οποιαδηποτε αλλη συζητηση ειναι ανουσια αμα ειναι να χρησιμοποιεις τετοια επιχειρηματα...

skye

και η χοντρη μλκια που λες, μπορει να γινει απο λαθος. Εχω κανει και εγω μια φορα στην ζωη μου. Εκει ζητας ειλικρινα συγνωμη και (λογικα...) τελειωνει εκει το θεμα. Στα δυο σεναρια που εγραψα πιο πανω*, αμα χωραει η λογικη τοτε εγω ειμαι οντως gay...

*σεναριο α) τσογλανοι πανε αναποδα και απαιτουν, υπο την απειλη ξυλου, μεσηλικα να κανει στην ακρη για να περασουν. Τους κανεις την μουρη πλακε?
                                            σεναριο β), τσογλανος επαρχιωτης απανταει, αφου εχω καταφερει να μην σκοτωθουμε οταν παραβιασε ΣΤΟΠ, οτι δεν δεχεται να σταματαει εκεινος στο χωριο του για να περασει ο αθηναιος.

παρε εσυ τηλ. την αστυνομια ή πιασε λογικη συζητηση, και ασε εμας τους αγριους να τα βγαλουμε περα οπως νομιζουμε...

το θεμα ειναι οτι εφοσον ξερεις οτι εχεις κανει χοντρη μαλακια, δεν πας και για τσαμπουκα. πες μια συγνωμη ή στην τελικη μην πεις τιποτα.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 5 / 8