-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για να πάει στα σκι, βάλανε 'καπάκι' 406 σε αμάξωμα wrangler! Παντως η αρχή του 2 με τον αγώνα ράλι, που τα ρίχνει στο 306 μάξι κορυφή!Οπως και η ατακα 'καταραμενοι τουριστες'!!!
-
Και στο 3, με τον σταλόνε:
-Σταλόνε: C'est nitro;
-Daniel: Νοn, c'est pastis! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για να πάει στα σκι, βάλανε 'καπάκι' 406 σε αμάξωμα wrangler! Παντως η αρχή του 2 με τον αγώνα ράλι, που τα ρίχνει στο 306 μάξι κορυφή!Mόνο στην ανάβαση με τις κατι σαν ερπίστριες. Η κατάβαση ήταν με συμβατικο 406
-
Ναι, ναι!
-
drdino εισαι επισημα ο daniel πλεον!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
drdino εισαι επισημα ο daniel πλεον!!Γαλλικό είναι τούτο το όνομα; Πολύ αντρικό ακούγεται..
-
δε ξεραμε να τον πουμε φραντσεσκο...
-
θα πέσει πολύ ξύλο...
-
Πασκουάλε (:ysterical: ) φυλάξου
-
Κανονικά ο dino δεν έπρεπε να λέει : ' Θα πεσεί πολύ ξυλό'?
-
Κανονικά, ο πασχος πρέπει να πάρει το ψυγείο του, να το βάψει alaska blau και να το πετάξει στην θάλασσα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κανονικά ο dino δεν έπρεπε να λέει : ' Θα πεσεί πολύ ξυλό'?θα πεθεί πολύ κθυλό!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κανονικά, ο πασχος πρέπει να πάρει το ψυγείο του, να το βάψει alaska blau και να το πετάξει στην θάλασσα... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κανονικά, ο πασχος πρέπει να πάρει το ψυγείο του, να το βάψει alaska blau και να το πετάξει στην θάλασσα...Μετά το montreal blau (aka μωβ) ακολούθησε το alaska blau. Το επόμενο blau ποιο είναι ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κανονικά, ο πασχος πρέπει να πάρει το ψυγείο του, να το βάψει alaska blau και να το πετάξει στην θάλασσα...
Μετά το** montreal **blau (aka μωβ) ακολούθησε το alaska blau. Το επόμενο blau ποιο είναι ?
Ottawa blue.
-
Ψιτ! Να μου κάνετε την χάρη με τα Blau!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ψιτ! Να μου κάνετε την χάρη με τα Blau!Δικά σου είναι τα blau? Αφού έχεις μωβ αυτοκίνητο..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ψιτ! Να μου κάνετε την χάρη με τα Blau!
Δικά σου είναι τα blau? Αφού έχεις μωβ αυτοκίνητο..
Καλάαααα...........
-
Αν ξαφνικά αύριο δεν δουλεύει το account μου θα είναι 'τυχαίο' ε?
-
To πασκουάλε κάποιος εγκάθετος μου το κόλλησε οπότε δε μετράει..
Όσο για τις δηλώσεις περί california blau τις αφήνω ασχολίαστες.. Μαύρο το έχω για να...'μαυρίζω' κάτι γαλλατικά και γερμανικά τουτούνια της φάπας... Και το φωνάζω Benvenuto...
Θάψτε αλύπητα τους "Γάλλους" (μη ζμπρώχνεστε)