-
το Λουνα Παρκ στη ΔΕΘ
το ΦΠΑ
η Βερούλη
το Τσαλεντζερ
Η σούπερ και η απλή
Ο Θάνος Λειβαδίτης
Ο Ανδρόνικος
Ο Ρασούλης παρέα με τον Ξυδάκη και τον Παπάζογλου
Οι Τρύπες
Ο Παύλος
Ο Πουλικάκος
Τα βολιώτικα Nissan
οι ραδιοπειρατες -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
οι ραδιοπειρατες
Ο Ψαλτης...
Κουλα μ' ακους? -
hrdoukas, την ίδια τη ΔΕΘ βασικά...Γεγονός της χρονιάς, μέχρι και το 89-90...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Θυμασαι το σεισμο του 81 στην Αθήνα την ώρα που έπαιζε η Μαρία Αλιφέρη και ο Ανέστης Βλάχος στη 'Κραυγή των Λύκων'?Barney Miller
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
οι ραδιοπειρατες
Ο Ψαλτης...
Κουλα μ' ακους?...πολύ κωλοπαιδο ο Κυριάκος!
Και στην ίδια ταινία τον Πάνο Μιχαλόπουλο να μιλάει με λιει και νιει! (όχι πως τώρα το έχει κόψει εντελώς )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αφου εισαι παλιος θα θυμασαι το '85 το Lost in the night του..... Costas (Haritodiplwmenos )Διεθνης καριερα στα ειτιζ
Δε θυμαμαι μονο τον Costas.
Θυμάμαι και τη Mandy (Mandy Stamatopoulos) που δεν ήταν άλλη από τη γνωστή μας Μαντω, να κάνει επιτυχία(?) σε στίχους και μουσική του Costas με το Fill me Up...Παραδέχεσαι???
-
την πολυ συχνή εμφάνιση της καρτελας 'ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ' στις οθονες των τηλεορασεων μας (παλια μεγαλεια της κρατικης τηλεορασης)
-
Νανά Μούσχουρη (παρλέ βου γκρεκ; ).
-
Θυμάμαι και τη Mandy (Mandy Stamatopoulos) που δεν ήταν άλλη από τη γνωστή μας Μαντω, να κάνει επιτυχία(?) σε στίχους και μουσική του Costas με το Fill me Up...Παραδέχεσαι???
Μην σας αρχίσω στις Disco επιτυχίες της εποχής
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μπα? Έβγαινες τότε?
-
Αφου εισαι παλιος θα θυμασαι το '85 το Lost in the night του..... Costas (Haritodiplwmenos )
Διεθνης καριερα στα ειτιζ
Το 'Ζητω το ελληνικο τραγουδι' του Νιονιου? (πριν λωλαθει εντελως...)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπα? Έβγαινες τότε?
αν δεν τα δείρεις μικρά αυτά παθαίνεις
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μπα? Έβγαινες τότε?
αν δεν τα δείρεις μικρά αυτά παθαίνεις
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αν δεν τα δείρεις μικρά αυτά παθαίνεις -
lkar, manosk, δεν παίζεστε
-
οι ραδιοπειρατες
Ο Ψαλτης...
Και στην ίδια ταινία τον Πάνο Μιχαλόπουλο να μιλάει με λιει και νιει! (όχι πως τώρα το έχει κόψει εντελώς )
Κορυφή αυτή η ταινία. Έχω χάσει το μέτρημα με το πόσες φορές την έχω δει και όποτε την πετυχαίνω στην TV ( Alter συνήθως ) το ξαναβλέπω. Κάποτε είχα μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Ψάλτη, όταν πήγαινα ακόμα δημοτικό Σιγά την προσωπικότητα θα μου πείτε βέβαια, και δίκιο θα έχετε
Να προσθέσω και την 80'ς λέξη...τζαμάτο
Αυτό και αν είναι καρα80'ς..
1984 - Van Halen -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
οι ραδιοπειρατες
Ο Ψαλτης...
Κορυφή αυτή η ταινία. Έχω χάσει το μέτρημα με το πόσες φορές την έχω δει και όποτε την πετυχαίνω στην TV ( Alter συνήθως ) το ξαναβλέπω. Κάποτε είχα μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Ψάλτη, όταν πήγαινα ακόμα δημοτικό Σιγά την προσωπικότητα θα μου πείτε βέβαια, και δίκιο θα έχετε
Να προσθέσω και την 80'ς λέξη...τζαμάτο
Αυτό και αν είναι καρα80'ς..
1984 - Van HalenΚούλααααααα
Πρέπει να την έχω δεί άπειρες φορές αυτή την ταινία
Έχει πλάκα γιατί στα 80s ή μάλλον στο τέλος τους ήμουν αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι όλα αυτά που λέτε αλλά όχι αρκετά μεγάλος για να τρέχω στις disco και να λικνίζομαι ωσάν των Μπίλια ( έτσι δεν τον λέγανε τον χοντρό ) της ΡΤκαιΚ 1 εως άπειροΟ εγκάθετος του 79 είναι ε? Γι αυτό έγινε αλήτης κοντράκιας στα νιάτα του θα ήταν αλήτης σουζάκιας
Οι Θεσσαλονικείς και να θέλουμε δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα clips των 80s φροντίζει το Β το μουσικό κανάλι όσο για τα τραγούδια έχουμε τον RSO και βεβαίως το 80s club που λέγεται Figaro....μέχρι και τον Elvis μπορείς να πετύχεις εκει μέσα
Kι αλλο edit....μόλις είδα το clip με τον Ρακιντζή....μια ζωή αυτό το παιδί στα 80s ιππότης στα 00s διαστημικός μπάτσος -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κούλααααααα
Έχει πλάκα γιατί στα 80s ή μάλλον στο τέλος τους ήμουν αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι όλα αυτά που λέτε αλλά όχι αρκετά μεγάλος για να τρέχω στις disco και να λικνίζομαι ωσάν των Μπίλια ( έτσι δεν τον λέγανε τον χοντρό ) της ΡΤκαιΚ 1 εως άπειροΟ εγκάθετος του 79 είναι ε? Γι αυτό έγινε αλήτης κοντράκιας στα νιάτα του θα ήταν αλήτης σουζάκιας
Οι Θεσσαλονικείς και να θέλουμε δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα clips των 80s φροντίζει το Β το μουσικό κανάλι όσο για τα τραγούδια έχουμε τον RSO και βεβαίως το 80s club που λέγεται Figaro....μέχρι και τον Elvis μπορείς να πετύχεις εκει μέσα
Kι αλλο edit....μόλις είδα το clip με τον Ρακιντζή....μια ζωή αυτό το παιδί στα 80s ιππότης στα 00s διαστημικός μπάτσοςεπειδή έχουμε γίνει πολλοί
του 71
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κούλααααααα
Kι αλλο edit....μόλις είδα το clip με τον Ρακιντζή....μια ζωή αυτό το παιδί στα 80s ιππότης στα 00s διαστημικός μπάτσοςεπειδή έχουμε γίνει πολλοί
του 71
A τελικά το 71 αποφοίτησες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
A τελικά το 71 αποφοίτησες
ναι, μετά από 9 μήνες εσώκλειστος
80s - all time fashion